Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar
Özlemcim evet maalesef bir görünüyor bir kayboluyorsun. Kaybolunca da verdiklerini geri alıyorsun. Hep takılsan buralara ne iyi olacak :)
Ay canım benim.
Ceren kafayı sağ sol sallıyor hayırı pekiştiriyo. Yemeğini yedirmek daha da bi güçleşiyo tabi öyle sallarken.
Sağlıkla büyüsünler inş.
Amin amin
Evet gün geçtikçe yemek seçmeye ve yememeye başladı Umut da. Ben cok zorlamıyorum şimdilik ama nereye kadar devam eder onu da bilmiyorum

Burası da çok fena kaptanicem. Evdeyim bugün.
Ben hazırlıklara kaçar. Görüşürüz kızlar
Kolay gelsin canım, cok guzel bir doğum günü olsun prensesin
Yaa bitmesin zaten artik bir avuç göz yumun ben onlarla cok mutlu oluyorum
Her mutlu olduğumuzu yeseydik
Yavaş yavaş azaltacağım demiştin. 1 kaseden 1 avuca düştü ama günlerdir 1 avuç :)

Çok güzelmiş

Bir kerede cok azalttim ama :)

Cuma günü nu cok merak ediyorum haftasonu dışında dikmat ettim bakalim
Benim bugün pek iyi gitmiyo. Adet dönemini tatlı krizsiz Atlattım dedim ama istediğim gibi olmadı. Çikolata yedim.

Küçük kızımı uyuttum büyük de resim yapıyo ben de koşubandında yürümeye...

Sıkma canını abartmadıysan sıkıntı olmaZ.. Ne guzel yap sporunu ben de kızımı jimnastik kursuna getirdim o bitene kadar sahilde yürüyüş yapma hayalleri kuruyordum ama coooook yağmur yağıyor..

Bitter olsa aslinda yenilebilir evde bulundurmak lazim.. ben henuz yapamadimm spor

Aaa ne guzel ya, universite yillari geldi aklima. Gerci Ankara'yi sevmiyordum ama gene de kar yaginca guzel olurdu, tabi trafige cikmiyorsan Ay neydi o yaa, Ankaralilarin karla imtihani, dolmusa binerdik kizilaya gidelim diye, mutlaka 3-4 kayma, carpma gorurdum kar yagdiginda. Kis lastigi sart

Canlar, ben hala pastayi hazirlamayi bitiremedim Ara katlari hallettim ustune surecegim kremayi yapiyorum ama cirpiyorum cirpiyorum daha kivama gelmedi. Yalniz bunun icine giren tereyaginin, sekerin haddi hesabi yok, kacamak yapacaksaniz bile yas pastayla yapmayin, asiri kalorili, yapinca insan daha bi anliyor.

Bu arada hazir spora baslamisken bel ve kalca olculerimi alayim dedim (hayatimda ilk defa). Cikan sonuclar pek parlak degil ama umarim 1 ay leslie ve diyet sonrasi olumlu gelismeler olur.
İyi etmişsin cnm takımca ölçü alıyorduk aslında iyi oluyordu bazen tartıda fark olmasada ölçülerde fark oluyordu.
fancynancy Canım bizde mi yarın sabah ölçü alsak? Hazır 80lerdeyken iyi olur 70lere geldiğimizde aradaki fark bizi daha çok motive eder.
kardelelen321 Sen de aldın mı ölçü?
Kızlar hepimiz yazalım bir yere ölçüleri..

Kızlar akşam yemeğini yedim günü kapattım.Pek yemek denmez aslında yulaf ezmesi,buğday ruseymi yoğurdu karıştırıp yedim.
Kızımın ödevleri bitsin birlikte spor yapıcaz. Hanım efendiye yetmedi 1.5 saat jimnastik bide istekte bulunuyor kadının adını bilmiyor diye 1. Gün 2. Günlü olan sporu yapalım diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…