- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.041
Tablo gibi ne güzel..Eki Görüntüle 2219054 Size iş manzaram göndereyim
Çok geçmiş olsun canımmorordek
Kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek üzerine peynir
Çay
Öğle
Pirinç lapası + yoğurt
Ara
Filtre kahve
Akşam
Pirinç lapası + yoğurt
Su: 3 lt
Spor: yok
Midem fena durumda kızlar. Reflor alıyorum o bile çok az fayda etti yaaa.
Vaov çok güzelEki Görüntüle 2219054 Size iş manzaram göndereyim
Yapışmaz tavada 2-3 damla yağ ile kızartmıştım. Kabak Mücver.Mücver neliydi ve yağlımiydi.. aslinda akşam yemeyerek telafi etmissin onun dışında cok bir sey yememissin..
Ee bence çok değil ama sana cok mu geldi :))Yapışmaz tavada 2-3 damla yağ ile kızartmıştım. Kabak Mücver.
Özlemcim evet maalesef bir görünüyor bir kayboluyorsun. Kaybolunca da verdiklerini geri alıyorsun. Hep takılsan buralara ne iyi olacak :)Artık yazmaya utanıyorum malesef yine bıraktım kendimi canım ya eski istikrarımı yakalayamıyorum. Hep son diyorum bir bakıyorum yine bırakmışım kendimi..Eşim de rahatsızdı 4-5 gün işe gitmedi. Özellikle kahvaltıda hiç dikkat edemedim adamında dikkatini çekti maşallahın var diyor.
Amin aminAy canım benim.
Ceren kafayı sağ sol sallıyor hayırı pekiştiriyo. Yemeğini yedirmek daha da bi güçleşiyo tabi öyle sallarken.
Sağlıkla büyüsünler inş.
Burası da çok fena kaptanicem. Evdeyim bugün.günaydınlarr bugün ankara kar altında okullar tatil akşam kar yağışı artınca kesin okullar tatil olur diye çouklara yemek hazırladım kurabiye falan yaptım hazır evde yesinler diye babaları da evde bugün güzel vakit geçirsiner ama ben yoruldum dinlenmek için işe geldim ara sokaklara arabalar giremiyor maalesef o kladar çok kar var
Kolay gelsin canım, cok guzel bir doğum günü olsun prensesinBen hazırlıklara kaçar. Görüşürüz kızlar
Her mutlu olduğumuzu yeseydikYaa bitmesin zaten artik bir avuç göz yumun ben onlarla cok mutlu oluyorum
Çok güzelmişEki Görüntüle 2219054 Size iş manzaram göndereyim
Yapışmaz tavada 2-3 damla yağ ile kızartmıştım. Kabak Mücver.
Bir kerede cok azalttim ama :)Günaydınlar
Özlemcim evet maalesef bir görünüyor bir kayboluyorsun. Kaybolunca da verdiklerini geri alıyorsun. Hep takılsan buralara ne iyi olacak :)
Amin amin
Evet gün geçtikçe yemek seçmeye ve yememeye başladı Umut da. Ben cok zorlamıyorum şimdilik ama nereye kadar devam eder onu da bilmiyorum
Burası da çok fena kaptanicem. Evdeyim bugün.
Kolay gelsin canım, cok guzel bir doğum günü olsun prensesin
Her mutlu olduğumuzu yeseydik
Yavaş yavaş azaltacağım demiştin. 1 kaseden 1 avuca düştü ama günlerdir 1 avuç :)
Çok güzelmiş
Aslında çok hafif oldu ama 4-5 küçük yuvarlak yediğim için vicdan azabı çektimEe bence çok değil ama sana cok mu geldi :))
Cuma günü nu cok merak ediyorum haftasonu dışında dikmat ettim bakalimAslında çok hafif oldu ama 4-5 küçük yuvarlak yediğim için vicdan azabı çektim
Benim bugün pek iyi gitmiyo. Adet dönemini tatlı krizsiz Atlattım dedim ama istediğim gibi olmadı. Çikolata yedim.Cuma günü nu cok merak ediyorum haftasonu dışında dikmat ettim bakalim
Sıkma canını abartmadıysan sıkıntı olmaZ..Benim bugün pek iyi gitmiyo. Adet dönemini tatlı krizsiz Atlattım dedim ama istediğim gibi olmadı. Çikolata yedim.
Küçük kızımı uyuttum büyük de resim yapıyo ben de koşubandında yürümeye...
Bitter olsa aslinda yenilebilir evde bulundurmak lazim.. ben henuz yapamadimm sporBenim bugün pek iyi gitmiyo. Adet dönemini tatlı krizsiz Atlattım dedim ama istediğim gibi olmadı. Çikolata yedim.
Küçük kızımı uyuttum büyük de resim yapıyo ben de koşubandında yürümeye...
Eki Görüntüle 2219054 Size iş manzaram göndereyim
İyi etmişsin cnm takımca ölçü alıyorduk aslında iyi oluyordu bazen tartıda fark olmasada ölçülerde fark oluyordu.Bu arada hazir spora baslamisken bel ve kalca olculerimi alayim dedim (hayatimda ilk defa). Cikan sonuclar pek parlak degil ama umarim 1 ay leslie ve diyet sonrasi olumlu gelismeler olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?