Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm;
Uyanınca 400ml ılık limonlu su
07:30
2 h.yumurta

13:0
2 az yağlı tavada yumurta

17:00
3 yk yulaf ezmesi
1 yk buğday ruseymi
6 yk yoğurt

2 L su
1 L dukan bira

2 t.kahvesi
2 çay

Spor; 30 dk eliptik ve 30 dk 5 kg dambıl ile kol ve göbis hareketleri

Alalım özlemcim. Çıksın kirli çamaşırlarımız ortaya

Selamlar,
Yediklerimi yazayim, sporumu yapicam. Su yine az olmus, yatana kadar artirmaya calisirim ama cok fark etmez herhalde.

kahvalti 10:30 - 1 haslanmis yumurta, 4 ceri domates, 4 kucuk yesil biber, 1 avuc ceviz/badem, 20 gr beyaz peynir, 1 dilim ekmek, 1 bardak yagsiz sut
ogle 14:00 - 100 gram yogurt ve 4-5 donmus cilek
aksam 18:00 - bulgurlu ispanak yemegi, 100 gram kuzu kofte, salata

su: 1 litre
spor: leslie 3 mil

Bu arada yapmaya calsitigim krema cirp cirp kivama gelmedi, onu mozaik pastaya cevirdim, baska bir krema yaptim pastaya. Yemek yiyelim, bebek uyuyacak derken pastayi kesmedik bile. Sadece mumlari ufleyip dolaba kaldirdik. Pastayi hazirlarken kekin ve kremanin tadina bakmak zorunda kaldim ama pastadan ksip de yemedim.

sporu tamamlayinca yazarim.

Sıkma canını abartmadıysan sıkıntı olmaZ.. Ne guzel yap sporunu ben de kızımı jimnastik kursuna getirdim o bitene kadar sahilde yürüyüş yapma hayalleri kuruyordum ama coooook yağmur yağıyor..
Tartı beni hiç mutlu etmiyor canım bu ara. Ama şaşılası durum bacaklarımın inceldiğini düşünüyorum. Eski pantolonumun içine giriyorum. Ama tartıda artı geliyorum

Ölçelim hakikaten. Ben tartıda artı çıkıyorum Ama inceldiğimi hissediyorum sıkılaştım sanırım

Tartı beni hiç mutlu etmiyor canım bu ara. Ama şaşılası durum bacaklarımın inceldiğini düşünüyorum. Eski pantolonumun içine giriyorum. Ama tartıda artı geliyorum
Tartıya takılma kardelencim
Bir de dukandan çıktın muhtemelen ödemden gitmişti ve bir miktarı geri geldi. Önemli olan incelme sıkılaşma :)

Bugünden bahsedeyim :)

Öğle: bir kase mercimek köftesi, 4 çeri domates, marul

Akşam: bir tabak mantarlı et sote, salata.

Akşam ara öğün: 3 fındık, 2 kaju, 2 Antep fıstığı

Spor: Leslie 3 mil
Güzel menü
Menü güzel
Pastadan yememen daha da güzel

Ters olmuş sanki karabibercim akşamdan sabaha doğru bi an ne oluyoruz dedim

H hayalalemiveben 3 mil leslie yapildi.

Herhalde buraya 30 gun leslie yapicam diye yazmasam hic bir kuvvet bana bu saatte spor yaptiramazdi

Helal olsun sana supersin. Ben bugün leslie yapamadim. Dun ve bugun gun icinde cok yormuşum kendimi. Dun yapmistim 2 mil. Bugun yapamadim. 1-0 öndesin ama yarina telafi ediyorum insallah.

Bugünkü menüm

Sabah : 2 haşlanmış yumurta, 10 zeytin, peynir, 4 er adet ceviz ve badem, 1 yesil biber

Ara öğün aksam üzeri: 1 yeşil elma, ceyrek kase yağ yakıcı yoğurt

Aksam : 2 kase kara lahana corbasi, salata ve yarım kase yoğurt, akşamdan kalma nohut yemeğinden 2 yk

Su : 3 lt

Spor : 40 dk yürüyüş ve 500 ip atlama

Herkese iyi geceler

HaklısıOTE="morordek, post: 58349190, member: 717924"]Tartıya takılma kardelencim
Bir de dukandan çıktın muhtemelen ödemden gitmişti ve bir miktarı geri geldi. Önemli olan incelme sıkılaşma :) [/QUOTE]

Haklısın canım dukan sonrası normal sonuç. Ama sıkılaştığıma çok sevindim gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…