- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.061
Lapayı midemi düzeltsin diye yedim canım. Ya haşlanmış patates yiyecektim ya da bunu. Feciydi durumlar valla.Yedigin bir şey mi dokundu acaba.. farkli vir sey yedin yada üşüttün.. benim bildigim pirinç kilo yapiyor pirinç lapasi yapmiyor mu şaşırdım..
Çok teşekkür ederiz canımKolay gelsin nice guzel yillariniz olsun birlikte
Bizde istiyoruzzzzzzEki Görüntüle 2219054 Size iş manzaram göndereyim
Teşekkürler kardelenciğimÇok geçmiş olsun canım
Alalım özlemcim. Çıksın kirli çamaşırlarımız ortayaİyi etmişsin cnm takımca ölçü alıyorduk aslında iyi oluyordu bazen tartıda fark olmasada ölçülerde fark oluyordu.
fancynancy Canım bizde mi yarın sabah ölçü alsak? Hazır 80lerdeyken iyi olur 70lere geldiğimizde aradaki fark bizi daha çok motive eder.
kardelelen321 Sen de aldın mı ölçü?
Kızlar hepimiz yazalım bir yere ölçüleri..
Tartı beni hiç mutlu etmiyor canım bu ara. Ama şaşılası durum bacaklarımın inceldiğini düşünüyorum. Eski pantolonumun içine giriyorum. Ama tartıda artı geliyorumSıkma canını abartmadıysan sıkıntı olmaZ..Ne guzel yap sporunu ben de kızımı jimnastik kursuna getirdim o bitene kadar sahilde yürüyüş yapma hayalleri kuruyordum ama coooook yağmur yağıyor..
Ölçelim hakikaten. Ben tartıda artı çıkıyorum Ama inceldiğimi hissediyorum sıkılaştım sanırımİyi etmişsin cnm takımca ölçü alıyorduk aslında iyi oluyordu bazen tartıda fark olmasada ölçülerde fark oluyordu.
fancynancy Canım bizde mi yarın sabah ölçü alsak? Hazır 80lerdeyken iyi olur 70lere geldiğimizde aradaki fark bizi daha çok motive eder.
kardelelen321 Sen de aldın mı ölçü?
Kızlar hepimiz yazalım bir yere ölçüleri..
Tartıya takılma kardelencimTartı beni hiç mutlu etmiyor canım bu ara. Ama şaşılası durum bacaklarımın inceldiğini düşünüyorum. Eski pantolonumun içine giriyorum. Ama tartıda artı geliyorum
Güzel menüBugünden bahsedeyim :)
Öğle: bir kase mercimek köftesi, 4 çeri domates, marul
Akşam: bir tabak mantarlı et sote, salata.
Akşam ara öğün: 3 fındık, 2 kaju, 2 Antep fıstığı
Spor: Leslie 3 mil
Menü güzelSelamlar,
Yediklerimi yazayim, sporumu yapicam. Su yine az olmus, yatana kadar artirmaya calisirim ama cok fark etmez herhalde.
kahvalti 10:30 - 1 haslanmis yumurta, 4 ceri domates, 4 kucuk yesil biber, 1 avuc ceviz/badem, 20 gr beyaz peynir, 1 dilim ekmek, 1 bardak yagsiz sut
ogle 14:00 - 100 gram yogurt ve 4-5 donmus cilek
aksam 18:00 - bulgurlu ispanak yemegi, 100 gram kuzu kofte, salata
su: 1 litre
spor: leslie 3 mil
Bu arada yapmaya calsitigim krema cirp cirp kivama gelmedi, onu mozaik pastaya cevirdim, baska bir krema yaptim pastaya. Yemek yiyelim, bebek uyuyacak derken pastayi kesmedik bile. Sadece mumlari ufleyip dolaba kaldirdik. Pastayi hazirlarken kekin ve kremanin tadina bakmak zorunda kaldim ama pastadan ksip de yemedim.
sporu tamamlayinca yazarim.
Ters olmuş sanki karabibercim akşamdan sabaha doğruEki Görüntüle 2219303
akşam yemeğim 5 yemek kaşığı biberli yoğurt ve 1 dilim ekm ek
öğlen ,
1 dilim ekmek
5 yemek kaşığı melemen
2 sivribiber
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
2 dilim peynir
H hayalalemiveben 3 mil leslie yapildi.
Herhalde buraya 30 gun leslie yapicam diye yazmasam hic bir kuvvet bana bu saatte spor yaptiramazdi
Tartı beni hiç mutlu etmiyor canım bu ara. Ama şaşılası durum bacaklarımın inceldiğini düşünüyorum. Eski pantolonumun içine giriyorum. Ama tartıda artı geliyorum
Vaov dukan etkisiiii.Buna dukan etkisi diyoruz kardelen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?