Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi geceler1 gündür yokum çünkü farklı konu açtığım icin ceza yedim bilmiyordum
Kahvaltım 1 dilim kepek ekmeği yumurta salata peynir zeytin
Ara yoğurt mandalina
Akşam yemeği fırında tavuk yayla çorbası
Akşam az şekerli Türk kahvesi
9 bin adım

İyi yolculuklar orkidecim, kilo bildirimlerini unutma lütfen :)

günaydınlarrr

dün kar manzarası çok güzeldi tatlım ama bugün hertaraf buz bi tarafımızı kırmadaan işe geldik bakalım eve gidebilecekmiyiz bi tarafımıı kırmadan

günaydın hanımlar
Bursa da dün hafif bir indi kar ama şu an için yok kenarlarda semtlerde tepelerde bol tabi aşağıya inemedi daha..
fancynancy nice senelere canım

dünkü menüme gelirsek
morordek

sabah:tandır lavaşı arasına iki yumurta yarım avokado bir avuç dolusu maydanoz koyup makinaya bastım...
öğlenğlumu kreşten alıp hastaneye götürdüğümden onun bisküvilerinden atıştırdım
akşam canım çok bir şey istemedi iki üç kaşık makarna attım ağzıma zaten 21:00 gibi de uyumuşum ben zayıflayınca çok üşümeye başladım hiç ısınamaz oldum ..demir eksikliği anemisi çıktı tahlillerde sabahları demir hapı kullanıyorum.

su:2 litre oldu olmadı emin değilim
spor:bol bol yürüdüm dün ama spor niyetine değildi..

Bende Bursalıyım

Selamlar,

Bugunun ozeti:
kahvalti 9:30 - 1 haslanmis yumurta, 3 ceri domates, 5 kucuk yesil biber, salatalik, 1 avuc kaju, 1 dilim ekmek
ogle 12:30 - 1 elma, 5 badem
ara: kahve (az sutlu)
aksam 18:00 - 100 gram yogurt, salatalik, 2 yk fistik ezmesi

su: 1.5 litre
spor: 1 saat yuruyus (30 dk + 30 dk), leslie 3 mil (45dk)

Tarti konusunda kafam karisik. Bu hafta dikkat ettim ama etkisini pek goremedim, bakalim yarin sabah ne olacak.

H hayalalemiveben 3 mil leslie yaptim. 3. gun de bitmis oldu - 3/30. Yaparken terletiyor ama zorlamiyor fazla. 30 gun bitince daha zor birseye gecilebilir belki Jilian 30 Day shred? Bakalim bel ve kalca olculerine etki edecek mi...
Simdi baktim hizlica Jilian level 1 27 dk ama daha zor gorunuyor, sanirim bir ay sonra yeterli kondisyonum olursa buna gecebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…