- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.081
Öyle oluyor Önce resim yukleyince digerlerinide çekmeyi unutuyorumGüzel menü
Menü güzel
Pastadan yememen daha da güzel
Ters olmuş sanki karabibercim akşamdan sabaha doğrubi an ne oluyoruz dedim
İyi yolculuklar orkidecim, kilo bildirimlerini unutma lütfen :)Eki Görüntüle 2219368 Selam kızlar yogunluktan gıremedım
Bugun yolcuyuz ınsAllah kutsal buçeldelere dogru
bu hafta kacamak yapmadım fakat duzenlıde yıyemedım
Karnım çok şiş eminim oldugum kılomun altındayım
Neysekı yıne eksılerdeyım
55.1-55=0.100 gr
Aaa ne guzel ya, universite yillari geldi aklima. Gerci Ankara'yi sevmiyordum ama gene de kar yaginca guzel olurdu, tabi trafige cikmiyorsanAy neydi o yaa, Ankaralilarin karla imtihani, dolmusa binerdik kizilaya gidelim diye, mutlaka 3-4 kayma, carpma gorurdum kar yagdiginda. Kis lastigi sart
Bende Bursalıyımgünaydın hanımlar
Bursa da dün hafif bir indi kar ama şu an için yok kenarlarda semtlerde tepelerde bol tabi aşağıya inemedi daha..
fancynancy nice senelere canım
dünkü menüme gelirsek
morordek
sabah:tandır lavaşı arasına iki yumurta yarım avokado bir avuç dolusu maydanoz koyup makinaya bastım...
öğlenğlumu kreşten alıp hastaneye götürdüğümden onun bisküvilerinden atıştırdım
akşam canım çok bir şey istemedi iki üç kaşık makarna attım ağzıma zaten 21:00 gibi de uyumuşum ben zayıflayınca çok üşümeye başladım hiç ısınamaz oldum ..demir eksikliği anemisi çıktı tahlillerde sabahları demir hapı kullanıyorum.
su:2 litre oldu olmadı emin değilim
spor:bol bol yürüdüm dün ama spor niyetine değildi..
neresindesinBende Bursalıyım
Simdi baktim hizlica Jilian level 1 27 dk ama daha zor gorunuyor, sanirim bir ay sonra yeterli kondisyonum olursa buna gecebilirim.H hayalalemiveben 3 mil leslie yaptim. 3. gun de bitmis oldu - 3/30. Yaparken terletiyor ama zorlamiyor fazla. 30 gun bitince daha zor birseye gecilebilir belki Jilian 30 Day shred? Bakalim bel ve kalca olculerine etki edecek mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?