Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

H hayalalemiveben 3 mil leslie yaptim. 3. gun de bitmis oldu - 3/30. Yaparken terletiyor ama zorlamiyor fazla. 30 gun bitince daha zor birseye gecilebilir belki Jilian 30 Day shred? Bakalim bel ve kalca olculerine etki edecek mi...

Simdi baktim hizlica Jilian level 1 27 dk ama daha zor gorunuyor, sanirim bir ay sonra yeterli kondisyonum olursa buna gecebilirim.
Cevap yazacaktım kendin yanıtlamışsın zaten :)
Leslie ile Jillian arasında baya fark var. Ama bence Jillian daha zevkli. Durarak yapabilirsin başta, durmadan yapmak baya kondisyon istiyor :)

Yarın başlayalım mı? Birlikte yapalım ne dersin?
Yarın vaktim olursa denemek için yapabilirim ama önce 3 gün önce basladigim 30 gün firesiz leslie 3 mil olayını bitirmek istiyorum. Günde 1 kez spora vakit ancak yaratabiliyorum, ikincisi zorlar. Zaten muhtemelen kondisyon olarak şu an zor gelir. Sen istersen leslie 3 mile katıl, çok zorlamasa da terletiyor. O sana kolay mi geliyor yoksa?

Cevap yazacaktım kendin yanıtlamışsın zaten :)
Leslie ile Jillian arasında baya fark var. Ama bence Jillian daha zevkli. Durarak yapabilirsin başta, durmadan yapmak baya kondisyon istiyor :)
Jilian daha spor gibi duruyor, ama kadının konuşma tarzı çok itici geldi bana. Leslie'yle 10 günü tamamlayınca çok kolay gelirse belki jilian'a geçebilirim hem biraz alışmış olurum.

Iyi aksamlar kizlarr.. yorucu bir gundu kalabalik misafir grubum var di...
Sabah kahvalti yapamadimm

Öğle pilav üstü kuru fasulye

Akşam 4 bucuk gibi 1 dilim pasta 1 bardak meyvrsuyu
1 avuç cekirdek 1 kahve
Spor
Yarimsaat yürüyüş 1 saat plates
Su hesaplayamadim bugun

Cuma oncesi hiç iyi olmadi ama bende sikilastigimi farkediyorum kiyafetler bolllasti... yarin ki tartiyi cok merak ediyorum. Yarindan sonra da 1 hafta boyunca tartiya cikmiycam..

Cuma öncesi gerçekten kötü olmuş menü özellikle akşam. yarınki sonucu ben de merak ediyorum :)

Bugün bir türlü doymadım ve çok zorlandım neden böyle oldu bilmiyorum. Reglim 10 gün kadar gecikti sanırım ondan. Yine de kendimi tutmaya çalıştım.

Sabah iki dilim tam buğday ekmeği, bir tatlı kaşığı zeytinyağı, salça, köy peyniri, yeşil biber ve kapya biber ile fırında pizza yaptım.

Öğlen 6 köfte ve karışık mevsim salatası

Ara öğün bir bardak muzlu süt ( şekersiz, ev yapımı) bir avuç kuruyemiş ( fındık, badem, kaju)

Akşam bir kepçe mantılı çorba, beş yemek kaşığı yeşil fasulye, bir kaşık yoğurt

Ara öğün iki yemek kaşığı haşlanmış buğday, bir küçük fincan sütlü kahve

Maalesef ki haftasonu ve dünün acisi kötü cıktı

76.9-76.7=0.2
0.2÷76.9 ×100 =%0.26

1 haftalik şok diyet yapıp sonra karataya devam mi etsem yaa ne dersinizz gitsin istiyorumm artikkk

Ay ben bu kiloya gelmenin hayalini kuruyorum hep. Cok uzun yolum var daha. Senin boyun kac ki. Kilon benim ideal kilom çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…