- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.101
Yemekler harika görünüyor ben de yeni şeyler denedikce foto paylaşırım. 1kg eksi de çok iyi yarın için.Eki Görüntüle 2219585
Menüm ve kilom kızlar 4 gündür tartılıp foto cekiyorum.Şimdilik 1 kg eksideyim..
H hayalalemiveben 3 mil leslie yaptim. 3. gun de bitmis oldu - 3/30. Yaparken terletiyor ama zorlamiyor fazla. 30 gun bitince daha zor birseye gecilebilir belki Jilian 30 Day shred? Bakalim bel ve kalca olculerine etki edecek mi...
Cevap yazacaktım kendin yanıtlamışsın zaten :)Simdi baktim hizlica Jilian level 1 27 dk ama daha zor gorunuyor, sanirim bir ay sonra yeterli kondisyonum olursa buna gecebilirim.
Yarın başlayalım mı? Birlikte yapalım ne dersin?Simdi baktim hizlica Jilian level 1 27 dk ama daha zor gorunuyor, sanirim bir ay sonra yeterli kondisyonum olursa buna gecebilirim.
Yarın vaktim olursa denemek için yapabilirim ama önce 3 gün önce basladigim 30 gün firesiz leslie 3 mil olayını bitirmek istiyorum. Günde 1 kez spora vakit ancak yaratabiliyorum, ikincisi zorlar. Zaten muhtemelen kondisyon olarak şu an zor gelir. Sen istersen leslie 3 mile katıl, çok zorlamasa da terletiyor. O sana kolay mi geliyor yoksa?Yarın başlayalım mı? Birlikte yapalım ne dersin?
Jilian daha spor gibi duruyor, ama kadının konuşma tarzı çok itici geldi bana. Leslie'yle 10 günü tamamlayınca çok kolay gelirse belki jilian'a geçebilirim hem biraz alışmış olurum.Cevap yazacaktım kendin yanıtlamışsın zaten :)
Leslie ile Jillian arasında baya fark var. Ama bence Jillian daha zevkli. Durarak yapabilirsin başta, durmadan yapmak baya kondisyon istiyor :)
Cuma öncesi gerçekten kötü olmuş menü özellikle akşam. yarınki sonucu ben de merak ediyorum :)Iyi aksamlar kizlarr.. yorucu bir gundu kalabalik misafir grubum var di...
Sabah kahvalti yapamadimm
Öğle pilav üstü kuru fasulye
Akşam 4 bucuk gibi 1 dilim pasta 1 bardak meyvrsuyu
1 avuç cekirdek 1 kahve
Spor
Yarimsaat yürüyüş 1 saat plates
Su hesaplayamadim bugun
InsAllah tartı bulabılırım nete gurebılyorum dakst tartı yok cumaya kadar arar bulurum ınsAllahİyi yolculuklar orkidecim, kilo bildirimlerini unutma lütfen :)
InsAllah tartı bulabılırım nete gurebılyorum dakst tartı yok cumaya kadar arar bulurum ınsAllahİyi yolculuklar orkidecim, kilo bildirimlerini unutma lütfen :)
Simdi baktim hizlica Jilian level 1 27 dk ama daha zor gorunuyor, sanirim bir ay sonra yeterli kondisyonum olursa buna gecebilirim.
Günaydın herkese
Benim bu hafta fazla değişiklik çıkmadı nedense. Ilk tartildigimda 54.8 gördüm sonradan 55.0. Kahvaltı öncesi yapayım bildirimi:
55.1/55.0/0.1/%0.18
En azından gecen haftaki eksi gerçekmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?