Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maalesef ki haftasonu ve dünün acisi kötü cıktı

76.9-76.7=0.2
0.2÷76.9 ×100 =%0.26

1 haftalik şok diyet yapıp sonra karataya devam mi etsem yaa ne dersinizz gitsin istiyorumm artikkk
Bence henüz şok diyet için erken ve verdiklerini hop geri alırsın
Kaçamaklar olmasaydı güzel giderdi aslında
O yüzden bence azimle Karatay'a devam et

InsAllah tartı bulabılırım nete gurebılyorum dakst tartı yok cumaya kadar arar bulurum ınsAllah
İnsallah bulursun orkidecim
Bulamazsan da 1 hafta bildirimsiz yazmak durumunda kalırız artık. Zaten dönecektiniz 2 haftaya diye hatırlıyorum. Sen yine de bulmaya çalış tabi :)

Herekese günaydın:)

Bu haftaku kilom 68.5 kg

morordek , telefondan dosya yükleyemiyorum nedense
Tebrikler hayalcim, listeye alma durumunu herkesin bildiriminden sonra bi konusalım olur mu? Eğer herkes az az vermişse nota sınırında kalabiliriz belki, o yüzden dedim :)

Herkese günaydın
81.1 kiloyum. Balon gibi şiş hissediyorum bu sabah kendim. Nasıl bukadar ödem oldu bilmiyorum. Artık 80li kilolar çok yordu bıktırdı. Tartı ekranında görmek istemiyorum ya tiksindim.
Kardelencim çok çıkmış gerçekten.
Dukan etkisinin dışında bir şeyden dolayı ödem var sanırım. Reglin falan yakın mı?

günaydın hatunlar ben adetliyim o yüzden +200 gramım 69,3..buna da şükür ben bu 6 lı haneyi çok sevdim bu hafta dibine vurup indirmek istiyorum :)

morordek

dünkü menüme gelecek olursak..

sabah:domates,kırmızı biber,dereotu,maydanoz,zeytin den salata 3 adet eti form sunta kraker var ya minik ondan ...
öğlen:2 adet felafel,3-4 kaşık makarna
akşam:eşim patates yemeği yapmış 4-5 kaşık yedim
1,5 litre su

iki gündür kendime göre fazlaca zıbıttım bu yüzden akşam tavuk göğsünü fileto kestim ızgara yaptım bugün öğlen ve akşam bol salata eşliğinde onu tüketeceğim..yeni yılda ölmezde sağ olursak hedefim 58 kiloya ulaşmak ne diyorsunuz yılda ortalama 10-12 kilo verdiğim düşünülürse bu hedefime ulaşabilirim gibime geliyor ne dersiniz?

Ay ben bu kiloya gelmenin hayalini kuruyorum hep. Cok uzun yolum var daha. Senin boyun kac ki. Kilon benim ideal kilom çünkü
Benim boyum kısa yaw 1.56 maalesef Bende fazla duruyor bu kilo. Bel 75, kalca 98. 10 sene once 52 iyi gorunuyordu ama artik Fit görünebilmek için 45 filan olmam lazım herhalde.

Herkese günaydın
81.1 kiloyum. Balon gibi şiş hissediyorum bu sabah kendim. Nasıl bukadar ödem oldu bilmiyorum. Artık 80li kilolar çok yordu bıktırdı. Tartı ekranında görmek istemiyorum ya tiksindim.
canım bende senin gibiydim 96 dan 85 lere indikten sonra maksimum 82 ye kadar inebiliyordum dedim bu benim yerleşik kilom heralde kaptanım belki hatırlar o zamanları ,sonra bir gün 79 u gördüm ,dedim ben 80 i yıkabiliyormuşum oysa ki ömrü hayatımda tartılara çıktığım bir dönem görmedim bu kiloyu ben 70 li kiloları görebiliyormuşum şokunu atlattıktan sonra daha çok sarıldım nitekim 77-78 durakladım bu seferde...benim kilo verme süreçlerim çok duraklamalı geçiyor..bak şu an 68-69 gel git yapıyorum..ama psikolojimin kaç kere dibe çöktüğünü anlatamam sana..işte burada ünlü düşünür yonca lodi nin ''düştüysek kalkarız daha ölmedik ya''şarkısını sana armağan ediyorum çok eğlenceli oluyor..

fancynancy tatlım doğum gününüz kutlu olsun resimlerde harika çıkmışsınız
Çook teşekkür ederiz kaptaniçem hayatımız çocuklar işte

Teşekkür ederizzzz

Eki Görüntüle 2219585
Menüm ve kilom kızlar 4 gündür tartılıp foto cekiyorum.Şimdilik 1 kg eksideyim..
Süper gidiyorsun ortim.

Herkese günaydın
Ördeğimin dediği gibi ödem de olabilir ya da sp sonrası dengeleme de olabilir. Vücut kh görünce sonrasında nedense bir stoklama peşine düşüyor.
En güzeli herşeyden azar azar yiyip ayar tutturmak.

morordek
Menü paylaşamadım çünkü Çarşamba fire verdim dün desen yine 2,80 yatıyordum hem yorgunluk hem de halsizlik. Benim de demir haplarıma devam etmem gerekiyordu ihmal ettim. Başlayayım bugünden itibaren. Tartıldım ama öyle çok iç açıcı değil durum. 200 gr gitmiş gide gide. Yılbaşından sonra daha güzel rakamlarla geleceğime sana ve takım arkadaşlarıma söz veriyorum.
84,8

Aynen canım ya. Benim de inancım kalmadı artık kilo verebileceğim dair. 79 u görüyorum bi hafta sonra geri sarıyo. Hergün yürüyüşümü yapıyorum hiç aksatmadan bazen üstüne artı olarak ip atlama ekliyorum. Çok yoruldum gerçekten.

Şarkı için teşekkür ederim.
Açayım dinleyeyim de moral olsun.

ben 3 gündür başladım demir hapına kilo vermem iyice sekteye uğrayacak ama sağlık daha önemli

Aynen öyle canım az az olsun bizim olsun. Böyle inişler çıkışlar insanın psikolojisini çok yıpratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…