- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.121
Bence henüz şok diyet için erken ve verdiklerini hop geri alırsınMaalesef ki haftasonu ve dünün acisi kötü cıktı
76.9-76.7=0.2
0.2÷76.9 ×100 =%0.26
1 haftalik şok diyet yapıp sonra karataya devam mi etsem yaa ne dersinizz gitsin istiyorumm artikkk
İnsallah bulursun orkidecimInsAllah tartı bulabılırım nete gurebılyorum dakst tartı yok cumaya kadar arar bulurum ınsAllah
Tebrikler hayalcim, listeye alma durumunu herkesin bildiriminden sonra bi konusalım olur mu? Eğer herkes az az vermişse nota sınırında kalabiliriz belki, o yüzden dedim :)
Kardelencim çok çıkmış gerçekten.Herkese günaydın
81.1 kiloyum. Balon gibi şiş hissediyorum bu sabah kendim. Nasıl bukadar ödem oldu bilmiyorum. Artık 80li kilolar çok yordu bıktırdı. Tartı ekranında görmek istemiyorum ya tiksindim.
Evet canım adet döneminden yeni çıktım onun da etkisi olabilir haklısınKardelencim çok çıkmış gerçekten.
Dukan etkisinin dışında bir şeyden dolayı ödem var sanırım. Reglin falan yakın mı?
Benim boyum kısa yaw 1.56 maalesefAy ben bu kiloya gelmenin hayalini kuruyorum hep. Cok uzun yolum var daha. Senin boyun kac ki. Kilon benim ideal kilom çünkü
canım bende senin gibiydim 96 dan 85 lere indikten sonra maksimum 82 ye kadar inebiliyordum dedim bu benim yerleşik kilom heralde kaptanım belki hatırlar o zamanları ,sonra bir gün 79 u gördüm ,dedim ben 80 i yıkabiliyormuşum oysa ki ömrü hayatımda tartılara çıktığım bir dönem görmedim bu kiloyu ben 70 li kiloları görebiliyormuşum şokunu atlattıktan sonra daha çok sarıldım nitekim 77-78 durakladım bu seferde...benim kilo verme süreçlerim çok duraklamalı geçiyor..bak şu an 68-69 gel git yapıyorum..ama psikolojimin kaç kere dibe çöktüğünü anlatamam sana..işte burada ünlü düşünür yonca lodi nin ''düştüysek kalkarız daha ölmedik ya''şarkısını sana armağan ediyorumHerkese günaydın
81.1 kiloyum. Balon gibi şiş hissediyorum bu sabah kendim. Nasıl bukadar ödem oldu bilmiyorum. Artık 80li kilolar çok yordu bıktırdı. Tartı ekranında görmek istemiyorum ya tiksindim.
Çook teşekkür ederiz kaptaniçemfancynancy tatlım doğum gününüz kutlu olsun resimlerde harika çıkmışsınız
Teşekkür ederizzzzgünaydın hanımlar
Bursa da dün hafif bir indi kar ama şu an için yok kenarlarda semtlerde tepelerde bol tabi aşağıya inemedi daha..
fancynancy nice senelere canım
dünkü menüme gelirsek
morordek
sabah:tandır lavaşı arasına iki yumurta yarım avokado bir avuç dolusu maydanoz koyup makinaya bastım...
öğlenğlumu kreşten alıp hastaneye götürdüğümden onun bisküvilerinden atıştırdım
akşam canım çok bir şey istemedi iki üç kaşık makarna attım ağzıma zaten 21:00 gibi de uyumuşum ben zayıflayınca çok üşümeye başladım hiç ısınamaz oldum ..demir eksikliği anemisi çıktı tahlillerde sabahları demir hapı kullanıyorum.
su:2 litre oldu olmadı emin değilim
spor:bol bol yürüdüm dün ama spor niyetine değildi..
Süper gidiyorsun ortim.Eki Görüntüle 2219585
Menüm ve kilom kızlar 4 gündür tartılıp foto cekiyorum.Şimdilik 1 kg eksideyim..
Ördeğimin dediği gibi ödem de olabilir ya da sp sonrası dengeleme de olabilir. Vücut kh görünce sonrasında nedense bir stoklama peşine düşüyor.Herkese günaydın
Bu arada senin menülerin gayet iyi, takimda en fazla sporu da sen yapıyorsun hedefine ulasacaksin. 10ar kiloverelim superolurAy ben bu kiloya gelmenin hayalini kuruyorum hep. Cok uzun yolum var daha. Senin boyun kac ki. Kilon benim ideal kilom çünkü
İdolümsünKilom 68.8 canlarim
Aynen canım ya. Benim de inancım kalmadı artık kilo verebileceğim dair. 79 u görüyorum bi hafta sonra geri sarıyo. Hergün yürüyüşümü yapıyorum hiç aksatmadan bazen üstüne artı olarak ip atlama ekliyorum. Çok yoruldum gerçekten.canım bende senin gibiydim 96 dan 85 lere indikten sonra maksimum 82 ye kadar inebiliyordum dedim bu benim yerleşik kilom heralde kaptanım belki hatırlar o zamanları ,sonra bir gün 79 u gördüm ,dedim ben 80 i yıkabiliyormuşum oysa ki ömrü hayatımda tartılara çıktığım bir dönem görmedim bu kiloyu ben 70 li kiloları görebiliyormuşum şokunu atlattıktan sonra daha çok sarıldım nitekim 77-78 durakladım bu seferde...benim kilo verme süreçlerim çok duraklamalı geçiyor..bak şu an 68-69 gel git yapıyorum..ama psikolojimin kaç kere dibe çöktüğünü anlatamam sana..işte burada ünlü düşünür yonca lodi nin ''düştüysek kalkarız daha ölmedik ya''şarkısını sana armağan ediyorumçok eğlenceli oluyor..
ben 3 gündür başladım demir hapına kilo vermem iyice sekteye uğrayacak ama sağlık daha önemlimorordek
Menü paylaşamadım çünkü Çarşamba fire verdimdün desen yine 2,80 yatıyordum hem yorgunluk hem de halsizlik. Benim de demir haplarıma devam etmem gerekiyordu ihmal ettim. Başlayayım bugünden itibaren. Tartıldım ama öyle çok iç açıcı değil durum. 200 gr gitmiş gide gide. Yılbaşından sonra daha güzel rakamlarla geleceğime sana ve takım arkadaşlarıma söz veriyorum.
84,8
Aynen öyle canım az az olsun bizim olsun. Böyle inişler çıkışlar insanın psikolojisini çok yıpratıyorÇook teşekkür ederiz kaptaniçemhayatımız çocuklar işte
Teşekkür ederizzzz
Süper gidiyorsun ortim.
Ördeğimin dediği gibi ödem de olabilir ya da sp sonrası dengeleme de olabilir. Vücut kh görünce sonrasında nedense bir stoklama peşine düşüyor.
En güzeli herşeyden azar azar yiyip ayar tutturmak.
100gram 100grmdir zaten sabah ilk sferinde 54.8 çıkmıştı. buyurunuz:Ben daha kahvaltı yapmadım tekrar tartıldım 54.9 çıktı. Bir faydası olacaksa foto paylaşayım kaptanimmorordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?