Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nasılsınız kızlar ben bu hafta gubu ihmal ettim kusura bakmayın işler çok yoğun bir de kat olarak taşınıyoruz galiba bu hafta pek uğrayamayacağım haftaya da bayram var misafir, ev, temizlik derken uğramam çok zor ama kilo bildiriminde bulunmaya çalışacağım kendinize iyi bakın güzel kilo verin

önümüzde ki hafta bayramdan dolayı muhtemelen herkes yoğun olur. ben de bayramın 2. günü ankara ya annemlere gideceğim. bayram sonrası 1 hafta daha orda kalacağım. annemlerde tabii ki internet yok. ama cuma bildirimlerinde annemin komşularındam mutlaka bildireceğim.

doğru söylüyorsun canım bende alıştırmaya çalışıyorum erken yatmaya bakalım artık

ii geceler kızlar
bu gün oruçttum iftarda mangal light kola salata yedim akşamda 1 meyve
10 gibide 1 köfte azcık ekmekle
biraz alakasız oldu ama bu günüde böyle kapattım..
a e olun...

Allah kabul etsin canım afiyet olsun sende Allah'a emanet ol

günaydın canım afiyet olsun aynen katılıyorum sana :97:

canım üzüldüm yaa neyse sağlık olsun
arescim kahvaltın güzel inşallah bu şekilde gidersin bugün

günaydın canım iyiyiz şükür bende şimdi temizlik yapıyorum ara verdim yorulunca evet az kaldı bakalım kim ne kadar verecek bu hafta

günaydın canım maşallah kahvaltıda coşmuşsun shelly cim tahin pekmez bal

amamn dikkat et ferihancım akşamları plates felan yaparsın telafi edersin sen :)

senacım süpersin valla inşallah hepimiz en az 1 kilo vermiş oluruz inşallah

evet adigenissecim ihmal olduk galiba :26: kolay gelsin canım bir an önce bitir işlerini çabuk gel

senacım belki haftaya bayramdan dolayı bildirim yapmayabiliriz dur bakalım belli olur nasılsa

selam kızlar selam vermeden geçmişi okumaya gittim kusura bakmayın bende bugün temizlik yapıyorum ara verdim geldim şimdi devam edicem yorulunca gelirim tekrar :)))

çok şükür bitti işlerim şimdide yemek derdine düştüm yaaa ne yemeği yapsam acaba akşama ? offfff düşünmekten yaşlanıcam valla :)))))

çok şükür bitti işlerim şimdide yemek derdine düştüm yaaa ne yemeği yapsam acaba akşama ? offfff düşünmekten yaşlanıcam valla :)))))

geçmiş olsun canım, eline sağlık :)
tavuk yap eğer yeni falan yemediyseniz, ben de dün yaptım sebzeli, çok az yağlı, bol baharatlı, eşim bayıldı, eline sağlık diye diye yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…