- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.041
takyon pek iyi değil bu saatte ayakta olması benimki bir kere yaptı onu sonra babasıyla 3 saatlik bir konuşma yaptılar özelden kendileri sonra gık dediğini bilmem kocişim benim ya ay dur öpesim geldi ilk aşkımı nesse yani böyle ne konuştukları sırdır tek kelime yok ikisindede
ii geceler kızlar
bu gün oruçttum iftarda mangal light kola salata yedim akşamda 1 meyve
10 gibide 1 köfte azcık ekmekle
biraz alakasız oldu ama bu günüde böyle kapattım..
a e olun...
Günaydın kardeş takımın şekerleri ..
Nasılsınız bakalım?
herkese günaydınlar, herkes iyidir umarım
1 kase nesfitle kahvaltımı yaptım, şimdi de 5i1yerde içiyorum
ayrıca bugün on kasım, Ata'mızın ölüm yıldönümü, kendisini rahmetle, sevgiyle, özlemle anıyorum
günaydın 5.takımın şekerleri
erken kalktım anıtkabire gittik.Atamızı saygıyla andık içeri almadıkları için döndük geri malesef
sabah:light süt ve 1 simit yedim.geçmişi okuyorum hepinizi öpüyorum.kendinize iyi bakın...
günaydın arkadaşlar herkes iyimi bugün bende dün gece 12 ye kadar temizlik yaptım siteye giremedim bugün sabah 1 dilim kepek ekmek 1 br şekersiz çay kk peynir 2 zeytin kızlar cumaya az kaldıııııııııııııı
günaydın herkese,
dün gece giremedim siteye, akşamki menümü yazayım; çorba, az bulgur pilavı, az sebze yemeği.
gece, sütlü nescafe, yarım muz.
Bugün kahvaltıda bir dilim ekmekle, tahinpekmez, 1 kk peynir, biraz bal, 1 yumurta, çay.
Atamızı saygıyla anıyoruz
merhaba arkadaşlar bugün 10 kasım Atamızın ölüm yıldönümü saygıyla , rahmetle ve özlemle anıyorum . yakın bir ilköğretimdeki töreni izledim çok kısa , minicik çocuklar Atatürk anısına şiirler okuyordu . öyle güzeldiki hüzünlendim bir çok kişi gibi . bu ülkeye katacağı daha çok şey vardı ama ömrü vefa etmedi diye üzüldüm kendimce .
sabah yataktan zor çıktım öyle bir uyku hali varki anlatamam size ayak üzeri bir dilim ekmek çok az çikolata yedim . diyet dışı farkındayım ama ayak üzeri o kadar oldu kahvaltı malesef . bir neskafe içtim şimdide yeşil çayımı içiyorum . dünde iki fincan yeşil çay içmiştim bugünde içeceğim inşallah bol sıvı tüketmeye çalışıyorum . şimdi biraz geçmişi okuyayım tekrar yazarım müsait olursam hepini öpüyorum .
bu arada takyoncum dün öneride bulunmuştun önerini beğenmiştim günde 30 dk yürüyüş 30 dk spor iyi fikirdi ama dün okuduğum bir haberle yürüyüş yapmaktan korktum . işe gelirken yürüyüş yapabileceğim yol üzerine bomba koymuşlar birkaç gün önce . erken önlem alınmış ama korktum yürüyüş ihtimalim yok artık malesef . akşamları spor yapmaya çalışıcam evde .
herkese merhabaaaaaaaaasabahın ilk saatlerinde kalkıp bugün değişiklik yapıp ılık su içine bal koyu içtim. bağırsakları çalıştırdığı söyleniyor. hastane dönüşü bir cafe de oturup yarım sandiviç yedim.yanında 1 bardak açık çay. cafe den sonra 45 dk yürüyüş yaptım. ve işyerime döndüm. öğlen yemekte bezelye yemeği ve salata yiyeceğim. bu arada öğlen yemeğimden önce 1 kase yoğurt yiyeceğim arkadaşlar. cuma ya çok az kaldı arkadaşlarrr hadi bakalım bu hafta neler olacak.
nasılsınız kızlar ben bu hafta gubu ihmal ettim kusura bakmayın işler çok yoğun bir de kat olarak taşınıyoruz galiba bu hafta pek uğrayamayacağım haftaya da bayram var misafir, ev, temizlik derken uğramam çok zor ama kilo bildiriminde bulunmaya çalışacağım kendinize iyi bakın güzel kilo verin
önümüzde ki hafta bayramdan dolayı muhtemelen herkes yoğun olur. ben de bayramın 2. günü ankara ya annemlere gideceğim. bayram sonrası 1 hafta daha orda kalacağım. annemlerde tabii ki internet yok. ama cuma bildirimlerinde annemin komşularındam mutlaka bildireceğim.
selam kızlar selam vermeden geçmişi okumaya gittim kusura bakmayın bende bugün temizlik yapıyorum ara verdim geldim şimdi devam edicem yorulunca gelirim tekrar :)))
kolay gelsin canım, sonra görüşürüz
günaydın canım iyiyiz şükür bende şimdi temizlik yapıyorum ara verdim yorulunca evet az kaldı bakalım kim ne kadar verecek bu hafta
kolay gelsin takyoncuğumm
çok şükür bitti işlerim şimdide yemek derdine düştüm yaaa ne yemeği yapsam acaba akşama ? offfff düşünmekten yaşlanıcam valla :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?