- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.001
bu arada dikkatimi çakti neden sürekli öğlen menünde kahvaltı yapıyorsun e maşalllah hem 2 dilim kepek ekmeği hem 4 lokma beyaz ekmek esw cim uzaklaş ekmektenbu arada öğle menümü yazayım hemencecik
2 dilim kepek ekmek, 1 domates, 4 yeşilbiber, 1 kk b.peynir, salatalık, 5 zeytin, çay 3-4 lokma beyaz ekmeği de reçele banıp yedim walla, tatlı krizine girmemek için
şimdi de 5i1yerdemi içiyorum
kızlar bende birazdan çıkıcam bugün pek giremedim işler yoğundu iş yerinde malum bayram üstü iş kalmasın die;
yediklerimi yazıyım gün içinde
sabah :
1,5 dilim light ekmek
2 kk beyaz beynir
2 fincan çay
ara: 5 tane light bisküvi
öğlen:
fırında mücver yaptım 2,5 dilim yedim
1 dilim ekmekle
ara:1 tane armut,1 fincan yeşil çay
akşameve gidince)
4,5 ç.k tavuk sote
1 kase çorba
ya 1,5 dilim ekmek yada 3 ç.k pilav (psikolojime bağlı) :)
gece:
1 fincan yeşil çay
1 kase yoğurt yada süt
hepinizi öptümm.İyi akşamlar herkese
kzılar bnde aranıza katılmak istiyorum bna yardım edermsnz
arkadaşlar bugün ben de yoğundum.ancak girebildim. sabah 1 adet ıspanaklı börek.koşuşturmadan öğlen yemeği yiyemedim. akşama da domates soslu makarna yanında da salata yiyeceğim. yarında öğlene kadar yoğunum sevgili takımım. inşallah öğleden sonra görüşürüz. hepinizi öptümmmm
İyi akşamlar kızlar..
Bugünkü menüm
Sabah: 1 kase nesfit, kuru kayısı
Öğle: 1 kase çorba, 5 tane yaprak sarma, 2 kaşık yoğurt
Akşam: 1 milföy, 1 kk peynir, 6-7 tane kuru kayısı
Milföy yerine daha sağlıklı birşeyler yemeliydim ama sıcak sıcak çok güzel koktu :)
iyi akşamlar kızlar bende menümü yazayım
sabah
2 bardak şekersiz çay
1 k k peynir
2 dilim omlet
öğlen
1 tabak peynirli makarna
akşam
3 kaşık makarna
1 tane fırında balık
hoşbulduk nasılsınız armı günün tüyosu diye uğradım bide dedim kaynaşayım kızlarla sıkıldım kimse yok sohbete 7.takımdayım ben bebişim uyudu bende bakınıyorum yarın doktora gitcem erken kalkmalıyım ama ayrılamıyorum buradan
oğluşum var emir 5 yaşında kızım ada 5aylık
anladım canım haklısın valla bu aralar bende tatlı krizi oluyor nasıl başedeceğimi bilmiyorum haklısın bencede yediklerin fazla olmuş bugün ama inanıyorum sen telafi edersin muhakkakherkese iyi akşamlar
takyoncum ben alıştım nesfite, iyi de oluyo, tutuyo baya bi :) bide her öğlen kahvaltı yapmamın sebebi öğlenleri eşimle evde buluşup beraber yememizden kaynaklanıyor :) sabah kahvaltı yapamadığımız için malum öğleyin telafi ediyoruz, ayrıca haklısın ekmeği kesmem gerekiyor ama regl öncesi 1 haftam bu hafta, tatlı krizi olabiliyor, onu bastırsın diye yedim onu :)
neyse bugün yediklerim
sabah 1 kase nesfit
ara 1 elma, 1 fincan 5i1yerde, 1 lt su öğlene kadar
öğle: 2 dilim kepek ekmek, 1 domates, 4 yeşil biber, salatalık, 5 zeytin, 1 kk b.peynir4 lokma beyaz ekmeği reçel bandım yedim :)
ara 1 elma, 1 fincan salep
akşam 5 yk tavuk sote, 4 yk pilav, salata, turşu, ekmek yok
sonra komşuya inmiştik, orda da küçük bi dilim, ince tavukgöğsü, 1 tuzlu kurabiye
şimdi de 5i1 yerde içiyorum
bugün yediklerim biraz fazla ve spor da yapamadım, yarın telafi edicem ama söz, hatta ceza verilecekse razıyım
anladım canım haklısın valla bu aralar bende tatlı krizi oluyor nasıl başedeceğimi bilmiyorum haklısın bencede yediklerin fazla olmuş bugün ama inanıyorum sen telafi edersin muhakkak
neyse kızlar hepinizi öpüyorum iyi geceler yarın görüşürüz inşallah Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?