- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.061
geçmiş olsun canım, eline sağlık :)
tavuk yap eğer yeni falan yemediyseniz, ben de dün yaptım sebzeli, çok az yağlı, bol baharatlı, eşim bayıldı, eline sağlık diye diye yedi
çok şükür bitti işlerim şimdide yemek derdine düştüm yaaa ne yemeği yapsam acaba akşama ? offfff düşünmekten yaşlanıcam valla :)))))
bu yemek derdi de adamı mahvediyor.:26:
takyoncum diyet bitti herhalde ne yemek yapsam diyemi düşünüyorsun :)) diyet yapanlar olarak evde diyet yemekleri pişmeliki eşlerde ona göre hanımları pasta börekle beslemesin kilo alırlar sonra olan bize olur diye :)) şaka bir yana menün güzel hafif şeyler yiyelim sürekli şimdi havalar soğuyor hareket imkanı yaza göre kısıtlandı mazallah alırız tüm verdiklerimizi Allah korusun ...
ben öğle vakti bir kaç kurabiye atıştırdım arkadaşım sağolsun hiç eli boş gelmiyor olan benim kilolara oluyor tabiki . az öncede çok acıkmıştım biraz lor peynir yedim . 3 gündür ilk kez yiyebildim . şimdide yeşil çayımı içiyorum artık günde 2 kez yeşil çay içiyorum . bakalım düzenli içildiğinde fayda gösterecekmi göreceğiz . öpüyorum hepinizi canım takımım . görüşmek üzre .
kızlar fena hastayım gelemedim işe de gidemedim
yorgan döşek yatıyorum
yemek falan da yiyemiyorum
boğazım yırtılıyo yutkunurken sıcak bişeyler içmeye çalışıyorum
idare edin beni bugün kusuruma bakmayın
sorma ferihan güzel güzel yemekler yapıyorum iki kaşıktan fazla yiyemiyorum eşim yemek ayrımı yapmaz hatta o der hafif şeyler yap diye ama kızımda olunca mecburen vitamin ağırlıklı yapıyorum bide lezzetli olmayınca yemiyor çocuklar :)))) evek kış herzaman korkutur beni zaten hoş bize daha kış gelmedi mersin 29 derece maşallah sende düzene girdin canım bozma sakın :))))
yorgan döşek yatıyorum
arkadaşım ne kusuru geçmiş olsun kendine iyi bak vitaminlerini al bol bol dinlen
canım benim çok geçmiş olsun lütfen dikkat et kendine bol bol vitamin al ılık şeyler iç yat ve terle kısa sürede toparlasın inşallah . sıcacık bir çorba iç seviyorsan tavuk çorbası hemen iyileşirsin .
günaydın canım maşallah kahvaltıda coşmuşsun shelly cim tahin pekmez bal
yorgan döşek yatıyorum
yorgan döşek yatıyorum
tekrar geçmiş olsun canım bide grip çorbası var onuda yap muhakka tavuk suyuna limonlu sarumsaklı şehriye çorbası doktorlar genellikle grip çorbası diyor adına ben kızıma ondan yapıyorum hastalanınca inşallah sanada iyi gelir
saol canımcım
yattıkça daha fena oluyorum yat yat sonu yok
kalkim bi dedim pc yi açtım bakmak için
biraz daha iyiyim
bugün bi menü yok ortada
ıhlamur çayı
zencefil bal ve tarçın çayı içtim bolca
öğlen gibi de tarhana çorbası içtim
içine 1 dilim ekmek doğradım
çok açtım ama yutamadığım için böyle denedim
en yumuşak hali buydu
akşama yemek de yok zaten
yapcak halimde yicek durumum da yok
yine çorba içerim muhtemelen
evet canım haklısın coştumama regl dönemindeyim normalde tatlı istemez canım.
neyse ki öğleni dengeledim, mısır ve pirinç patlağından yapılan light yuvarlaklardan yedim
akşamı da biraz önce yedim erken olsun diye, az bulgur pilavı ve az karnabahar yemeği.
Dün de spormu yaptım, tam 1,5 saat. bu akşam da gidip sporumu yapıcam.
şu regl şişliği bir geçsin gerçek kilom belli olacak. bikaç yüz gram vermiş olmayı umuyorum bakalım. :18:
kızlar ben bugün hiç giremedim nete,ne olur kusura bakmayın yarın görüşmek üzere hoşçakalın
canım geçmiş olsun ya, sen fena üşütmüşsün anlaşılan, terlemeye çalış ama terlersen sakın üstüne kurutma kıyafetlerini hemen değiştir, ateşin falan varsa sıkı giyinme, daha çok sıcak basar, daha çok hasta olursun allah korusun, herşeyi içmişsin aslında ama boğaz ağrısı antibiyotik olmadan çabuk geçmiyo malesef canım
canım çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
tekrar geçmiş olsun canım bide grip çorbası var onuda yap muhakka tavuk suyuna limonlu sarumsaklı şehriye çorbası doktorlar genellikle grip çorbası diyor adına ben kızıma ondan yapıyorum hastalanınca inşallah sanada iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?