Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar takımcım, bugün çok yoğundum giremedim bir türlü. Öğlen birkaç saat de okula gitmem gerekti. Koşturdum anlayacağınız :)

Menüm

Sabah: Kuru kayısı, 1 kase nesfit
Ara: yok
Öğle: 1 tadımca, 1 paket diyet bisküvi
Ara: yarım paket diyet bisküvi

Akşam yemeğini hala yiyemedim babamları bekliyoruz, 8 gibi yeriz (( Fırında tavuk var çok az ondan yiyeceğim. Ay bu arada az önce 3-4 kuru kayısı attım ağzıma ama akşam yemeğinin bi parçası sayılır heralde :)

Amonracım çok çok geçmiş olsun, soğuk algınlığı dinlenerek geçiyor, yat bol bol sıcak şeyler tüket vitamin filan

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,

akşam menüleriniz nasıl bakalım? ben akşam 5 e doğru yemiştim akşam yemeğimi, şimdi de sütlü nescafe içiyorum tabii ki şekersiz. Bundan sonra artık acıkırsam meyve yerim başka bişey yenmez bu saatten sonra.

amonracım biraz daha iyiolmana sevindim, bronşitin varsa kendine biraz daha dikkat et canım, hemen ortaya çıkıverir çünkü

ancak girebildim, misafirim vardı da
menümü yazayım
sabah 8 gibi 1 kase nesfit
ara 10.30 gibi 1 pk altınbaşak bisküvi
öğle 13:30 gibi 1 kase nesfit ( eşim şehir dışında, eve gitmedim, işyerinde yedim)
ara 15:30 gibi 1 elma
akşam 17:30 gibi 4 yk tavuk sote, 5 yk pilav, salata, turşu, ekmek yok
1 saat sonrasında 1 kase jöle, içinde meyve falan yoktu
akşam da 1 arkadaşım geldi, onla beraber 1 elma ve 1 mandalina yedim
spor yapamadım, uyuyakalmışım, sonra da arkadaşım geldi zaten

iyi geceler kızlar esw cim menün çok güzel canım gerçekten imrendim valla
liste bildirimleriniz çok güzel kızlar herkese ayrı ayrı yazamadım vaktim yok çıkıyorum yarın işlerim var akşama gelirim hoşçakalın

günaydın kızlar
sabah zar zor işe geldim
elim ayağım kütük gibi şişmiş bu sabah alyansım
olmadı parmağıma ayakkabı sıkıyo o derece
neyse sabah ki menüm kepekli tost ekmeğinde
beyaz peynir ve dometesli tost ve şekersiz çay

günaydın cnm çook geçmiş olsun amonracım birazda olsa ayağa kalkmana sevindim dikkat et kendine cnm

herse günaydınnnnnnnnn
sevgili takımım dün ki menümü yazamadım net koptu şimdi yazayım
öğle:4 k tavuklu sote 1 porsiyon salata
ara 2kuru kayısı yeşilçay
ara 1 saat yürüyüş
akşam:1 kase yayla çorbası çok az marul salatası
ara:elma mandalina:92::92:

amonracım tekrar geçmiş olsun canım, biraz daha iyi olmana sevindim ama dikkat et yine sen, fazla terlememeye çalış

bu arada herkese günaydınlar, yarın cuma ama ben kendimde bu hafta pek değişiklik hissetmiyorum nedense
1 kase nesfitle kahvaltımı yaptım, şimdi de 5i1 yerde içiyorum
bu akşam spor yapmam lazım, inşallah yaparım :)

Günaydın kızlar, umarım herkes iyidir.. Amonracım nasıl oldun?

Menülere ben de bayılıyorum ben çok yiyormuışum gibi geliyor sizinkileri gördükçe. Bu ara kuru kayısıya çok dadandım umarım yarınki bildirimde kötü yönde etkilemez.. Ben bi oturuşta en az 15-20 tane yiyebilirim yani, frenlediğim halde 6-7 tane kesin yiyorum bi seferde ( Neyse bitiyor zaten paket, uzun bir süre daha almam.

Cuma gelse de tatil başlasa çok sıkıcı bir gün olacağa benziyor şimdiden..

Ben öyle hissediyorum canım, napıcaz Bugün az yemeye çalışalım da bari tartı az bişey oynasın (

günaydın millet
nasılsınız dün giremedim malum bayram temizliği
menüm..
sabahyarım peynirli börek
2 mandalina
1 fincan süt
yağsız teflonda hamsi salata ve 1 dilim ekmekle
gece meyve

adet dönemim acaip şişim geneheryerim ağrıyor
yarın kadın gelecek ve benim yapıcak çok işim var daha
perde dolap içleri
bu gün halletmem lazım
arada girerim gene

a e olun...

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben dün ki menümü yazayım öncelikle
sabah bir dilim ekmek az çikolata
öğle 2 kurabiye , biraz lor peynir , bir küçük meyveli yoğurt ( çok olmuş değilmi )
akşam bir kase yoğurt , bir dilim ekmek az helva ( helva ve ekmeği yemeyecektim ama dayanamadım masada dururken sonra pişman oldum )

gün için 1,5 lt su içtim 2 fincan yeşil çay 1 fincan meyve çayı 1 fincan nescafe ve 1 fincan form çayı ne kadar çok şey içmişim .

bu sabah biraz peynir ve birkaç dilim salam yedim . öğlen için yanımda bir dilim ekmek ve birkaç dilim salam getirdim inşallah bozmazsam onları yiyeceğim ve meyveli yoğurdum var . bir fincan yeşil çay içtim şimdide nescafe içiyorum .

bakalım yarına nasıl bir sonuç alıcam hemen bir sonuç beklemiyorum ama böyle dikkat ederek devam edeyim bakalım ne olacak . biraz geçmişi okuyayım sonra tekrar yazarım arkadaşlar öpüyorum herkezi .

amonracım nasıl oldun iyileştinmi biraz canım . inşallah bugün toparlamışsındır . tekrar geçmiş olsun .

sağolun canlarım biraz daha iyiyim dünkü halsizlik yok en azından
ben kendimde bi değişiklik hissetmiyorum yarın cuma ama
sanki kilo vermedim aldım
öyle şiş ve ödemli ki vücüdum patlıcak gibiyim

Son düzenleme:

sağolun canlarım biraz daha iyiyim dünkü halsizlik yok en azından
ben kendimde bi değişiklik hissetmiyorum yarın cuma ama
sanki kilo vermedim aldım
öyle şiş ve ödemli ki vücüdum patlıcak gibiyim

canım rahatsız olduğun için o ödem var vücudunda bugün zencefilli çay içi zencefil fazla ödemi atar vücuttan zaten bol su içiyorsun akşama kadar bişeyin kalmaz merak etme akşamda hafif şeyler yersin çorba salata gibi sabah zaten tartıya wc ye çıktından sonra ve aç olarak çık o zaman gerçek kilonu görürsün ödem için sıkma canını sakın yarın sabaha bişey kalmaz sen bolca meyve ve sebze ye yumuşak olanlardan ama boğazını tahriş etmeden . iyileş ki daha sağlıklı diyet yapabilesin değilmi .

inşallah ya
yarın gram oynamamış görürsem kendimi acayip moralim bozulur
bu kullandığım şeker ilaçlarının nöropatik ilaçların
hepsinin ödem iştah yan etkileri var
sinir oluyorum ben düzeltmeye çalıştıkça
onlar bozmaya çalışıyo resmen
inat ettim bunca olumsuz yan etkiye rağmen
zayıflıcam uyuz ilaçlar nolcak

günaydınn herkese
güzel bir gün diliyorum tüm topiğe kızlarrrr
ben bugün inşallah burdayım

bu arada sabah 1 kase tarhana çorbası 1 dilim kızarmış ekmek yedim
arada tarçınlı yoğurt
1 tane de kuru pasta attım ağzıma malesef

begümcüm listen güzel ama miktarları biraz daha azaltabilirsin bunun haricinde ekmek den biraz daha uzak dur bence sadece 1 öğünde ekmek yersen daha iyi olur düşüncesindeyim

sen öyle diyince içime oturdu valla kaptan ya,hakikaten çokmu menülerim benim şimdi

evet yaaa daha sofradayken yarın ne yemeği yapsam diye düşünmeye başlıyorum :))))

sorma valla şekerim hep öyle

canım mönünün miktarları az ama sanki biraz sağlıksız gibi,sen ne diyosun ?

iyi olmana sevindim cnm,ada çayı iç limonlu çok iyi gelir aklında olsun

Ben öyle hissediyorum canım, napıcaz Bugün az yemeye çalışalım da bari tartı az bişey oynasın (

bende öyle hissediyorum kızlarr,ne olcak halimiz

canım morali bozma,her hafta olucak die bişey yok .moralimizi bozmayalım yeterki,hep destek tam destek :)

Son düzenleme:
herkese tekrar merhabalar
işim vardı, acele çıkmak zorunda kaldım sabah
bugün ara yapamadım, şimdi de nesfit yiyorum, öğleden sonra da işim var, yine ara yapamayabilirim, o zaman da midem kazınıyo ama yapacak bişi yok
hepimiz aynı durumdayız galiba, kilo veremedik gibi hissediyoruz ama inşallah yarın sabah tartılarımız tam aksini söyler bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…