- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.801
Bende öyleyim normalde o bir paket bitmeden içim rahat etmezdi ama artık azalttim bir parça getiriyorum kahvenin yaninda yiyorum bir daha gün icin de yemiyorum.. alışıyor insan.. ben de misafir gelince kaçırıyorum onu nasil yapicagimi bilemiyorum..Menu cok guzel ama su ara ogundeki kahve ve 1 PARCA BITTER olayina bayildim. Ben olsam asla bir parcayla kalmazdim. Oyuzden midem biraz kuculene kadar yememeye karar verdim
Insallah canim çok şükür ya bugün daha iyi..Ay kıyamam oğlun inşallah bi an evvel iyileşir canım. Böyle durumlarda insanın gözü başka bişey görmüyor. İnşallah çabuk atlatırsınız hastalığı sen de çabucak dönersin sahalara
Canim haftasonu kendi doktoruna götürmüştük zaten buhari da o yazdi başlayın dedi 3 günlük bi şurup ta verdi kullanmaya basladik dün iyi olur insallah..Geçmezse bi doktora mı götürsen acaba?
Yanlış anlamadıysam gece uyanıyor ve bir süre uyumuyor değil mi? Benim oğlumda da olurdu maalesef. Gece 1 saat falan oyalardım sonra dalardı tekrar. Zamanla geçti. Ekstra bir şey yapmamıştım. Olabildiğince ışıkları açmayıp uyku moduna sokmaya çalışıyordum.
Çığlık atması çok normal artık yavaştan kendi sesini tanımaya başlıyor. Oğlum o aylarda sürekli çığlık atar ya da bağırırdı. Bi derdi olup olmadığını anlarsın zaten.
Benim de bhsettigim durum tam olarak buydu uyanip tekrar dalamamasi ayrica bizde sık sık uyanma da var.. Benim oglumun genelde kakasi varsa yada ağrısı varsa tekrar uyuması zaman aliyor.. Ama atak donemlerinde de bu tarz sıkıntılar oluyormuş ve sonra geçiyor muş sizinde öyledir insallah.. Bide dönmeye başladı demistin galiba çığlık atmaya da başlamış artık kendini tanimaya başlıyor Allah im sağlıklı uzun ömürler versin insallah.. Sonuç olarak ben büyüme atağı oldugunu ve geçici oldugunu düşünüyorum insallah öyledirTecrübeli anneler yardım lütfen:
Bebeğe birşey oldu, biz mi yaptık bilmiyorum. Gece uykusuna memede dalıyor, genelde uyanırsa emziriyorum uyumaya devam ediyor. 2 gecedir uyanınca uyumuyor. Gecen gece 1de dun gece 2de uyandı, kaka yapmis alt değiştir derken uyumuyor bir daha. Emzirmek, pışpışlamam, yatağına yatırmak, kucakta gezdirmek işe yaramıyor. Uyulmaması dışında mutlu. gece gündüz çığlık atmaya başladı, durup durup çığlık atıyor ama neden. Sabaha karşı sekerim düşmüş gözün karardı, meyveli yoğurt yedim.
Ne yapacagimizi bilmiyoruz.bakalim kontrolde birşey diyecekler mi.
İnsallah gecer asmicimCanim haftasonu kendi doktoruna götürmüştük zaten buhari da o yazdi başlayın dedi 3 günlük bi şurup ta verdi kullanmaya basladik dün iyi olur insallah..
Aa evet ya atak dönemi de olabilirBenim de bhsettigim durum tam olarak buydu uyanip tekrar dalamamasi ayrica bizde sık sık uyanma da var.. Benim oglumun genelde kakasi varsa yada ağrısı varsa tekrar uyuması zaman aliyor.. Ama atak donemlerinde de bu tarz sıkıntılar oluyormuş ve sonra geçiyor muş sizinde öyledir insallah.. Bide dönmeye başladı demistin galiba çığlık atmaya da başlamış artık kendini tanimaya başlıyor Allah im sağlıklı uzun ömürler versin insallah.. Sonuç olarak ben büyüme atağı oldugunu ve geçici oldugunu düşünüyorum insallah öyledir
Insallah kaprancigim sagol..İnsallah gecer asmicim
Aa evet ya atak dönemi de olabilirayvacicegi
Bi uygulama var, the wonder weeks diye oradan takip ediyordum ben atak haftalarını. O dönemlerde huyu suyu cok degisiyordu cocugun.
Ya işte o aşamaların hiç birini goremiyorum dosya seç i tikliyorum ama hiç bir şey çıkmıyor baya da bekliyorum ama yokkBen de tel. den giriyorum ama yükleniyor canım dosya yükleye basınca resim seç diyo galeriye yönlendiriyor. Resim seçip yüklenmesini bekliyorsun. Resim boyutu soruyo işaretliyorsun yükleniyo
Uyandığında ilk altını değiştir yavaş hareketlerle loş ışıkta. Uykusu tam açılmadan değiştir altını. Sonra emzir pışpışlayarak. Konuşmamaya çalış onunla. Emerken yavaş yavaş dalar tekrar
Evet ciglik normalmis, beni biraz da kv korkuttu. Hic boyle birsey gormedim/duymadim neden yapiyor filan deyince.. Bence 35 sene oncesini pek hatirlamiyorGeçmezse bi doktora mı götürsen acaba?
Yanlış anlamadıysam gece uyanıyor ve bir süre uyumuyor değil mi? Benim oğlumda da olurdu maalesef. Gece 1 saat falan oyalardım sonra dalardı tekrar. Zamanla geçti. Ekstra bir şey yapmamıştım. Olabildiğince ışıkları açmayıp uyku moduna sokmaya çalışıyordum.
Çığlık atması çok normal artık yavaştan kendi sesini tanımaya başlıyor. Oğlum o aylarda sürekli çığlık atar ya da bağırırdı. Bi derdi olup olmadığını anlarsın zaten.
Ya cok dikkat ediyorum aslinda ama üşüttü mu anlamadim.. dun gece gıcık şeklinde tuttu ya mahvetti oglumu en son pekmez ve zeytin yağı ısıttım ve ayaklarinin altina saf çörek otu yağı sürdüm hangisinden bilmiyorum ama çok iyi geldi hemen kesti cok şükür bugun daha iyi ama buhara devam edicem daha iyi olur insallah..
Benim de bhsettigim durum tam olarak buydu uyanip tekrar dalamamasi ayrica bizde sık sık uyanma da var.. Benim oglumun genelde kakasi varsa yada ağrısı varsa tekrar uyuması zaman aliyor.. Ama atak donemlerinde de bu tarz sıkıntılar oluyormuş ve sonra geçiyor muş sizinde öyledir insallah.. Bide dönmeye başladı demistin galiba çığlık atmaya da başlamış artık kendini tanimaya başlıyor Allah im sağlıklı uzun ömürler versin insallah.. Sonuç olarak ben büyüme atağı oldugunu ve geçici oldugunu düşünüyorum insallah öyledir
İnsallah gecer asmicim
Aa evet ya atak dönemi de olabilirayvacicegi
Bi uygulama var, the wonder weeks diye oradan takip ediyordum ben atak haftalarını. O dönemlerde huyu suyu cok degisiyordu cocugun.
Canım uygulamadan mı giriyorsun? Yoksa tarayıcıdan mı? Uygulamadan ben de fotoğraf yükleyemiyorum..Acaba tlf dan baglandigim için mi foto yukleyeniyorum.. dosya yükleye tikliyorum ama bir şey çıkmıyor..
Sen kesin tarayıcıdan giriyorsundur..Ben de tel. den giriyorum ama yükleniyor canım dosya yükleye basınca resim seç diyo galeriye yönlendiriyor. Resim seçip yüklenmesini bekliyorsun. Resim boyutu soruyo işaretliyorsun yükleniyo
Odayi hemen hemen her gun havalandiriyoru. Peteklerde suluk var canim bittikçe dolduruyorum ama havluyu da koyarim..Normal zamanlarda boyle yapiyorum, kolayca uyuyor.
Evet ciglik normalmis, beni biraz da kv korkuttu. Hic boyle birsey gormedim/duymadim neden yapiyor filan deyince.. Bence 35 sene oncesini pek hatirlamiyor
Ben de acaba odanin havasi kuru filan da ondan mi oluyor dedim, yatarken islak havlu koysan, kalorifer havayi kurutur.
Amin hepsine versin
Bende bunun kitabi var zaten. 4. ay (19. hafta) ve 6. ay (26. hafta) atak var, bu ara olmamasi lazim ama zaten nedeni anlasildi.
Simdi kontrolden geldim, asi oldu. Ebe ablasi gorur gormez salya tukuruk miktarindan bi de surekli elinin agzinda olmasindan dis cikariyor oldugunu soyledi. Dis cikarirken yatay konumda (sirtustu) olmak daha cok aci verdigi icin hep dik konuma gelmek isterlermis. Ben de su disliklerden var attim buzluga. Onu vericem artik uyaninca.
Bir de 6 aylik olunca uyku egitimini dusunebilirsin dedi. Ek gidaya istersen tattirma seklinde simdi baslayabilirsin dedi (ne kadar erken cesit gorurse alerji/astim olma ihtimali o kadar azaliyormus).
Uygulamadan giriyorum ya tarayicidan deneyeyim bide bakalim..Canım uygulamadan mı giriyorsun? Yoksa tarayıcıdan mı? Uygulamadan ben de fotoğraf yükleyemiyorum..
Sen kesin tarayıcıdan giriyorsundur..
Evet canimm tamam dir sorun giderilmistir çok teşekkür ederimCanım uygulamadan mı giriyorsun? Yoksa tarayıcıdan mı? Uygulamadan ben de fotoğraf yükleyemiyorum..
Sen kesin tarayıcıdan giriyorsundur..
Canim cok zorlama, ufaklik da hastaymis, gucten de dusmemeye calis bence..Ben en son 75 i görmüştüm ya bu hafta 74 tü hayalim ama 75 i bile goremiyorum yaa( akşamlari sadece yoğurt yiyeyim bari bakalim işe yarar belki spor da yapamadim bu hafta kötü bir başlangıç oldu ama toparlamaya çalışıyorum..
Aynen ona göre hareket ettim yemiyorsa sadece süt istiyor sa yiyorum mecbur eğer istahi yerindeyse yiyorsa dikkat ediyorum.. tabi kii önceliğim o buharini verdim uyudu ogluşum uykusunu da aldi uyaninca bir daha yağ pekmez karisimini icireyim bakalim ateş te yok şu an akşam iyi olursa platese giderim..Canim cok zorlama, ufaklik da hastaymis, gucten de dusmemeye calis bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?