- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.821
Oosporda son durum:
Eki Görüntüle 2223007
Misafir zamani kacirmak mubah gibi geliyor. Artik onceki ve sonraki ogunle ayarlicazBende öyleyim normalde o bir paket bitmeden içim rahat etmezdi ama artık azalttim bir parça getiriyorum kahvenin yaninda yiyorum bir daha gün icin de yemiyorum.. alışıyor insan.. ben de misafir gelince kaçırıyorum onu nasil yapicagimi bilemiyorum..
O zaman kaçırınca 1 hafta boyunca anca o kaçamağı telafi ediyorum o haftam boşa gidiyor mus gibi oluyorMisafir zamani kacirmak mubah gibi geliyor. Artik onceki ve sonraki ogunle ayarlicaz
Diş çok zorluyo hakikaten ya ben kurtuldum ama nasıl kurtuldum. Ateşi yükselirdi düşüremezdik acilde sabahlardık. Birkaç defa acillerde süründük öyle ama çok şükür o durumları atlattık şimdi. Allah kolaylık versin sizlere.E
Odayi hemen hemen her gun havalandiriyoru. Peteklerde suluk var canim bittikçe dolduruyorum ama havluyu da koyarim..
Diş i düşündüm aslinda ama daha erken değil mi gerçi her çocukta farkli oluyor diş cok zorluyor benim oğlum da köpek dişlerini çıkarıyor ve her diş cikarma doneminde ya ateş ya soğuk alginligi oluyor.. yani bu şekilde ateş soguk algınlığı öksürük oldu mu tamam diş geliyor diyorujm bakalim bu seferde gelecek mi 2 kopek dişi cıktı 2 si kaldi bizim hepsi üst üste cıktı sanirim uyku problemleri de o yüzden Allah kolaylik versinn yavrularimiza..
Oğlun okula başlayınca çok farklı olur. O zaman mecbur kalkıyorsun zaten..Uygulamadan giriyorum ya tarayicidan deneyeyim bide bakalim..
Ayrica yorum yazacaktim unuttum ya sabah erkenden işleri bitirip yemek hazırlığı yapman cok hoş hep ozenmişimdir ama oglumun uyku problemi ben de de problem oldu biraz daha biraz daha deyip yatakta oyalaniyorum..
Aynenn bizde yaşadık maalesef.. aminn insallah bizde atlatacağız az kaldi..Diş çok zorluyo hakikaten ya ben kurtuldum ama nasıl kurtuldum. Ateşi yükselirdi düşüremezdik acilde sabahlardık. Birkaç defa acillerde süründük öyle ama çok şükür o durumları atlattık şimdi. Allah kolaylık versin sizlere.
17 aylık uyku duzenimiz yok maaalesef tadi cok olmuyor sabahlari uykumu alamadigim için oyalaniyorum oda uyanmış oluyor zaten :)Oğlun okula başlayınca çok farklı olur. O zaman mecbur kalkıyorsun zaten..Şimdi keyfini çıkar.. Kaç aylık oğlun?
bugun bitmek bilmez bir aclik var bende, iki gundur uykusuzluk, yorgunluk yuzunden sanirim. O nedenle menumu yazayim da dukkani kapatayim
kusluk: 200g meyveli yogurt
sabah: 200gram yogurt, 5 badem, kahve (az sutlu)
ogle: 8 top tavuk koftesi, salata, 1 dilim ekmek, 1 mandalina
ara: 1 muz, 2 ceviz
aksam: 1 kase kereviz sapi corbasi, 1 dilim cavdar ekmegi uzerine fistik ezmesi, 1 mandalina
spor: 7500 adim tempolu yuruyus
su: 1 litre
bebek uyuyunca halim olursa leslie yaparim ama pek sanmiyorum yapabilecegimi. Bu gece atesi cikabilir diye gene uykusuz gececek sanirim.
Gunaydin herkese
Arkadaslar ip atlamayi ne zamandan beri yapiyorsunuz. Dizlerinizde agriya sebep oldu mu? Su siralar yapabilecegim en kolay egzersiz bu sanirim
Evet leslie bende bi ara yapmaya calistim :) birde fitness blender in videolari var onlarda cok iyi vucudu cok guzel sekillendiriyor.Belki leslie de deneyebilirsin, ben bir süredir yapıyorum kolay gelmeye başladı ama terletiyor.
Ben evde koşubandında yürüyorum koşuyorum. İki çocukla başka türlü bi seçeneğim yok zaten
Çok iyi, ben de acaba ikinci el alsam mi diye düşündüm ama ev küçük yer bulamadım. Havalar guzellesince disarida denerim artık.Ben evde koşubandında yürüyorum koşuyorum. İki çocukla başka türlü bi seçeneğim yok zaten
Bende hic sutlu cikolata sevemedim. Bi bimin sutlu findiklisi var onu yiyorum onun disinda bitter ve hahve benim icin efsane ikiliA Asmii Y YenibiRenk bitter çikolata muhabbeti olmuştu. Ben bitter hiç sevmezdim tam bir sütlü çikolata canavarıyımdır, açınca da paketi bitirmeden bırakmazdım. Gebelik şekeri çıkınca şeker diyeti yapmak zorunda kaldım ve herseyin icindeki seker miktarini kontrol ederek (cogunlukla 100 gramda 2-3grami gecmemeye calisarak) yiyordum. Cikolata istegimi de bitterle giderdim. %70ten %90 kakaoluya kadar yerim, bir kere %99 denedim - amanin o neydiBitter oluncak ben de bir parca yiyip birakabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?