Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Misafir zamani kacirmak mubah gibi geliyor. Artik onceki ve sonraki ogunle ayarlicaz

Diş çok zorluyo hakikaten ya ben kurtuldum ama nasıl kurtuldum. Ateşi yükselirdi düşüremezdik acilde sabahlardık. Birkaç defa acillerde süründük öyle ama çok şükür o durumları atlattık şimdi. Allah kolaylık versin sizlere.

Oğlun okula başlayınca çok farklı olur. O zaman mecbur kalkıyorsun zaten.. Şimdi keyfini çıkar.. Kaç aylık oğlun?

Aynenn bizde yaşadık maalesef.. aminn insallah bizde atlatacağız az kaldi..

Oğlun okula başlayınca çok farklı olur. O zaman mecbur kalkıyorsun zaten.. Şimdi keyfini çıkar.. Kaç aylık oğlun?
17 aylık uyku duzenimiz yok maaalesef tadi cok olmuyor sabahlari uykumu alamadigim için oyalaniyorum oda uyanmış oluyor zaten :)

bugun bitmek bilmez bir aclik var bende, iki gundur uykusuzluk, yorgunluk yuzunden sanirim. O nedenle menumu yazayim da dukkani kapatayim

kusluk: 200g meyveli yogurt
sabah: 200gram yogurt, 5 badem, kahve (az sutlu)
ogle: 8 top tavuk koftesi, salata, 1 dilim ekmek, 1 mandalina
ara: 1 muz, 2 ceviz
aksam: 1 kase kereviz sapi corbasi, 1 dilim cavdar ekmegi uzerine fistik ezmesi, 1 mandalina

spor: 7500 adim tempolu yuruyus
su: 1 litre

bebek uyuyunca halim olursa leslie yaparim ama pek sanmiyorum yapabilecegimi. Bu gece atesi cikabilir diye gene uykusuz gececek sanirim.

Menüm;

08:00

2 ceviz+ 500ml limonlu su

Ara: 3 kayısı,biraz tuzsuz leblebi

14:00

1 dilim ekmek 2 tatlı kaşığı acı biber salçası

17:00

1 kase etli kuru fasulye

3 yk bulgur pilavı

2 L şu

1,5 L karışık bitki cayi(mate,yeşil çay,biberiye,tarcın,kiraz sapı,rezene) sabah demledim uyuyana kadar bitiricem

2 t.kahvesi

Spor;

100 jumping jack+20 burpee

20 dk bacak egzersizi

Bebek uyuyunca 45dk leslie yaptim.

Önemli olduğundan değil ama meraktan birkaç gün yediğim şeylerin kalorisini hesaplamayı düşünüyorum. Ortalama bir günde kaç kcal alıyorum görmek için. Daha önce kalori hesabı yapan oldu mu?

Son düzenleme:
Bende yazayim menümü

Sabah

2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
3 dilim peynir
3 tk tahin pekmez

Ara
Kahve
Çekirdek

Akşam

Küçük bir kase kabak yemegi
1 bardak kefir

Su 3 litre
Spor 70 dakika plates, koşu bandinda 15 dk koşu 25 dk yürüyüş, 25 egzersiz

Belki leslie de deneyebilirsin, ben bir süredir yapıyorum kolay gelmeye başladı ama terletiyor.
Evet leslie bende bi ara yapmaya calistim :) birde fitness blender in videolari var onlarda cok iyi vucudu cok guzel sekillendiriyor.
Kendi evimde eliptigim var suan memlekette oldugum icin cok spora agirlik veremiyorum. Donuncd eliptige baslicam insallah

A Asmii Y YenibiRenk bitter çikolata muhabbeti olmuştu. Ben bitter hiç sevmezdim tam bir sütlü çikolata canavarıyımdır, açınca da paketi bitirmeden bırakmazdım. Gebelik şekeri çıkınca şeker diyeti yapmak zorunda kaldım ve herseyin icindeki seker miktarini kontrol ederek (cogunlukla 100 gramda 2-3grami gecmemeye calisarak) yiyordum. Cikolata istegimi de bitterle giderdim. %70ten %90 kakaoluya kadar yerim, bir kere %99 denedim - amanin o neydi Bitter oluncak ben de bir parca yiyip birakabiliyorum.

Bende hic sutlu cikolata sevemedim. Bi bimin sutlu findiklisi var onu yiyorum onun disinda bitter ve hahve benim icin efsane ikili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…