Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zor birsey gibi duruyor, 2 tanesi 1 puan olabilir bence.
Tamam öyle puanlayalim listeye eklerim bilgisayara geçince :)
Owww çok ağır olmuş :)) inann sendenn daha cok istiyorum.. bugün az yedimm ama bakalim..
Ağır mı :)
Ben sana gaz vermeye çalışıyordum :)
Sorma daha kötü oldu ateş ve kusma öksürük te arttı sporada gidemedim..
Yaa cok geçmiş olsun, toparlar inşallah

Tamam öyle puanlayalim listeye eklerim bilgisayara geçince :)

Ağır mı :)
Ben sana gaz vermeye çalışıyordum :)

Yaa cok geçmiş olsun, toparlar inşallah
Yani haklisin tabii :) kendi mi ekstra sorumlu hissettimmm :)) elimden geleni yapiyorum insallah pişman etmiycem cocugumun öksürüğü icin tavsiye edeceginiz bir seyler varsa alabilirim..

Yani haklisin tabii :) kendi mi ekstra sorumlu hissettimmm :)) elimden geleni yapiyorum insallah pişman etmiycem cocugumun öksürüğü icin tavsiye edeceginiz bir seyler varsa alabilirim..
Yasini bilmiyorum ama 2 yas ustu ise topuklarina cok az vicks surmek iyi geliyor. Birde odayi nemli tutun soguk buhar makinasi ozellikle cok iyi geliyor.

Kizlar bugunu kapattim insallah

Sabah
kucuk bir kahvalti

Ogle

Bir kase sulu yemek yanina turp

Aksam

Oglenki sulu yemek ve turp, 2 tane et koftesi, 2 bardak ayran

Yatana kadarda cay ve soda icicem

Su 1.5 litre ictim

Spor
Bacak egzersizleri yaptim
40 squat
40 comelme
30 kopru

Yenibirenk'cim kahvaltı ve sulu yemeğin ne oldugunu yazarsan daha iyi yorumlarız :)
Güzel görünüyor menün. Suyu artırabilirsin sadece

Yenibirenk'cim kahvaltı ve sulu yemeğin ne oldugunu yazarsan daha iyi yorumlarız :)
Güzel görünüyor menün. Suyu artırabilirsin sadece
Kahvalti olcu tutmadim daha goz karari yaziyorum
1yk cokelek
Kibrit kutusu kadar peynir
2 zeytin
Ceyrek kadar da yufka ekmegi

Oglen yemegi yoresel nasil anlatsam
Icinde bulgurdan yapilmis minik kofteler, ispanak ve yesil mercimek var. Eriste corbasinin ispanakli hali gibi.

Belki bilenlere yazayim malatyanin eksili koftesi

Su konusunda cok haklisin soguk havalardan cok icilmiyor ama 2ye sonrada 3e dogru cikaricam.

Selamlar Hanimlar,

Bugunku menum:
Sabah: Kahve az sutlu
Ogle: peynirli yumurta, kapya biber, ceri domates, ceviz, zeytin, peynir, dereotu, 1 dilim cavdar ekmegi
Aksam: Tavuk gogus (80 gram - resimdeki parcalardan birini yemedim), 2 yk tas kebabi, salata

Su: 1 litre
Spor: 23157 adim, 45 dk leslie

Son düzenleme:
Yasini bilmiyorum ama 2 yas ustu ise topuklarina cok az vicks surmek iyi geliyor. Birde odayi nemli tutun soguk buhar makinasi ozellikle cok iyi geliyor.
Kusura bakma ya anca yazabildim.. sende hoşgeldin aramiza istediğimiz hedefleri hep birlikte görürüz inşallah.. oğlum 17 aylık haftasonu götürmüştük doktora buhar vermisti oda yapmaya basladim.. bu kadar kötü değil di ya gittikçe kötüleşiyor.. Ateş yukseliyor ciğerden öksürüyor bakalim insallah yarin daha iyi olur..

Bu gece erken ayrilmak durumundayim. Bizim oglan donmeyi ogrendi dun gece uyumadi, yarin da asisi var. Yarina hazirlik uyku depolamam gerek :)
Herkese iyi geceler, yarin mukemmel bi gun olucak
Ağrısız sizisiz bir aşı olsun insallahh..

Ya böyle tabağı paylaşmak çok mantıklı gerçekten bende yapmak istiyorum ama ben foto yukleyemiyorum.. her yedigimizin fotosunu paylaşsak etkili olur sanki..

Estagfurullah. Cok gecmis olsun cok kucukmus daha buhar disinda yapabilecek biseyiniz yok gibi gorunuyor. Cigerden oksurug muhtemelen balgamdir. Tukuremedikleri icin bogazlarinda kaliyor. Ben 1 -2 yas arasi balgamli oksurugu olursa parmagimla kusturuyordum. Kulaga cok hos gelmiyor belki ama cocugu cidden rahatlatiyor cunku kustuguda hep balgam oluyor zaten.

Bende menü mu yazayim barii kimsecikler yok gibi..
Sabahh
2 haşlanmış yumurta
Havuç
2 zeytin

Ara
Kahve
1 parça bitter çikolata

Akşam

1 kase etli kabak yemeği ve bulgur

Ara
kahve

1 kase de portakallı yogurt yedim

Su 2 bucuk
Spor yok

Cok sagol.. Tahriş olacak bogazi ya gıcık tutmuş gibi öksürüyor öksürük uyumasina da engel oluyor... Ateş için ilaç verdim ya aslında kusturmak iyi olacak.. bugün kustu ama şu an kötü öksürük nöbeti geçiriyor resmen elimden de bir şey gelmiyor içim gidiyor bakiyorumm ne yapabilirim diye

Kuru oksurukse kusturmaya calisma ama bol bol buhara devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…