- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.761
Emeğine sağlık canım..Zor birsey gibi duruyor, 2 tanesi 1 puan olabilir bence.
Owww çok ağır olmuş :)) inann sendenn daha cok istiyorum.. bugün az yedimm ama bakalim..Hadi bakalım sana güveniyorum, o yüzden listeye aldım, yüzümü kara çıkarma :)
Sorma daha kötü oldu ateş ve kusma öksürük te arttı sporada gidemedim..oncelikle oglun iyilessin de, spor filan sonra halledersin onlari da.
Tamam öyle puanlayalim listeye eklerim bilgisayara geçince :)Zor birsey gibi duruyor, 2 tanesi 1 puan olabilir bence.
Ağır mı :)Owww çok ağır olmuş :)) inann sendenn daha cok istiyorum.. bugün az yedimm ama bakalim..
Yaa cok geçmiş olsun, toparlar inşallahSorma daha kötü oldu ateş ve kusma öksürük te arttı sporada gidemedim..
Yani haklisin tabii :) kendi mi ekstra sorumlu hissettimmm :)) elimden geleni yapiyorum insallah pişman etmiycemTamam öyle puanlayalim listeye eklerim bilgisayara geçince :)
Ağır mı :)
Ben sana gaz vermeye çalışıyordum :)
Yaa cok geçmiş olsun, toparlar inşallah
Yasini bilmiyorum ama 2 yas ustu ise topuklarina cok az vicks surmek iyi geliyor. Birde odayi nemli tutun soguk buhar makinasi ozellikle cok iyi geliyor.Yani haklisin tabii :) kendi mi ekstra sorumlu hissettimmm :)) elimden geleni yapiyorum insallah pişman etmiycemcocugumun öksürüğü icin tavsiye edeceginiz bir seyler varsa alabilirim..
Yenibirenk'cim kahvaltı ve sulu yemeğin ne oldugunu yazarsan daha iyi yorumlarız :)Kizlar bugunu kapattim insallah
Sabah
kucuk bir kahvalti
Ogle
Bir kase sulu yemek yanina turp
Aksam
Oglenki sulu yemek ve turp, 2 tane et koftesi, 2 bardak ayran
Yatana kadarda cay ve soda icicem
Su 1.5 litre ictim
Spor
Bacak egzersizleri yaptim
40 squat
40 comelme
30 kopru
Kahvalti olcu tutmadim daha goz karari yaziyorumYenibirenk'cim kahvaltı ve sulu yemeğin ne oldugunu yazarsan daha iyi yorumlarız :)
Güzel görünüyor menün. Suyu artırabilirsin sadece
Yasini bilmiyorum ama 2 yas ustu ise topuklarina cok az vicks surmek iyi geliyor. Birde odayi nemli tutun soguk buhar makinasi ozellikle cok iyi geliyor.
Kusura bakma ya anca yazabildim.. sende hoşgeldin aramiza istediğimiz hedefleri hep birlikte görürüz inşallah.. oğlum 17 aylık haftasonu götürmüştük doktora buhar vermisti oda yapmaya basladim.. bu kadar kötü değil di ya gittikçe kötüleşiyor.. Ateş yukseliyor ciğerden öksürüyor bakalim insallah yarin daha iyi olur..Yasini bilmiyorum ama 2 yas ustu ise topuklarina cok az vicks surmek iyi geliyor. Birde odayi nemli tutun soguk buhar makinasi ozellikle cok iyi geliyor.
Ne kadar da az yemissin bugün acikmadin mi yoksa miden mi küçüldüBugünkü menümmorordek
Sabah
Ara
- 1 haşlanmış yumurta
Akşam
- 1 portakal
Gün içinde
- Küçük bi tabak kuru fasulye
Spor
- 2,5 lt su
- Bitki çayı (4 bardak)
- 1000 ip atlama
- 1 saat yürüyüş
ayvacicegi
Ağrısız sizisiz bir aşı olsun insallahh..Bu gece erken ayrilmak durumundayim. Bizim oglan donmeyi ogrendi dun gece uyumadi, yarin da asisi var. Yarina hazirlik uyku depolamam gerek :)
Herkese iyi geceler, yarin mukemmel bi gun olucak
Ya böyle tabağı paylaşmak çok mantıklı gerçekten bende yapmak istiyorum ama ben foto yukleyemiyorum.. her yedigimizin fotosunu paylaşsak etkili olur sanki..Selamlar Hanimlar,
Bugunku menum:
Sabah: Kahve az sutlu
Ogle: peynirli yumurta, kapya biber, ceri domates, ceviz, zeytin, peynir, dereotu, 1 dilim cavdar ekmegi
Aksam: Tavuk gogus (80 gram - resimdeki parcalardan birini yemedim), 2 yk tas kebabi, salata
Su: 1 litre
Spor: 23157 adim, 45 dk leslie
Eki Görüntüle 2222810
Estagfurullah. Cok gecmis olsun cok kucukmus daha buhar disinda yapabilecek biseyiniz yok gibi gorunuyor. Cigerden oksurug muhtemelen balgamdir. Tukuremedikleri icin bogazlarinda kaliyor. Ben 1 -2 yas arasi balgamli oksurugu olursa parmagimla kusturuyordum. Kulaga cok hos gelmiyor belki ama cocugu cidden rahatlatiyor cunku kustuguda hep balgam oluyor zaten.Kusura bakma ya anca yazabildim.. sende hoşgeldin aramiza istediğimiz hedefleri hep birlikte görürüz inşallah.. oğlum 17 aylık haftasonu götürmüştük doktora buhar vermisti oda yapmaya basladim.. bu kadar kötü değil di ya gittikçe kötüleşiyor.. Ateş yukseliyor ciğerden öksürüyor bakalim insallah yarin daha iyi olur..
Cok sagol.. Tahriş olacak bogazi ya gıcık tutmuş gibi öksürüyor öksürük uyumasina da engel oluyor... Ateş için ilaç verdim ya aslında kusturmak iyi olacak.. bugün kustu ama şu an kötü öksürük nöbeti geçiriyor resmen elimden de bir şey gelmiyor içim gidiyor bakiyorumm ne yapabilirim diyeEstagfurullah. Cok gecmis olsun cok kucukmus daha buhar disinda yapabilecek biseyiniz yok gibi gorunuyor. Cigerden oksurug muhtemelen balgamdir. Tukuremedikleri icin bogazlarinda kaliyor. Ben 1 -2 yas arasi balgamli oksurugu olursa parmagimla kusturuyordum. Kulaga cok hos gelmiyor belki ama cocugu cidden rahatlatiyor cunku kustuguda hep balgam oluyor zaten.
Kuru oksurukse kusturmaya calisma ama bol bol buhara devam etCok sagol.. Tahriş olacak bogazi ya gıcık tutmuş gibi öksürüyor öksürük uyumasina da engel oluyor... Ateş için ilaç verdim ya aslında kusturmak iyi olacak.. bugün kustu ama şu an kötü öksürük nöbeti geçiriyor resmen elimden de bir şey gelmiyor içim gidiyor bakiyorumm ne yapabilirim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?