Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menu cok guzel ama su ara ogundeki kahve ve 1 PARCA BITTER olayina bayildim. Ben olsam asla bir parcayla kalmazdim. Oyuzden midem biraz kuculene kadar yememeye karar verdim

Ay kıyamam oğlun inşallah bi an evvel iyileşir canım. Böyle durumlarda insanın gözü başka bişey görmüyor. İnşallah çabuk atlatırsınız hastalığı sen de çabucak dönersin sahalara

Günaydın herkese: ) Musmutlu gününüz olsun

Dünkü menümü paylaşıyorum

Sabah : kıymalı omlet, 10 zeytin, peynir, 4'er ceviz ve badem, maudanoz

Öğlen: 1 porsiyon tavuk döner ve salata

Ara : 1 elma ve yağ yakıcı yogurt

Aksam : yarım kase mercimek corba, 1 porsiyon ıspanak yemeği ve yarım kase yoğurt

Su : 2 lt

Spor : 40 dk yürüyüş ve 400 ip atlama

Açlık hissetmiyorum hiç canım

Canım açlık hissetmeyebilirsin ama vücudunun belli besinleri alması gerekir. Vücuduna gerekli besinler girmezze metabolizman ve vücut savunman zayıflar. Kas erimesine kadar gidiyor. Hic bir doktor yada diyetisyen önermez bunu. bence biraz arttır. Sabahları peynir ve zeytin ekle aksama da bi çorba salata ve yogurt falan ekle miktarı az da olsa ekle bence.Haddimi astiysam kusura bakma.

Estağfurullah canım haklısın. Dün biraz öyle oldu normalde peynir yoğurt tüketiyorum

Günaydın herkese,

A Asmii tekrar geçmiş olsun, sebebi neymiş küçücük çocukta bu kadar öksürüğün acaba?

Foto yüklemek istersen mesaj yazdığım alanın altında cevapla düğmesinin yanında dosya yükle var, oradan yapabilirsin.

Tecrübeli anneler yardım lütfen:

Bebeğe birşey oldu, biz mi yaptık bilmiyorum. Gece uykusuna memede dalıyor, genelde uyanırsa emziriyorum uyumaya devam ediyor. 2 gecedir uyanınca uyumuyor. Gecen gece 1de dun gece 2de uyandı, kaka yapmis alt değiştir derken uyumuyor bir daha. Emzirmek, pışpışlamam, yatağına yatırmak, kucakta gezdirmek işe yaramıyor. Uyulmaması dışında mutlu. gece gündüz çığlık atmaya başladı, durup durup çığlık atıyor ama neden. Sabaha karşı sekerim düşmüş gözün karardı, meyveli yoğurt yedim.
Ne yapacagimizi bilmiyoruz.bakalim kontrolde birşey diyecekler mi.

Uyandığında ilk altını değiştir yavaş hareketlerle loş ışıkta. Uykusu tam açılmadan değiştir altını. Sonra emzir pışpışlayarak. Konuşmamaya çalış onunla. Emerken yavaş yavaş dalar tekrar

Geçmezse bi doktora mı götürsen acaba?
Yanlış anlamadıysam gece uyanıyor ve bir süre uyumuyor değil mi? Benim oğlumda da olurdu maalesef. Gece 1 saat falan oyalardım sonra dalardı tekrar. Zamanla geçti. Ekstra bir şey yapmamıştım. Olabildiğince ışıkları açmayıp uyku moduna sokmaya çalışıyordum.

Çığlık atması çok normal artık yavaştan kendi sesini tanımaya başlıyor. Oğlum o aylarda sürekli çığlık atar ya da bağırırdı. Bi derdi olup olmadığını anlarsın zaten.

Gunaydin herkese

Arkadaslar ip atlamayi ne zamandan beri yapiyorsunuz. Dizlerinizde agriya sebep oldu mu? Su siralar yapabilecegim en kolay egzersiz bu sanirim
Merhaba canım öncelikle hoşgeldin.. Ben de ip atliyordum hiç ağrım olmadı. Tabi ayakkabı ile ve parmak ucunca atlamak lazım.. 2000-3000 tane atladığımız zamanlar da oldu.. fancynancy .. Yine başlasak mi?
Tabi birden birden bire böyle atlamak olmaz 50 -100 ile başlarsın duruma göre çoğalırsın..

Gunaydin herkese

Arkadaslar ip atlamayi ne zamandan beri yapiyorsunuz. Dizlerinizde agriya sebep oldu mu? Su siralar yapabilecegim en kolay egzersiz bu sanirim
Ben 94 kilo ile başladım canım. İlk başlarda çok ağır olduğumdan çok zorlandım. Baldırda acı olurdu. 100 defayla başladım yavaş yavaş arttırdım. Şimdi hiç zorlanmıyorum.

Hosbulduk. Bende ufak ufak baslayayim o zaman

Ben 94 kilo ile başladım canım. İlk başlarda çok ağır olduğumdan çok zorlandım. Baldırda acı olurdu. 100 defayla başladım yavaş yavaş arttırdım. Şimdi hiç zorlanmıyorum.
Benimle ayniymissin hemen hemen. Bende baslayayim o zaman

günaydın hanımlar nasılsınız....
dün kü menüme gelince
sabah kahvaltı yapmak istemedim , zencefil çayı ve trabzon hurması kurusu tükettim..

öğlen:yoğurt çorbası
kocaman bir kırmızı kapya biber
maydanoz,dereotu

akşam:az omlet az hindi ote,az yoğurt çorbası kahvaltı yemek muhabbetine girdiğim söylenemez..
dün suyu da çok içmedim..
tüm vücudum kırılıyor, evim buz gibi 350 tl doğalgaz 150 tl elektrik faturasına rağmen evim buz gibi,kansızlığın da etkisi var ama ev gerçekten soğuk hiçbir şey yapmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…