- 7 Mayıs 2017
- 126
- 267
- 53
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.781
Menu cok guzel ama su ara ogundeki kahve ve 1 PARCA BITTER olayina bayildim. Ben olsam asla bir parcayla kalmazdim. Oyuzden midem biraz kuculene kadar yememeye karar verdimBende menü mu yazayim barii kimsecikler yok gibi..
Sabahh
2 haşlanmış yumurta
Havuç
2 zeytin
Ara
Kahve
1 parça bitter çikolata
Akşam
1 kase etli kabak yemeği ve bulgur
Ara
kahve
1 kase de portakallı yogurt yedim
Su 2 bucuk
Spor yok
Alıştım canım. Midemi küçültmeye çalışıyorum zaten. Açlık hissetmiyorum artık.Ne kadar da az yemissin bugün acikmadin mi yoksa miden mi küçüldü
Ay kıyamam oğlun inşallah bi an evvel iyileşir canım. Böyle durumlarda insanın gözü başka bişey görmüyor. İnşallah çabuk atlatırsınız hastalığı sen de çabucak dönersin sahalaraKusura bakma ya anca yazabildim.. sende hoşgeldin aramiza istediğimiz hedefleri hep birlikte görürüz inşallah.. oğlum 17 aylık haftasonu götürmüştük doktora buhar vermisti oda yapmaya basladim.. bu kadar kötü değil di ya gittikçe kötüleşiyor.. Ateş yukseliyor ciğerden öksürüyor bakalim insallah yarin daha iyi olur..
Bugünkü menümmorordek
Sabah
Ara
- 1 haşlanmış yumurta
Akşam
- 1 portakal
Gün içinde
- Küçük bi tabak kuru fasulye
Spor
- 2,5 lt su
- Bitki çayı (4 bardak)
- 1000 ip atlama
- 1 saat yürüyüş
ayvacicegi
Açlık hissetmiyorum hiç canımKardelen bu menü cok cok az olmuş canim. Bünyen zayıflar artırmalısın bence
Açlık hissetmiyorum hiç canım
Estağfurullah canım haklısın. Dün biraz öyle oldu normalde peynir yoğurt tüketiyorumCanım açlık hissetmeyebilirsin ama vücudunun belli besinleri alması gerekir. Vücuduna gerekli besinler girmezze metabolizman ve vücut savunman zayıflar. Kas erimesine kadar gidiyor. Hic bir doktor yada diyetisyen önermez bunu. bence biraz arttır. Sabahları peynir ve zeytin ekle aksama da bi çorba salata ve yogurt falan ekle miktarı az da olsa ekle bence.Haddimi astiysam kusura bakma.
Uyandığında ilk altını değiştir yavaş hareketlerle loş ışıkta. Uykusu tam açılmadan değiştir altını. Sonra emzir pışpışlayarak. Konuşmamaya çalış onunla. Emerken yavaş yavaş dalar tekrarTecrübeli anneler yardım lütfen:
Bebeğe birşey oldu, biz mi yaptık bilmiyorum. Gece uykusuna memede dalıyor, genelde uyanırsa emziriyorum uyumaya devam ediyor. 2 gecedir uyanınca uyumuyor. Gecen gece 1de dun gece 2de uyandı, kaka yapmis alt değiştir derken uyumuyor bir daha. Emzirmek, pışpışlamam, yatağına yatırmak, kucakta gezdirmek işe yaramıyor. Uyulmaması dışında mutlu. gece gündüz çığlık atmaya başladı, durup durup çığlık atıyor ama neden. Sabaha karşı sekerim düşmüş gözün karardı, meyveli yoğurt yedim.
Ne yapacagimizi bilmiyoruz.bakalim kontrolde birşey diyecekler mi.
Geçmezse bi doktora mı götürsen acaba?Kusura bakma ya anca yazabildim.. sende hoşgeldin aramiza istediğimiz hedefleri hep birlikte görürüz inşallah.. oğlum 17 aylık haftasonu götürmüştük doktora buhar vermisti oda yapmaya basladim.. bu kadar kötü değil di ya gittikçe kötüleşiyor.. Ateş yukseliyor ciğerden öksürüyor bakalim insallah yarin daha iyi olur..
Yanlış anlamadıysam gece uyanıyor ve bir süre uyumuyor değil mi? Benim oğlumda da olurdu maalesef. Gece 1 saat falan oyalardım sonra dalardı tekrar. Zamanla geçti. Ekstra bir şey yapmamıştım. Olabildiğince ışıkları açmayıp uyku moduna sokmaya çalışıyordum.Tecrübeli anneler yardım lütfen:
Bebeğe birşey oldu, biz mi yaptık bilmiyorum. Gece uykusuna memede dalıyor, genelde uyanırsa emziriyorum uyumaya devam ediyor. 2 gecedir uyanınca uyumuyor. Gecen gece 1de dun gece 2de uyandı, kaka yapmis alt değiştir derken uyumuyor bir daha. Emzirmek, pışpışlamam, yatağına yatırmak, kucakta gezdirmek işe yaramıyor. Uyulmaması dışında mutlu. gece gündüz çığlık atmaya başladı, durup durup çığlık atıyor ama neden. Sabaha karşı sekerim düşmüş gözün karardı, meyveli yoğurt yedim.
Ne yapacagimizi bilmiyoruz.bakalim kontrolde birşey diyecekler mi.
Gunaydin herkeseSpor : 40 dk yürüyüş ve 400 ip atlama
Merhaba canım öncelikle hoşgeldin.. Ben de ip atliyordum hiç ağrım olmadı. Tabi ayakkabı ile ve parmak ucunca atlamak lazım.. 2000-3000 tane atladığımız zamanlar da oldu..Gunaydin herkese
Arkadaslar ip atlamayi ne zamandan beri yapiyorsunuz. Dizlerinizde agriya sebep oldu mu? Su siralar yapabilecegim en kolay egzersiz bu sanirim
Ben 94 kilo ile başladım canım. İlk başlarda çok ağır olduğumdan çok zorlandım. Baldırda acı olurdu. 100 defayla başladım yavaş yavaş arttırdım. Şimdi hiç zorlanmıyorum.Gunaydin herkese
Arkadaslar ip atlamayi ne zamandan beri yapiyorsunuz. Dizlerinizde agriya sebep oldu mu? Su siralar yapabilecegim en kolay egzersiz bu sanirim
Hosbulduk. Bende ufak ufak baslayayim o zamanMerhaba canım öncelikle hoşgeldin.. Ben de ip atliyordum hiç ağrım olmadı. Tabi ayakkabı ile ve parmak ucunca atlamak lazım.. 2000-3000 tane atladığımız zamanlar da oldu..fancynancy .. Yine başlasak mi?
Tabi birden birden bire böyle atlamak olmaz 50 -100 ile başlarsın duruma göre çoğalırsın..
Benimle ayniymissin hemen hemen. Bende baslayayim o zamanBen 94 kilo ile başladım canım. İlk başlarda çok ağır olduğumdan çok zorlandım. Baldırda acı olurdu. 100 defayla başladım yavaş yavaş arttırdım. Şimdi hiç zorlanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?