- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.101
merhabalar herkese,
Dün gece kötü bir yolculuk yaptım sabaha kadar mide bulantısıyla geçti. bugün de saat 1 olmasına rağmen yeni kahvaltı yapıyorum. yarım simit, 1 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 3 zeytin, bikaç lokma omletten aldım, 1 çay kaşığı da bal yedim. bayram temizliğiyle geçecek artık hergün umarım düzeni çok bozmam. bu benim için hem kahvaltı hem öğle yemeği oldu artık dengelemeye çalışıcam.
shellyicim merhabalar, yoculuğunun kötü geçmesine üzüldüm, menünde ekmek fazla olmuş sanki, hepsini birden değil de ara ara yeseydin daha iyi olurdu bence, benim fikrim böyle ama diğer arkadaşlar ne derler bilemiyorum canım
evet biliyorum sorun da o zaten uzun süre aç kalmak. akşam yemeğini 5 gibi yemiştim sonra gece 1 gibi çok acıktım yolda çizi yedim sonra mide krizim başladı, biraz öncesine kadar hiçbişey yiyemedim. uzun süre bişey yemeyince böyle yüklenme oluyo işte. gün içinde artık ekmek hiç yok bana :26:
selam ebrehe,bi biz burdayız galiba
günaydın kızlar
sabah zar zor işe geldim
elim ayağım kütük gibi şişmiş bu sabah alyansım
olmadı parmağıma ayakkabı sıkıyo o derece
neyse sabah ki menüm kepekli tost ekmeğinde
beyaz peynir ve dometesli tost ve şekersiz çay
herse günaydınnnnnnnnn
sevgili takımım dün ki menümü yazamadım net koptu şimdi yazayım
öğle:4 k tavuklu sote 1 porsiyon salata
ara 2kuru kayısı yeşilçay
ara 1 saat yürüyüş
akşam:1 kase yayla çorbası çok az marul salatası
ara:elma mandalina:92::92:
amonracım tekrar geçmiş olsun canım, biraz daha iyi olmana sevindim ama dikkat et yine sen, fazla terlememeye çalış
bu arada herkese günaydınlar, yarın cuma ama ben kendimde bu hafta pek değişiklik hissetmiyorum nedense
1 kase nesfitle kahvaltımı yaptım, şimdi de 5i1 yerde içiyorum
bu akşam spor yapmam lazım, inşallah yaparım :)
Günaydın kızlar, umarım herkes iyidir.. Amonracım nasıl oldun?
Menülere ben de bayılıyorum ben çok yiyormuışum gibi geliyor sizinkileri gördükçe. Bu ara kuru kayısıya çok dadandım umarım yarınki bildirimde kötü yönde etkilemez.. Ben bi oturuşta en az 15-20 tane yiyebilirim yani, frenlediğim halde 6-7 tane kesin yiyorum bi seferde( Neyse bitiyor zaten paket, uzun bir süre daha almam.
Cuma gelse de tatil başlasa çok sıkıcı bir gün olacağa benziyor şimdiden..
Öyle valla Begümcüm, ay resmen sıkıntıdan napacağımı bilemiyorum...
günaydın millet
nasılsınız dün giremedim malum bayram temizliği
menüm..
sabahyarım peynirli börek
2 mandalina
1 fincan süt
yağsız teflonda hamsi salata ve 1 dilim ekmekle
gece meyve
adet dönemim acaip şişim geneheryerim ağrıyor
yarın kadın gelecek ve benim yapıcak çok işim var daha
perde dolap içleri
bu gün halletmem lazım
arada girerim gene
a e olun...
ebrehecim kayısı bağırsakları çalıştırıypr onu biliyorum ama kilo namına ne yapıyor bilmiyorum
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben dün ki menümü yazayım öncelikle
sabah bir dilim ekmek az çikolata
öğle 2 kurabiye , biraz lor peynir , bir küçük meyveli yoğurt ( çok olmuş değilmi )
akşam bir kase yoğurt , bir dilim ekmek az helva ( helva ve ekmeği yemeyecektim ama dayanamadım masada dururken sonra pişman oldum )
gün için 1,5 lt su içtim 2 fincan yeşil çay 1 fincan meyve çayı 1 fincan nescafe ve 1 fincan form çayı ne kadar çok şey içmişim .
bu sabah biraz peynir ve birkaç dilim salam yedim . öğlen için yanımda bir dilim ekmek ve birkaç dilim salam getirdim inşallah bozmazsam onları yiyeceğim ve meyveli yoğurdum var . bir fincan yeşil çay içtim şimdide nescafe içiyorum .
bakalım yarına nasıl bir sonuç alıcam hemen bir sonuç beklemiyorum ama böyle dikkat ederek devam edeyim bakalım ne olacak . biraz geçmişi okuyayım sonra tekrar yazarım arkadaşlar öpüyorum herkezi .
amonracım nasıl oldun iyileştinmi biraz canım . inşallah bugün toparlamışsındır . tekrar geçmiş olsun .
bu arada sabah 1 kase tarhana çorbası 1 dilim kızarmış ekmek yedim
arada tarçınlı yoğurt
1 tane de kuru pasta attım ağzıma malesef
sen öyle diyince içime oturdu valla kaptan ya,hakikaten çokmu menülerim benim şimdi
sorma valla şekerim hep öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?