Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhabalar herkese,

Dün gece kötü bir yolculuk yaptım sabaha kadar mide bulantısıyla geçti. bugün de saat 1 olmasına rağmen yeni kahvaltı yapıyorum. yarım simit, 1 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 3 zeytin, bikaç lokma omletten aldım, 1 çay kaşığı da bal yedim. bayram temizliğiyle geçecek artık hergün umarım düzeni çok bozmam. bu benim için hem kahvaltı hem öğle yemeği oldu artık dengelemeye çalışıcam.

shellyicim merhabalar, yoculuğunun kötü geçmesine üzüldüm, menünde ekmek fazla olmuş sanki, hepsini birden değil de ara ara yeseydin daha iyi olurdu bence, benim fikrim böyle ama diğer arkadaşlar ne derler bilemiyorum canım

evet biliyorum sorun da o zaten uzun süre aç kalmak. akşam yemeğini 5 gibi yemiştim sonra gece 1 gibi çok acıktım yolda çizi yedim sonra mide krizim başladı, biraz öncesine kadar hiçbişey yiyemedim. uzun süre bişey yemeyince böyle yüklenme oluyo işte. gün içinde artık ekmek hiç yok bana :26:

anladım canım ama ekmek yemezsen yine kriz tutmasın seni, yine aynı şeyler olmasın, sana tavsiyem miden kazınmaya başlamadan bişiler atıştır ki o kadar açlıkla daha fazla yeme, gün içinde de acıkırsan ve yiyebilecek imkanın varsa yarım dilim kepekli ekmekle bi parça peynir ye, üstüne su iç o seni tutar, hem böylece akşam yemeğine kadar çok fazla acıkmazsın

benim çıkmam lazım, mesai saatlerinde geri gelemezsem akşam görüşürüz artık, hoşçakalın kızlar

Arkadaşlar nasılsınız bakalım.. Ben çok sıkıldım hiç işim yoktu nerdeyse bugün :) Boş boş oturuyorum resmen.. Neyse öğle yemeğinde 3 kaşık tavuk sote, 3 kaşık patlıcanlı bişey (hünkar beğendi galiba), 3 kaşık da yoğurtlu kereviz salatası yedim. Aralarda da tam buğday unundan kepekli bisküvi atıştırdım.

Akşam yine tavuk yemeyi planlıyorum..

aaa kimsecikler uğramamış ben gittiğimden beri
takyoncum nerdesin, yarın cuma, kimler alındı takıma, kimler bildirimde bulunacak, merak ettim bak şimdi :)))
ben ara da yapamadım kızlar bugün, açlıktan midem kazınıyo resmen ama 2 lt su içtim sabahtan beri, evde içtiğim 3 büyük bardak su hariç
ama az önce sıcacık lavaştan yedim azıcık, mis gibi koktu. aç da olunca dayanamadım

ebrehe ve begüm siz sonradan gelmişsiniz, alınmayın kızlar lütfen :)

Son düzenleme:

canım inşallah iyisindir şimdi tekrar geçmiş olsun

atçeken cim maşallah menün çok iyi inşallah yarına kilo vermiş olursun canım

spor ciddi anlamda iyi geliyor canım yediklerinde abartı değil şişkinlik vardır belkide neyse yarın sabah wc den sonra tartıl bakalım şişkinlik geçmiş olur belki

ebrehecim kayısı bağırsakları çalıştırıypr onu biliyorum ama kilo namına ne yapıyor bilmiyorum

Öyle valla Begümcüm, ay resmen sıkıntıdan napacağımı bilemiyorum...

BENİMDE SABAHTAN İŞİM YOKTU BOL BOL GİRERİM DİYODUM.ÖĞLEDEN SONRA Bİ ARA bilgisayar bozuldu.Bu saate kadar anca oldu,şimdi burdayım ama herkes temizlikte anlaşılan:)

biz iş kadınları malum anca akşamları eve gidince

kolay gelsin canım Allah güç kuvvet versin menün güzel o börekten olsada yesek şimdi

ferihancım kurabiyelerden uzak dursan iyi olur canım malum kalorisi yüksek şeyler ve helva ile çikolatadan uzak dur yediklerinin miktarı fazla değil canım ama kalorisi biraz yüksek sanki

sen öyle diyince içime oturdu valla kaptan ya,hakikaten çokmu menülerim benim şimdi
sorma valla şekerim hep öyle

canımsın menülerinin fazlalığından ziyade ekmeği sadece bir dilim yersen günde daha iyi olur düşüncesindeyim her öğünde yeme yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…