Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah yardımcın olsun canım ya. Senin sakin olman lazım. Herşey yoluna girer tedavisi olmayan bi durum değil. Yeme bozukluğu çağın hastalığı. Yalnız herşeyle tek başına mücadele etmek de hiç kolay değil. İnşallah bi an evvel herşey yoluna girer.

Cok gecmis olsun ben kacirdim galiba ne ameliyati olacaksiniz. Oglunuz icinde gecmis olsun yasi kac

Gider gider. Bir gitmeye başlayınca patır patır gidiyor...

cok cok gecmiş olsun ve kolay gelsin. beni bi gün bi ögrencimin annesi aramıstı aglıyordu kadın evine gittim cocuk yataktan cıkmıyor ders zaten yok baya bi konusmustum eger yataktan cıkarsa yada ders calısırsa annesi mutlu olurmus ondan hıç tepki vermiyormus. anneside o kadar iyi ve ilgili biri ki uzun lafın kısası size inat yapsa bile kendinizi suclamayın sakın. ergen cocuk kafasına ne koyduysa yapar hep bahanesi de ailesidir

Sus konuşma diyen psikolog
Kaptanicem sen gerçekten bi kurşun döktür. Biri bitiyor biri başlıyor
morordek dünkü menüöü yorumlamadın
Gene nick değişmiş hızına yetişemiyorum
Menüne özel yorum yazmadıysam beğenmişimdir. Genelde kötülere yorum yazıyorum :)

Bu arada sınavlarım var o sebeple pek giremiyorum hanımlar. Yarın da 2 dersin sınavı akşama doğru da işler var yine.

Buralar size emanet şimdilik :)

Yokum diye kaçamak yapmayın, gördüğümde yazarım cezayı :)

Ahahah aynı şeyi düsünmüstüm

Bismillah daha ilk günden kaçamak mı yaptın :)
Neyse akşam menünü yaz, bakarız artık duruma :)

Çok geçmiş olsun canım

Elimdeki imkanlar o şekildeydi o yüzden ana ara öğün karışık gibi oldu :) bende emziren anneyim, dikkat edince kilo verebiliyorum. Dün de kilo bildirim günüydü , hafta içi başladım dün kilo bildirimi yapamadım. Dikkat edince ilk günler ödem gider ya ödem gitti sanırım , 67ydim dün sabah 66 gösterdi tartim.

Sabah: peynirli yumurta, 2 yk kahvaltilik salça, 80 gr isli somon, 1 avuç ceviz, 2 küçük ıspanak akıtma, cay
Aksam: 4 dolu dolu yk kıymalı sos, salata

Spor: 5dk yürüyüş, 10 dk koşu, 30 dk bisiklet, 360 bölgesel (agirlik) çalışma, 45 dk leslie
Su: 1 litre (yatana kadar 1 litre daha icerim)

Birazdan kalori hesaplaması yapicam.

Vay maaşallah spora bak

Yok kaptanicem çikolata değil diyet olan 89 kalorilik yulaf li
Tamam o zaman :)
Sınavlarında başarılar canım burayı merak etme
Teşekkür ederim canım
Gözleriniz spor görsün hanımlar

Vay maaşallah spora bak
Koşu bandında sıkıntı oldu, bisikletle devam ettim. Spora bi arkadaşımla gittik kendisi 42 yaşında iki çocuk annesi ve acayip fit. Yıllarca pilates yapmış ona bakınca hem utandım hem de hırslandım. Istediğim kiloya inince fitness olayına girmem lazım.

Hesapladım 1217 kcal çıktı (belki biraz daha fazladır, kıyma sosun kalorisini hesaplamak zor)

Güzel menü, güzel spor saygilar

menü
sabah: kahve
ögle: köfte
kerevizli pırasa
ara kahve
aksam: ızgara tavuk
yogurtlu haslama karnıbahar
dukan ekmek
su :2.6lt
spor: 20 dk kardiyo
bugun daha iyiyim bu gidisle spora yarın tam verim baslarım :)

Bir güzel menü daha. Iyice iyileşmeden spor için zorlamamak lazım.

Hesapladım 1217 kcal çıktı (belki biraz daha fazladır, kıyma sosun kalorisini hesaplamak zor)

Güzel menü, güzel spor saygilar

Bir güzel menü daha. Iyice iyileşmeden spor için zorlamamak lazım.
Bu hafta biz birinciyiz inşaAllah
Saygılar bizden efem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…