- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.994
- 468
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.701
Allah yardımcın olsun canım ya. Senin sakin olman lazım. Herşey yoluna girer tedavisi olmayan bi durum değil. Yeme bozukluğu çağın hastalığı. Yalnız herşeyle tek başına mücadele etmek de hiç kolay değil. İnşallah bi an evvel herşey yoluna girer.Kızlar tesekkür ederim ameliyatı ben ciddiye bile almıyorum asıl sıkıntım büyük oğlanı Dr a götürdüm bu hafta obeziteden yatırmak istedi sinir krizi geçirdim sıkıntılı bir süreç geçiriyorum en son oğlanın gittiği bölümdeki psikolog bana sus konuşma dedi size inat yiyor olabilir dedi sormayın kızlar çok karışık kafam
Cok gecmis olsun ben kacirdim galiba ne ameliyati olacaksiniz. Oglunuz icinde gecmis olsun yasi kacKızlar tesekkür ederim ameliyatı ben ciddiye bile almıyorum asıl sıkıntım büyük oğlanı Dr a götürdüm bu hafta obeziteden yatırmak istedi sinir krizi geçirdim sıkıntılı bir süreç geçiriyorum en son oğlanın gittiği bölümdeki psikolog bana sus konuşma dedi size inat yiyor olabilir dedi sormayın kızlar çok karışık kafam
Aynen valla bende mızmızlanıp duruyorum.. ben 1 ayda anca 3 kg ya yakin verebildim ama daha fazla olabilir di çünkü dikkat ediyorum spora gidiyorum... pes etmek te yokk 60 olacam dedim bir kere .. insallah benim de bir an önce gitsin teşekkür ederim moral oldu valla..
Yarışıyoruz ama daha tanışmadıkGider gider. Bir gitmeye başlayınca patır patır gidiyor...
cok cok gecmiş olsun ve kolay gelsin. beni bi gün bi ögrencimin annesi aramıstı aglıyordu kadın evine gittim cocuk yataktan cıkmıyor ders zaten yok baya bi konusmustum eger yataktan cıkarsa yada ders calısırsa annesi mutlu olurmus ondan hıç tepki vermiyormus. anneside o kadar iyi ve ilgili biri ki uzun lafın kısası size inat yapsa bile kendinizi suclamayın sakın. ergen cocuk kafasına ne koyduysa yapar hep bahanesi de ailesidirKızlar tesekkür ederim ameliyatı ben ciddiye bile almıyorum asıl sıkıntım büyük oğlanı Dr a götürdüm bu hafta obeziteden yatırmak istedi sinir krizi geçirdim sıkıntılı bir süreç geçiriyorum en son oğlanın gittiği bölümdeki psikolog bana sus konuşma dedi size inat yiyor olabilir dedi sormayın kızlar çok karışık kafam
Sus konuşma diyen psikologKızlar tesekkür ederim ameliyatı ben ciddiye bile almıyorum asıl sıkıntım büyük oğlanı Dr a götürdüm bu hafta obeziteden yatırmak istedi sinir krizi geçirdim sıkıntılı bir süreç geçiriyorum en son oğlanın gittiği bölümdeki psikolog bana sus konuşma dedi size inat yiyor olabilir dedi sormayın kızlar çok karışık kafam
Gene nick değişmiş hızına yetişemiyorum
Yok kaptanicem çikolata değil diyet olan 89 kalorilik yulaf liPiko bar şu çikolata olan mı? Öyleyse ceza yazicam :)
Ben de ban yedin sandım ya :) tamam burdan devam
Ahahah aynı şeyi düsünmüstüm
Bismillah daha ilk günden kaçamak mı yaptın :)
Neyse akşam menünü yaz, bakarız artık duruma :)
Çok geçmiş olsun canım
Sınavlarında başarılar canım burayı merak etmeBu arada sınavlarım var o sebeple pek giremiyorum hanımlar. Yarın da 2 dersin sınavı akşama doğru da işler var yine.
Buralar size emanet şimdilik :)
Yokum diye kaçamak yapmayın, gördüğümde yazarım cezayı :)
Vay maaşallah spora bakSabah: peynirli yumurta, 2 yk kahvaltilik salça, 80 gr isli somon, 1 avuç ceviz, 2 küçük ıspanak akıtma, cay
Aksam: 4 dolu dolu yk kıymalı sos, salata
Spor: 5dk yürüyüş, 10 dk koşu, 30 dk bisiklet, 360 bölgesel (agirlik) çalışma, 45 dk leslie
Su: 1 litre (yatana kadar 1 litre daha icerim)
Birazdan kalori hesaplaması yapicam.
Tamam o zaman :)Yok kaptanicem çikolata değil diyet olan 89 kalorilik yulaf li
Teşekkür ederim canımSınavlarında başarılar canım burayı merak etme
Gözleriniz spor görsün hanımlarSabah: peynirli yumurta, 2 yk kahvaltilik salça, 80 gr isli somon, 1 avuç ceviz, 2 küçük ıspanak akıtma, cay
Spor: 5dk yürüyüş, 10 dk koşu, 30 dk bisiklet, 360 bölgesel (agirlik) çalışma, 45 dk leslie
Koşu bandında sıkıntı oldu, bisikletle devam ettim. Spora bi arkadaşımla gittik kendisi 42 yaşında iki çocuk annesi ve acayip fit. Yıllarca pilates yapmış ona bakınca hem utandım hem de hırslandım. Istediğim kiloya inince fitness olayına girmem lazım.Vay maaşallah spora bak
Sabah: peynirli yumurta, 2 yk kahvaltilik salça, 80 gr isli somon, 1 avuç ceviz, 2 küçük ıspanak akıtma, cay
Menü bildireyim
Sabah limonlu su
Kahvaltı
bir yumurta
3 yaprak marul
5zeytin
Peynir
Maydanoz
Nane
1 dilim tb ekmek
Ara
yeşil çay
1 elma
4 ceviz
Akşam
Balık
Salata
Yarım kaseden az çorba
Su 2.5
Soor 3 mile leslie
morordek
menü
sabah: kahve
ögle: köfte
kerevizli pırasa
ara kahve
aksam: ızgara tavuk
yogurtlu haslama karnıbahar
dukan ekmek
su :2.6lt
spor: 20 dk kardiyo
bugun daha iyiyim bu gidisle spora yarın tam verim baslarım :)
Bu hafta biz birinciyiz inşaAllahHesapladım 1217 kcal çıktı (belki biraz daha fazladır, kıyma sosun kalorisini hesaplamak zor)
Güzel menü, güzel spor saygilar
Bir güzel menü daha. Iyice iyileşmeden spor için zorlamamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?