Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkesin hayalidir herhalde yaşından genç göstermek. İnşallah günün birinde birileri de bizim için '60lık teyzeme bak ne kadar fit' der

Sabah
Ilık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
3 domates
1 hindi füme
2 dilim ekmek

Ara
Piko bar

Öğle ve akşam yemeği beraber oldu bugün cezama hazırım morordek
Eski komşuma gitmiştim döner söylemişler dürüm saat 5 te onu yedim
1 dilim baklava ev yapımı
1 tane de Elmalı kurabiye
Çay

Su an öyle midem bulanıyor ki anlatamam maden suyu ıcıcem şimdi döner Agir geldi galiba
Hiç sağlıklı bi gün geçiremedim yarın dan itibaren bomba gibi geliyorum su midem bana Cezamı verdi öyle kötü ki afedersiniz cıkarıcam galiba

Bugünkü menüm morordek
Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta
  • Peynir
  • Zeytin
  • 2 dilim ekmek
Ara
  • 1 portakal
  • 3 kaşık yoğurt
Akşam
  • 1 tabak ıspanaklı yeşil mercimek yemeği
  • Yoğurt
Sabah kahvaltıları genellikle 10 - 10.30 arası yapıyorum. Akşam yemegi en geç 18.00 o yüzden öğlen ara öğün şeklinde oluyo.
Ayrıca muayyen dönemdeyim. Aşırı derece ödem var sanırım vücudumda. Sabah tartıda gördüğüm sayı beni şoka uğrattı
Ama cumaya kadar halledicem ve eksi gelicem inşallah.

Cok gecmis olsun ben kacirdim galiba ne ameliyati olacaksiniz. Oglunuz icinde gecmis olsun yasi kac
Karpal tünel sendromu sinir sıkışması oğlum da 14 yaşında
Maalesef evet

Yarışıyoruz ama daha tanışmadık
Kaç yaşındasın evlimisin bekarmısın evdemisin çalışıyormusun

35 yaşındayım, evliyim 4,5 yaşında bir kızım var. İstanbul’da yaşıyorum. Uluslararası İlişkiler mezunuyum. Reklamcılık ve Marka İletişimi üzerine Yüksek Lisans yaptım. Kızım doğana kadar bir üniversitede çalışıyordum. Şu anda çalışmıyorum. Bir daha ne zaman çalışırım veya çalışır mıyım... cidden bilmiyorum. :)) Kitap okumayı, eğlenmeyi, gezmeyi tozmayı seven biriyim. Buradaki arkadaşlarım bilirler ayda bir kaç kere mutlaka konsere giderim. Müziği çok severim hatta yakın zamanda şarkı söyleme kursuna başlayacağım. Aynı zamanda elektro gitar çalmayı öğreniyorum.
Nasıl detaylı içimi döktüm ama :)))) kendimi anlatasım varmış :)))) senden de detaylı tanıtım bekliyorum. Ayrıca isdiaları da alalım.... Benim Mart ayı hedefim 60! Sen ne diyorsun?

Bu arada net ölçü de yazayım;
Boyum 1.66
Kilom 63
Hedefim:58 ama,
ilk etapta hedef 60

menü
sabah: kahve
ögle: köfte
kerevizli pırasa
ara kahve
aksam: ızgara tavuk
yogurtlu haslama karnıbahar
dukan ekmek
su :2.6lt
spor: 20 dk kardiyo
bugun daha iyiyim bu gidisle spora yarın tam verim baslarım :)

Sen dukana devam mı ediyorsun? Ediyorsan nasıl gidiyor merak ediyorum. Şiödiye kadar ne kadar versin?

Karpal tünel sendromu sinir sıkışması oğlum da 14 yaşında

Maalesef evet

Şahnur’cum çok geçmişler olsun. Oğlunla ilgili sorun tam olarak nedir? Seni dinlemeyip çok mu yemek yiyor? Kilo vermek istemiyor mu? Sağlık sorunu mu var? Tam olarak anlamadım da belki bir yardımımız dokunur....

Hayy maşAllah çok memnun oldum evladı Rabbim bağışlasın size :)
Bendeeee tam tersinmişim yahu

28 yaşındayım 6 yıllık evliyim 3 yaşında bir oğlum var..
Gezmeyi eğlenmeyi pek beceremem içimden gelmiyor sanırım şöyle ki müzik bile dinlemem ruhum ölü toprak atın
Halkla ilişkiler mezunu olacaktım okulu bitirseydim oda olmadı..
Başarısız bir hayatım oldu umarım kilo vermeyi başarırım..

Boy 1.64
kilom 76.5
Son hedefim 55 şuan için ilk hedef 70 :)

Sen dukana devam mı ediyorsun? Ediyorsan nasıl gidiyor merak ediyorum. Şiödiye kadar ne kadar versin?
evet devam ediyooruum canım 68.8 le basladım 66. larla devam ediyorum hastalıktan pek spor yapamadım sanki yarın daha iyi olacak gibiyim spor için. 60 a kadar devam dukan a.
ameliyat nasıldı canım

evet devam ediyooruum canım 68.8 le basladım 66. larla devam ediyorum hastalıktan pek spor yapamadım sanki yarın daha iyi olacak gibiyim spor için. 60 a kadar devam dukan a.
ameliyat nasıldı canım

Çok teşekkür ederim ilgin için. Ameliyat domuz geibinden dolayı haftaya ertelendi. Haftaya perşembe veya cuma olacak...

Yine de iyi vermişsin sonuçta çok uzun bir süre olmadı. Dukan yaparken selülit namına bir şeyim kalmamıştı o anlamda muhteşem bir diyet. Son zamanlarda sanki daha pürüzlü görüyorum basenlerimi falan. Halbuki çok kilolu da sayılmam...

Günaydın arkadaslar

Dunku menum

Sabah : 1 haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, 4 ceviz, 5-6 tane fındık

Oglen : 1 avuc fındık

Aksam : yarım kase tarhana çorbası, 1 tabak kıymalı kapuska yemeği ve yoğurtlu brokoli salatası

Su : 1 lt
Spor : 1 saat yürüyüş, 8 dk koşu

Menün çok güzel olmuş canim. Gayet dengeli ve sağlıklı bir menü olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…