- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.721
Herkesin hayalidir herhalde yaşından genç göstermek. İnşallah günün birinde birileri de bizim için '60lık teyzeme bak ne kadar fit' derKoşu bandında sıkıntı oldu, bisikletle devam ettim. Spora bi arkadaşımla gittik kendisi 42 yaşında iki çocuk annesi ve acayip fit. Yıllarca pilates yapmış ona bakınca hem utandım hem de hırslandım. Istediğim kiloya inince fitness olayına girmem lazım.
Alışmışım yazmamaya artık listede yim tabi paylaşmam lazım haklısın.
Benimde hayalim çok nur yüzlü bir teyze demeleriHerkesin hayalidir herhalde yaşından genç göstermek. İnşallah günün birinde birileri de bizim için '60lık teyzeme bak ne kadar fit' der
Karpal tünel sendromu sinir sıkışması oğlum da 14 yaşındaCok gecmis olsun ben kacirdim galiba ne ameliyati olacaksiniz. Oglunuz icinde gecmis olsun yasi kac
Maalesef evetcok cok gecmiş olsun ve kolay gelsin. beni bi gün bi ögrencimin annesi aramıstı aglıyordu kadın evine gittim cocuk yataktan cıkmıyor ders zaten yok baya bi konusmustum eger yataktan cıkarsa yada ders calısırsa annesi mutlu olurmus ondan hıç tepki vermiyormus. anneside o kadar iyi ve ilgili biri ki uzun lafın kısası size inat yapsa bile kendinizi suclamayın sakın. ergen cocuk kafasına ne koyduysa yapar hep bahanesi de ailesidir
Gecmis olsunKarpal tünel sendromu sinir sıkışması oğlum da 14 yaşında
Yarışıyoruz ama daha tanışmadık
Kaç yaşındasın evlimisin bekarmısın evdemisin çalışıyormusun
menü
sabah: kahve
ögle: köfte
kerevizli pırasa
ara kahve
aksam: ızgara tavuk
yogurtlu haslama karnıbahar
dukan ekmek
su :2.6lt
spor: 20 dk kardiyo
bugun daha iyiyim bu gidisle spora yarın tam verim baslarım :)
Karpal tünel sendromu sinir sıkışması oğlum da 14 yaşında
Maalesef evet
Hayy maşAllah çok memnun oldum evladı Rabbim bağışlasın size :)35 yaşındayım, evliyim 4,5 yaşında bir kızım var. İstanbul’da yaşıyorum. Uluslararası İlişkiler mezunuyum. Reklamcılık ve Marka İletişimi üzerine Yüksek Lisans yaptım. Kızım doğana kadar bir üniversitede çalışıyordum. Şu anda çalışmıyorum. Bir daha ne zaman çalışırım veya çalışır mıyım... cidden bilmiyorum. :)) Kitap okumayı, eğlenmeyi, gezmeyi tozmayı seven biriyim. Buradaki arkadaşlarım bilirler ayda bir kaç kere mutlaka konsere giderim. Müziği çok severim hatta yakın zamanda şarkı söyleme kursuna başlayacağım. Aynı zamanda elektro gitar çalmayı öğreniyorum.
Nasıl detaylı içimi döktüm ama :)))) kendimi anlatasım varmış :)))) senden de detaylı tanıtım bekliyorum. Ayrıca isdiaları da alalım.... Benim Mart ayı hedefim 60! Sen ne diyorsun?
Bu arada net ölçü de yazayım;
Boyum 1.66
Kilom 63
Hedefim:58 ama,
ilk etapta hedef 60
evet devam ediyooruum canım 68.8 le basladım 66. larla devam ediyorum hastalıktan pek spor yapamadım sanki yarın daha iyi olacak gibiyim spor için. 60 a kadar devam dukan a.Sen dukana devam mı ediyorsun? Ediyorsan nasıl gidiyor merak ediyorum. Şiödiye kadar ne kadar versin?
evet devam ediyooruum canım 68.8 le basladım 66. larla devam ediyorum hastalıktan pek spor yapamadım sanki yarın daha iyi olacak gibiyim spor için. 60 a kadar devam dukan a.
ameliyat nasıldı canım
gunaayddiiiinGünaydın herkese
Bugünkü menümmorordek
Sabah
Ara
- 1 haşlanmış yumurta
- Peynir
- Zeytin
- 2 dilim ekmek
Akşam
- 1 portakal
- 3 kaşık yoğurt
Sabah kahvaltıları genellikle 10 - 10.30 arası yapıyorum. Akşam yemegi en geç 18.00 o yüzden öğlen ara öğün şeklinde oluyo.
- 1 tabak ıspanaklı yeşil mercimek yemeği
- Yoğurt
Ayrıca muayyen dönemdeyim. Aşırı derece ödem var sanırım vücudumda. Sabah tartıda gördüğüm sayı beni şoka uğrattı
- 2 lt su
- 500 ip atlama
ayvacicegi
Ama cumaya kadar halledicem ve eksi gelicem inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?