Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay hadi o da hayirlisiyla güzel geçer inşallah...
Canım hiç sorma benimde selülit fena. İnşallah giderler o pürüzsüz sımsıkı incecik bacakları dümdüz gobise cansimidi olmayan yanlara sarmaya kollara sarkmayan goguslere kat kat olmamış sirta bi kavussak

Ayy ne guzel soylrmissinnn kavusacagiz elbet burda oldugumuza göre istiyoruz demektir ve bunu basaracagiz inaniyorummm...

Katılıyorum :) oglusu uyuttum aldım kefirimi suyumu tv izliyorum sen napiyosun
Ohh afiyet olsun... bizde ogluş la şımarıyoruz bu aralar öp öp doyamıyorummmm :)) arkadaşın oğlu annesine "anne seni seviyorum seviyorum olmuyo" diyodu :)) annesi de o zaman daha cok sev diyodu :)) çocuk diliyle sevgi ifadesi işte .. bende oğluma kullaniyorumm seviyorum seviyorum olmuyore ne yapsam ki:))

Saol canimm.. Ahh doyulur mu onlara miss kokularimiz iyiki varlar Rabbim eksikliğini gostermesin. Amin. Uyusun diye gözünün içine bakıyorum uyuyunca da kendimi fotolarina videolarina bakarken buluyorum özlüyorum gidiyorum koklayıp geliyorum. Ayy büyür de seni seviyorum anne derse naparim acaba içime geri sokarm:)))) şimdi bile severken gözlerim doluyor Rabbimin mucizesi

Menumu paylaşayım geç olmadan. Bu arada bu grupta menu paylaşma zorunluluğu yok mu bana mı öyle geldi
Sabah
Ilık limonlu su
Az yağda omlet
1 dilim peynir
2 zeytin
Yarım. Ceviz
1 dilim hindi füme
3 domates
2 dilim ekmek

Ara
Yarm greyfurt
1 bardak süt
Kahvaltıyı geç yaptim o yüzden öğlen ara öğün şeklinde oldu

Aksam
5 kasik susuz taze fasulye
3 kasık kereviz salatasi dereotlu ve yogurtlu
1 dilim ekmek

3 litre su
5 badem
1 bardak kefir morordek

Spor
15 dakika leslie
15 dakika bölgesel
100 mekik
1236 adim ayvacicegi

bu 1236 adim tempolu yürüyüş mü acaba?

Bugün:

Sabah:2yk kahvaltılık salça, 100g çökelek, 2 parca ıspanaklı akıtma (38 g, 65 kcal)
Ogle: 1 tabak kıymalı kabak yemeği, 2 parca ıspanaklı akıtma (38 g, 65 kcal)
Aksam: 180g dana köfte, salata, 1 dilim tb ekmeği

Toplam: 1211 kcal
Su: 1.5 litre
Spor: 8138 adim karda tempolu yürüyüş

Zorunluluk var ama nedense paylaşımlar eksik kalıyor..

menüm
kahve
ögle:1 haslanmıs yumurta
3 zeytin
3 etı form
bal kaymak

ara:meyveli yogurt (minik)

aksam:yarım antrikot
yarım porsiyon yogurtlu makarna( bugun vucut sasırtma gunum makarna yicem diye butun gun bekledim yarısını zor yedim mide küçülmüş)
dukan ekmek

su 2 lt
spor: cocugum uyuduktan sonra:) gunduz temizlik yaptım cünkü

Bugün şunu farkettim. Birkaç gün üstüste düşük karbonhidrat beslenince kilom azalıyor ama ertesi gün ekmek patates filan yiyince hemen 1.5kg filan artıyor. Iki haftadır cuma ölçümleri öncesi düşüp haftasonu hooop geri yükseliyor kilom, bu haftasonu kacamak yoktu. Bakalım yarın sabah ne olacak. Bence burada yapay sudan kaynaklanan artış/iniş oluyor sanki.

50 puan ceza ayvacicegi
Spor lazım spor :)
Ayrıca değişiklik yapıp menü yazmak nediiirr? Bak yeni gelen arkadaşlar sizi örnek alıyor menü yazmak zorunlu değil mi diye soruyor :)
Bu pazar ekstra bir sessizlik var sankii hu huuu bayanlarrr ne yapiyorsunuzzz... sevgili morordek sınavların nasildi...
Güzeldi asmicim. Atlattım neyse ki. Simdi teze yoğunlaşmam gerekiyor. 15 şubata bir konferansa makale hazırlayacağız.

Kuzular ya. Bizimki konuşmaya başlasa, öyle bi cümle kursa ölürüm herhalde :)
Menü paylaşma zorunluluğu var nurumcan. Sen paylaşım yapmayanları örnek alma sakın :)

Menümü vereyim bende

Sabah ılık limonlu su 200 ml
Kahvaltı
2 dl tb ekmek
3 zeytin
Sucuklu yumurta ekmeklerim bitene kadar
Peynir
Domates 2 dilim
Açık çay şekersiz

Ara
Yeşil çay
3hurma

Akşam
Tavuk kanat küçük 5 adet
Bolca salata

Su 2.5
Spor 3 mile leslie
morordek
ayvacicegi

amin. Aminn aynenn yaa bende öyle bakip uzaktan öpüyorum.. çocuğum olduktan sonra en çok ettiğim duadir Allah im sen isteyen herkese bu duyguyu tattir... Amin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…