- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.741
Ay hadi o da hayirlisiyla güzel geçer inşallah...Çok teşekkür ederim ilgin için. Ameliyat domuz geibinden dolayı haftaya ertelendi. Haftaya perşembe veya cuma olacak...
Yine de iyi vermişsin sonuçta çok uzun bir süre olmadı. Dukan yaparken selülit namına bir şeyim kalmamıştı o anlamda muhteşem bir diyet. Son zamanlarda sanki daha pürüzlü görüyorum basenlerimi falan. Halbuki çok kilolu da sayılmam...
Ayy ne guzel soylrmissinnn kavusacagiz elbet burda oldugumuza göre istiyoruz demektir ve bunu basaracagiz inaniyorummm...Ay hadi o da hayirlisiyla güzel geçer inşallah...
Canım hiç sorma benimde selülit fena. İnşallah giderler o pürüzsüz sımsıkı incecik bacakları dümdüz gobise cansimidi olmayan yanlara sarmaya kollara sarkmayan goguslere kat kat olmamış sirta bi kavussak
Katılıyorum :) oglusu uyuttum aldım kefirimi suyumu tv izliyorum sen napiyosunBu pazar ekstra bir sessizlik var sankii hu huuu bayanlarrr ne yapiyorsunuzzz... sevgilimorordek sınavların nasildi...
Ohh afiyet olsun... bizde ogluş la şımarıyoruz bu aralar öp öp doyamıyorummmm :)) arkadaşın oğlu annesine "anne seni seviyorum seviyorum olmuyo" diyodu :)) annesi de o zaman daha cok sev diyodu :)) çocuk diliyle sevgi ifadesi işte .. bende oğluma kullaniyorumm seviyorum seviyorum olmuyore ne yapsam ki:))Katılıyorum :) oglusu uyuttum aldım kefirimi suyumu tv izliyorum sen napiyosun
Saol canimm.. Ahh doyulur mu onlara miss kokularimiz iyiki varlar Rabbim eksikliğini gostermesin. Amin. Uyusun diye gözünün içine bakıyorum uyuyunca da kendimi fotolarina videolarina bakarken buluyorum özlüyorum gidiyorum koklayıp geliyorum. Ayy büyür de seni seviyorum anne derse naparim acaba içime geri sokarm:)))) şimdi bile severken gözlerim doluyor Rabbimin mucizesiOhh afiyet olsun... bizde ogluş la şımarıyoruz bu aralar öp öp doyamıyorummmm :)) arkadaşın oğlu annesine "anne seni seviyorum seviyorum olmuyo" diyodu :)) annesi de o zaman daha cok sev diyodu :)) çocuk diliyle sevgi ifadesi işte .. bende oğluma kullaniyorumm seviyorum seviyorum olmuyore ne yapsam ki:))
bu 1236 adim tempolu yürüyüş mü acaba?Menumu paylaşayım geç olmadan. Bu arada bu grupta menu paylaşma zorunluluğu yok mu bana mı öyle geldi
Sabah
Ilık limonlu su
Az yağda omlet
1 dilim peynir
2 zeytin
Yarım. Ceviz
1 dilim hindi füme
3 domates
2 dilim ekmek
Ara
Yarm greyfurt
1 bardak süt
Kahvaltıyı geç yaptim o yüzden öğlen ara öğün şeklinde oldu
Aksam
5 kasik susuz taze fasulye
3 kasık kereviz salatasi dereotlu ve yogurtlu
1 dilim ekmek
3 litre su
5 badem
1 bardak kefirmorordek
Spor
15 dakika leslie
15 dakika bölgesel
100 mekik
1236 adimayvacicegi
Yok tam tempolu sayılmaz evin içinde attığım adımlarbu 1236 adim tempolu yürüyüş mü acaba?
Zorunluluk var ama nedense paylaşımlar eksik kalıyor..Menumu paylaşayım geç olmadan. Bu arada bu grupta menu paylaşma zorunluluğu yok mu bana mı öyle geldi
Sabah
Ilık limonlu su
Az yağda omlet
1 dilim peynir
2 zeytin
Yarım. Ceviz
1 dilim hindi füme
3 domates
2 dilim ekmek
Ara
Yarm greyfurt
1 bardak süt
Aksam
1 dilim ekmek
3 litre su
5 badem
1 bardak kefirmorordek
Spor
15 dakika leslie
15 dakika bölgesel
100 mekik
1236 adimayvacicegi
haftasonu ya yarın dokulur herkes :)Zorunluluk var ama nedense paylaşımlar eksik kalıyor..
50 puan cezaSabah
Ilık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
3 domates
1 hindi füme
2 dilim ekmek
Ara
Piko bar
Öğle ve akşam yemeği beraber oldu bugün cezama hazırımmorordek
Eski komşuma gitmiştim döner söylemişler dürüm saat 5 te onu yedim
1 dilim baklava ev yapımı
1 tane de Elmalı kurabiye
Çay
Su an öyle midem bulanıyor ki anlatamam maden suyu ıcıcem şimdi döner Agir geldi galiba
Hiç sağlıklı bi gün geçiremedim yarın dan itibaren bomba gibi geliyorum su midem bana Cezamı verdi öyle kötü ki afedersiniz cıkarıcam galiba
Spor lazım spor :)Bir değişiklik yapıp bugün menü paylaşayım dedim :))))
Sabah:
-1 haşlanmış yumurta
-2 dilim ananas
-2 dilim peynir
Öğle:
-1 porsiyon tavuk döner
-1 su brd ayran
-1 avuç fındık
Akşam:
-1 dolu tabak kıymalı karnabahar
-4 yk yoğurt
Güzeldi asmicim. Atlattım neyse ki. Simdi teze yoğunlaşmam gerekiyor. 15 şubata bir konferansa makale hazırlayacağız.Bu pazar ekstra bir sessizlik var sankii hu huuu bayanlarrr ne yapiyorsunuzzz... sevgilimorordek sınavların nasildi...
Ohh afiyet olsun... bizde ogluş la şımarıyoruz bu aralar öp öp doyamıyorummmm :)) arkadaşın oğlu annesine "anne seni seviyorum seviyorum olmuyo" diyodu :)) annesi de o zaman daha cok sev diyodu :)) çocuk diliyle sevgi ifadesi işte .. bende oğluma kullaniyorumm seviyorum seviyorum olmuyore ne yapsam ki:))
Menü paylaşma zorunluluğu var nurumcan. Sen paylaşım yapmayanları örnek alma sakın :)Menumu paylaşayım geç olmadan. Bu arada bu grupta menu paylaşma zorunluluğu yok mu bana mı öyle geldi
Sabah
Ilık limonlu su
Az yağda omlet
1 dilim peynir
2 zeytin
Yarım. Ceviz
1 dilim hindi füme
3 domates
2 dilim ekmek
Ara
Yarm greyfurt
1 bardak süt
Aksam
1 dilim ekmek
3 litre su
5 badem
1 bardak kefirmorordek
Spor
15 dakika leslie
15 dakika bölgesel
100 mekik
1236 adimayvacicegi
sınavlar nasıldı kaptanımIyi geceler hanımlar
Bugün çok yoğun bir gündü hiç girme fırsatı bulamadım.
Yorgunluktan ölüyorum yatarım herhalde birazdan.
Güzeldi geçerim herhalde :)sınavlar nasıldı kaptanım
amin. Aminn aynenn yaa bende öyle bakip uzaktan öpüyorum.. çocuğum olduktan sonra en çok ettiğim duadir Allah im sen isteyen herkese bu duyguyu tattir... Amin. .Saol canimm.. Ahh doyulur mu onlara miss kokularimiz iyiki varlar Rabbim eksikliğini gostermesin. Amin. Uyusun diye gözünün içine bakıyorum uyuyunca da kendimi fotolarina videolarina bakarken buluyorum özlüyorum gidiyorum koklayıp geliyorum. Ayy büyür de seni seviyorum anne derse naparim acaba içime geri sokarm:)))) şimdi bile severken gözlerim doluyor Rabbimin mucizesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?