- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.761
kesinlikle katılıyorumBugün şunu farkettim. Birkaç gün üstüste düşük karbonhidrat beslenince kilom azalıyor ama ertesi gün ekmek patates filan yiyince hemen 1.5kg filan artıyor. Iki haftadır cuma ölçümleri öncesi düşüp haftasonu hooop geri yükseliyor kilom, bu haftasonu kacamak yoktu. Bakalım yarın sabah ne olacak. Bence burada yapay sudan kaynaklanan artış/iniş oluyor sanki.
Menülerin gayet güzel gidiyor hadi bakalım bu hafta senden umutluyum :)Menümü vereyim bende
Sabah ılık limonlu su 200 ml
Kahvaltı
2 dl tb ekmek
3 zeytin
Sucuklu yumurta ekmeklerim bitene kadar
Peynir
Domates 2 dilim
Açık çay şekersiz
Ara
Yeşil çay
3hurma
Akşam
Tavuk kanat küçük 5 adet
Bolca salata
Su 2.5
Spor 3 mile leslie
morordek
ayvacicegi
İnşaAllah şuana kadar 400 gr verdim görünüyor ama inşaAllah bozulmaz..Menülerin gayet güzel gidiyor hadi bakalım bu hafta senden umutluyum :)
Daha önce de yarıştım ben başka grupta orası baya sıkıydi o yüzden sormak istedim dikkatimi çekti lütfen arkadaşlar kızmasın bana. Tabi herkesin işi gücü vardır da bende bebegimden vakit ayırıp bildirim yapıyorum sorumluluk gibi düşünüyorum.50 puan cezaayvacicegi
Spor lazım spor :)
Ayrıca değişiklik yapıp menü yazmak nediiirr? Bak yeni gelen arkadaşlar sizi örnek alıyor menü yazmak zorunlu değil mi diye soruyor :)
Güzeldi asmicim. Atlattım neyse ki. Simdi teze yoğunlaşmam gerekiyor. 15 şubata bir konferansa makale hazırlayacağız.
Kuzular ya. Bizimki konuşmaya başlasa, öyle bi cümle kursa ölürüm herhalde :)
Menü paylaşma zorunluluğu var nurumcan. Sen paylaşım yapmayanları örnek alma sakın :)
Amin amin aminn gerçekten öyle. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu tarifi imkansız duyguyu:)))amin. Aminn aynenn yaa bende öyle bakip uzaktan öpüyorum.. çocuğum olduktan sonra en çok ettiğim duadir Allah im sen isteyen herkese bu duyguyu tattir... Amin. .
hangi alanda yuksek yapıyordunuzGüzeldi geçerim herhalde :)
Allah kolaylik versin insallah.. valla şu an bile babasiyla sarılınca kıskanıp ayirmasi kucagima gelmesi acayip mutlu ediyor ya bide konuşursa eririm bende .50 puan cezaayvacicegi
Ayrıca değişiklik yapıp menü yazmak nediiirr? Bak yeni gelen arkadaşlar sizi örnek alıyor menü yazmak zorunlu değil mi diye soruyor :)
Güzeldi asmicim. Atlattım neyse ki. Simdi teze yoğunlaşmam gerekiyor. 15 şubata bir konferansa makale hazırlayacağız.
Menü paylaşma zorunluluğu var nurumcan. Sen paylaşım yapmayanları örnek alma sakın :)
Emeklerinin heba olmasını istemiyorsan bozmamaya çalış :)İnşaAllah şuana kadar 400 gr verdim görünüyor ama inşaAllah bozulmaz..
Salı günü etli ekmekli mevlüt var ikindi vakti gibi yerim kaç dilim yiyeyim..
Çok çok haklısın. Bu konuda belki de daha çok kızmam gerekiyor menü bildirmeyenlere. Inan menü paylaşmayanları listeden çıkarmışlığım bile var. Şu ara takım biraz dağıldı maalesef, yavaş yavaş toparlaniyoruz. Artık daha dikkatli takip edelim biz de.Daha önce de yarıştım ben başka grupta orası baya sıkıydi o yüzden sormak istedim dikkatimi çekti lütfen arkadaşlar kızmasın bana. Tabi herkesin işi gücü vardır da bende bebegimden vakit ayırıp bildirim yapıyorum sorumluluk gibi düşünüyorum.
Bilişim sistemleri. Doktora tezinin son aşamalarında olduğumu umuyorumhangi alanda yuksek yapıyordunuz
TememEmeklerinin heba olmasını istemiyorsan bozmamaya çalış :)
Dilimleri ne kadardır bilemedim ama yarım pide civarı yiyip akşamı öylece kapatırsan sorun olmaz herhalde.
Çok çok haklısın. Bu konuda belki de daha çok kızmam gerekiyor menü bildirmeyenlere. Inan menü paylaşmayanları listeden çıkarmışlığım bile var. Şu ara takım biraz dağıldı maalesef, yavaş yavaş toparlaniyoruz. Artık daha dikkatli takip edelim biz de.
Bilişim sistemleri. Doktora tezinin son aşamalarında olduğumu umuyorum
Evet girmiştim mezun olamadan ayrıldım aynı isimle hiç değiştirmedim 3. Takimdaydim 2017 şubat ile mayıs arasıN Nurumcan94 bu arada eskiden başka takımdaydım yazmışsın. Listeye girmiş miydin? Bu üye ismin ile bulamadım ama eski ismin farklı olabilir mi diye sormak durumundayım. Çünkü listeye girecek olursan ona göre işlem yapmak gerekiyor.
Benim yolum uzun olunca hiç birakmamam gerekiyo buda biraz takım ruhuyla oluyo ister istemez. Buraya katilmamin sebebi de en çok bu .diyetisyen kontrolünde veriyorum normalde motivasyonum hc düşmesin kendimi salmayayim diye. Toparlanıriz ben inanıyorum.Emeklerinin heba olmasını istemiyorsan bozmamaya çalış :)
Dilimleri ne kadardır bilemedim ama yarım pide civarı yiyip akşamı öylece kapatırsan sorun olmaz herhalde.
Çok çok haklısın. Bu konuda belki de daha çok kızmam gerekiyor menü bildirmeyenlere. Inan menü paylaşmayanları listeden çıkarmışlığım bile var. Şu ara takım biraz dağıldı maalesef, yavaş yavaş toparlaniyoruz. Artık daha dikkatli takip edelim biz de.
Bilişim sistemleri. Doktora tezinin son aşamalarında olduğumu umuyorum
50 puan cezaayvacicegi
Benim yolum uzun olunca hiç birakmamam gerekiyo buda biraz takım ruhuyla oluyo ister istemez. Buraya katilmamin sebebi de en çok bu .diyetisyen kontrolünde veriyorum normalde motivasyonum hc düşmesin kendimi salmayayim diye. Toparlanıriz ben inanıyorum.
Günaydın herkese
Bu da baska bir konu. Aslinda kurallar ilk sayfada yaziyor ama kaptanimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?