Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kesinlikle katılıyorum

Menülerin gayet güzel gidiyor hadi bakalım bu hafta senden umutluyum :)

Menülerin gayet güzel gidiyor hadi bakalım bu hafta senden umutluyum :)
İnşaAllah şuana kadar 400 gr verdim görünüyor ama inşaAllah bozulmaz..
Salı günü etli ekmekli mevlüt var ikindi vakti gibi yerim kaç dilim yiyeyim..

Daha önce de yarıştım ben başka grupta orası baya sıkıydi o yüzden sormak istedim dikkatimi çekti lütfen arkadaşlar kızmasın bana. Tabi herkesin işi gücü vardır da bende bebegimden vakit ayırıp bildirim yapıyorum sorumluluk gibi düşünüyorum.

amin. Aminn aynenn yaa bende öyle bakip uzaktan öpüyorum.. çocuğum olduktan sonra en çok ettiğim duadir Allah im sen isteyen herkese bu duyguyu tattir... Amin. .
Amin amin aminn gerçekten öyle. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu tarifi imkansız duyguyu:)))

Allah kolaylik versin insallah.. valla şu an bile babasiyla sarılınca kıskanıp ayirmasi kucagima gelmesi acayip mutlu ediyor ya bide konuşursa eririm bende .

İnşaAllah şuana kadar 400 gr verdim görünüyor ama inşaAllah bozulmaz..
Salı günü etli ekmekli mevlüt var ikindi vakti gibi yerim kaç dilim yiyeyim..
Emeklerinin heba olmasını istemiyorsan bozmamaya çalış :)
Dilimleri ne kadardır bilemedim ama yarım pide civarı yiyip akşamı öylece kapatırsan sorun olmaz herhalde.
Çok çok haklısın. Bu konuda belki de daha çok kızmam gerekiyor menü bildirmeyenlere. Inan menü paylaşmayanları listeden çıkarmışlığım bile var. Şu ara takım biraz dağıldı maalesef, yavaş yavaş toparlaniyoruz. Artık daha dikkatli takip edelim biz de.
hangi alanda yuksek yapıyordunuz
Bilişim sistemleri. Doktora tezinin son aşamalarında olduğumu umuyorum

Temem

Evet girmiştim mezun olamadan ayrıldım aynı isimle hiç değiştirmedim 3. Takimdaydim 2017 şubat ile mayıs arası

Benim yolum uzun olunca hiç birakmamam gerekiyo buda biraz takım ruhuyla oluyo ister istemez. Buraya katilmamin sebebi de en çok bu .diyetisyen kontrolünde veriyorum normalde motivasyonum hc düşmesin kendimi salmayayim diye. Toparlanıriz ben inanıyorum.

Yeni gelen arkadaşlar haklılar. Uzun zamandır saldım, kendimi toplayamıyorum. diyeti bırakmadım o anlamda değil de bi menü yazmıyorum cidden. Bak Şeyma! Bu hafta sonunu da atlattım mı olay biter...... Karseşim evleniyor. Bu haftaki koşturmacaları, kızın ameliyatını da atlattım mı konu kapanır. Artık rutin düzenli hayata geçiyorum. Söz spor da yapacağım. Ama bu haftayı da atlattıktan sonra.... sözZzz....

Günaydın herkese

Dunku menüm

Sabah : 2 yumurtalı Mantarlı omlet, peynir, 10 zeytin, 4 ceviz, 7 fındık

Öğlen 3 gibi : 1 porsiyon ızgara köfte, salata ve 1 bardak ayran

Akşam: cok az patlamış mısır( misafirlikteydik mecbur az bi sey aldim)

Su : 1 lt

Spor : 40 dk yürüyüş

Katiliyorum, motivasyon icin burdayiz. Belki biraz daha siki tutulabilir takipler.
Günaydın herkese

Gunaydin :)

Bugün de kilo bildirimi var mi morordek ayvacicegi
Bu da baska bir konu. Aslinda kurallar ilk sayfada yaziyor ama kaptanimiz morordek bir hatirlatma mi yapsa, guncel olarak duzenli yapilmasi gerekenler gibi?

Bu arada ben bu sabah 54.7'dim. Cumaya gore artidayim ama bahsettigim karbonhidrat durumu sanirim, haftasonu daha fazlaydi, azaliyor. Bu cumaya hedefime ulasacagima inaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…