- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.781
Normalde var diye biliyorum ama görmedim geçen pazartesi bildirim yapıldığını.Katiliyorum, motivasyon icin burdayiz. Belki biraz daha siki tutulabilir takipler.
Gunaydin :)
Bu da baska bir konu. Aslinda kurallar ilk sayfada yaziyor ama kaptanimizmorordek bir hatirlatma mi yapsa, guncel olarak duzenli yapilmasi gerekenler gibi?
Bu arada ben bu sabah 54.7'dim. Cumaya gore artidayim ama bahsettigim karbonhidrat durumu sanirim, haftasonu daha fazlaydi, azaliyor. Bu cumaya hedefime ulasacagima inaniyorum.
bugün yine içmeye başladım artı magnezyum takviyesi de alıyorum..Saol canım bu arada kan hapiyla arayı yaptın mı...
Geçmiş olsungünaydın canlar ben ağır ateşli bir şekilde rapor aldım 5 gündür evde dinleniyordum iyileşmedim ama buna da şükür..
Hoşgeldin ciklatım nerelerdesin yaa? Durumları düzene koydun demek, sevindim. Fazlaca dönmen kötü olacak tabiHelllooo naber hatunlar sanırım yarından itibaren tekrar aranıza dönüyorum ama fazlaca
Bulamadım ismini sonuç listelerinde ama bi daha bakayımEvet girmiştim mezun olamadan ayrıldım aynı isimle hiç değiştirmedim 3. Takimdaydim 2017 şubat ile mayıs arası
Haklısın, daha sıkı tutmalıyız kurallarıBenim yolum uzun olunca hiç birakmamam gerekiyo buda biraz takım ruhuyla oluyo ister istemez. Buraya katilmamin sebebi de en çok bu .diyetisyen kontrolünde veriyorum normalde motivasyonum hc düşmesin kendimi salmayayim diye. Toparlanıriz ben inanıyorum.
Tamam Esracım, bu sözünü hatırlatacağım sana :)Yeni gelen arkadaşlar haklılar. Uzun zamandır saldım, kendimi toplayamıyorum.diyeti bırakmadım o anlamda değil de bi menü yazmıyorum cidden. Bak Şeyma! Bu hafta sonunu da atlattım mı olay biter...... Karseşim evleniyor. Bu haftaki koşturmacaları, kızın ameliyatını da atlattım mı konu kapanır. Artık rutin düzenli hayata geçiyorum. Söz spor da yapacağım. Ama bu haftayı da atlattıktan sonra.... sözZzz....
İnsallah
Pazartesi kontrol amaçlı bildirim yapıyoruz aslında. Ben gene herkese bi ihtar çekeyim
Tamam ben hatırlatma yazayım herkese. Hatta şimdi kişi kişi durum değerlendirmesi yapayım. Sen de dilediğince kızmak, uyarmak vs hakkına sahipsin bu arada :) Aslında herkes sahip. Birinin kaçamak yaptıgını görünce sadece ben ceza yazmamalıyım, herkes eleştirmeli ki hem takım ruhu oluşsun hem de o kişi gercekten mahcup hissedebilsin kendini..Bu da baska bir konu. Aslinda kurallar ilk sayfada yaziyor ama kaptanimizmorordek bir hatirlatma mi yapsa, guncel olarak duzenli yapilmasi gerekenler gibi?
Çok geçmiş olsun cuma günü bildirim yapmayınca aklıma geldin aslında. Sınav telaşı derken unuttum. Şimdi daha iyi misin?günaydın canlar ben ağır ateşli bir şekilde rapor aldım 5 gündür evde dinleniyordum iyileşmedim ama buna da şükür..
eh işte iç güveysinden hallice kollarımı kaldıramıyorum ama işe gelmek zorundaydım malum ekmek parasıHoşgeldin ciklatım nerelerdesin yaa? Durumları düzene koydun demek, sevindim. Fazlaca dönmen kötü olacak tabi
Bulamadım ismini sonuç listelerinde ama bi daha bakayım
Haklısın, daha sıkı tutmalıyız kuralları
Tamam Esracım, bu sözünü hatırlatacağım sana :)
İnsallah
Bu arada sporun da çok iyi
Pazartesi kontrol amaçlı bildirim yapıyoruz aslında. Ben gene herkese bi ihtar çekeyim
Tamam ben hatırlatma yazayım herkese. Hatta şimdi kişi kişi durum değerlendirmesi yapayım. Sen de dilediğince kızmak, uyarmak vs hakkına sahipsin bu arada :) Aslında herkes sahip. Birinin kaçamak yaptıgını görünce sadece ben ceza yazmamalıyım, herkes eleştirmeli ki hem takım ruhu oluşsun hem de o kişi gercekten mahcup hissedebilsin kendini..
Çok geçmiş olsun cuma günü bildirim yapmayınca aklıma geldin aslında. Sınav telaşı derken unuttum. Şimdi daha iyi misin?
Kaptanım benim gözümden kaçmış pazartesi tartısıGENEL DUYURUArkadaşlar ilk sayfada kurallarımız yer alıyor. Herkes bu kuralları okuyarak takıma geldi. Bunların en önemlileri:
1. Her gün düzenli olarak menü yazılacak
2. Cuma ve pazartesi günleri kilo bildirimi yapılacak
3. Her gün en az 5 mesaj yazılacak.
Bu 3 kural zaten doğal olarak takımı aktifleştirmeye yarıyor. Bu kurallara uyulmadığında ise birbiri sıra takımdan kopuşlar yaşanıyor. Bazı arkadaşlarımızın ailevi durumları vs. sebebiyle ayrı kalabildiği dönemler oluyor, buna zaten elimizden geldiğince anlayış gösteriyoruz. Ancak bu durum sürekli hale geldiği zaman gerçekten takımda sıkıntılar baş gösteriyor.
Daha önce de birkaç kez yazdım. Özellikle yukarıdaki 3 kurala uyamayacağını düsünen var ise yarışmadan ayrılabilir/başka takıma geçebilir.
Bundan sonra kurallara uyulup uyulmadığını daha sık takip edeceğim. Lütfen siz de olabildiğince özen gösterin. Herkesin okuyabilmesi için etiketliyorum:
fancynancy ayvacicegi BeyazOrkidem balpamuk H hayalalemiveben A Asmii kardelelen321 Y YenibiRenk Hmavidag N Nurumcan94 E Evvab
ayıp ayıp insan bir köşeciğe parkiciğini de iliştirirdi mezun olduysak öldük müGENEL DUYURUArkadaşlar ilk sayfada kurallarımız yer alıyor. Herkes bu kuralları okuyarak takıma geldi. Bunların en önemlileri:
1. Her gün düzenli olarak menü yazılacak
2. Cuma ve pazartesi günleri kilo bildirimi yapılacak
3. Her gün en az 5 mesaj yazılacak.
Bu 3 kural zaten doğal olarak takımı aktifleştirmeye yarıyor. Bu kurallara uyulmadığında ise birbiri sıra takımdan kopuşlar yaşanıyor. Bazı arkadaşlarımızın ailevi durumları vs. sebebiyle ayrı kalabildiği dönemler oluyor, buna zaten elimizden geldiğince anlayış gösteriyoruz. Ancak bu durum sürekli hale geldiği zaman gerçekten takımda sıkıntılar baş gösteriyor.
Daha önce de birkaç kez yazdım. Özellikle yukarıdaki 3 kurala uyamayacağını düsünen var ise yarışmadan ayrılabilir/başka takıma geçebilir.
Bundan sonra kurallara uyulup uyulmadığını daha sık takip edeceğim. Lütfen siz de olabildiğince özen gösterin. Herkesin okuyabilmesi için etiketliyorum:
fancynancy ayvacicegi BeyazOrkidem balpamuk H hayalalemiveben A Asmii kardelelen321 Y YenibiRenk Hmavidag N Nurumcan94 E Evvab
Bu giriş le sonuca bağlandıysan helali hoş olsun sana parkayıp ayıp insan bir köşeciğe parkiciğini de iliştirirdi mezun olduysak öldük mü
Haftaya kaçmasın o zaman :)Kaptanım benim gözümden kaçmış pazartesi tartısı
Estagfurullah da sen bu kurallardan muafsınayıp ayıp insan bir köşeciğe parkiciğini de iliştirirdi mezun olduysak öldük mü
az yesem fena olmaz kilo 68 ama bu ara şekerli ve karbonhidratlı şeylere fazla abandım hastalıktan mıdır nedir?Haftaya kaçmasın o zaman :)
Yarın tartıl bi bakalım duruma
Estagfurullah da sen bu kurallardan muafsınSopa yemeyi mi özledin
Dönme sansın var, dayagımla 60 ederiz seniaz yesem fena olmaz kilo 68 ama bu ara şekerli ve karbonhidratlı şeylere fazla abandım hastalıktan mıdır nedir?
acaba ben takıma mı dönsem dayak yemeyince olmuyor gibi hissediyorum
dönem bence ben ama mor kepimi alma mezun olunca ikinci kepimi ver ben kepseverimDönme sansın var, dayagımla 60 ederiz seni
O olmuyor iştedönem bence ben ama mor kepimi alma mezun olunca ikinci kepimi ver ben kepseverim
al beni takıma kaptanO olmuyor işte
Cuma bildirim yap bi bakalım duruma o zamanal beni takıma kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?