Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Normalde var diye biliyorum ama görmedim geçen pazartesi bildirim yapıldığını.
Ben yapayım
Cuma:99.2
Pazartesi:98.8

Helllooo naber hatunlar sanırım yarından itibaren tekrar aranıza dönüyorum ama fazlaca
Hoşgeldin ciklatım nerelerdesin yaa? Durumları düzene koydun demek, sevindim. Fazlaca dönmen kötü olacak tabi
Evet girmiştim mezun olamadan ayrıldım aynı isimle hiç değiştirmedim 3. Takimdaydim 2017 şubat ile mayıs arası
Bulamadım ismini sonuç listelerinde ama bi daha bakayım
Haklısın, daha sıkı tutmalıyız kuralları
Tamam Esracım, bu sözünü hatırlatacağım sana :)
morordek inşallah doktoranida kutlarız en kisa zamanda
Bana spor 37 dk kardiyo ayvacicegi
İnsallah
Bu arada sporun da çok iyi
Bugün de kilo bildirimi var mi morordek ayvacicegi
Pazartesi kontrol amaçlı bildirim yapıyoruz aslında. Ben gene herkese bi ihtar çekeyim
Bu da baska bir konu. Aslinda kurallar ilk sayfada yaziyor ama kaptanimiz morordek bir hatirlatma mi yapsa, guncel olarak duzenli yapilmasi gerekenler gibi?
Tamam ben hatırlatma yazayım herkese. Hatta şimdi kişi kişi durum değerlendirmesi yapayım. Sen de dilediğince kızmak, uyarmak vs hakkına sahipsin bu arada :) Aslında herkes sahip. Birinin kaçamak yaptıgını görünce sadece ben ceza yazmamalıyım, herkes eleştirmeli ki hem takım ruhu oluşsun hem de o kişi gercekten mahcup hissedebilsin kendini..
günaydın canlar ben ağır ateşli bir şekilde rapor aldım 5 gündür evde dinleniyordum iyileşmedim ama buna da şükür..
Çok geçmiş olsun cuma günü bildirim yapmayınca aklıma geldin aslında. Sınav telaşı derken unuttum. Şimdi daha iyi misin?

eh işte iç güveysinden hallice kollarımı kaldıramıyorum ama işe gelmek zorundaydım malum ekmek parası

GENEL DUYURU
Arkadaşlar ilk sayfada kurallarımız yer alıyor. Herkes bu kuralları okuyarak takıma geldi. Bunların en önemlileri:
1. Her gün düzenli olarak menü yazılacak
2. Cuma ve pazartesi günleri kilo bildirimi yapılacak
3. Her gün en az 5 mesaj yazılacak.

Bu 3 kural zaten doğal olarak takımı aktifleştirmeye yarıyor. Bu kurallara uyulmadığında ise birbiri sıra takımdan kopuşlar yaşanıyor. Bazı arkadaşlarımızın ailevi durumları vs. sebebiyle ayrı kalabildiği dönemler oluyor, buna zaten elimizden geldiğince anlayış gösteriyoruz. Ancak bu durum sürekli hale geldiği zaman gerçekten takımda sıkıntılar baş gösteriyor.

Daha önce de birkaç kez yazdım. Özellikle yukarıdaki 3 kurala uyamayacağını düsünen var ise yarışmadan ayrılabilir/başka takıma geçebilir.

Bundan sonra kurallara uyulup uyulmadığını daha sık takip edeceğim. Lütfen siz de olabildiğince özen gösterin. Herkesin okuyabilmesi için etiketliyorum:

fancynancy ayvacicegi BeyazOrkidem balpamuk H hayalalemiveben A Asmii kardelelen321 Y YenibiRenk Hmavidag N Nurumcan94 E Evvab

Kaptanım benim gözümden kaçmış pazartesi tartısı

ayıp ayıp insan bir köşeciğe parkiciğini de iliştirirdi mezun olduysak öldük mü

Haftaya kaçmasın o zaman :)
Yarın tartıl bi bakalım duruma

Estagfurullah da sen bu kurallardan muafsın Sopa yemeyi mi özledin
az yesem fena olmaz kilo 68 ama bu ara şekerli ve karbonhidratlı şeylere fazla abandım hastalıktan mıdır nedir?
acaba ben takıma mı dönsem dayak yemeyince olmuyor gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…