- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.801
BravoNormalde var diye biliyorum ama görmedim geçen pazartesi bildirim yapıldığını.
Ben yapayım
Cuma:99.2
Pazartesi:98.8
Çok geçmiş olsun canım çok uzun sürdü senin hastalık da yaa.günaydın canlar ben ağır ateşli bir şekilde rapor aldım 5 gündür evde dinleniyordum iyileşmedim ama buna da şükür..
Teşekkür ederim canim.bende beklemiyodum
Aaa Hoşgeldin canııımm. Nerelerdesin ya özledik..Helllooo naber hatunlar sanırım yarından itibaren tekrar aranıza dönüyorum ama fazlaca
Bizler burdayız canım. Kendini ne zaman hazır hissedersen gel.morordek kaptanim ben kurallara birturlu uyamadim. Girip mesaj yazamiyorum hele menu paylasimi vs. Olmadi dikis tutturamadim birturlu. Ben simdilik ayrilsam daha iyi olacak belki ilerde tekrar beni araniza kabul ederseniz yeniden gelirim.
Her zaman bekleriz :)morordek kaptanim ben kurallara birturlu uyamadim. Girip mesaj yazamiyorum hele menu paylasimi vs. Olmadi dikis tutturamadim birturlu. Ben simdilik ayrilsam daha iyi olacak belki ilerde tekrar beni araniza kabul ederseniz yeniden gelirim.
Imm gercekten cok guzel görünüyor tarifinide yazabilir misin.. birde ben hiç mekik çekemiyorum sen nasil cekiyorsunn o kadar yaaİyi akşamlar
Sabah
Ilık limonlu su
1 bardak süt
1 hindi füme li omlet
1 dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek üzerine ince tabaka çemen sürdüm
1 dilim ekmek daha
Dereotu
2 çeri domates
Ara
Filtre kahve
2 tane çikolatalı kestane şekeri gibi bişey ama cok sekerli değil bursa dan geldi dün yemedim dayandım bugün yedim
Öğle
Karnabahar pizzasi 5 dilim yedim çok begendum foto da ekledim
Yanında da kefir
Ara
Türk kahvesi
Aksam
6 kask siyez bulgur pilavı
3 kasık yoğurt
3 kasık susuz taze fasulye yemeği
Tarçınlı süt
3 litre su
Rezenemorordek
Spor 15 dakika leslie
15 dakika bölgesel egzersizler
100 mekikayvacicegi
Yarım orta boy karnıbahar rondodan geçir içine 1 yumurta kır tuz karabiber ekle karıştır fırın tepsisine yağlı kağıt şer ve karışımı dök sekil ver 15 dakika fırında kalsın o arada sosunu ve malzemelerini hazırla istediğin gibi süsle baharatla ve afiyetle ye:))))Imm gercekten cok guzel görünüyor tarifinide yazabilir misin.. birde ben hiç mekik çekemiyorum sen nasil cekiyorsunn o kadar yaa
Sos olarak ne kullanıyorsun.. kessinlikle deneyecegimm eline sağlık teşekkür ederim tarif için.. Ben destek almadan mümkün degil kalkamiyorumm.. cok iyi tebrik ederim..Yarım orta boy karnıbahar rondodan geçir içine 1 yumurta kır tuz karabiber ekle karıştır fırın tepsisine yağlı kağıt şer ve karışımı dök sekil ver 15 dakika fırında kalsın o arada sosunu ve malzemelerini hazırla istediğin gibi süsle baharatla ve afiyetle ye:))))
50 çekiyorum dinleniyorum bi 50 daha bazen tam kalkmıyorum yarm öyle öyle çekiliyor
Güzel tarif canım ben de deniicemYarım orta boy karnıbahar rondodan geçir içine 1 yumurta kır tuz karabiber ekle karıştır fırın tepsisine yağlı kağıt şer ve karışımı dök sekil ver 15 dakika fırında kalsın o arada sosunu ve malzemelerini hazırla istediğin gibi süsle baharatla ve afiyetle ye:))))
50 çekiyorum dinleniyorum bi 50 daha bazen tam kalkmıyorum yarm öyle öyle çekiliyor
1 tane domates kullandım rende seklinde kekik kimyon tuz karabiber pulbiber 1 kasık zeytinyağı çok çok az da salça koydumSos olarak ne kullanıyorsun.. kessinlikle deneyecegimm eline sağlık teşekkür ederim tarif için.. Ben destek almadan mümkün degil kalkamiyorumm.. cok iyi tebrik ederim..
Dene canım muhakkak çok güzel oluyoGüzel tarif canım ben de deniicem
su için tebrikler :)Iyi akşamlar,
Bu aralar biraz yoğunum, spor yapamadım bugün.
Sabah: 75 gr çökelek, haşlanmış yumurta, salatalık, portakal
Öğle: 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 200gr yoğurt, yarım kase haşlanmış nohut
Ara: 10 antep fıstığı
Aksam: kıymalı kabak yemeği, kremali patates
Su: 1.5 litre
Spor: yok
Canım insülin direnci var ama Dr lar ilaç vermek istemiyorlar kendi kilo versin diyorlar ama veremiyor artıyor aksineŞahnur’cum çok geçmişler olsun. Oğlunla ilgili sorun tam olarak nedir? Seni dinlemeyip çok mu yemek yiyor? Kilo vermek istemiyor mu? Sağlık sorunu mu var? Tam olarak anlamadım da belki bir yardımımız dokunur....
Tamam canim teşekkürler1 tane domates kullandım rende seklinde kekik kimyon tuz karabiber pulbiber 1 kasık zeytinyağı çok çok az da salça koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?