Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek kaptanim ben kurallara birturlu uyamadim. Girip mesaj yazamiyorum hele menu paylasimi vs. Olmadi dikis tutturamadim birturlu. Ben simdilik ayrilsam daha iyi olacak belki ilerde tekrar beni araniza kabul ederseniz yeniden gelirim.

morordek kaptanim ben kurallara birturlu uyamadim. Girip mesaj yazamiyorum hele menu paylasimi vs. Olmadi dikis tutturamadim birturlu. Ben simdilik ayrilsam daha iyi olacak belki ilerde tekrar beni araniza kabul ederseniz yeniden gelirim.
Bizler burdayız canım. Kendini ne zaman hazır hissedersen gel.

Her zaman bekleriz :)
Zaten deneme sürecindeydin. İstediğinde yazabilirsin :)

İyi akşamlar
Sabah
Ilık limonlu su
1 bardak süt
1 hindi füme li omlet
1 dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek üzerine ince tabaka çemen sürdüm
1 dilim ekmek daha
Dereotu
2 çeri domates

Ara
Filtre kahve
2 tane çikolatalı kestane şekeri gibi bişey ama cok sekerli değil bursa dan geldi dün yemedim dayandım bugün yedim

Öğle
Karnabahar pizzasi 5 dilim yedim çok begendum foto da ekledim
Yanında da kefir

Ara
Türk kahvesi

Aksam
6 kask siyez bulgur pilavı
3 kasık yoğurt
3 kasık susuz taze fasulye yemeği

Tarçınlı süt
3 litre su
Rezene morordek

Spor 15 dakika leslie
15 dakika bölgesel egzersizler
100 mekik ayvacicegi

Eklentiler

• 2019-01-21 15.54.24.webp
    114,2 KB · Görüntüleme: 26
Imm gercekten cok guzel görünüyor tarifinide yazabilir misin.. birde ben hiç mekik çekemiyorum sen nasil cekiyorsunn o kadar yaa

Imm gercekten cok guzel görünüyor tarifinide yazabilir misin.. birde ben hiç mekik çekemiyorum sen nasil cekiyorsunn o kadar yaa
Yarım orta boy karnıbahar rondodan geçir içine 1 yumurta kır tuz karabiber ekle karıştır fırın tepsisine yağlı kağıt şer ve karışımı dök sekil ver 15 dakika fırında kalsın o arada sosunu ve malzemelerini hazırla istediğin gibi süsle baharatla ve afiyetle ye:))))
50 çekiyorum dinleniyorum bi 50 daha bazen tam kalkmıyorum yarm öyle öyle çekiliyor

Sos olarak ne kullanıyorsun.. kessinlikle deneyecegimm eline sağlık teşekkür ederim tarif için.. Ben destek almadan mümkün degil kalkamiyorumm.. cok iyi tebrik ederim..

Güzel tarif canım ben de deniicem

Iyi akşamlar,

Bu aralar biraz yoğunum, spor yapamadım bugün.

Sabah: 75 gr çökelek, haşlanmış yumurta, salatalık, portakal
Öğle: 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 200gr yoğurt, yarım kase haşlanmış nohut
Ara: 10 antep fıstığı
Aksam: kıymalı kabak yemeği, kremali patates

Su: 1.5 litre
Spor: yok

Sos olarak ne kullanıyorsun.. kessinlikle deneyecegimm eline sağlık teşekkür ederim tarif için.. Ben destek almadan mümkün degil kalkamiyorumm.. cok iyi tebrik ederim..
1 tane domates kullandım rende seklinde kekik kimyon tuz karabiber pulbiber 1 kasık zeytinyağı çok çok az da salça koydum

su için tebrikler :)

Canım insülin direnci var ama Dr lar ilaç vermek istemiyorlar kendi kilo versin diyorlar ama veremiyor artıyor aksine
Kızlar geçmişi okuyamadım yarın sabah operasyona gireceğim sonrasında eve gecerim akşama daha sonra bol bol vaktim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…