- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.841
Ahh her güzel şey kilo aldırmak zorunda miBende tulumba yememk için kendimi yatak odasına kapattım
Canım insülin direnci var ama Dr lar ilaç vermek istemiyorlar kendi kilo versin diyorlar ama veremiyor artıyor aksine
Kızlar geçmişi okuyamadım yarın sabah operasyona gireceğim sonrasında eve gecerim akşama daha sonra bol bol vaktim olur
menü bildireyim
Sabah 1 dilim cısss 5 zeytin açık çay şekersiz
Öğle
1 dilim cosss
Ara 1 elma
Ara yeşil çay 3 hurma
Akşam 17 gibi 1 dilim casssssss
Su 2lt
Spor yok
Cuma günü görüşelimPardon, sen diyet yapıyor musun acabaa??? :))))
Oo süper
zayıflayınca bağışıklığım çöktü nasıl işseÇok geçmiş olsun canım çok uzun sürdü senin hastalık da yaa.
Canım insülin direnci var ama Dr lar ilaç vermek istemiyorlar kendi kilo versin diyorlar ama veremiyor artıyor aksine
Kızlar geçmişi okuyamadım yarın sabah operasyona gireceğim sonrasında eve gecerim akşama daha sonra bol bol vaktim olur
Fırında kaç derecede tuttun?Yarım orta boy karnıbahar rondodan geçir içine 1 yumurta kır tuz karabiber ekle karıştır fırın tepsisine yağlı kağıt şer ve karışımı dök sekil ver 15 dakika fırında kalsın o arada sosunu ve malzemelerini hazırla istediğin gibi süsle baharatla ve afiyetle ye:))))
50 çekiyorum dinleniyorum bi 50 daha bazen tam kalkmıyorum yarm öyle öyle çekiliyor
Kalorim düşüktü ondan olabilir başka bişey yemedimki nerdeyseOo süper
Dünkü cısslara rağmen böyleyse :)
Evet aç kalmışsın diye boşuna demedim :)Kalorim düşüktü ondan olabilir başka bişey yemedimki nerdeyse
Aç kalmadımda nefsimle fena savaştımEvet aç kalmışsın diye boşuna demedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?