Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah yaa canım benim çok zor çocuk için...ilaçta ağır gelir. Acaba biyorezonansla gıda arındırmasını denesen mi Şahnur? Bak ilk seferde çok işe yaramıştı o bende... Sen de bu yöntemle sigarayı bıraktın biliyorsun zaten...

Kızlar ben bugün arınma kürüne başladım. Isırgan çayı içeceğim 5 şubata kadar. Özellikle 21-22-23 ocak dolunay ve arınma dönemiymiş. Detokslar daha hızlı etkisini gösterirmiş. İçeceğimiz çayları ve bol suları özellikle 15.00-17.00 arasında içmemiz gerekiyormuş. Vücudun kendini temizlediği saat aralığıymış bu saat aralığı... Özellikle benim gibi egzaması olan veya buna benzer otoimmün hastalıkları olanların ısırgan detoksunu yapması tavsiye ediliyor. Arınma için çok iyiymiş... Bunları yaparken hayvansal gıdalardan da uzak durmaya çalışıyorum tabii...

Bugünkü menüm:

Sabah:
-Kurutulmuş domates
-1 dilim beyaz peynir
-1 parça kekikli omlet
-2 parça hellim peyniri
-Yarım ayva

Öğle:
-1 elma
-2 yk mercimekli bulgur

Ara:
-1 avuç fındık-badem

Akşam:
-8 yk yeşil mercimek (susuz)
-4 yk bulgur pilavı

-Evet bulgur biraz fazla oldu akşam ama ilk gün içtiğim bitki çaylarının etkisiyle midem çok guruldadı. Biraz tutsun ve midemi bastırsın diye yedim. Yarın daha iyi olacağımı düşünüyorum çünkü midem alışıyor.

-Arada ısırgan çayı ve beyaz çay içtim.

günaydın yavru ceylanlar

morordek kaptanım

dünkü menüm:

sabah:2 haşlanmış yumurta bir dilim tost makinasında kızarmış ekmek maydanoz şekersiz çay
öğlen:kuzu külbastı ızgara yağsız,fırınlanmış balkabağı bol baharatlı
akşam:tam olarak yemek yedim sayılmaz sofrayı kurarken ne var ne yoksa az ağzıma attım..
su:2 litre
spor:30 dk yürüyüş
güncel kilo:68,4

Günaydın herkese

Dünkü menüm

Sabah : 2 adet haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, 4 ceviz, 7-8 tabe fındık ve 1 yesil biber

Öğlen: 1 avuç findik

Ara öğün 17.00: ceyrek kase yağ yakici yogurt

Aksam : 1 porsiyon fırında tavuk, yarım porsiyon mantarlı bulgur pilavi ve yarim kase yoğurt

Su : 1.5 lt

Spor : 40 dk yürüyüş, 500 ip atlama

Insulin direnci diyetle ve yürüyüş yaparak geri çevrilebilir ama o yaşta bunun bilincine varıp dikkat etmesini sağlamak zor tabi.

Fırında kaç derecede tuttun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…