- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.861
15 dakika kadarFırında kaç derecede tuttun?
Çok güzel gibi duruyor, ilk fırsatta deneyeceğim :)morordek patlıcanlı omlet tarifi
Çeyrek soğan kup kup kavruluyor
Küçük patlıcan kup kup acısı alınmış içine atıp kavruluyor
İstediğin baharatlar
Üzerine cirpilmis 2 yumurta
Üzerine az kaşar
Ve köri
Sonra tavada rulo yapıyorum bu isteğe bagli:) umarım beğenirsiniz
Patatesli omlet ten bin kat saglikli
180derecede mi? 200? Fatketmez galiba...15 dakika kadar
Yok tam tempolu sayılmaz evin içinde attığım adımlar
Katiliyorum, cuma gunleri haftaya birinci olucaz diyoruz ama sonra odagimizi yitiriyoruz. Surekli diyet/spor dusunmek zor tabi ama ne kadar odaklanirsak o kadar kolay olur gibi geliyor bana.Hanımlar ben bu sabah 67.0 dim acayip motivasyonum düştü
Konusmalarimizda diyet detoks ve spordan baya uzaklaştı hala genel olarak kacamaklardan bahsediyoruz o da motivasyon düşürdü bende
Toparlarsak ya artık kendimizi
Cok guzel haber, artik bundan sonrasi dinlenme herhalde.Kızçeler operasyon iyi geçti Dr u bekliyoruz taburcu için haber vereyim dedim
Geçmiş olsun çok sevindimKızçeler operasyon iyi geçti Dr u bekliyoruz taburcu için haber vereyim dedim
Sevindim canım iyi istirahatler.Kızçeler operasyon iyi geçti Dr u bekliyoruz taburcu için haber vereyim dedim
180 derecede180derecede mi? 200? Fatketmez galiba...
Cuma günleri bi utaniyoruz haftasonu gelince herkes kaçamak yapıyor hoop p.tesi salı kaçamak muhabbetleri derken cumaya herkes + geliyorKatiliyorum, cuma gunleri haftaya birinci olucaz diyoruz ama sonra odagimizi yitiriyoruz. Surekli diyet/spor dusunmek zor tabi ama ne kadar odaklanirsak o kadar kolay olur gibi geliyor bana.
Ayva çiçeği hiç yoga yaptın mi peki merak ediyorum da yoga yi ve faydalarını. Bir de benim adim Hulya :)Bugun saglam bir kahvalti, hafif bir ogle yemegi ile devam ediyorum. Evdeki isler biterse, tekrar spora baslicam, bugun biter herhalde. Sonunda bir noktada su jilian 30 day shred level1 denemem lazim, bugun veya yarin olabilir...
Kalori hesabi isinde fatsecret'i kullanmaya basladim, tavsiye ederim basarili. Dun ogle yemegini yerken, sunu da yesem nasil olur diye girdim, baktim onu da yersem aksama pek kalori butcem kalmiyor yemekten vazgectim. Saglikli beslenirken kalori hesabi isi baya aklima yatti benim. Mutfak tartim acikta duruyor her yedigimi tartiyorum.
Canim cok haklisin spor salonuna 2 hafta ara vermek zorunda kaldimm evde cok firsatim olmuyor.. ama tabiki diyete devam inşallah bu hafta 1 kg gidecek birakmakk yokk... hadi sende birakma sen yap bize de ilham olsunn... Ben ayni zamanda kiz kardeşimle de yarisiyorumm bu hafta 1 gitmeliiiiiCuma günleri bi utaniyoruz haftasonu gelince herkes kaçamak yapıyor hoop p.tesi salı kaçamak muhabbetleri derken cumaya herkes + geliyor
İlk hafta mesela herkes çok güzel spor yapıyordu ozaman bende spor yapmayınca kendimi suçlu hissediyordum
Biz galiba kilo verememeyi ve kaçamakları kabullendim normallestirdik
Asmii bile sporu azalttı ki ne güzel spor yapıyordu
Sadece bi fikir sunuyorum acaba giymek istediğimiz bir kıyafet alsak assak Odamıza duvara ilk giyebilene bi ödül mu koysak
Bende aynı durumdayım ve aynı şeyi rica edeceğim. Hazır olduğumda dönsem olur muBizler burdayız canım. Kendini ne zaman hazır hissedersen gel.
Canım kendini hazır hissetmezsen adapte olamazsan olmaz bu işler. Olmuyorsa eğer hazır olduğunda gel bu takımın kapıları herkese açıkBende aynı durumdayım ve aynı şeyi rica edeceğim. Hazır olduğumda dönsem olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?