Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayva çiçeği hiç yoga yaptın mi peki merak ediyorum da yoga yi ve faydalarını. Bir de benim adim Hulya :)
Ayvacicegi'ne sormuşsun ama yoga yapmış biri olarak ben kendimce faydalarını söylemek istedim.

Öncelikle bedenin müthiş bir esneklik kazanıyor, kasların güçleniyor. Direkt forma girme sporu gibi sayılmaz aslında yoga. Uzun süreli yapmanın öyle de bir faydası var ama öncelikle kendini ve bedenini tanıma gibi bence. Meditasyonla da birleşince insana müthiş bir dinginlik sağlıyor.

Iyi aksamlar arkadaslar

Bugünkü menüm

Sabah : 2 adet haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, 4 ceviz, 8 fındık ve 1 yeşil biber

Ara öğün 17.00 : 1 yeşil elma ve yağ yakıcı yogurt

Akşam: 1 kase mercimek çorbası, yarımşar porsiyon karnabahar ve kapuska ( önceki günlerden kalan yemekleri bölüşüp yedik) ve salata

Su : 2 lt

Spor : 40 dk yürüyüş ve 500 ip

motivasynumun kıılma sebebini düsündüm bugun
1.hep aynı seyleri yemek
2. spor da da bi düzenim yok kasları dinlendirme de de(hastalık tetikledi bunu)
3. burada ki kacamaklar(insanın canı cekiyor :) )
o yuzden motivasyonun kacmasının ilk sebebi benim
diyeti bozmadım canım kasları bugun dinlenmeye aldım neolur sende basla spora
bugun yarın kendime bi plan ve düzen hazılamaya ayırıyorum :)

cok cok tesekkur ederim. ögrenmek istediklerim bunlardı :)

Merhaba kızlar bugün ki Menüm
Sabah
Ilık limonlu su
1 kupa biberiye çayı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
3 domates
2 küçük biber
1 dilim hindi füme
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi ( kendim yaptım )

Ara
Yarım greyfurt
Yarm kıvi

Öğlen
Kahvaltıyı geç yaptim çok ackmadim ama eşim in yediklerinden tirtikladm
2 lokma sucuklu yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek

Ara
Filtre kahve
Yarım portakal

Aksam
Fırında kızarmış patlıcan ve kabak (4 kasik)
Üzerine yoğurt ve domates sosu
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek ( ekmeğin içini oğlum yedi çorbayla) :))

Tarçınlı süt
5 fındık
3 litre su morordek

Spor
30 dakika bölgesel
100 mekik ayvacicegi

Canim ben im oglusum diş çıkarıyor ve gecelerimiz hep uykusuz gerçi normalde de uyku problemi var cok yorgun halsizimm.. birde sanki spor yaptigimda kilo veremiyorum yaa bilmiyorum tesadüf belki de :)) ama vücudum esnedi baya cok hoşuma gidiyor insallah 2 hafta sonra salona gidicem tekrar... aslinda tlf na indirdigim programlar var yapmaya kalkınca oğlum tlf nu ıstiyor bende bırakıyorum.. yarin yapayim bari senin vesilenle 1 saat plates ozledim valla.. hadi yarin ayni saatte yapalim bir birimize de yaptığımızı yazalimm..
Ayrica
1. Madde ben kahvalti dışında pek ayni şeyleri yemiyorum zaten öğle yeme aliskanligim yok..
2.spor salonu beni duzene koydu mecburi oluyo aslında evde de bi saat belirleyip mutlaka o saate uysak olur gibi..
3. Valla ben nasil odaklandiysammm hiç canim cekmedi ya şimdiye kadar :)) ben tatli cikolata cok severim normalde geçen eşim alayim dedi yok dedim oda sasirdi baya :) cikolata krizinide bitter le atlatiyorum yuzde 80 kakaolu cok sevdim..

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 kase musli yoğurt

Ara
1 mandalina
1 kivi
Kahve

Akşam
1 tabak nohut yemegi
3 kaşık bulgur pilavi
Ara
Kahve.. kahve icerken bir avuç kabak çekirdeği aldim çeyreğini yedikten sonra saate vaktim 7 yi geçince kalanı yarina kaldirdim :)) bundan sonra akşam 7 den sonra bir şey yemiycem..
Uyumadan 1 bardak ta kefir içtim..

Su 3 litre
Spor (

Arkadaşlar bu kaçamak olayları motive bozuyor sanırım.
Nasıl yapalım öneriniz var mı?
Ben zaten elimden geldiğince ceza kesmeye calısıyorum.. Nasıl engelleyebiliriz sizce?
Bence burda yaptığımız kaçamağı yazmayalım sana özelden yazalım yadaaaa, Kaçamak Cezalıları diye bir post açıp orda ifşa edelim yani yarışmadaki herkes sadece bu takım değil.. Kaçamak yapana gelen vursun giden vursun

Arkadaşlar bu kaçamak olayları motive bozuyor sanırım.
Nasıl yapalım öneriniz var mı?
Ben zaten elimden geldiğince ceza kesmeye calısıyorum.. Nasıl engelleyebiliriz sizce?
Mesela cuma günleri herkes bi öğün akşam olmamak kaydıyla istediğini yesin ceza olmasin ama o güne kadar tutalım şu boğazlari yani nefis sonuçta insanız canımız istiyo kaptanım napalım çok katı olmak da bi zaman sonra insanı yipratiyo ve pes etmesine neden oluyo diye düşünüyorum

Güzel fikir :)

Herşeyden önce bence grup çok sakin uzın süredir beraber kilo veren varmı?
Nerdeyse sadece menü bildirimi için geliniyor..
Oysaki bir trend konularda olabilmeliyiz..

cok gecmiş olsun kuzuma dişler ne zor ya.
bende öglen yemiyorum.bitter in her turune hayranım esim de 2 haftadır hergun abur cubur la geliyor ama yok yemiyorum.
sabah 8 uygun mu canım spor için

morordek mesela diğer grupta kaptan kilolari yakın olanı diyettas ilan etmişti eğer menü paylasmiyosa direk diğeri onu etiketleyip farkında olmasını sağlıyordu yoklama gibi bi nevi. Ve telliogullari ve seferoğulları diye ayırmisti grubu yarisiyoduk. Baya motive ediyodu bizi :)

Ayva çiçeği hiç yoga yaptın mi peki merak ediyorum da yoga yi ve faydalarını. Bir de benim adim Hulya :)
Yogayi ilk defa hamile kalinca yaptim :) 5 haftalikken baslamistim, ileri seviye icindi grupta herkesin karni belirgindi. Hamile yogasi oldugu icin herhalde yorucu, zorlayici degildi. Bana en buyuk faydasi, orada ogrendigim nefesle hic bir agri kesici vb kullanmadan dogum yaptim
memnun oldum Hulya, ne guzel isim!

Hanki gruptu bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…