- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.901
cezalar katlansa mesela ben bi kacamak yaptım 20 puan 2. yi yaparsam o hafta 40 p. 3. sü 80 gibi ilerleyebilirArkadaşlar bu kaçamak olayları motive bozuyor sanırım.
Nasıl yapalım öneriniz var mı?
Ben zaten elimden geldiğince ceza kesmeye calısıyorum.. Nasıl engelleyebiliriz sizce?
dogum agrılarına bile iyi geldiyse normal zamanda ucurur bizi desene. cok tesekkur ettım :) o zaman normal dogum coook sanslısın :)Yogayi ilk defa hamile kalinca yaptim :) 5 haftalikken baslamistim, ileri seviye icindi grupta herkesin karni belirgindi. Hamile yogasi oldugu icin herhalde yorucu, zorlayici degildi. Bana en buyuk faydasi, orada ogrendigim nefesle hic bir agri kesici vb kullanmadan dogum yaptim
memnun oldum Hulya, ne guzel isim!
Sagol canim hemde ne zor mahvetti ya bide köpek dişleri en zoruymuş Allah im yardim etsinn.. bana daha çok öğlen yada akşam uyar sanki.. yeme yemee iyi yapiyorsun..cok gecmiş olsun kuzuma dişler ne zor ya.
bende öglen yemiyorum.bitter in her turune hayranım esim de 2 haftadır hergun abur cubur la geliyor ama yok yemiyorum.
sabah 8 uygun mu canım spor için
Bende acaba dukan mi yapsam diyodum kilo veremeyince baktim ama çok bir şey de anlayamadim sen tavsiye eder misin dukan ı vede biraz anlatir misin..kahve
sabah: jambonlu omlet
beyaz peynir
5 zeytin
labne
eti form 3 taneekmegimi buzluktan cıkarmamısım
ogle: kucuk kayısılı yogurt
ara: kahve
aksam : yalancı iskender:dukan ekmek uzerine yarım porsiyon dilimlenmiş antrikot yanına yogurt
ara: bergamutlu yesilcay
su: 2lt
spor: kaslar dinlenmede
3 ile 4 arası uyar mı pekiSagol canim hemde ne zor mahvetti ya bide köpek dişleri en zoruymuş Allah im yardim etsinn.. bana daha çok öğlen yada akşam uyar sanki.. yeme yemee iyi yapiyorsun..
Bu mantıklıymış. Önceden bir takım sadece menü için bir konu açmıştı. Herkes menüsünü oraya yazıyordu ama bizde de belki kaçamaklı menüler diye bir konu açılabilir, bilemedim.Bence burda yaptığımız kaçamağı yazmayalım sana özelden yazalım yadaaaa, Kaçamak Cezalıları diye bir post açıp orda ifşa edelim yani yarışmadaki herkes sadece bu takım değil.. Kaçamak yapana gelen vursun giden vursun
Bunu yapabiliriz aslında. Bir zamanlar ben de yapmıştım.morordek mesela diğer grupta kaptan kilolari yakın olanı diyettas ilan etmişti eğer menü paylasmiyosa direk diğeri onu etiketleyip farkında olmasını sağlıyordu yoklama gibi bi nevi. Ve telliogullari ve seferoğulları diye ayırmisti grubu yarisiyoduk. Baya motive ediyodu bizi :)
Yaa ciddi misin?? Ben çok istedim o şekilde doğum yapabilmeyi ama epidural almak durumunda kaldım. Gerçi ciddi anlamda hamile yogasına devam edemedim. Meşhur hypnobirthing kitabını okumustum ama egzersiz yapmadan olmuyor galiba :) Sancılara dayanamadımYogayi ilk defa hamile kalinca yaptim :) 5 haftalikken baslamistim, ileri seviye icindi grupta herkesin karni belirgindi. Hamile yogasi oldugu icin herhalde yorucu, zorlayici degildi. Bana en buyuk faydasi, orada ogrendigim nefesle hic bir agri kesici vb kullanmadan dogum yaptim
memnun oldum Hulya, ne guzel isim!
Evet bu da mantıklı, bunu göz önünde bulundurayım.cezalar katlansa mesela ben bi kacamak yaptım 20 puan 2. yi yaparsam o hafta 40 p. 3. sü 80 gibi ilerleyebilir
Bu konuda çok haklısın can çekmemesi için ama ben de kaçamagın ne oldugunu bilmeden ceza kesebilir miyim? O zaman cıssların fix bi cezası mı olsun? Yani mesela bir şerbetli tatlı ile bir sütlü tatlı aynı cezayı hak etmiyor. O sebeple diyorum..
Kesinlikle buna da katılıyorum. Günlük 5 mesaj şartı özellikle bunun için var zaten. Herkes menülere yorum yapsa zaten grup canlanır, günde 5 mesajdan çok daha fazlasını yazar herkes...Bir de menülere pek yorum yapmiyoruz bence yorum yapilmali yoksa insanin paylaşası da gelmiyor..
ilk basta hızlı kilo verdim de durdu suan vücutta besinsiz gucsuz kalıyor birde kabızlık sorunu. hızlı baslamak için dukan yapıyorum bu gidisle keto diyetine gecicem gibiBende acaba dukan mi yapsam diyodum kilo veremeyince baktim ama çok bir şey de anlayamadim sen tavsiye eder misin dukan ı vede biraz anlatir misin..
Evet canim yarin 3 gibi başlayalım oncesinde haberleşelim ama .. bizim dişler de hep ateşli geçti bunda bekliyorum olmazz insallahhh yaa.. cok şükür atlatmissiniz.. amin canimm..3 ile 4 arası uyar mı peki
ates yapmasında o dişler. biz son dişlerinde hastaneye yatıracaktık nerdeyse işten de izin vermemişlerdi bende ya 3 gun ya hiç yokum deyip eve kosmustum ama hastaneye yatırmadan halletmiştik Allah yardımcınız olsun canım
Bence fix olsun hatta en yüksek kaçsa o olsun kaçamak kacamaktir en azından daha fazla spor yapmış oluruz..Bu mantıklıymış. Önceden bir takım sadece menü için bir konu açmıştı. Herkes menüsünü oraya yazıyordu ama bizde de belki kaçamaklı menüler diye bir konu açılabilir, bilemedim.
Bunu yapabiliriz aslında. Bir zamanlar ben de yapmıştım.
Yaa ciddi misin?? Ben çok istedim o şekilde doğum yapabilmeyi ama epidural almak durumunda kaldım. Gerçi ciddi anlamda hamile yogasına devam edemedim. Meşhur hypnobirthing kitabını okumustum ama egzersiz yapmadan olmuyor galiba :) Sancılara dayanamadım
Evet bu da mantıklı, bunu göz önünde bulundurayım.
Bu konuda çok haklısın can çekmemesi için ama ben de kaçamagın ne oldugunu bilmeden ceza kesebilir miyim? O zaman cıssların fix bi cezası mı olsun? Yani mesela bir şerbetli tatlı ile bir sütlü tatlı aynı cezayı hak etmiyor. O sebeple diyorum..
Kesinlikle buna da katılıyorum. Günlük 5 mesaj şartı özellikle bunun için var zaten. Herkes menülere yorum yapsa zaten grup canlanır, günde 5 mesajdan çok daha fazlasını yazar herkes...
3. Gruptu canim :)Hanki gruptu bu :)
Evet normal hatta dogal dogum. Nefesin etkisini dersler sirasinda cok anlamamistim, dogumda gercekten cok ise yaradi.dogum agrılarına bile iyi geldiyse normal zamanda ucurur bizi desene. cok tesekkur ettım :) o zaman normal dogum coook sanslısın :)
Ya direnci kırdım diye düşünüyorum önümüzde ki 2 hafta belli olacak bakalim.. bulguru azaltiyorum birde 7 den sonra içecek dışında yemek yasak..ilk basta hızlı kilo verdim de durdu suan vücutta besinsiz gucsuz kalıyor birde kabızlık sorunu. hızlı baslamak için dukan yapıyorum bu gidisle keto diyetine gecicem gibi
yani pek önermiyorum canım ya
Ama bunu herkes bilecek sonuçta yani çikolata demesen bile 2.grubun cikolata oldugunu anliycaz yine canimiz istiycek :))morordek kacamak katagorisi mi olusturalım
1. si beyaz unlular :10p
2.si cikolatalar:20 p
3.sü sütlu:30p
4. serbetili:40p
...
gibi tamamen attım katagorileri
ben bugun 3. katagori kacamak yaptim falan desek
morordek kacamak katagorisi mi olusturalım
1. si beyaz unlular :10p
2.si cikolatalar:20 p
3.sü sütlu:30p
4. serbetili:40p
...
gibi tamamen attım katagorileri
ben bugun 3. katagori kacamak yaptim falan desek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?