Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar bu kaçamak olayları motive bozuyor sanırım.
Nasıl yapalım öneriniz var mı?
Ben zaten elimden geldiğince ceza kesmeye calısıyorum.. Nasıl engelleyebiliriz sizce?
cezalar katlansa mesela ben bi kacamak yaptım 20 puan 2. yi yaparsam o hafta 40 p. 3. sü 80 gibi ilerleyebilir

Bugun:
Sabah: 2 haslanmis yumurta, 1 avokado, 1 greyfurtun suyu
Ogle: 1 elma, 1 dilim ekmek, 1 kase yogurt
Ara: 1 avokado (bebege yaptigim purenin kalanini yedim)
Aksam: 200 gram tavuk eti, salata, 1 dilim ekmek

Su: 1 litre (1 litre de bitki cayi ictim, suya devam)
Spor: Yok maalesef ama evin genel temizligini yaptim en azindan hareket olarak

dogum agrılarına bile iyi geldiyse normal zamanda ucurur bizi desene. cok tesekkur ettım :) o zaman normal dogum coook sanslısın :)

cok gecmiş olsun kuzuma dişler ne zor ya.
bende öglen yemiyorum.bitter in her turune hayranım esim de 2 haftadır hergun abur cubur la geliyor ama yok yemiyorum.
sabah 8 uygun mu canım spor için
Sagol canim hemde ne zor mahvetti ya bide köpek dişleri en zoruymuş Allah im yardim etsinn.. bana daha çok öğlen yada akşam uyar sanki.. yeme yemee iyi yapiyorsun..

kahve
sabah: jambonlu omlet
beyaz peynir
5 zeytin
labne
eti form 3 taneekmegimi buzluktan cıkarmamısım

ogle: kucuk kayısılı yogurt

ara: kahve

aksam : yalancı iskender:dukan ekmek uzerine yarım porsiyon dilimlenmiş antrikot yanına yogurt

ara: bergamutlu yesilcay

su: 2lt
spor: kaslar dinlenmede

Bende acaba dukan mi yapsam diyodum kilo veremeyince baktim ama çok bir şey de anlayamadim sen tavsiye eder misin dukan ı vede biraz anlatir misin..

Sagol canim hemde ne zor mahvetti ya bide köpek dişleri en zoruymuş Allah im yardim etsinn.. bana daha çok öğlen yada akşam uyar sanki.. yeme yemee iyi yapiyorsun..
3 ile 4 arası uyar mı peki
ates yapmasında o dişler. biz son dişlerinde hastaneye yatıracaktık nerdeyse işten de izin vermemişlerdi bende ya 3 gun ya hiç yokum deyip eve kosmustum ama hastaneye yatırmadan halletmiştik Allah yardımcınız olsun canım

Bu mantıklıymış. Önceden bir takım sadece menü için bir konu açmıştı. Herkes menüsünü oraya yazıyordu ama bizde de belki kaçamaklı menüler diye bir konu açılabilir, bilemedim.
Bunu yapabiliriz aslında. Bir zamanlar ben de yapmıştım.
Yaa ciddi misin?? Ben çok istedim o şekilde doğum yapabilmeyi ama epidural almak durumunda kaldım. Gerçi ciddi anlamda hamile yogasına devam edemedim. Meşhur hypnobirthing kitabını okumustum ama egzersiz yapmadan olmuyor galiba :) Sancılara dayanamadım
cezalar katlansa mesela ben bi kacamak yaptım 20 puan 2. yi yaparsam o hafta 40 p. 3. sü 80 gibi ilerleyebilir
Evet bu da mantıklı, bunu göz önünde bulundurayım.
Ek olarak yenen kacamaklarin isimleri söylenmemeli bence @_Piraye_ arkadasimiz gibi cıs cos cas diyelim bari ne olduğu soylenince daha çok canı cekiyor insanın.. morordek
Bu konuda çok haklısın can çekmemesi için ama ben de kaçamagın ne oldugunu bilmeden ceza kesebilir miyim? O zaman cıssların fix bi cezası mı olsun? Yani mesela bir şerbetli tatlı ile bir sütlü tatlı aynı cezayı hak etmiyor. O sebeple diyorum..
Bir de menülere pek yorum yapmiyoruz bence yorum yapilmali yoksa insanin paylaşası da gelmiyor..
Kesinlikle buna da katılıyorum. Günlük 5 mesaj şartı özellikle bunun için var zaten. Herkes menülere yorum yapsa zaten grup canlanır, günde 5 mesajdan çok daha fazlasını yazar herkes...

Bende acaba dukan mi yapsam diyodum kilo veremeyince baktim ama çok bir şey de anlayamadim sen tavsiye eder misin dukan ı vede biraz anlatir misin..
ilk basta hızlı kilo verdim de durdu suan vücutta besinsiz gucsuz kalıyor birde kabızlık sorunu. hızlı baslamak için dukan yapıyorum bu gidisle keto diyetine gecicem gibi
yani pek önermiyorum canım ya

Evet canim yarin 3 gibi başlayalım oncesinde haberleşelim ama .. bizim dişler de hep ateşli geçti bunda bekliyorum olmazz insallahhh yaa.. cok şükür atlatmissiniz.. amin canimm..

Bence fix olsun hatta en yüksek kaçsa o olsun kaçamak kacamaktir en azından daha fazla spor yapmış oluruz..

@_Piraye_ N Nurumcan94 Hmavidag
Arkadaslar sizi cok iyi anliyorum. Ben de bu grupta cok eski sayilmam, 2.5 ay filan oldu katilali. Ilk zamanlar motivasyon aradigim icin grubun yavasligi beni de demoralize edebiliyordu (bir de mastit olmustum buraya basladiktan sonra - muthis motivasyon kaybi olmustu). Is sonunda bizde bitiyor ama o zaman kaptanicemin bir yorumu beni acayip motive etmisti, yavas giden kilolar birden gidivermisti. O nedenle birbirimize yazacagimiz yorumlar gercekten olumlu etki yapiyor.

dogum agrılarına bile iyi geldiyse normal zamanda ucurur bizi desene. cok tesekkur ettım :) o zaman normal dogum coook sanslısın :)
Evet normal hatta dogal dogum. Nefesin etkisini dersler sirasinda cok anlamamistim, dogumda gercekten cok ise yaradi.

ilk basta hızlı kilo verdim de durdu suan vücutta besinsiz gucsuz kalıyor birde kabızlık sorunu. hızlı baslamak için dukan yapıyorum bu gidisle keto diyetine gecicem gibi
yani pek önermiyorum canım ya
Ya direnci kırdım diye düşünüyorum önümüzde ki 2 hafta belli olacak bakalim.. bulguru azaltiyorum birde 7 den sonra içecek dışında yemek yasak..

morordek kacamak katagorisi mi olusturalım
1. si beyaz unlular :10p
2.si cikolatalar:20 p
3.sü sütlu:30p
4. serbetili:40p
...
gibi tamamen attım katagorileri

ben bugun 3. katagori kacamak yaptim falan desek
Ama bunu herkes bilecek sonuçta yani çikolata demesen bile 2.grubun cikolata oldugunu anliycaz yine canimiz istiycek :))

morordek kacamak katagorisi mi olusturalım
1. si beyaz unlular :10p
2.si cikolatalar:20 p
3.sü sütlu:30p
4. serbetili:40p
...
gibi tamamen attım katagorileri

ben bugun 3. katagori kacamak yaptim falan desek

:) ya hic kacamak filan yapmasak.. Saka bir yana kacamak yapilsa bile kalori hesabiyla gunun kalaninda az yesek. Boylece aslinda kacamak diyeti bozmamis ama belki biraz sekteye ugratmis olur, cezasi da kendinde sakli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…