Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:) ya hic kacamak filan yapmasak.. Saka bir yana kacamak yapilsa bile kalori hesabiyla gunun kalaninda az yesek. Boylece aslinda kacamak diyeti bozmamis ama belki biraz sekteye ugratmis olur, cezasi da kendinde sakli.
Evet tabi ki nihai hedef bu zaten.

Keşke hiç kaçamak yapılmasa. En büyük ceza zaten kaçamakların getirdiği kilolar değil mi arkadaşlar? Aslında cidden çok saçma bir şey konuşuyoruz ya şu an onu fark ettim ayvacicegi söyleyince.. Cezaların amacı kaçamakların yapılmamasını sağlamak. O yüzden temelde kaçamak yapmamayı hedeflemeliyiz, cezası ne kadar olsun diye konusmak yerine :))

Cok istemiştim normal doğumu ama kısmet olmadi... Plasenta ayrıldı bizde çok şükür ki erken müdahale oldu sağlıklı doğdu yavrum.. Bir de bahsettiğin motive sözünü bize de söylesen belki bizim de bir anda gider :)(

Çok sevindim doğum zamanı sonrasını çok etkiliyor çünkü
Birde kaçamak siz günler ve düzgün sporlar olsun motivasyonumuz evet bizim grup hep 1. Gelsin ama kiloları verip sarkmis hatunlar olmasın 5. Takım kilo verip sikilasanlar takımı olalim

Ya bu bahsettigim nefes en basit, uyurken aldigimiz nefes: nefes alirken karnini sisir, verirken icine cek - bu kadar. Sanci sirasinda bunu yapmakla yapmamak arasinda hissedilen agri acisindan buyuk fark var (gene agri hissediyorsun ama nefesi yapayim derken sanci bitiyor). Bir de bu nefesi alinca bebegin kalp atislari normallesiyordu, yapamayinca kalp atislari yavasliyordu - yani kaslar onu sikistiriyor. Aslinda olan sey, bu nefesle kaslari gevsetip rahmin calismasini kolaylastirmak.

Sütlününde şerbetlininde cezası aynı olsun ne olacakki ölmeyiz ya 15 20 dk fazla sporla...
Bencede ne yediğimizi söylemek hem insanı iyice vicdana sokuyor ki zaten takımda olmanın mantığıda bu..

Ya direnci kırdım diye düşünüyorum önümüzde ki 2 hafta belli olacak bakalim.. bulguru azaltiyorum birde 7 den sonra içecek dışında yemek yasak..
Bugun eşim de uyardı beni istersen bırak diyeti ama 7 den sonraya kalmasın yemek bak nasıl kilo verirsin dedi yeni planım için bu da aklımda Sağol canim

Gerçekten kimsenin kaçamak yapamayacagini mi düşünüyor sun kaptanimm :))

Açıkçası cuma günü büyük bi hayal kırıklığı yaşadım ben böyle beklememistim grup çok sakindi ve mesela spor 1. Si tebrik edildi ama en çok kilo veren kişi grupta tebrik edilmedi bu benim diye demiyorum herhangi biri de olabilir. benim modumu çok dusurmustu.
daha yeni başlamama rağmen kilolar gidivermiyo bunu da anlamis degilim aslında canım çok sıkkın bu duruma. Yerimde sayıyo gibi hissediyorum vermem gereken kilo çok giden az.

Bugun eşim de uyardı beni istersen bırak diyeti ama 7 den sonraya kalmasın yemek bak nasıl kilo verirsin dedi yeni planım için bu da aklımda Sağol canim
Bence bunu kesinlikle deneyelimm ben ilk kilo verdigim dönemde çok faydası ni görmüştüm kardeşim söyleyince hatirladim .

Çok haklısın bence.. ben hiç farketmedim bak iyiki söyledin dikkat ederim bundan sonra..

O nefesi biliyorum aslında ama doğum anında beceremedim galiba Doğum için egzersiz de yapmadım. Neyse olan oldu zaten artık :) Tebrik ederim doğal doğum yapabildiğin için :)
Sütlününde şerbetlininde cezası aynı olsun ne olacakki ölmeyiz ya 15 20 dk fazla sporla...
Bencede ne yediğimizi söylemek hem insanı iyice vicdana sokuyor ki zaten takımda olmanın mantığıda bu..
Bence de ölmezsiniz :)
Sadece geçmişte yaşadığım şeyler geliyor aklıma. Ceza yazıyorum diye kızanlar ve grubu bırakanlar vardı. Bu da olsun istemiyorum. Ama grubun temel amacı kilo vermekse sporu yapacaksınız yani mecburen :)
Grup dinamikleri yeni gelen üyelerle değişiyor tabi. Eğer şu anki üyelerin çoğu buna razıysa benlik bir durum yok aslında, ben veririm cezayı sorun değil :)
Gerçekten kimsenin kaçamak yapamayacagini mi düşünüyor sun kaptanimm :))
Ama bak asmicim hala kaçamak yapmayacağımızı mı düsünüyorsun diye kaçamak yapmaya bahane üretiyorsun :)
Yapma işte :) Sonra neden kilo veremiyorum diyorsun.. Tamam, tabi ki sıfıra indiremeyiz, bu gerçekçi değil, ben de farkındayım ama minimuma ne kadar indirsek kardır.. Ya diğer takımlarda her hafta 1'er kilo veriliyor, biz koruma grubu gibi sabitle ya da artıyla kapatıyoruz haftayı.. Olacak şey mi yahu?

Cok haklisin.. Sanirim icinde kaldikca ben de buraya ayak uydurmusum simdi sen soyleyince hatirladim, ilk haftalar cuma gunleri sabah erkenden bakardim ve kilo bildirimleri gelmeyince demoralize olurdum.

Gecen cuma en cok kilo vermeyi birak neredeyse tek kilo veren sendin ve tebrigi hakediyorsun. Gecmis de olsa, tebrikler N Nurumcan94 ve kilo veren tum arkadaslar.

Canııımmm kıyamam şahsım adına grupta iki gün olmuştu geleli kim var kim yok ne yapmış neler olmuş hala daha hakim değilim.. Çooook haklısın 1.ler tebrik edilip şevklendirilmeli bir daha olmaz böyle bir durum inşaAllah ..

Nurumcan ben öncelikle kaptan olarak çok çok özür diliyorum. İlk olarak benim tebrik etmem gerekirdi.. Cuma günkü listenin darmaduman hali ile gözümden kaçmış olmalı. Çok çok tebrik ederim geç de olsa
Verdiğin her gram çok değerli inan ki.. Yerimde sayıyorum diye düsünmen için henüz çok erken. Bazen metabolizma istediğimiz hızda çalışmaz :) Ki emzirme döneminde gerçekten inişli çıkışlı olabiliyor kilo. Sen diyetine aynı şekilde devam et lütfen, geç de olsa mutlaka güzel sonucu göreceksin.

Ceza yaz ama kalıcı bir çözümmü bilemiyorum bu

Bence utanma duygusu insanı gerçekten frenleyen bişey buraya odaklanırsak zamanla çekiniriz kaçamak konusunda..
Yaa ben gerçekten diyete odaklaninca tutabiliyorum kendi mi normalde gözümün önünde 4 tane çikolata olsa akşama kalmaz hepsi biter di hepsini yiyebilirdim yani :) ama şu an eşim kendine aldi ve haftalarca gözümün önünde kaldı açıp yemedim kendimi tebrik ediyorum :) buraya yazmanin dışında galiba ben biraz kendi kafamda bitiriyorum. Sadece misafirlikte yapılan boreklere dayanamiyorum onu da bitirdim mi tamam dir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…