Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Misafirlikteki cısslar en tehlikelisi

Bence de bu isin cozumu, kendine kisa vadeli hedefler koymak. Ornek: 1 hafta SIFIR kacamak gidicem. A Asmii elbette bir noktada birseyler yenecek ama ben ilk duzgun kilomu bu hafta hic atistirmiycam, kacamak yapmiycam dedigim hafta verdim. Surdursem cok daha iyi olacakti sanirim ama araya yilbasi girdi (bahane degil tabiki).

Simdi soyle bir yarisma mi yapsak, su andan itibaren sifirlayalim, bakalim grupca ne kadar sure SIFIR kacamak gidebilicez (yani ilk bozana da iyi bir ceza olmali). Tabi alt limit olsun, 1 hafta SIFIR kacamak, sonrasinda bakalim ne kadar uzatabilicez. Dusun ki: 5. takim 15 gun tum uyeleriyle hic kacamak yapmamis.

SIFIR kacamak dedigin nedir ki, zorla agzimiza mi tikiyorlar, acliktan bayilacak bile olsan agzina atabilecegin tonla saglikli yiyecek varken, gercekten kacamaga mecbur muyuz?

Hadi bu ise inanalim, 1 hafta SIFIR kacamak yaparsak ne kadar kilo verecegimizi gorelim.

Benim için no problemm .. direnç noktası olduğunu dusunuyorum.. gerçekten perşembe akşamı 4 bucukta cok az yedigim (yogurt karnıbahar di galiba) ve bi dünya spor yaptim ertesi gün tartıda hiç bir degisiklik yoktu cok şaşırmıştım..

Hemen menuye birkac salata, yogurtlu meze, humus filan ekle. Misafirlige gitmiyorsan, sana geliyorlarsa, menude iyi seyler olmasi senin elinde
Humusu bilmiyorum, sağlıklı salaata ne olabilir ki 2 çeşit birşey yapsam aslında sohbet bu hocamıza bir sorayım ben çünkü önceden sabah kahvaltısında toplanıyorduk..

Humusu bilmiyorum, sağlıklı salaata ne olabilir ki 2 çeşit birşey yapsam aslında sohbet bu hocamıza bir sorayım ben çünkü önceden sabah kahvaltısında toplanıyorduk..
Aaaaa, humus cok kolay hem lezzetli hem de protein kaynagi.. Ister internetten bak, istersen ben sana yazivereyim benim tarifi..
Bak haydari de guzel olur.
Salata olarak da bildigimiz mevsim salata olabilir icine beyaz peynir zeytin ceviz filan da ekleyip karatay kahvaltisi gibi salata yaparsin :)

Hemen menuye birkac salata, yogurtlu meze, humus filan ekle. Misafirlige gitmiyorsan, sana geliyorlarsa, menude iyi seyler olmasi senin elinde
Kesinlikle katılıyorum. Benim se haftasonu kalabalık misafir grubum var ve 1 hafta kalacaklar. Kendi kendime de söylenip duruyorumm :) e şimdi misafirlere pirinç yaparim diyorum neyse kendime göre bulgur yapar pirinç yemem diyorum sonraa aman ne bulgur yapacagim zaten onu da azaltmaya çalışıyorum hiç yemem daha iyi diyorumm.m :)

Humusun yanina julyen salatalik, havuc filan koyunca onlarla kitir kitir yersin iste. Misafirler icin pide gibi birsey koyabilirsin.

Ben senin dediğin programı indirdim az önce nohutun karbonhidrat degeri ne çok muş yaa yarina da kaldi yemek ama onu yemekten vazgeçtim hafif bir şeyler yapayim kendim için
.

Ben senin dediğin programı indirdim az önce nohutun karbonhidrat degeri ne çok muş yaa yarina da kaldi yemek ama onu yemekten vazgeçtim hafif bir şeyler yapayim kendim için
.

Evet, nohut hatta tum baklagiller ketojenik diyette yok o nedenle. Ama sen karatay yapiyorsun, karatay izin veriyor baklagillere sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…