Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet, herkesi tebrik ediyorum. kardelelen321 bu kadar spora senin kilo vermen lazim bence vucudun az yedigin icin depolama moduna girdi.
fazla spor kaynaklı kas kuvvetlenmesi yağ erimesinde de kilo vermek ya durur ya artıya geçer ,tamamen kaslardan kaynaklı da olabilir..

fazla spor kaynaklı kas kuvvetlenmesi yağ erimesinde de kilo vermek ya durur ya artıya geçer ,tamamen kaslardan kaynaklı da olabilir..
Aslına bakarsanız kilo gitmiyor ama bariz bi incelme var bende. Etrafımda herkes öyle söylüyor. Giydiklerimden de anlıyorum. Parky dediğin gibi olabilir bence

olur ama mutlaka grupca bir günümüz olsun bence kime hangi detoks uygun sa
çarşambaları detoks perşembheleri saf protein yapın cuma günü kopan zımbırtıyı gör
Aslına bakarsanız kilo gitmiyor ama bariz bi incelme var bende. Etrafımda herkes öyle söylüyor. Giydiklerimden de anlıyorum. Parky dediğin gibi olabilir bence
canım sen onu bana sor dukan yaparken özellikle süper bir incelme varken tartıda bir ağırlık ya da durağanlık oluyordu gittim vücut analizine kasa gitmişim protein oranım yüksek çıkmıştı

Hanımlar bu arada fancynancy yoğun olduğu gerekçesiyle izne ayrıldı ve kaptan yardımcılığını bırakmak istedi. Onun yerine parkbyull 'cugumuz yardımcı olacak. Sizlere de bildirmek istedim :) Kendisi zaten uzun süredir buralarda ve çok iyi kilolar verdi, sağlıklı beslenme konusunda da hep geliştiriyor kendini. Menülerinizden dolayı sopalayabilir sizi, uyarmadı demeyin :) Her şey sizin iyiliğiniz icin

Efenim teşekkür ederim
arkadaşlar telefonumun ekranı kırık olduğundan ben telefondan giremiyorum özellikle hafta sonları ekran siparişimiz ülke sınırlarına girmiş çok şükür pazartesi itibari ile bütün menülere tek tek elimden geldiğince el atacağım ,rahatsız olursanız söylemeniz yeterli

parkbyull hadi hayirli olsun :) Bence 60 hedefi rahat tutturursun ondan sonra gozun 55e kayar, demedi deme
Ben 55 olsam yeter diyordum simdi 45te gozum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…