- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.281
2. Benim canım :)Ikıncıde bnmıyım kızlar ılk deda 1 kılo gıttı 9 kasımdan bu yana
1. @_Piraye_Ikıncıde bnmıyım kızlar ılk deda 1 kılo gıttı 9 kasımdan bu yana
Tebrikler kızlar :)) her hafta takimcak böyle oluruz inşallah
Evet, herkesi tebrik ediyorum.Tebrikler kızlar :)) her hafta takimcak böyle oluruz inşallah
olur ama mutlaka grupca bir günümüz olsun bence kime hangi detoks uygun saBence 2 gun detoks cok, biktirabilir. persembe yapsak iyi sanki
fazla spor kaynaklı kas kuvvetlenmesi yağ erimesinde de kilo vermek ya durur ya artıya geçer ,tamamen kaslardan kaynaklı da olabilir..Evet, herkesi tebrik ediyorum.kardelelen321 bu kadar spora senin kilo vermen lazim bence vucudun az yedigin icin depolama moduna girdi.
Teşekkürler canım. Haftaya daha da iyi sonuçlar alıcaz inanıyorum.kardelelen321 ve @_piraye _ tebrikler
grupça cok iyiydik bencede kacamaksız bol eksili ve bol sporlu bi haftamız olur insallah
hatta grupa çarsambe persembe detoks günümüz mü olsa cuma ya etkisi süper olur :)
Teşekkür ederim canımTebrikler kardelen321 cim...
Üçünüz de çok iyi kilolar vermişsiniz bravooo
Aslına bakarsanız kilo gitmiyor ama bariz bi incelme var bende. Etrafımda herkes öyle söylüyor. Giydiklerimden de anlıyorum. Parky dediğin gibi olabilir bencefazla spor kaynaklı kas kuvvetlenmesi yağ erimesinde de kilo vermek ya durur ya artıya geçer ,tamamen kaslardan kaynaklı da olabilir..
Bedenimde küçülme hissediyorum ama tartıda göremiyorum canım anlamadım ben deEvet, herkesi tebrik ediyorum.kardelelen321 bu kadar spora senin kilo vermen lazim bence vucudun az yedigin icin depolama moduna girdi.
çarşambaları detoks perşembheleri saf protein yapın cuma günü kopan zımbırtıyı görolur ama mutlaka grupca bir günümüz olsun bence kime hangi detoks uygun sa
canım sen onu bana sor dukan yaparken özellikle süper bir incelme varken tartıda bir ağırlık ya da durağanlık oluyordu gittim vücut analizine kasa gitmişim protein oranım yüksek çıkmıştıAslına bakarsanız kilo gitmiyor ama bariz bi incelme var bende. Etrafımda herkes öyle söylüyor. Giydiklerimden de anlıyorum. Parky dediğin gibi olabilir bence
Efenim teşekkür ederimHanımlar bu aradafancynancy yoğun olduğu gerekçesiyle izne ayrıldı ve kaptan yardımcılığını bırakmak istedi. Onun yerine parkbyull 'cugumuz yardımcı olacak. Sizlere de bildirmek istedim :) Kendisi zaten uzun süredir buralarda ve çok iyi kilolar verdi, sağlıklı beslenme konusunda da hep geliştiriyor kendini. Menülerinizden dolayı sopalayabilir sizi, uyarmadı demeyin :) Her şey sizin iyiliğiniz icin
Canim, aliskanlik edin cuma sabahlari ac karnina tartil. Buraya gec de girsen, tarti degerini bilmis olursun.Aman allahım cok özür dilerim. İldirimi kaçırdım of
Hanımlar bu aradafancynancy yoğun olduğu gerekçesiyle izne ayrıldı ve kaptan yardımcılığını bırakmak istedi. Onun yerine parkbyull 'cugumuz yardımcı olacak. Sizlere de bildirmek istedim :) Kendisi zaten uzun süredir buralarda ve çok iyi kilolar verdi, sağlıklı beslenme konusunda da hep geliştiriyor kendini. Menülerinizden dolayı sopalayabilir sizi, uyarmadı demeyin :) Her şey sizin iyiliğiniz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?