Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

parkbyull hadi hayirli olsun :) Bence 60 hedefi rahat tutturursun ondan sonra gozun 55e kayar, demedi deme
Ben 55 olsam yeter diyordum simdi 45te gozum..
sağol ayvaçiçeğim teşekkür ederim ben kendmi bildim bileli 85 in altına düşmemiştim o da en düşük kilomdu bunun tadını almışım bırakmak istemiyorum kesinlikle..75 olayım yeter diyordum hala memnuniyetsizim
insanoğlu nankör işte umarım o dediğin günlerde gelir.

A Asmii fistik ezmesi cis/cos olarak gecmiyor cunku kavrulmamis saf fistiktan (seker filan yok tabi ki icinde). Aslinda tane yemek gibi. Ben genelde ogunumde protein koyamadiysam filan yiyorum.

Dun gecenin hikayesi de tabiki kacamak filan degil. Kacamak yok, SIFIR kacamak. (Bu arada 3. gunumuz )

Hikaye su ki son gunlerde dis nedeniyle oglum cok sik uyaniyor ve surekli memede. Sut artti, dun gece esim ben biraz uyuyabileyim diye bebek arabasinda uyuttu onu evin icinde. 10da yattim, gece 2.30da bi uyandim, memeler sismis, hemen bi mastit korkusuyla bebegi emzirdik. Sabaha kadar bi daha emmedi. Uyaninca da pek emmedi, ondan acaba arti cikar miyim diye korktum...

fazla spor kaynaklı kas kuvvetlenmesi yağ erimesinde de kilo vermek ya durur ya artıya geçer ,tamamen kaslardan kaynaklı da olabilir..
Ya iste benim kaygim da bu biraz. Burada tartiya gore yapiyoruz ama acaba yagdan gidiyor mu, onu olcemiyoruz. Genede agirlik olarak istedigim sayiya inip ondan sonra fit olmak icin kas yapmaya kassam benim icin daha iyi, zaten su ara fitness kasacak vaktim olmuyor.

ben gittim işte önceki gün protein oranım iyi mineral biraz düşük zaten saç dökülmem falan vardı su oranımı da iyi buldu ,ara ara gidip tahlilleri yaptırmak ve vücut analizi için gidip bir yerlere ölçtürmek lazım sanırım..

Hanimlar
Ortalama yuzdemiz fena degil, bakalim diger takimlar ne yapti.. Umarim dereceye girebiliriz.
Haftaya Hmavidag ve E Evvab de girerse listeye daha da iddiali oluruz.
Bırakmak yok yola devam inşaAllah :) önce 75 demiştim şimdi 70de sıra :) grubumuz biraz daha aktif olursa daha iyi olacak :)

Haydiii hayirlii olsunnn o zamannn. Ben ilk zamanlar yedimm sopami çok sert düşündüm değildi :)) anlatt bize kaptanicemmm boll boll nasil zayıfladığını anlattt :)))

Anladimmm canimm nerde satiliyor acaba fistik ezmesi iyiymis afiyet olsunn o zaman.. ayy iyi çok şükür aman bir dah mastit falan olmazsin inşallah.. Ayrica o uykudan bende istiyorum çok ihtiyacimm var.. Bende baslarda bebek arabasina koyup gittigim yere götürüyor dum :)) Benim ogluşum da alt köpek dişlerini patlatıyor acayip gicirdatiyor çok üzülüyorum ya nasil dayaniyor bebisler bu agriyaa..

Sabah: 1 kase (35gram) yulaf gevreği, az yağlı süt, 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Öğle: 100gr brokoli, 75 gram tavuk eti, 1 havuç
Ara: 1 elma, 5 badem
Aksam: 1 tabak etli kuru fasulye, 1 dilim ekmek, avokadolu cevizli salata
Toplam:1574 kcal

Su: 1.5 litre
Spor:11589 adım tempolu yürüyüş

Anladim canimm.. baktım şimdi 13 ve 9. Takim baya iyi gibi.. insallah haftaya biz 1. Oluruz..

Sabah
2 yumurta
Zeytin
Pynir
1 kase yogurt

Ara da
Kahve
1 minik muz
Yarim mandalina

Akşam
3 kaşık etli sebze yemegi
Karnibaharli pizza yi denedim ama karnibahari cok oldu onun dışında guzel di

Su
2 litre
Spor maalesef

menüm
limonlu su
kahve

sabah: dukan krep
patlıcanlı omlet
peynir
5 zeytin

ara:kahve
2 kuru erik

aksam: bir kabak bir havuç ve bir biber serit serit dogradım spagetti gibi 3 4 dkka kavurdum uzerine yogurt ve baharatlı sos
ban kabak yiyemem hiç ama bunu sevdim öneririm
5 köfte
dukan krep
su:2lt

Bugünkü menüm morordek
Sabah
  • 2 kaşık yulaf ezmesi
  • Süt
  • 1 çorba kaşığı kuru üzüm
  • Tarçın karıştırdım hepsini yedim
  • Kızlardan kalan çok az patatesli yumurta
Ara
  • 1 küçük elma
  • Yarım portakal
  • Chia tohumlu yoğurt
  • 1 küçük muz
Akşam
  • Fırında tavuk
  • Salata
2 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
45 dk leslie ayvacicegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…