- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.301
sağol ayvaçiçeğim teşekkür ederim ben kendmi bildim bileli 85 in altına düşmemiştim o da en düşük kilomdu bunun tadını almışım bırakmak istemiyorum kesinlikle..75 olayım yeter diyordum hala memnuniyetsizimparkbyull hadi hayirli olsun :) Bence 60 hedefi rahat tutturursun ondan sonra gozun 55e kayar, demedi deme
Ben 55 olsam yeter diyordum simdi 45te gozum..
Ya iste benim kaygim da bu biraz. Burada tartiya gore yapiyoruz ama acaba yagdan gidiyor mu, onu olcemiyoruz. Genede agirlik olarak istedigim sayiya inip ondan sonra fit olmak icin kas yapmaya kassam benim icin daha iyi, zaten su ara fitness kasacak vaktim olmuyor.fazla spor kaynaklı kas kuvvetlenmesi yağ erimesinde de kilo vermek ya durur ya artıya geçer ,tamamen kaslardan kaynaklı da olabilir..
ben gittim işte önceki gün protein oranım iyi mineral biraz düşük zaten saç dökülmem falan vardı su oranımı da iyi buldu ,ara ara gidip tahlilleri yaptırmak ve vücut analizi için gidip bir yerlere ölçtürmek lazım sanırım..Ya iste benim kaygim da bu biraz. Burada tartiya gore yapiyoruz ama acaba yagdan gidiyor mu, onu olcemiyoruz. Genede agirlik olarak istedigim sayiya inip ondan sonra fit olmak icin kas yapmaya kassam benim icin daha iyi, zaten su ara fitness kasacak vaktim olmuyor.
Sagol cnm sabir lazimBende göreceğim insallah o günleri tebrik ederim canim
Haydiii hayirlii olsunnn o zamannn. Ben ilk zamanlar yedimm sopami çok sert düşündüm değildi :)) anlatt bize kaptanicemmm boll boll nasil zayıfladığını anlattt :)))Efenim teşekkür ederim
arkadaşlar telefonumun ekranı kırık olduğundan ben telefondan giremiyorum özellikle hafta sonları ekran siparişimiz ülke sınırlarına girmiş çok şükür pazartesi itibari ile bütün menülere tek tek elimden geldiğince el atacağım ,rahatsız olursanız söylemeniz yeterli
Şu an görünen 4.cüyüz, iki takım 1in üstünde. Sen de bakabilirsin suradan:Bakabildin mi diğer takimlarrr nasill..
Anladimmm canimm nerde satiliyor acaba fistik ezmesi iyiymis afiyet olsunn o zaman.. ayy iyi çok şükür aman bir dah mastit falan olmazsin inşallah.. Ayrica o uykudan bende istiyorum çok ihtiyacimm var.. Bende baslarda bebek arabasina koyup gittigim yere götürüyor dum :)) Benim ogluşum da alt köpek dişlerini patlatıyor acayip gicirdatiyor çok üzülüyorum ya nasil dayaniyor bebisler bu agriyaa..A Asmii fistik ezmesi cis/cos olarak gecmiyor cunku kavrulmamis saf fistiktan (seker filan yok tabi ki icinde). Aslinda tane yemek gibi. Ben genelde ogunumde protein koyamadiysam filan yiyorum.
Dun gecenin hikayesi de tabiki kacamak filan degil. Kacamak yok, SIFIR kacamak. (Bu arada 3. gunumuz)
Hikaye su ki son gunlerde dis nedeniyle oglum cok sik uyaniyor ve surekli memede. Sut artti, dun gece esim ben biraz uyuyabileyim diye bebek arabasinda uyuttu onu evin icinde. 10da yattim, gece 2.30da bi uyandim, memeler sismis, hemen bi mastit korkusuyla bebegi emzirdik. Sabaha kadar bi daha emmedi. Uyaninca da pek emmedi, ondan acaba arti cikar miyim diye korktum...
Öğlen baktim d göremedim bi bakayim tesekkurlerŞu an görünen 4.cüyüz, iki takım 1in üstünde. Sen de bakabilirsin suradan:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-2953
Tüm takımların sonuçları girmesi akşamı buluyor genelde. Sonra dereceler açıklanıyor.Öğlen baktim d göremedim bi bakayim tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?