- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.321
Bencede iyi ama geçen haftaya göre iyi daha iyi olabiliriz.. İnsallah En az 1 kg gideceği günler gelecek elbett :))Evet resmi olarak 4.cüyüz. geçen hafta sonuncuyduk, o açıdan bence gayet iyi. Bundan sonra bireysel hedeflerimizi tutturursak takım olarak da daha iyi dereceler alabiliriz.
Tekrardan herkesi tebrik ediyorum.
Bende deneyeyim.. bu akşam lor yapmak şart oldu o zaman.. bende tok tutacak bir şeyler istiyorumm .. sabah kahvaltısı niyetine demi buGeçenlerde bireyselde 1. Olan bir yarışmacı şu tarifi paylaşmış:
Acıktırmayan Yeşil Mercimekli Omlet Tarifi
Malzemeler
2 yemek kaşığı yeşil mercimek
2 yumurta
2 yemek kaşığı lor peyniri
2 yemek kaşığı doğranmış maydonoz
Karabiber ve pulbiber
Yapılışı
Akşamdan yeşil mercimeği suya doydum sabah kabuklarını ayıkladım ve yumuşayana kadar suda haşladım. Yeşil mercimekleri süzgece koydum soğurken de bir kasede diğer malzemeleri karıştırdım. Sonra yeşil mercimeği de ekledim ve bi güzel karıştırdım. Azıcık zeytinyağı koyulmuş tavada pişirdim.
Hmavidag hülya sen pztesi ketoya başlayacaksan bu haftasonu dene bence. Sonra bir sure bakliyat yok herhalde. Ben de maydonoz olsa yarın sabah deneyecektim, pazar sabahına kaldı.
Iyi akşamlar beybiiHayırlı akşamlar canımlar :)
Çok teşekkürler
Evet sabah 8de yedim aksana kadar acıkmadım arada ceviz yedim sadece demiş.Bende deneyeyim.. bu akşam lor yapmak şart oldu o zaman.. bende tok tutacak bir şeyler istiyorumm .. sabah kahvaltısı niyetine demi bu
Bariz görünenler (sadece kiloya gore)morordek haftalık hedefler ile kertiklerimizi yazcanmı haftaya listeye gircem ya inşaAllah rakibim olsun :)
Asmii senide yiyecemBariz görünenler (sadece kiloya gore)
balpamuk vs BeyazOrkidem
_Piraye_ vs Asmii vs kardelen
Hulya vs hayal vs park
Nurumcan vs S_A
Ee ben kaldım, gruba bi de 50li kilolarda yarışmacı lazım...
tesekkür ettimGeçenlerde bireyselde 1. Olan bir yarışmacı şu tarifi paylaşmış:
Acıktırmayan Yeşil Mercimekli Omlet Tarifi
Malzemeler
2 yemek kaşığı yeşil mercimek
2 yumurta
2 yemek kaşığı lor peyniri
2 yemek kaşığı doğranmış maydonoz
Karabiber ve pulbiber
Yapılışı
Akşamdan yeşil mercimeği suya doydum sabah kabuklarını ayıkladım ve yumuşayana kadar suda haşladım. Yeşil mercimekleri süzgece koydum soğurken de bir kasede diğer malzemeleri karıştırdım. Sonra yeşil mercimeği de ekledim ve bi güzel karıştırdım. Azıcık zeytinyağı koyulmuş tavada pişirdim.
Hmavidag hülya sen pztesi ketoya başlayacaksan bu haftasonu dene bence. Sonra bir sure bakliyat yok herhalde. Ben de maydonoz olsa yarın sabah deneyecektim, pazar sabahına kaldı.
Çok teşekkürler
balpamuk sesin çıkmıyor ayak seslerimi duydunmu
Hadii aldım anahtarını sıradaki gelsin
Bana uyar canimm.. 159Ysrışalımmı Asmi
Senin boy kaçtı :)
İyi geceler canım. Öyle bozma moralini sıkma canını herşey geçer canım benimEvet hanımlar 4. olduk bu hafta. Hepinizi tekrar tebrik ediyorum. Şimdiki amacımız ilk 3'e girmek olsun.
Yarın uygun vaktimde haftalık hedeflerinizi yazayım.ayvacicegi sizi eşleştirmiş gördüğüm kadarıyla, gayet de iyi olmuş. Kendini de dilediğin bi yere iliştir istersen :) Ya da senin kilona yakın @beyazinci var, devam edecekse onla da olabilirsiniz.
Bu akşam biraz canım sıkkın. Kusuruma bakmayın lütfen. Yarın liste işlerini halletmeye çalışacağım dediğim gibi. Iyi geceler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?