- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.241
Tebrikler yüzde cok iyiGünaydın güüünaayyddıııın :)
Değişik bir gece oldu, tartıya olumsuz yansır diye korktum. Neyse onu başka bir postta anlatırım. Sabah uyanır uyanmaz bebeği emzirmeye gittim ama içmedi pek. sonra tartının pili bitmişneyseki evde yedek varmış. gelelim sonuca:
Cuma: 54.0
Pztesi: 54.7
Bugun: 53.5
54.0/53.5/0.5/%0.93
Eki Görüntüle 2228470
Evet senin henüz 2 hafta deneme süren dolmadıTeşekkürler liste demişken ben haftayanı giriyorum :)
Alayım mı napayım :)günaydın beybitolar
morordek kaptanım canımın için can parem
kilom 67,8 sen takıma ister al ister alma ben kendi tartımla bildirim yapıyorum
dünkü menüme gelecek olursak...
sabah:müdürümüz kahvaltı verdi
orda bir haşlanmış yumurta 2-3 zeytin 2-3 top peynir 2 dilim simit ve bir mini kutu tereyağı 2 bardak şekersiz çay ile tükettim..
öğlen sgk da yedim yarım kepçe çorba ,az sebze ızgara,2 kaşık yoğurt yedim
akşam:bir kase mercimek çorbası (patates havuç koymadım), bir kase mantar sote yedim bol sarımsaklı
su:2,5 litre
spor:20 dk yürüyüş
Tebrikler hayalcimGünaydın herkese.
Bugun ku kilom 66.9 kg giden 500 gr.
Ben bi hesap yapacagım bakalım eğer ortalama düserse haftaya alayım, iyileştirirse bu hafta65.9 benim 65 i gördüm mutluyum
Yüzde 0.302
Grubun ortalamayi düşürür almayın listeye ama
Yeni hedefleri bekliyoruz kaptanım hedef güzel oldu bence@morordek
Teşekkürler kardelencim :)Tebrik ederim kaptanım 300- 500 iner çıkar korumayı başarıyorsun helal olsun.
Olsun asmicim gayet güzel, tebrik ederimGeçen h. 75.3
Bugun 74.8
Fark 0.5
Yüzde 0.66
Maaalesef sadece yarim kilo bi hevesle de çıktım tartiya ama maalesef
İnşallah canım ya aminnnnnAllah im sabir versin yaa gercekten cok zor insallah mucize olurr da tutunmustur bir yere.. cok geçmiş olsun..
Çok çok geçmiş olsun, insallah güzel haberler alırsınızCanım memleketim de hortum olmuş ortalık çok fena ciftcilerimizin durumu çok harap yaralılarımız ölülerimiz var bide bizim yakınımızin arabasını hortum savurmus dereye onlar içindeyken anne çıkmış ama kız kayıp 20 yaşında daha caniminici bulunamadı öyle üzgünüm ki öyle etkilendim ki anlatamam. Allahım ailesine kavustursun sağ salim inşallah.
Çok saol kaptanim insallahh amin.Çok çok geçmiş olsun, insallah güzel haberler alırsınız
Teşekkür ederimNasıl istersen, her zaman bekleriz.
Tebrikler yüzde cok iyi
Evet senin henüz 2 hafta deneme süren dolmadı
Alayım mı napayım :)
Diyete devam diyorsun di mi, zaten diyetisyene de başladın.. O zaman alıyorum hadi hayırlısı olsun :)
Tebrikler hayalcim
Ben bi hesap yapacagım bakalım eğer ortalama düserse haftaya alayım, iyileştirirse bu hafta
Teşekkürler kardelencim :)
Olsun asmicim gayet güzel, tebrik ederim
yeni hedefim düz 60 olsun bizim olsun :))) çok mu zorlar beni diyorum ama boyum 164 neden olmasın dimiparkbyull yeni hedefine kaç diyeceğiz?
Daha çok istiyorum daha cok :)) insallah bu haftayi da atlatayim haftaya tekrar dönüyorum spora özledim ya zumba platesii.. insallah haftaya 73 u görürüm diyeyim bi goremedim gitti :))Neden malesef ne güzel yarım kilo vermişsin işte. Bazen 500 olur bazen 1500. Onemli olan istikrarla devam etmek, bence çok iyi gidiyorsun. Bir de sen sporla gittigin icin tartı disinda incelme sikilasma oluyor. menunde gozden kacan musli de çıkınca farkeder haftaya.
Teşekkür ederim kaptanimTebrikler yüzde cok iyi
Evet senin henüz 2 hafta deneme süren dolmadı
Alayım mı napayım :)
Diyete devam diyorsun di mi, zaten diyetisyene de başladın.. O zaman alıyorum hadi hayırlısı olsun :)
Tebrikler hayalcim
Ben bi hesap yapacagım bakalım eğer ortalama düserse haftaya alayım, iyileştirirse bu hafta
Teşekkürler kardelencim :)
Olsun asmicim gayet güzel, tebrik ederim
Tebrik ederim canim çok iyi veriyorsunn gerçekten yediklerin de iyi aslindaa..Hayirli ve bol eksili sabahlar hanımlar
Kilomu bildireyim
Geçen cuma: 99.2
Bu cuma: 97.6
Fark: -1.6
Ayyy ne guzelll bir kilooo Allah immm.. ayrica o değişikliği de yaz bakalimm kacamakkk olmuş anlasilannnGünaydın güüünaayyddıııın :)
Değişik bir gece oldu, tartıya olumsuz yansır diye korktum. Neyse onu başka bir postta anlatırım. Sabah uyanır uyanmaz bebeği emzirmeye gittim ama içmedi pek. sonra tartının pili bitmişneyseki evde yedek varmış. gelelim sonuca:
Cuma: 54.0
Pztesi: 54.7
Bugun: 53.5
54.0/53.5/0.5/%0.93
Eki Görüntüle 2228470
Amann dikkat 6 lari görmede:))Hadi ben de bildirim yapayım.
59.3 çıktım.
Korumayı halen basarabiliyorum gibi :)
Yuruyus gayet iyi, tabi tempolu ise. Bundan sonra ya sure dakika olarak ya da adim sayisi belirtirsen, puan tablosuna eklerim.İyi akşamlar hepinize
Bugunku menu
Sabah klasik kahvaltı 2 dilim kepek ekmepi ile
Öğlen 8-9 adet yaprak sarması
Akşam tavuk salata
Su nerdeyse hiç içmedşm, spor olarak yürüyüş yaptım yarı yıl tatili kızım evde ve tek çıkmama pek müsaade etmiyor
Tebrik ederim valla süper yaaSelamlar hayırlı sabahlar
Kilo bildirim
Geçen hafta 76.5
Bu hafta 74.8
Fark -1.7
Yüzde %2.22
morordek
Tesekkurler canm Dün ki ayran detoksu nun ve elma detoksu nun etkisi var bence çok şükür gitmeli bu kilolarTebrik ederim canim çok iyi veriyorsunn gerçekten yediklerin de iyi aslindaa..
Maşallah bizeeKaptanimizinmorordek koydugu hedefler, ve gercekler:
balpamuk : 62,7 -> 62.8 ucundan kacmis
ayvacicegi : 53,7 > 53.5 BASARILI
BeyazOrkidem : 63,2
fancynancy : 83,2
H hayalalemiveben : 67 -> 66.9 BASARILI
A Asmii : 74,9 -> 74.8 BASARILI
kardelelen321 : 78 -> 78.3 bi dahaki sefere
Hmavidag : 65,7 -> 65.9 haftaya guzel yuzde ve liste hedefi
N Nurumcan94 : 98,5 -> 97.6 BASARILI
@_Piraye_ : 76 -> 74.8 BASARILI
S_A : 92,8
UhuuuuKaptanimizinmorordek koydugu hedefler, ve gercekler:
balpamuk : 62,7 -> 62.8 ucundan kacmis
ayvacicegi : 53,7 > 53.5 BASARILI
BeyazOrkidem : 63,2
fancynancy : 83,2
H hayalalemiveben : 67 -> 66.9 BASARILI
A Asmii : 74,9 -> 74.8 BASARILI
kardelelen321 : 78 -> 78.3 bi dahaki sefere
Hmavidag : 65,7 -> 65.9 haftaya guzel yuzde ve liste hedefi
N Nurumcan94 : 98,5 -> 97.6 BASARILI
@_Piraye_ : 76 -> 74.8 BASARILI
S_A : 92,8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?