- 9 Kasım 2014
- 260
- 172
- 73
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.341
Merhaba,merhaba
davetiniz icin cok tesekkur ederim
simdi ne yapmaliyim nasil başlamalıyım yardim eder misiniz
Hoşgeldin, kendini tanıtırmısın :)merhaba
Aramıza hoşgeldin canımmerhaba
Günaydın.Herkese günaydın,
Güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize. Firsati olan gezsin tozsun, keyfini cikarsin. Ben gibi kucuk bebekliler de hareket etmeye calissin. Ay sonuna uyelugim biteceği için spor salonu için son şansım bu haftasonu, umarım gidebilirim, bebeğe bağlı. Pazartesi tarti vsr unutmayın ona gore yiyip için :)
Süpersin ben de eşimle anlaştım spor salonu yolundayım. Kahvemi içtim maksimum performans almak istiyorum son günleri üyeliğimin.Günaydın.
İyi bi haftasonu olsun.
Ben sabah sporumu yaptım birazdan kahvaltı edicem.
Ellerine sağlık kaptanım, umarım hedeflerimize ulaşırız.Herkes hedefini tutturursa ortalamamız 0,858 yapıyor. Çok aşırı yüksek hedef koymak da istemedim, özellikle uzun süredir diyet yapanların metabolizması artık ilk zamanlardaki gibi veremeyebilir diyerek.. Hedefi tutturamayınca moraliniz de bozulmasın, orta karar bi şey yapmaya calıstım. Geçen haftaki kadar da kücük değil hedefler.
:)1 Şubat Hedefleri
balpamuk : 62,5
ayvacicegi : 53
BeyazOrkidem : 62
H hayalalemiveben : 66,2
A Asmii : 74
kardelelen321 : 78
N Nurumcan94 : 96,8
parkbyull : 67,5
Hmavidag : 65,2
E Evvab : 74
inciitanesi : 58
yapabileceğimiz bişey var mı ördeğim, tezle ilgili sıkıntılar mı?Evet hanımlar 4. olduk bu hafta. Hepinizi tekrar tebrik ediyorum. Şimdiki amacımız ilk 3'e girmek olsun.
Yarın uygun vaktimde haftalık hedeflerinizi yazayım.ayvacicegi sizi eşleştirmiş gördüğüm kadarıyla, gayet de iyi olmuş. Kendini de dilediğin bi yere iliştir istersen :) Ya da senin kilona yakın inciitanesi var, devam edecekse onla da olabilirsiniz.
Bu akşam biraz canım sıkkın. Kusuruma bakmayın lütfen. Yarın liste işlerini halletmeye çalışacağım dediğim gibi. Iyi geceler hepinize
bana ikisi de uyar canım, sen nasıl istersen:)inciitanesi 50li kilolarda sen ve ben varız bu durumda biz eşleşmiş oluyoruz. Nasıl yapalım, rekabetten mi gaza gelir beslenirsin yoksa birlikten güç doğar felsefesiyle birbirimizi pozitif mi destekleyelim?
eline sağlık şeymacım bugün nasılsın? ben de 57,9 bile olsa 57i görmeyi düşünmüştüm cuma için, 58 iyi bir hedef olur:)1 Şubat Hedefleri
balpamuk : 62,5
ayvacicegi : 53
BeyazOrkidem : 62
H hayalalemiveben : 66,2
A Asmii : 74
kardelelen321 : 78
N Nurumcan94 : 96,8
parkbyull : 67,5
Hmavidag : 65,2
E Evvab : 74
inciitanesi : 58
Senin koydugun hedefe güler geçerim mi diyorsun ne diyorsun
yapabileceğimiz bişey var mı ördeğim, tezle ilgili sıkıntılar mı?
ayvacicegi ben de 59,1 kiloyum benle kapışsana :)
Sağol canım, bazı şeylerin üst üste gelmesiyle ilgili diyelim. Bugün daha iyiyim :)eline sağlık şeymacım bugün nasılsın? ben de 57,9 bile olsa 57i görmeyi düşünmüştüm cuma için, 58 iyi bir hedef olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?