Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba
davetiniz icin cok tesekkur ederim
simdi ne yapmaliyim nasil başlamalıyım yardim eder misiniz
Merhaba,
Öncelikle hoş geldiniz,
Ilk olarak 1. Sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim diye buraya yazmaniz gerekiyor. Sonra bize kendinizi tanıtabilirsiniz. Kac kilosunuz, hedef kilonuz nedir, nasil kilo aldınız, nasıl besleniyorsunuz, spor yapıyor musunuz ve paylaşmak isteyeceğiniz ne varsa. Bugünden itibaren gün sonunda menülerinizi paylaşabilirsiniz.

Herkese günaydın,
Güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize. Firsati olan gezsin tozsun, keyfini cikarsin. Ben gibi kucuk bebekliler de hareket etmeye calissin. Ay sonuna uyelugim biteceği için spor salonu için son şansım bu haftasonu, umarım gidebilirim, bebeğe bağlı. Pazartesi tarti vsr unutmayın ona gore yiyip için :)

Günaydın.
İyi bi haftasonu olsun.
Ben sabah sporumu yaptım birazdan kahvaltı edicem.

Herkes hedefini tutturursa ortalamamız 0,858 yapıyor. Çok aşırı yüksek hedef koymak da istemedim, özellikle uzun süredir diyet yapanların metabolizması artık ilk zamanlardaki gibi veremeyebilir diyerek.. Hedefi tutturamayınca moraliniz de bozulmasın, orta karar bi şey yapmaya calıstım. Geçen haftaki kadar da kücük değil hedefler.

Ellerine sağlık kaptanım, umarım hedeflerimize ulaşırız.

yapabileceğimiz bişey var mı ördeğim, tezle ilgili sıkıntılar mı?
ayvacicegi ben de 59,1 kiloyum benle kapışsana :)

inciitanesi 50li kilolarda sen ve ben varız bu durumda biz eşleşmiş oluyoruz. Nasıl yapalım, rekabetten mi gaza gelir beslenirsin yoksa birlikten güç doğar felsefesiyle birbirimizi pozitif mi destekleyelim?
bana ikisi de uyar canım, sen nasıl istersen:)
spor konusunda biraz motivasyona ihtiyacım var ama işten gelince kendimi çok yorgun hissediyorum ilgi bekleyen kızım oluyor, o uyuyunca da halim kalmıyor, 15dk bile olsa gün içinde yapmak lazım sıklaşmak için. sen sporsalonuna gidiyorum yazmışsın neler yapıyorsun orda

Senin koydugun hedefe güler geçerim mi diyorsun ne diyorsun
yapabileceğimiz bişey var mı ördeğim, tezle ilgili sıkıntılar mı?
ayvacicegi ben de 59,1 kiloyum benle kapışsana :)
eline sağlık şeymacım bugün nasılsın? ben de 57,9 bile olsa 57i görmeyi düşünmüştüm cuma için, 58 iyi bir hedef olur:)
Sağol canım, bazı şeylerin üst üste gelmesiyle ilgili diyelim. Bugün daha iyiyim :)
Bu arada ben seni 58,5 kg varsayıp hedef koymustum :) Hedef iyi diyorsan kalsın, yoksa değiştirelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…