- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.381
Nurumcancım puding için ceza kesmek durumundayım. 30 puan cezaMenüm
Sabah
Yulaf lapası
Ara yok
Ogle
2 form bisküvi
Ayran detoksu (kalanı yedim ) 1 kase
Ara
1 elma
Aksam
Yemek davetine geldik
1 kepce mercimek çorbası
4 kasik kıymalı yogurtlu karnıbahar
6 7 adet kuşbaşı tavuk
1 kasık salata
2 kasık pirinç pilavı ( normalde pirinç tercih etmiyorum ama davet olunca yemek zorunda kaldim)
Tatlı olarak da puding yapmışlar 1 küçük kase onu yedim
3 litre su
1 bardak kefir
Spor süper kardelencim masallah :)))Bugünkü menümmorordek
Sabah
Ara
- 1 haşlanmış yumurta
- Peynir
- 4 zeytin
- 2 kuru kayısı
- Yeşil çay
Aksam
- 1 küçük muz
- 1 kase Chialı yoğurt
- 1 avuç yer fıstığı
- 1 küçük havuç
2, 5 lt su
- 4 köfte
- Salata
- 1 bardak ayran
25 dk bölgesel egzersiz
1 saat yürüyüş
20 dk leslieayvacicegi
Puding de mi ceza biz hiç sütlü tatlı da mı yemeyelim morordekNurumcancım puding için ceza kesmek durumundayım. 30 puan cezaayvacicegi
Yiyin ama yakın, yakmanız için de spor yapmanız gerek :)Puding de mi ceza biz hiç sütlü tatlı da mı yemeyelim morordek
Teşekkür ederim canım kendimi spora verdim. Spor yapınca açlık hissetmiyorum. Sabah öğle akşam spor yapıyorum ben de..Spor süper kardelencim masallah :)))
Canım kaptanımız o cezayı yediğin pudingi yak diye yazıyor. Kaçamağı yapıp arkasında onu yakmazsan direk kilo olurPuding de mi ceza biz hiç sütlü tatlı da mı yemeyelim morordek
Tamm sporumu yapcam birazdan eve yeni geldik çocuğu uyuttum derken işte anca menumu paylaşayım dedim. Ben geçen de de dediğim gibi çok Kati kurallı diyet yapmak insani yoruyor bi zmaan sonra pes etmesine neden oluyo haftada bi bi öğün aşırıya kacmamak kaydiyla yenebilir diye düşünüyorum. Zaten evde yapıp yemiyorum. Sütlü tatlılar masum bence sürekli olmamak kaydıyla.Yiyin ama yakın, yakmanız için de spor yapmanız gerek :)
Canım daha geçen gün konuşuldu, böyle şeyler başkalarının da canını çektiriyor. Kaçamak mı kaçamak :)
Haklısınız spor yapcam zaten ama eksiye gidiyo ceza yazilinca puan olmuyo kiCanım kaptanımız o cezayı yediğin pudingi yak diye yazıyor. Kaçamağı yapıp arkasında onu yakmazsan direk kilo olur
Haklısınız spor yapcam zaten ama eksiye gidiyo ceza yazilinca puan olmuyo ki
Canım sen de haklısın ama aslında hedefe ulaşana kadar kaçamak olayını rafa kaldırmak gerekiyo. Çünkü ufacık bi cıs hedefe giden yolda bizi günlerce geri atıyo. Kendimden biliyorum canım. Bi ufacık tadayım diyorum devamı hep geliyo. Uyuşturucu gibi o şeker damarlarımızda dolaştıkça daha fazlasını istiyoruz.Tamm sporumu yapcam birazdan eve yeni geldik çocuğu uyuttum derken işte anca menumu paylaşayım dedim. Ben geçen de de dediğim gibi çok Kati kurallı diyet yapmak insani yoruyor bi zmaan sonra pes etmesine neden oluyo haftada bi bi öğün aşırıya kacmamak kaydiyla yenebilir diye düşünüyorum. Zaten evde yapıp yemiyorum. Sütlü tatlılar masum bence sürekli olmamak kaydıyla.
Kaçamak olayını bende istemiyorum çoğu zaman kendimi dizginliyorum ama bugün yedim o pudingi napayım. Neyse öyle yada böyle yedik cezayı kalkıp spor yapayım bariCanım sen de haklısın ama aslında hedefe ulaşana kadar kaçamak olayını rafa kaldırmak gerekiyo. Çünkü ufacık bi cıs hedefe giden yolda bizi günlerce geri atıyo. Kendimden biliyorum canım. Bi ufacık tadayım diyorum devamı hep geliyo. Uyuşturucu gibi o şeker damarlarımızda dolaştıkça daha fazlasını istiyoruz.
bana ikisi de uyar canım, sen nasıl istersen:)
spor konusunda biraz motivasyona ihtiyacım var ama işten gelince kendimi çok yorgun hissediyorum ilgi bekleyen kızım oluyor, o uyuyunca da halim kalmıyor, 15dk bile olsa gün içinde yapmak lazım sıklaşmak için. sen sporsalonuna gidiyorum yazmışsın neler yapıyorsun orda
Hayır ona göre ortalamayı yükseltmek için hedefi geçeceğim yoksa asılmayım boşuna
N Nurumcan94 hakli, daha detaylı yazmalısın onun dışında spor ve su da bildiriyoruz.İyi geceler herkeslere hemen bu günkü menümle konuya gireyim
Sabah tost, domates salatalık çay
Öğlen kebapçıya gittik adana, şalgam ayran. 1 dilim ekmek ile be bol salata
Aksam mercimek çorbası
Menüm
Sabah
Yulaf lapası
Ara yok
Ogle
2 form bisküvi
Ayran detoksu (kalanı yedim ) 1 kase
Ara
1 elma
Aksam
Yemek davetine geldik
1 kepce mercimek çorbası
4 kasik kıymalı yogurtlu karnıbahar
6 7 adet kuşbaşı tavuk
1 kasık salata
2 kasık pirinç pilavı ( normalde pirinç tercih etmiyorum ama davet olunca yemek zorunda kaldim)
Tatlı olarak da puding yapmışlar 1 küçük kase onu yedim
3 litre su
1 bardak kefir
Sirkeli suyu ben de içemiyorum hiç. Sabahları ben de limonlu su içiyorum ama menüme yazmayı unutuyorum. Sabah egzersizinden önce iyi oluyo.Uyaninca: 1 bardak elma sirkeli su
Sabah: 2 yumurtadan beyaz peynirli omlet, 35gr yulaf gevreği ve 1 kase az yağlı süt, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine 1 yk fistik ezmesi
Ara:kahve
Aksam: yarım tabak etli kuru fasulye, bol salata
Ara: 1 elma
Su: 1.5 litre (yatana kadar artar)
Spor: 20 dk yürüyüş, 40 dk koşu, 5 dk soğuma, 15 dk merdiven, 45 dakika pilates
1461 kcal
Sirkeli suyu heryerde görüyorum diye denedim ama beğenmedim, midem bulandı. Ben gene limonlu icerim.
Kahvaltı 10u bulunca karatay tarzı sabah akşam deneyeyim dedim. Aciktirmadi böyle ama kahvaltı biranda fazla kalori almak bana göre değil. Devam etmem buna. Yediklerinin toplam kalorisi ve makroların dagilimi da iyi olmamış ama koşacağım için karbonhidrati artırdım bugünlük.
Ya ben farkettim ki spor için önce kilo vermek gerek, zayifladikca kolaylaşıyor çünkü. Önceden 5-10 dk koşabilirken şimdi hiç idmansiz 40 dk koştum daha da koşardım ama arkadaşım geldi pilatese geçtik.Sirkeli suyu ben de içemiyorum hiç. Sabahları ben de limonlu su içiyorum ama menüme yazmayı unutuyorum. Sabah egzersizinden önce iyi oluyo.
Bu arada yediklerin bence gayet iyi. Sporun muhteşem.
Ben şu anda koşu da çok zorlanıyorum. 10dk ile başlayayım diyorum ama gözüm kesmiyo. Maşallah sana 40 dk çok iyi.Ya ben farkettim ki spor için önce kilo vermek gerek, zayifladikca kolaylaşıyor çünkü. Önceden 5-10 dk koşabilirken şimdi hiç idmansiz 40 dk koştum daha da koşardım ama arkadaşım geldi pilatese geçtik.
İnşaAllah :)Evet özellikle bizim kilolarda spor şart. Gün içinde evden çıkıp hareket varsa bir derece ama evde geçiyorsa mutlaka spor eklemelisin.
Spor salonu üyeligim doğum öncesinden vardı bu ay sonunda bitecek 3-4 kez gitme şansım oldu sadece. Evde leslie ve dışarıda yürüyüş yapıyorum vakit bulabildikçe. Istediğim kiloya inince fitness olayına girmem gerek.
Yatmadan önce yapilan spor kalp atışlarını hızlandırdığı icin uykuyu kötü ekliyor. Sabah 1 saat erken kalkıp yapsan daha iyi bence.
Vay vay vay, senden bireyselde derece bekliyorum bu hirsla 5. Takım kesmez, cuma yarışmasında derceye gireceksin
N Nurumcan94 hakli, daha detaylı yazmalısın onun dışında spor ve su da bildiriyoruz.
Kaptan tatlıya el atmış. Ben de tebrik ediyorum davete gideceğin için herhalde sabah ve ogleyi hafif tutup dengelemeye calismissin. Gene de akşam fazla yemek iyi olmuyor.
Hanımlar menüm :
Limonlu su
Kahve
Sabah 2 yumurta
2 jambon
5 zeytin
Peynir
2 çay
Aksam;
2 köfte
2 yulaf kepeginden pankek (çapı 5 cm)
3 kase et suyuna çorba (terbiyesinde un yok)(abartı biliyorum çorbası ama acliktan bayilacak tim artik)
Su:2 lt ye anca tamamlarim
Bugünkü menümmorordek
Sabah
Ara
- 1 haşlanmış yumurta
- Peynir
- 4 zeytin
- 2 kuru kayısı
- Yeşil çay
Aksam
- 1 küçük muz
- 1 kase Chialı yoğurt
- 1 avuç yer fıstığı
- 1 küçük havuç
2, 5 lt su
- 4 köfte
- Salata
- 1 bardak ayran
25 dk bölgesel egzersiz
1 saat yürüyüş
20 dk leslieayvacicegi
OnsAllah canım1 Şubat Hedefleri
@balpamuk : 62,5
ayvacicegi : 53
BeyazOrkidem : 62
@hayalalemiveben : 66,2
@Asmii : 74
kardelelen321 : 78
N Nurumcan94 : 96,8
@parkbyull : 67,5
@Hmavidag : 65,2
E Evvab : 74
@beyazinci : 58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?