- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.401
Ben haftaları 500-400 gr verdım ılk deda bu hafta 1000 gr gıttı sastım kaldım bu hafta sonucu merak edıyorum açıkcasıHerkes hedefini tutturursa ortalamamız 0,858 yapıyor. Çok aşırı yüksek hedef koymak da istemedim, özellikle uzun süredir diyet yapanların metabolizması artık ilk zamanlardaki gibi veremeyebilir diyerek.. Hedefi tutturamayınca moraliniz de bozulmasın, orta karar bi şey yapmaya calıstım. Geçen haftaki kadar da kücük değil hedefler.
Niye özür diliyorsunuz ki..ben maalesef trlefonu elime ancak bu saatlerde alabiliyorum
sanırım yapamayacagim. ozur dilerim
birde sayfadaki reklamlardan nerdeyse okuyamiyorum uzgunum size kolay grlsin benim ikizler biraz daha büyüsün
Ben de emzirme sonrası normale dönmesini bekledim ama halen daha sönmüş balon gibiler. İnşallah seninkiler normale döner canım.Günaydın, guzel pazarlar
Dün spor salonundan sonra moral motivasyon tavan bende. Eşimin isleri yoğun olmasa bugun de gidecektim, artık evde birşeyler yaparım.
Spor salonunun aynalarında ne kadar kilo verdigimi gördüm. Yalniz emzirdigim icin memeler cok sekilsiz duruyor kilo verdikce daha kotu. umarim emzirme sonrasi normale donerler.
Merhaba canım yanlış anlama ama menün hiç açıklayıcı değil mesela tost yarım ekmek mi 2 dilim ekmek mi sucuklu mu kaşarlı mi çorban 1 kase mı 1 tabak mi yani diyette miktarlar önemli yorum yapabilmek için o yüzden soruyorum.
Teşekkürler :)Tostum 1 dilim kepek ekmeğini yarıya bölüpince bir dilim kaşarlı yanına bolca domates salatalık.
Çorbam 1 kase
Iyi yapmışsın :)Ailevi sebeple sinirlendim herife bağıramadım buraya yazdım
Nurumcancım kardelencim cok guzel açıklamış nedenini. Geçen gün de herkes görüşünü belirtti bu ceza konusunda. O gün yazdığım cezayı hemen anında yapmak zorunda değilsiniz ertesi gün de yapabilirsiniz. Ben sana sıkı sıkıya hiç kaçamak yapma diye bir kural koymuyorum. Istersen her gün ye ama yediysen ve kilo vermek istiyorsan o yediğini yakman gerekiyor. Cezanın birincil amacı bu, ikincil amacı da gruptakilerin canının çekmesi. Sen haftada bir yemiş olabilirsin, ben buna ceza yazmazsam öteki de ceza verilmiyor diye sütlü tatlı yemeye gider. Nasıl önünü alacağım ben bunun?Tamm sporumu yapcam birazdan eve yeni geldik çocuğu uyuttum derken işte anca menumu paylaşayım dedim. Ben geçen de de dediğim gibi çok Kati kurallı diyet yapmak insani yoruyor bi zmaan sonra pes etmesine neden oluyo haftada bi bi öğün aşırıya kacmamak kaydiyla yenebilir diye düşünüyorum. Zaten evde yapıp yemiyorum. Sütlü tatlılar masum bence sürekli olmamak kaydıyla.
Evet gerçekten karbonhidrat ağırlıklı olmuşMenü vereyim
Sabah rutin sıcak limonlu su
Kahvaltı sünden fırın patates vardı
1 orta boy kadarının içine 1 2 dilin sucukla domates koyup azıcık bir döndürdüm
1 yumurta
3 zeytin
Biraz peynir
Tere maydanoz
Bitki çayi
Ara
1 elma
Yeşil çay
3 ceviz
Öğlen mercimek köftesi 6 7 adet
Akşam 1 kepçe mercimek çorbası
2 tahta kaşık nphutlu pilav
Turşu
Su 3
Spor 3mile
Bugün karbonhidratın gözüne vurmuşum nazar olsun :)
morordek
Orkidecim sen hep bi sekilde eksi geliyorsun aslında. Bu hafta da iyi olacağına eminimBen haftaları 500-400 gr verdım ılk deda bu hafta 1000 gr gıttı sastım kaldım bu hafta sonucu merak edıyorum açıkcası
2 kaşık yulaf kepeginden 1 kaşık galeta 1 yumurta beyazı 1 çay kaşığı kabartma tozu yarım çay bardağı süt az tuz karistiriyorum 6 tane 5 er cm lik pankek çıkıyor 3 tane sabah 3 tane akşam yiyorum canım ekmek niyetine yiyorum bazen çörek otu bazen peynir de koyuyorum karışımaDukan diyetinde yulafli Pankek ekmek gibi mi oluyor?
Spor da güzel menü de
Canım sen de haklısın ama aslında hedefe ulaşana kadar kaçamak olayını rafa kaldırmak gerekiyo. Çünkü ufacık bi cıs hedefe giden yolda bizi günlerce geri atıyo. Kendimden biliyorum canım. Bi ufacık tadayım diyorum devamı hep geliyo. Uyuşturucu gibi o şeker damarlarımızda dolaştıkça daha fazlasını istiyoruz.
Bugünkü menümmorordek
Sabah
Ara
- 1 haşlanmış yumurta
- Peynir
- 4 zeytin
- 2 kuru kayısı
- Yeşil çay
Aksam
- 1 küçük muz
- 1 kase Chialı yoğurt
- 1 avuç yer fıstığı
- 1 küçük havuç
2, 5 lt su
- 4 köfte
- Salata
- 1 bardak ayran
25 dk bölgesel egzersiz
1 saat yürüyüş
20 dk leslieayvacicegi
Günaydın.
İyi bi haftasonu olsun.
Ben sabah sporumu yaptım birazdan kahvaltı edicem.
Teşekkür ederim canım inş hep böyle devam eder.Kardelencim menümü çok beğendim. Gayet dengeli ve sağlıklı olmus. Sporda guzel.
Spor yaparsam acıkmıyorum canım o yüzden kendimi spora verdim. Ama bugün çocuklar sağolsun hiçbirşey yaptırmadılar. Büyük babaanneme gitti küçük meydanı boş bulunca uyumadı. Ben de peşinde koşuyorum ne yapayımSu spor konusundaki azminden biraz bana da yollasana :) Bu sıralar pek usengecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?