- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.421
Bugün herşeyi yiyesim vaaaaarrrr. Biri beni durdursuuuunn.
2 tatlı kaşığı nutellayı maalesef götürdüm.Şimdi sütlü neskafe içiyorum.
Benim acil spor yapmam lazım.
Desteğin için teşekkür ederim canım benim.Eyvah nazar mi değdirdim ne. Ben sana güveniyorum o yediklerini yakacak sporla bitirirsin günü
Canım bozma moralini hiç birşeye.Mutlu akşamlar olsun hepinize
Bugünkü menümü yazıyorum
Sabah : moralim bozuktu kahvaltı yapmadım bir kaç fındık yedim sadece
Saat : 15.00 civarı 2 yumurtalı Mantarlı omlet, peynir, 10 zeytin
Aksam : 1 porsiyon yogurtlu sarımsaklı yeşil mercimek salatası ve soğan salatası
Su : 1 lt
Spor: 1 saat yürüyüş ve 8 dk koşu
50 puan ceza o zamanBugünkü menümmorordek
Sabah
Ara
- 2 haşlanmış yumurta
- Peynir
- 4 zeytin
- Yeşil çay
- 1 avuç fındık
- 3 kuru kayısı
Akşam
- 1 muz
- 1 kase Chialı yoğurt
- 1 avuç yerfıstığı
- Cısssss (kaptanım ceza konusunda elini korkak alıştırma fena oldu bu. cıslardan uzak duracaktık karar almıştık)
2,5 lt su
- Küçük bir tabak yeşil mercimek salatası
- 1 kase yoğurt
50 dk bölgesel egzersiz
20 dk leslieayvacicegi
Hep öyle kaptan senin yoğun geçiyor hep şurda iki lafın beli kırılmıyorBugün benim için çok koşturmacalı bir gündü. Çok yorgunum erkenden sızabilirim
Hoşgeldiniz kendinizi tanıtırmısınız :)Herkese iyi aksamlar, ben de araniza katilmak istiyorum ne yapmam getekiyor bana yardimci olur musunuz
MerhabaHoşgeldiniz kendinizi tanıtırmısınız :)
Merhaba,Herkese iyi aksamlar, ben de araniza katilmak istiyorum ne yapmam getekiyor bana yardimci olur musunuz
Verirsiniz karar verdiyseniz kilolarıda verirsiniz veririz inşaAllah :)Merhaba
34 yasindayim, 79 ile 80 arasi gidip geliyorum bir suredir diyet yapmayi denedim fakat beceremedim malesef ve moralim cok bozuldu haliyle kendimi motive etmem gerekiyor ve umarim burada bunu basaririm. 3,5 aylik evliyim evlendikten sonra 5 kilo aldim hedefim 68
MerhabaMerhaba,
Ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettiginizi buraya yazarsaniz aramiza katilmis olursunuz. Sonrasinda tanisalim, beraber gitsin kilolar :)
Öyleyse hoşgeldiniiizz yeniden :)
Tesekkur ederim :)Merhaba,
Ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettiginizi buraya yazarsaniz aramiza katilmis olursunuz. Sonrasinda tanisalim, beraber gitsin kilolar :)
Hosbuldum :)Öyleyse hoşgeldiniiizz yeniden :)
Spor ve diyete başladınızmı :)
Yarindan itibaren menulerini paylasmaya baslayabilirsin, onun disinda birbirimizin menulerine sporlarina yorum yazarak motivasyonumuzu artirmaya calisiyoruz.Basasiriz denemelerimi yazmayayim :)
Yarin sabah itibariyle sporada diyete basliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?