Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam, yoksa bize katilmaya mi geldiniz?
Gunaydin kizlar, araniza yeni geldim bende.
Simdi tartildim 80.0 kg

Güzel, başlangıç kilosu o zaman bu. yeni evli olduguna göre çocuk yoktur, hazır bolca vaktin varken güzel bir beslenme düzeni ve biraz sporla halledersin kilo isini. Ileride hamilelik düşünüyorsan çok faydası olur.

Güzel, başlangıç kilosu o zaman bu. yeni evli olduguna göre çocuk yoktur, hazır bolca vaktin varken güzel bir beslenme düzeni ve biraz sporla halledersin kilo isini. Ileride hamilelik düşünüyorsan çok faydası olur.[/QUOTE]

Evet suan cocuk yok, dedigin gibi ileeide hamilelik icin de faydasi olacak bu kiloyla hamile kalirsam dusunemiyorum esimde bende cok kilo aldik ama onun kilo vermek icin pek girisimi yok

Son düzenleme:
günaydın hatun kişiler

öncelikle cumadan bu yana menülerime geçeyim..

cuma sabah:2 haşlanmış yumurta,2 kaşık lor,1/2 avokado
saat 11:00 1 türk kahvesi 1 soda
saat 14:00 1 avuç beyaz leblebi az kuru dut
saat 16:00 kıbrıs tatlısı getirdi arkadaş şansıma eşim geldi ona verdim bir çatal aldım
akşam:1 kase mercimek çorbası
su:2,5-3 litre

cumartesi :şu gittiğim diyetisyen aradı açlığa başladınız mı diye dedim tamam başladım o dedi 36 saat yarın saat:12 ye kadar yeme sadece iç ben 24 saat açlık yaptım ama olsundu ilk açlığım için gayet iyi idi..cumartesi kalktım bir filtre kahve içtim
3-3,5 litre su tükettim
zencefil çayı yaptım içtim
bir de maden suyu tükettim
24 saatin sonunda bir kase kuru fasulye yedim sade..

pazar:sabah:mantarlı yeşil soğanlı omlet,yanına baharatlı bal kabağı bir kaç ince parça
öğlen :filtre kahve yanına az kuru dut beyaz leblebi kayısı çekirdeği hurma falan atıştırdık
akşam döküm tavada hindi ızgara,yanına sarımsaklı kerevizli yoğurt
su:2,5 litre

demeyi unuttum sabah kalkar kalkmaz da az sıcağa yakın suya limon sirke bal katıyorum

Son düzenleme:

ilk dayağıma başlayayım ben bari
anacım o yumurtalı ekmekler gökten inmiyor dimi yağda kızarıyorlar sen şimdi sabah günaha girip o yumurtalı ekmeği yedin ara yapıp neden muz yiyorsun daha bir de adını bilmediğimiz cıss var orda Allah taş eder adamı

akşam yemeğin güzel ama o sonrasında yediğin portakal elma var ya onlar seni yarın tırmalar midendeki yemekleri içeride çürütür artık haline getirir boşaltamazsın onları sonra miden yanmaya başlar göğsün yanmaya başlar gark gurk salarsın ağızdan ,ağıza acı sular gelir çok üzülürsün çooook ,sonra parkycan senin mide nasıl mafolmuştu diye gelme bu yanlara tanıdığım iyi bir gastrolog yok zira

oldu mu ilk siftahı sana çektik şimdi

Tamam canim bundan sonra kalkar kalkmaz ilk isim bu olsun bugun olamadi..
Afiyet oslun ben hasladim
Sanada afiyet olsun canım :) yeşillikde ye bol bol :) ben limonlu su içmediğim gün kaçamağa gidiyorum sağlıklı beslenme kenara geçiyor

MERHABA CANIM HAFTASONU YOĞUN GEÇTİ MENÜ YAZMAYI UNUTTUM BUGÜNDEN İTİBAREN YAZMAYA BAŞLIYORUM,
HAFTASONU YOĞUN GEÇTİ CANIM YAZAMADIM. KAÇAMAK YAPMADIM AMA İKİ ÖĞÜN 1 ARA ÖĞÜN ŞEKLİNDE BESLENDİM. HAFTAİÇİ 3 ÖĞÜN YAPARIM. REGL OLDUM BU ARADA PİL ALAMADIĞIM İÇİN PAZARTESİ TARTISI BİLDİREMEDİM AMA CUMAYA NET BİLDİRİRMİM OLUR İNŞALLAH:) ASLINDA SPOR YAPABİLİRDİM AMA TEMBELLİKTEN YAPMAK İSTEMEDİM 15 DK BİLE OLSA HAREKET ŞART. HAFTAİÇİ 5BİN ADIM CİVARI OLUYOR ADIMSAYARIM ORTA HAREKETLİ YAŞAMIM VAR
SEN NASILSIN HAFTASONU NASIL GEÇTİ. SENİN BEBEĞİN KAÇ AYLIKTI?

Senin sporlar zaten iyi oluyor ama su az olmus son iki gundur. Bir de merak ettim, sogan salatasi nasil oluyor?

Yine guzel spor olmus ama diger kisma birsey demiyim Oldu bitti, takilmadan diyete devam.

Sumak, zeytinyağı ve maydanoz ile harmanliyorum. Isteğe gore nar ekşisi de katılabiliyor. Kış için mükemmel bir koruma yöntemi:)

Bu arada günaydın hanımlar
Yükselen yıldızları görünce hemen paylaşmak istemiştim ama resim çıkmamış mı ne.. Üzerine tıklayınca açılıyormuş gerçi.

Pazartesi tartılarınızı genel olarak çok beğendim hanımlar, hadi bakalım güzel eksiler bekliyor bizi cumaya umarım ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…