- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.461
Gunaydin kizlar, araniza yeni geldim bende.
Simdi tartildim 80.0 kg
Günaydın tatlım
başlıyoruz hazır mıyızHaydiii hayirlii olsunnn o zamannn. Ben ilk zamanlar yedimm sopami çok sert düşündüm değildi :)) anlatt bize kaptanicemmm boll boll nasil zayıfladığını anlattt :)))
Sabah sıcak limonlu suyunu içtinmi yada sadece sıcak su :)Gunaydin kizlar, araniza yeni geldim bende.
Simdi tartildim 80.0 kg
Himm hayir ama henuz baslamadim kahvaltiya hemen iciyorum tesekkur ederimSabah sıcak limonlu suyunu içtinmi yada sadece sıcak su :)
Iyi aksamlarrr inanilmaz yoğun geciyor evde 15 kişiyiz diyeyim siz anlayin artikk :))) maalesef cıs cos ta varrdiii
Sabahh
Menemen
Peynir
2 dilim yumurtali ekmek
Ara
Kahve
Cıs
Muz
Akşam
Kuru fasulye
Karnibahar
Kabak
Salata
Pilavv yemadimm :)
Aksam yemekten sonra 1 portakal 1 elma..
Su 2 litre
Spor gün boyu kosturmaca vardi ama sayilmazz tabii
Kahvaltıdan yarım saat 1 saat öncesi idael zaman yumurtalarıda haşla hatta bende gideyim haşlayayım :)Himm hayir ama henuz baslamadim kahvaltiya hemen iciyorum tesekkur ederim
Tamam canim bundan sonra kalkar kalkmaz ilk isim bu olsun bugun olamadi..Kahvaltıdan yarım saat 1 saat öncesi idael zaman yumurtalarıda haşla hatta bende gideyim haşlayayım :)
Sanada afiyet olsun canım :) yeşillikde ye bol bol :) ben limonlu su içmediğim gün kaçamağa gidiyorum sağlıklı beslenme kenara geçiyorTamam canim bundan sonra kalkar kalkmaz ilk isim bu olsun bugun olamadi..
Afiyet oslun ben hasladim
MERHABA CANIM HAFTASONU YOĞUN GEÇTİ MENÜ YAZMAYI UNUTTUM BUGÜNDEN İTİBAREN YAZMAYA BAŞLIYORUM,Güüünaydıın,
Benim tartım 53.7 (+200). Hiç önemli değil zira bebek emmedi.
Yine de cumaya kadar sporu arttirmam lazim ama cumaya kadar yalnızım bakalım nasil yapicam.
inciitanesi kertim neredesin haftasonu menü paylaşmadın sanırım. Nasıl geçti, spor, hareket var mıydı? Nasıl bir diyet uyguluyorsun?
HAFTASONU YOĞUN GEÇTİ CANIM YAZAMADIM. KAÇAMAK YAPMADIM AMA İKİ ÖĞÜN 1 ARA ÖĞÜN ŞEKLİNDE BESLENDİM. HAFTAİÇİ 3 ÖĞÜN YAPARIM. REGL OLDUM BU ARADAGüüünaydıın,
Benim tartım 53.7 (+200). Hiç önemli değil zira bebek emmedi.
Yine de cumaya kadar sporu arttirmam lazim ama cumaya kadar yalnızım bakalım nasil yapicam.
inciitanesi kertim neredesin haftasonu menü paylaşmadın sanırım. Nasıl geçti, spor, hareket var mıydı? Nasıl bir diyet uyguluyorsun?
Senin sporlar zaten iyi oluyor ama su az olmus son iki gundur. Bir de merak ettim, sogan salatasi nasil oluyor?
Yine guzel spor olmus ama diger kisma birsey demiyimOldu bitti, takilmadan diyete devam.
Dün yaptığım pilates sonrası tüm kaslarım
Plates sonrası esneme hareketleri var aslında onlari yaptın mı. Yaparsan kas ağrısını engeller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?