Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Su gerçekten çok az canım. Ben sabahtan öğlene kadar 1lt su içiyorum. Sen de o şekilde 1 lt öğleden önce 1lt öğleden sonra diye hedef koy kendine

Yani miktarları bilemediğim için kafadan yazıyorum o zaman, sen de kendi durumuna göre guncelleyebilirsin :) 30 puan ceza

Ilk gün için güzel menü. Zamanla suyu da artırmaya çalış kelebekcim
Sabah öğle ikişer dilim ekmek üzerine tereyağ ve yanında 6-7 zeytin. Akşam üzeri 1 dilim salçalı ekmek.

Sabah öğle ikişer dilim ekmek üzerine tereyağ ve yanında 6-7 zeytin. Akşam üzeri 1 dilim salçalı ekmek.
Hiçbir şey yememişsin ki aç kalmışsın Ceza yazılacak pek bir şey de yok aslında.
Neyse yarın alışveriş yap da düzene girsin menülerin

Menü bildirim
Sabah 2 yumrta
Yeşillik
Zeytin 7 tane
Biraz peynir
Yarım havuç
Bitki çayı

Öğlen tavuk kanat

Akşam patlıcan kavurma üstüne yoğurt

Su 2 olmuştur
Spor yok
Regl gelemedi heryerim ağrıyor konuşmaya bile dermanım yok

parkbyull morordek

Kanat kaç tane acaba pirayecim:)

Herkes söylemiştir ama birde ben söyleyeyim..
Sabah yerine kahveyi spordan önce içersen metayı hızlandırıyor daha fazla yağ yakarsın birde 20 dk değilde 30 dkdan bir tık fazla spor öneririm ilk 30dk karbon 30 dkdan sonra yağ yakımı oluyor :)
Bölgesel sporuda en az 15 dk ısınmadan sonra ısınmak içinde leslie çok ideal ısınmadan sonra yaparsan kasların gevşemiş olur faydasını görürsün..
Öğle menün çok güzel..
Akşam yediğin ekmek ilk günün nazarı olsun ille ekmek yiyeceksen
Sabah öğününde tüket ve kesinlikle beyaz ekmek yeme..
Tam tahıllı çavdar tam buğday bunları ye.
Son olarak ara öğünü akşamdan sonraya bırakma sabahla öğle veya öğleyle akşam arası ara öğün yap.
Suyu artır en az 3
:)

Sasirtma dediginiz ne oluyor yani normalde ne yapiyorsunuzda o gun farkli olarak nr yapiyorsunuz? Birkac kere denk geldim ama ne oldugunu anlayamadim
Ya özellikle kalori hesabina bağlı diyet yapıyorsanız haftada hep aynı gün kalorili aynı miktar arttiriyorsun ama o gün spor u da ona göre arttiriyorsun vücut aynı kalori miktarına alismasin ki duraklama hiç yasamayasin sasirtma derken gene sağlıklı şeylerle arttiriyorsunuz

Canip peki aksam yemeklerini genelde kacta yiyorsunuz? Benim esim erken geliyo 5.30 en gec 6 da yiyoruz biz oyle oluncada ben acikiyorum siz acikmiyor musunuz

kelebekkimmAktif ÜyeÜye
Canip peki aksam yemeklerini genelde kacta yiyorsunuz? Benim esim erken geliyo 5.30 en gec 6 da yiyoruz biz oyle oluncada ben acikiyorum siz acikmiyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…