- 22 Ağustos 2014
- 75
- 132
- 93
- 41
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.501
Tesekkur ediyorum uyarin icin tabiki haklisin daha dikkat edicem belki ara ogun yapmadigim icin aciktim o kadar dayanamdimAnladim canım ben bilgilendirmek için söyledim yeni basladigin için :)
Su gerçekten çok az canım. Ben sabahtan öğlene kadar 1lt su içiyorum. Sen de o şekilde 1 lt öğleden önce 1lt öğleden sonra diye hedef koy kendineIyi aksamlar,
Sabah: kahve, limonlu su
1 yumurta, 1 salatalik, yarim domates ve kucuk bir parca peynir
Oglen: kabak yemegi 7 kasik, 2 kasik yogurt
Aksam: 5 tane tavuk kanat 2 yk bulgur pilavi ve sogan, 1 dilim ekmek
Ara: 1 mandalina yerim
Suyla basim cok dertte 1lt sugun icinde cay, 1 bardak yesil cay
Yarim saatlik yuruyusum oldu
Hoşgeldin canım1.58 boyundayim ve 58.8 kiloyum. 54 kilo ya ulasmak istiyorum
HosbuldumHoşgeldin canım
Sabah öğle ikişer dilim ekmek üzerine tereyağ ve yanında 6-7 zeytin. Akşam üzeri 1 dilim salçalı ekmek.Yani miktarları bilemediğim için kafadan yazıyorum o zaman, sen de kendi durumuna göre guncelleyebilirsin :) 30 puan ceza
Ilk gün için güzel menü. Zamanla suyu da artırmaya çalış kelebekcim
Hiçbir şey yememişsin ki aç kalmışsınSabah öğle ikişer dilim ekmek üzerine tereyağ ve yanında 6-7 zeytin. Akşam üzeri 1 dilim salçalı ekmek.
6 canım yo oğluma yedirdim bir kaçını 4 diyelimKanat kaç tane acaba pirayecim:)
Afiyet olsun canim:) Sen hiç ekmek tüketmiyo musun sabahlari falan6 canım
Yok canım tüketmiyorum hiç.Afiyet olsun canim:) Sen hiç ekmek tüketmiyo musun sabahlari falan
Anladim canım benim :)Yok canım tüketmiyorum hiç.
Arada pilav yiyorum 3 4 kaşık :)
Herkes söylemiştir ama birde ben söyleyeyim..Iyi aksamlar,
Sabah: kahve, limonlu su
1 yumurta, 1 salatalik, yarim domates ve kucuk bir parca peynir
Oglen: kabak yemegi 7 kasik, 2 kasik yogurt
Aksam: 5 tane tavuk kanat 2 yk bulgur pilavi ve sogan, 1 dilim ekmek
Ara: 1 mandalina yerim
Suyla basim cok dertte 1lt sugun icinde cay, 1 bardak yesil cay
Yarim saatlik yuruyusum oldu
Ya özellikle kalori hesabina bağlı diyet yapıyorsanız haftada hep aynı gün kalorili aynı miktar arttiriyorsun ama o gün spor u da ona göre arttiriyorsun vücut aynı kalori miktarına alismasin ki duraklama hiç yasamayasin sasirtma derken gene sağlıklı şeylerle arttiriyorsunuzSasirtma dediginiz ne oluyor yani normalde ne yapiyorsunuzda o gun farkli olarak nr yapiyorsunuz? Birkac kere denk geldim ama ne oldugunu anlayamadim
Herkes söylemiştir ama birde ben söyleyeyim..
Sabah yerine kahveyi spordan önce içersen metayı hızlandırıyor daha fazla yağ yakarsın birde 20 dk değilde 30 dkdan bir tık fazla spor öneririm ilk 30dk karbon 30 dkdan sonra yağ yakımı oluyor :)
Bölgesel sporuda en az 15 dk ısınmadan sonra ısınmak içinde leslie çok ideal ısınmadan sonra yaparsan kasların gevşemiş olur faydasını görürsün..
Öğle menün çok güzel..
Akşam yediğin ekmek ilk günün nazarı olsun ille ekmek yiyeceksen
Sabah öğününde tüket ve kesinlikle beyaz ekmek yeme..
Tam tahıllı çavdar tam buğday bunları ye.
Son olarak ara öğünü akşamdan sonraya bırakma sabahla öğle veya öğleyle akşam arası ara öğün yap.
Suyu artır en az 3
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?