- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.481
Ya sorma bu durumdan ben de şikayetçiyimHep öyle kaptan senin yoğun geçiyor hep şurda iki lafın beli kırılmıyor
Hoşgeldin aramıza :)
Merhaba saracım iyiyiz sen nasılsın?Merhaba kardeş takım nasılsınız
Acı iyidir, kaslar çalışmış demekDün yaptığım pilates sonrası tüm kaslarım ağrıyor...
Cıss coss yemeden kapatabildiysen büyük tebrik sanaIyi aksamlarrr inanilmaz yoğun geciyor evde 15 kişiyiz diyeyim siz anlayin artikk :))) maalesef cıs cos ta varrdiii
Sabahh
Menemen
Peynir
2 dilim yumurtali ekmek
Ara
Kahve
Cıs
Muz
Akşam
Kuru fasulye
Karnibahar
Kabak
Salata
Pilavv yemadimm :)
Aksam yemekten sonra 1 portakal 1 elma..
Su 2 litre
Spor gün boyu kosturmaca vardi ama sayilmazz tabii
Teşekkür ederiz, ne kadar güzeller
Süpersin parkcımkaptanım an itibari ile 67,5 um
Herkese günaydın.
Kilom 78, 2.
-100 g
Günaydın Bu arada herkese
Bugün ku kontrol tartım 66.6 Kg
300 gr ekside gözüküyorum. Umarım cumaya da guzel bi sonuçla gelirim
Evet canim maaleseffffYa sorma bu durumdan ben de şikayetçiyim
Gerçekten de dün saat 10'a bile gelmeden uyuyakalmışım
El birliğiyle kiloları verdireceğiz umarım ki :) Sen de klasik evlenme sonrası kilo alanlardansın galiba :)
Merhaba saracım iyiyiz sen nasılsın?
Acı iyidir, kaslar çalışmış demek
Cıss coss yemeden kapatabildiysen büyük tebrik sana
Süpersin parkcım
Ya sorma bu durumdan ben de şikayetçiyim
Gerçekten de dün saat 10'a bile gelmeden uyuyakalmışım
El birliğiyle kiloları verdireceğiz umarım ki :) Sen de klasik evlenme sonrası kilo alanlardansın galiba :)
Merhaba saracım iyiyiz sen nasılsın?
Acı iyidir, kaslar çalışmış demek
Cıss coss yemeden kapatabildiysen büyük tebrik sana
Süpersin parkcım
MERHABA CANIM HAFTASONU YOĞUN GEÇTİ MENÜ YAZMAYI UNUTTUM BUGÜNDEN İTİBAREN YAZMAYA BAŞLIYORUM,
HAFTASONU YOĞUN GEÇTİ CANIM YAZAMADIM. KAÇAMAK YAPMADIM AMA İKİ ÖĞÜN 1 ARA ÖĞÜN ŞEKLİNDE BESLENDİM. HAFTAİÇİ 3 ÖĞÜN YAPARIM. REGL OLDUM BU ARADAPİL ALAMADIĞIM İÇİN PAZARTESİ TARTISI BİLDİREMEDİM AMA CUMAYA NET BİLDİRİRMİM OLUR İNŞALLAH:) ASLINDA SPOR YAPABİLİRDİM AMA TEMBELLİKTEN YAPMAK İSTEMEDİM 15 DK BİLE OLSA HAREKET ŞART. HAFTAİÇİ 5BİN ADIM CİVARI OLUYOR ADIMSAYARIM ORTA HAREKETLİ YAŞAMIM VAR
SEN NASILSIN HAFTASONU NASIL GEÇTİ. SENİN BEBEĞİN KAÇ AYLIKTI?
Sumak, zeytinyağı ve maydanoz ile harmanliyorum. Isteğe gore nar ekşisi de katılabiliyor. Kış için mükemmel bir koruma yöntemi:)
Su anda oyle bir kiloya geldim ki bir yandan kilo vermek icin cok daha fazla dikkat etmem ve spor yapmam gerekiyor ama diger yandan goruntumu begenmeye basladigim icin de eskisine gore motivasyonum artti, basarabildigimi gorunce hic kacamak yapasaim gelmiyor.
Haftasonu iyi gibiydi, kacamak yok ama pazar evde birsey kalmamis fazla protein yiyemedim, bu sabah da farkettim, alisveris sart oldu. Genelde su az iciyorum onu arttirmam lazim.
Bebek yakinda 6 aylik olacak spora harekete fazla firsat olmuyor, soguk gunlerde evden hic cikmadigim olabiliyor.
Cok guzelmis deneyeyim, soganin acisini suyla cikariyor musun?
Esneme de yaptik ama ben cok hammisim.
Sanırım kastedilen şey, uzun süredir diyet yapıyorsanız ve belirli tip besleniyorsaniz, kilo verme durunca birbdegisiklik yapmak.Sasirtma dediginiz ne oluyor yani normalde ne yapiyorsunuzda o gun farkli olarak nr yapiyorsunuz? Birkac kere denk geldim ama ne oldugunu anlayamadim
Suyu fazlalastirmalisin canım ilk güne göre güzel menü bide akşam menülerin de eğer pilav yiyorsan hiç ekmek yeme ekmek yiyosan pilav yemeIyi aksamlar,
Sabah: kahve, limonlu su
1 yumurta, 1 salatalik, yarim domates ve kucuk bir parca peynir
Oglen: kabak yemegi 7 kasik, 2 kasik yogurt
Aksam: 5 tane tavuk kanat 2 yk bulgur pilavi ve sogan, 1 dilim ekmek
Ara: 1 mandalina yerim
Suyla basim cok dertte 1lt sugun icinde cay, 1 bardak yesil cay
Yarim saatlik yuruyusum oldu
Yani miktarları bilemediğim için kafadan yazıyorum o zaman, sen de kendi durumuna göre guncelleyebilirsin :) 30 puan cezaHanımlar,
Ben bugün menü yazmayayım, haftasonu alışverişe gidemeyince evde birsey kalmadi ekmek, tereyağ ve zeytinle beslendim bugün cezami bekliyorummorordek . Neyseki yarın herşey normale dönecek.
Ilk gün için güzel menü. Zamanla suyu da artırmaya çalış kelebekcimIyi aksamlar,
Sabah: kahve, limonlu su
1 yumurta, 1 salatalik, yarim domates ve kucuk bir parca peynir
Oglen: kabak yemegi 7 kasik, 2 kasik yogurt
Aksam: 5 tane tavuk kanat 2 yk bulgur pilavi ve sogan, 1 dilim ekmek
Ara: 1 mandalina yerim
Suyla basim cok dertte 1lt sugun icinde cay, 1 bardak yesil cay
Yarim saatlik yuruyusum oldu
Aslinda normalde ekmekle cok aram yok benim ama cok acikmistim sanirimSuyu fazlalastirmalisin canım ilk güne göre güzel menü bide akşam menülerin de eğer pilav yiyorsan hiç ekmek yeme ekmek yiyosan pilav yeme
Öncelikle hosgeldin1.58 boyundayim ve 58.8 kiloyum. 54 kilo ya ulasmak istiyorum
Anladim canım ben bilgilendirmek için söyledim yeni basladigin için :)Aslinda normalde ekmekle cok aram yok benim ama cok acikmistim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?