Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hep öyle kaptan senin yoğun geçiyor hep şurda iki lafın beli kırılmıyor
Ya sorma bu durumdan ben de şikayetçiyim
Gerçekten de dün saat 10'a bile gelmeden uyuyakalmışım
Merhaba
Okudum kabul ettim
morordek
Hoşgeldin aramıza :)
El birliğiyle kiloları verdireceğiz umarım ki :) Sen de klasik evlenme sonrası kilo alanlardansın galiba :)
Merhaba kardeş takım nasılsınız
Merhaba saracım iyiyiz sen nasılsın?
Dün yaptığım pilates sonrası tüm kaslarım ağrıyor...
Acı iyidir, kaslar çalışmış demek
Cıss coss yemeden kapatabildiysen büyük tebrik sana
Teşekkür ederiz, ne kadar güzeller
kaptanım an itibari ile 67,5 um
Süpersin parkcım
Herkese günaydın.
Kilom 78, 2.
-100 g

Günaydın Bu arada herkese

Bugün ku kontrol tartım 66.6 Kg

300 gr ekside gözüküyorum. Umarım cumaya da guzel bi sonuçla gelirim

Evet canim maaleseffff ama umarim sizlerle birlikte basaracagim

Teşekkür ederim canım bende iyiyim

hanımlar canlar ciğerler menülerimizi düzenli paylaşalım paylaşırken de beni etiketleyelim olur mu ara ara sayfayı açıp sayfa sayfa dolanmaktansa direkt etiketle menülerinizi görebilirim..

ha bir de sayfa sayfa ilerlersek güzel olur tabi

Su anda oyle bir kiloya geldim ki bir yandan kilo vermek icin cok daha fazla dikkat etmem ve spor yapmam gerekiyor ama diger yandan goruntumu begenmeye basladigim icin de eskisine gore motivasyonum artti, basarabildigimi gorunce hic kacamak yapasaim gelmiyor.

Haftasonu iyi gibiydi, kacamak yok ama pazar evde birsey kalmamis fazla protein yiyemedim, bu sabah da farkettim, alisveris sart oldu. Genelde su az iciyorum onu arttirmam lazim.

Bebek yakinda 6 aylik olacak spora harekete fazla firsat olmuyor, soguk gunlerde evden hic cikmadigim olabiliyor.

Sumak, zeytinyağı ve maydanoz ile harmanliyorum. Isteğe gore nar ekşisi de katılabiliyor. Kış için mükemmel bir koruma yöntemi:)

Cok guzelmis deneyeyim, soganin acisini suyla cikariyor musun?

Esneme de yaptik ama ben cok hammisim.

Yok hayır çıkarmıyorum. Ben soğanı her daim sevdiğim için sıkıntı olmuyor bana. Bence suyunu çıkartmak iyi olmaz gibime geliyor. içerisindeki besinler yok olabilir o sekilde.

Hanımlar bende fazla sessizim biliyorum eşim 10 gün evde :)
Basım da hala geçmedi.
Bu sabah 66.5.
yarın yapıcam sasirtma yi bi güç gelmiş olsun bi de temizlik yapayım sasirtma derken ekmek yok ama
Bide dün pazara gittik ya o ne ateş pahasi ya dışarıda yemek yesen daha ucuz valla

Sasirtma dediginiz ne oluyor yani normalde ne yapiyorsunuzda o gun farkli olarak nr yapiyorsunuz? Birkac kere denk geldim ama ne oldugunu anlayamadim

Hanımlar,
Ben bugün menü yazmayayım, haftasonu alışverişe gidemeyince evde birsey kalmadi ekmek, tereyağ ve zeytinle beslendim bugün cezami bekliyorum morordek . Neyseki yarın herşey normale dönecek.

İyi akşamlar
Sabah
Ilık limonlu su
2 dilim ekmek arasına 1 hindi füme ve ince dilim kaşar ile tost
Roka
1 biber

Ara
Yarım elma

Öğle
1 but
1 tabak fırın patlican üzerine yoğurt ve çok az tereyağı ve biber yaktım.
Taze soğan
2 dilim ekmek

Ara
4 top Yulafli bar ( kendi yaptığım )

komşuma gitmiştim saat 5 de 3 tane haşlanmış içli köfte yedim ve günü kapattım
Çay

Filtre kahve

1 bardak kefir içerim

3 litre su

Spor: 15 dakika bölgesel ayvacicegi

Iyi aksamlar,
Sabah: kahve, limonlu su
1 yumurta, 1 salatalik, yarim domates ve kucuk bir parca peynir

Oglen: kabak yemegi 7 kasik, 2 kasik yogurt

Aksam: 5 tane tavuk kanat 2 yk bulgur pilavi ve sogan, 1 dilim ekmek

Ara: 1 mandalina yerim

Suyla basim cok dertte 1lt su gun icinde cay, 1 bardak yesil cay
Yarim saatlik yuruyusum oldu

Suyu fazlalastirmalisin canım ilk güne göre güzel menü bide akşam menülerin de eğer pilav yiyorsan hiç ekmek yeme ekmek yiyosan pilav yeme

Hanımlar,
Ben bugün menü yazmayayım, haftasonu alışverişe gidemeyince evde birsey kalmadi ekmek, tereyağ ve zeytinle beslendim bugün cezami bekliyorum morordek . Neyseki yarın herşey normale dönecek.
Yani miktarları bilemediğim için kafadan yazıyorum o zaman, sen de kendi durumuna göre guncelleyebilirsin :) 30 puan ceza
Ilk gün için güzel menü. Zamanla suyu da artırmaya çalış kelebekcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…