- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.994
- 468
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.521
Diyetin ilk günleri açlık oluyor özellikle aç uyumalısın canım :) uyu ve sabah o açlıktan eser kalmadığını gör.kelebekkimmAktif ÜyeÜye
Canip peki aksam yemeklerini genelde kacta yiyorsunuz? Benim esim erken geliyo 5.30 en gec 6 da yiyoruz biz oyle oluncada ben acikiyorum siz acikmiyor musunuz
Gunaydin bu aradaDiyetin ilk günleri açlık oluyor özellikle aç uyumalısın canım :) uyu ve sabah o açlıktan eser kalmadığını gör.
5.30 6 günü kapatmak için çok iyi bende 6da yiyorum akşam yemeğimi..
Zaten 6dan sonra hemen acıkıyorsan bu o beyaz ekmeğin ve yüksek doz karbonhidratın suçudur.. Protein bol vitaminli az karbonhidratlı şeyler yersen acıkmazsın.. limonlu suyunu içtinmi :)
Günaydın canım ben bugün geç kalktım alarmım tlf sessizde kaldığı için çalmamış namazada kalkamadım zaten gece boyu tuhaf rüyalar gördümGunaydin bu arada
Evet ictim canim
Ben de en geç 6'da yiyorum canım. Acıkırsan tarçınlı süt veya ayran içebilirsin.Canip peki aksam yemeklerini genelde kacta yiyorsunuz? Benim esim erken geliyo 5.30 en gec 6 da yiyoruz biz oyle oluncada ben acikiyorum siz acikmiyor musunuz
Çok sevindim canım. Hedefe ulaştık diye durmak yok tabi ki aynen devamÖrdeğimmmm.. Ben hedefime ulaştım.
Bu sabah itibariyle 78 im. Cumaya kadar 500g daha veririm inşallah.
Ördeğimmmm.. Ben hedefime ulaştım.
Bu sabah itibariyle 78 im. Cumaya kadar 500g daha veririm inşallah.
Evet ben de en gec 6 gibi yemeye çalışıyorum. Bu sayede yemek düzene giriyor sabah kahvaltısı atlanmiyor.Canip peki aksam yemeklerini genelde kacta yiyorsunuz? Benim esim erken geliyo 5.30 en gec 6 da yiyoruz biz oyle oluncada ben acikiyorum siz acikmiyor musunuz
Bu şaşırtma mıydı, ketoya ne zaman başlıyorsun?Menüm
Kahve
Sabah: 2 yumurtadan Kaşarlı omlet
6 zeytin
Labne
Beyaz peynir
3 dukan pankek
Aksam:1 kase et suyuna çorba
2 baget
3 dukan pankek
Su 1 buçuk 2 arası
Spor yok
Bide benim adet 1 ay gecikti polikistik over ve trombofili hastasıyım galiba kilo vermeme engel
parkbyull
Mevsimdendir canım Bol Vitamin alırsan İnşaAllah geçer :)hadi o zaman kahvaltiya evet her gun ayni sey sıkar.. bende gec uyandim hasta olucam ondan sanirim 2 gundur uyanamiyorum surekli bi uyku hali..
Merhaba Esra hoş geldin,1.58 boyundayim ve 58.8 kiloyum. 54 kilo ya ulasmak istiyorum
Durmak yok.Çok sevindim canım. Hedefe ulaştık diye durmak yok tabi ki aynen devam
Tesekkurler. Acikcadi isvec diyetine basladim 6 gun yapmayi dusunuyorumMerhaba Esra hoş geldin,
Boy ve kilomuz benzermiş, hedefine de bayağı yakınsın. iyi kilo vermeler :)
Amin canım. Senin de hedefine ulaşacağına eminim. Bir günde kilo vermediğimiz gibi bir günde de almıyoruz. Dün geride kaldı bugün yepyeni bir gün. Spora ağırlık verirsen dengeyi sağlayacağına eminim. Bi de bol suuuuGünaydın hanımlar,
Dünkü bol ekmekli menümden sonra, akşam eşimin alışveriş yapmasıyla güne limonlu su ardından haşlanmış yumurta ile başladım. 3 gün çok dikkat edeyim, umarım olumsuz etkilemez tartıyı.
Süpersin kardelen, darısı başımıza
Evet ben de en gec 6 gibi yemeye çalışıyorum. Bu sayede yemek düzene giriyor sabah kahvaltısı atlanmiyor.
canım merhaba menün hoş .Bugünkü menümmorordek parkbyull
Sabah
Ara
- Peynirli yumurta
- Az peynir
- 3 zeytin
- Yeşil çay
Akşam
- 1 portakal
- 1 avuç fındık
2,5 lt su
- 3 kaşık etli patates yemeği
- 3 kaşık bulgur pilavı
- 1 kase yoğurt
50 dk bölgesel egzersiz
1 saat yürüyüşayvacicegi
tatlım hem omlette kaşar,hem labne (bence o bir cıss) hem beyaz peynir ...peynir kalorisi çok yüksek bir öğedir aslına bakarsan ...Menüm
Kahve
Sabah: 2 yumurtadan Kaşarlı omlet
6 zeytin
Labne
Beyaz peynir
3 dukan pankek
Aksam:1 kase et suyuna çorba
2 baget
3 dukan pankek
Su 1 buçuk 2 arası
Spor yok
Bide benim adet 1 ay gecikti polikistik over ve trombofili hastasıyım galiba kilo vermeme engel
parkbyull
en sevdiğim kahvaltı stili afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?