Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kelebekkimmAktif ÜyeÜye
Canip peki aksam yemeklerini genelde kacta yiyorsunuz? Benim esim erken geliyo 5.30 en gec 6 da yiyoruz biz oyle oluncada ben acikiyorum siz acikmiyor musunuz
Diyetin ilk günleri açlık oluyor özellikle aç uyumalısın canım :) uyu ve sabah o açlıktan eser kalmadığını gör.
5.30 6 günü kapatmak için çok iyi bende 6da yiyorum akşam yemeğimi..

Zaten 6dan sonra hemen acıkıyorsan bu o beyaz ekmeğin ve yüksek doz karbonhidratın suçudur.. Protein bol vitaminli az karbonhidratlı şeyler yersen acıkmazsın.. limonlu suyunu içtinmi :)

Gunaydin bu arada
Evet ictim canim

Gunaydin bu arada
Evet ictim canim
Günaydın canım ben bugün geç kalktım alarmım tlf sessizde kaldığı için çalmamış namazada kalkamadım zaten gece boyu tuhaf rüyalar gördüm
Şimdi bende içeceğim limonlu suyumu :)
Bugün sabah yumurtalı kuru patlıcan yiyeceğim kaç gündür haşlanmış bıktırdı benide ..

hadi o zaman kahvaltiya evet her gun ayni sey sıkar.. bende gec uyandim hasta olucam ondan sanirim 2 gundur uyanamiyorum surekli bi uyku hali..

Günaydın hanımlar,

Dünkü bol ekmekli menümden sonra, akşam eşimin alışveriş yapmasıyla güne limonlu su ardından haşlanmış yumurta ile başladım. 3 gün çok dikkat edeyim, umarım olumsuz etkilemez tartıyı.

Ördeğimmmm.. Ben hedefime ulaştım.
Bu sabah itibariyle 78 im. Cumaya kadar 500g daha veririm inşallah.

Süpersin kardelen, darısı başımıza

Canip peki aksam yemeklerini genelde kacta yiyorsunuz? Benim esim erken geliyo 5.30 en gec 6 da yiyoruz biz oyle oluncada ben acikiyorum siz acikmiyor musunuz
Evet ben de en gec 6 gibi yemeye çalışıyorum. Bu sayede yemek düzene giriyor sabah kahvaltısı atlanmiyor.

Bu şaşırtma mıydı, ketoya ne zaman başlıyorsun?

Amin canım. Senin de hedefine ulaşacağına eminim. Bir günde kilo vermediğimiz gibi bir günde de almıyoruz. Dün geride kaldı bugün yepyeni bir gün. Spora ağırlık verirsen dengeyi sağlayacağına eminim. Bi de bol suuuu

canım merhaba menün hoş .
ben olsam akşam yemeğinde iki karbonhidrat öğesini bir arada tüketmem yalnız,hem patates hem bulgur olmuyor ,fakat biz türküz

tatlım hem omlette kaşar,hem labne (bence o bir cıss) hem beyaz peynir ...peynir kalorisi çok yüksek bir öğedir aslına bakarsan ...
dukan diyeti yapıyorsun anladığım kadarıyla,o yediğin pankekler toplamda 2 kaşık yulaf kepeğindendir umarım
uzmanlara göre kırmızı et ve beyaz etin bir arada tüketilmemesi gerekiyormuş,
hatta A kan grubunda kırmızı et tolere edilemiyor kesin bilgi yayalım..

bu arada dukan diyetini yapmış birisi olarak ,net söyleyebilirim ki hayatınızın hatasını yapıyorsunuz ben kendimi mafettim siz mafetmeyin.

Son düzenleme:
günaydın ballar

morordek kaptanım

dünkü menüm:
sabah:
2 haşlanmış yumurta
3 hindi füme
zeytin
maydanoz
şekersiz çay

saat30
şekersiz türk kahvesi
soda
yer fıstıklı bar (daha almam arkasını okudum hem şeker şurubu hem şeker varmış oysa fitlifecılar yiyor)

15:30 :1 byük havuç kemirdim..

akşam:Hindi ızgara
sarımsaklı yoğurtlu kereviz
kuru fasulye çoz az yedim

su:3,5 litre
spor:yok

güncel kilom 67,1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…