Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkesi tebrik ediyorum masallah :)
E Evvab canım bende yavaş veriyorum dün tahlil verdim.bakalım. sonuçlar nasıl çıkacak benden sonra başlayan komşum 4 kg vermiş gerçi o takviye gıda da alıyo ama olsun sonuçta bu kiloya daha fazla gitmesi lazım düşününce hem senin regl de eklenmiş üzme kendinı bazi haftalar olur böyle önemli olan istikrarlı bi şekilde devam etmek

Liste önemli değil ama kilo veremiyorum beni görenler senin yerinde biz olsak şimdi erimiştik diyorlar
Moralini bozma canım bazen olabiliyor. Menülerin sporun gayet iyiydi. Sabret ve istikrarla devam et. Başaracaksın. Her hafta yüksek kilolar verilmiyor ne yazıkki

Gene de güzel gitmiş, o kabizligin etkisi haftaya yansır güzel şekilde.

Aaa pardon ozur dilerim :)
Baslangic 80.0 bugun 79.5 %0.625 morordek

Tebrikler, ilk hafta için iyi, zaten kaçamağın da vardı o kadar olur. Aynen devam..
51.8 --> 51.3
Yüzde: 0,965

Seninki de cok iyi, motivasyonu bozma zaten düşük kilolardasin haftada 500gram yeterli

Merhabalar hanımlar
Ben bu hafta daha güzel eksikler bekliyodum kendimdem ama regl olamadım hala vücudumda bi sislik hissediyorum
Geçen cuma: 97.6
Bu cuma: 96.6
Fark: -1

Nurumcan gereksiz kendini üzüyorsun haftada 1 kilo oldukça iyi, bu şekilde 6 ayda 25-30 kilo verirsin daha ne olsun :)

Ben de 77,9 kiloyum.
(78,3/77,9/0,4/0,51)

Bence senin birkaç hafta sonra kilolar daha hızlı gitmeye başlar. Dukan sonrası azar azar karbonhidrat eklemeye başladın vücut alışınca daha kolay olacak.
75.8
yeni üyeyim sadece kilo yeter galiba

500gram da sizden gitmis. Bu hafta guzel gecmis. Evet, zaten gecen cuma yoktunuz. Bundan sonra cumadan cumaya olan farka göre yüzde hesaplarsınız.

Çok stres yapıyorsun canım benim. Biraz rahatla. Ben kendimden biliyorum bi hafta çok iyi kilo verirdim bi hafta çok az. Sen doğrudan şaşma mükafatını er yada geç göreceksin. Biraz rahatla...
Allah razı olsun canım benim ❤ rahatlayacağım inşaAllah :)

11:30 da diyetisyene gideceğim bakalım onun tartısında kaç geleceğim

oho ben bu grupta kaç kere artı geldim 3-4 hafta üst üste sabit geldiğimi de bilirim stres yapmaya lüzum yok sal kendini rahatla bak gittikçe şaşıracaksın.
İnşaAllah canım sen benim idolümsün garii üşütük miniğinede Rabbim şifa versin

Sanırım haklısın. İnşallah ben de artık 1 kilo verdiğim haftaları görürüm.

Aynen abla zaten bir hafta bile olmadı sonuç şimdilik iyi gibi

Ya hiç olmazsam 9 ay
Ahahaha orasını ben bilmem artık
Şüphen varsa test yap
Gunaydin hanimlar kilo bildirimi yapayim %0.625
Kaptanı nasıl zorlasam Tamam sayısalcıyız da verilen yüzde 0,625 ise bu hafta kaç kiloyumdur diye sorular sormayın bana yormayın beni
Tebrikler parkcım
Ben 2 hafta önce gruba katıldım. İlk gün bildirdim 2 hafta deneme süresi dendi. Bu hafta yeni üye olarak girecek miyim listeye????
S_A'cığım 2 hafta deneme süresi var ancak bu 2 haftada düzenli katılım yaptığını söyleyemeyeceğim. Geçen haftalarda kilo bile bildirmedin. Bu riski alarak seni listeye sokamam şu anda :) Gerçekten azimli, kararlı oldugunu gordugum zaman eklerim listeye.
51.8 --> 51.3
Yüzde: 0,965
Tebrikler judieecim
Merhabalar hanımlar
Ben bu hafta daha güzel eksikler bekliyodum kendimdem ama regl olamadım hala vücudumda bi sislik hissediyorum
Geçen cuma: 97.6
Bu cuma: 96.6
Fark: -1
Süpersin Nurumcan
Ben de 77,9 kiloyum.
(78,3/77,9/0,4/0,51)
Tebrikler kardelencim senin de çok iyi
75.8
yeni üyeyim sadece kilo yeter galiba
Şimdilik yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…