- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.201
Sen de mi brütüs bu hafta herkes artıda olacak galiba.Günaydın kızlar. Guzel ve mutlu bir gün olsun hepiniz icin.
Bu hafta cok gayret edemedim ben malesef. Hafta sonu hariç spor yapamadim. Menülerimde de kaçırdım biraz o yuzden bu hafta artıdayım malesef.
Guncek kilom 66.5 kg 400 gr artidayim.
Umarım haftaya durumu degistiririm.
Süpersin canım bravoGünaydın hayırlı cumalar hanımlar
200 gr vermişim 2 günde ,kilom 83.3
Harikasın canım artı bekliyordun düşündüğün gibi olmamış çok şükürGünaydınlar hanımlar
Kahvaltılar yapıldı
Kahvaltı öncesi tartıldım tabiki
Geçen cuma:96.6
Bu cuma: 96.4
-200 gr
Anaaa hep ayniyim ya canım bende bu sene hem sağlık sorunları hem de oğlum için ara verdim ise sen eski öğrencilerin velilerim eşimi tebrik ediyorlarmis hulya hoca hamile diye beni de görünce muzur muzur gülüyor lar bende çok uzulmustum yaBu arada bi anımı paylaşayım belki motivasyon arttırır. Gerçi Kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum kimse tepki vermiyor ama olsun anlatıcam. Sağolsun ördeğim beğeniyor, onay veriyor.
Geçen sene Nisan ayıydı. Çocukları parka götürmüştüm. 94 kiloydum o zamanlar. Hiç tanımadığım bi kadın hamile misin diye sordu bana. İşte o soru benim için bi dönüm noktası oldu. Kocaman bi karnım vardı çünkü kadın haklıydı. Kim olsa öyle zannederdi. Küçük daha 10 aylık filandı o zaman. Tamam dedim artık böyle devam edemem. Ama maalesef çok fazla başarısız diyet denemelerim olduğu için gerekli motivasyonu bulmak için arayışa girdim. İnternette diyet yapıp başarılı olan insanların hikayelerini okurken burayı buldum. Tam aradığım şeydi burası. Herkes çok sıcak karşıladı beni. Herkesin sorunları ortak olduğu için herkes birbirini alıyordu herkes aktifti. 5 ayda 15 kilo verdim ve mezun oldum 79 kiloyla. Şimdi tekrar döndüm ve hedefim 60. Bunu başarıcam. Parktaki kadına da gidip teşekkür edicem.
60.7 hedefı gecmek ne guzel yuppııı8 Şubat Hedefleri
ayvacicegi : 52
BeyazOrkidem : 60,8
@hayalalemiveben : 65,5
A Asmii : 74
kardelelen321 : 77,2
@Nurumcan94 : 95,8
@parkbyull : 67
Hmavidag : 66,8
@L E Y L : 74
@kelebekkimm : 78,7
@judiee : 50,9
@destina06 : 75
@Esra2344 : 58
@S_A : 91,8
@beyazinci : 58
Tebrikler canım eksi gelmişsinBugun başlıyorummorordek :)
Teşekkür ettimayvacicegi yemeyi evet biyere kadar severim de yapınca benimkiler hem eğleniyor hem mutlu oluyor ya işte onu çok seviyorum
Busabah kilom 67.2
Yağ oranı %37.0
Fazla çılgınlık fazla hareketten vücut şaşırdı galiba :)Tebrikler canım eksi gelmişsin
Moral bozmuyoruz canım haftaya güzel sonuçlarla gelicezdegil krdelencimm benim benn cok cok uzgunum ama haftaya gidecek
Geçen haftalar 74.8 dim vu hafta 76 oldum maaleseff +1200
İnşallah yaza kadar gidecek canım. Sağlıklı beslenme ve sporla gidecek o göbekler.Anaaa hep ayniyim ya canım bende bu sene hem sağlık sorunları hem de oğlum için ara verdim ise sen eski öğrencilerin velilerim eşimi tebrik ediyorlarmis hulya hoca hamile diye beni de görünce muzur muzur gülüyor lar bende çok uzulmustum ya
Maaşallah canım ya her hafta nasıl böyle güzel kilolar veriyorsun. Sırrın nedir anlatsana biraz. SüpersinEki Görüntüle 2233725
Evt bu hafta ıtıbarıyle
61.6-60.7 900 gr
gıtmiş ıyıkıde gıtmiş cok şükür bin şükür
Müthişsin60.7 hedefı gecmek ne guzel yuppııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?