- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.221
Teşekkür ettim canım bizde bayildik valla :)Vaaaaooov çok güzel olmuş
Hoşgeldin canım aramıza. İnşallah yaza fit olucaz hep beraber.merhaba hanımlar buraya davet edildim. teşekkür ederim. uhs ben 34 yaşındayım kamuda çalışıyorum.1 oğlum var
bir kaç sene önce 2. takımdaydım. 68 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum
Diyet yapma o zaman sağlıklı beslen,su iç hareket et çocuk büyütmek zor gerçekten haklısın ama şöyle düşün hep böyle kalmıycaz vücudumuz gittikçe yaşlanıyor damarlarımız kalbimiz onları bu kadar bozmaya ne hakkımız var bunun şekeri var tansiyonu var kolesterolü var herşey daha sağlıklı olmak için benim büyüklerimin hiçbiri yaşamıyor gözlerimin önünde yaşadılar hastalıklarını, hersebep kilo değil tabiki ama bide bunu eklemeyelim dimi.torunlarını sevmek istemezmisin?hadi önce uykusuzluğuna bi çözüm bul doktor tavsiyesiyle ilaç gerekirse.yoğurt süt uyku yapar çocuğa yemiyormu. 3 gün sonrada sen beri uyarırsınkolay gelsinÇocukları okuldan alıyorum yemek yapma vaktidir nedir valla şaşırdım artık evin işini bitiremiyorum diyet miyet yok yapamıyorum.
Diyetidemişti en geç gece 11 de yat sabah erken kalk metabolizma çalışsın diye erken yayıncada vücut dinlenir daha iyi kilo verirsin falan diye ben bu Ağustos’tan beri böyleyim bu düzensiz uyku beni mahfetti koş boyunca kilo aldım resmen
HoşgeldinizBen Antalya’da yaşıyorum. Nişanlıyım 14 Eylül de evleneceğim gelinlik giyeceğim her genç kızın hayali zayıf bir gelin olmak. Turizmciyim. Kısaca böyle.
Sizde hoşgeldinizkuralları okudum kabul ediyorum. ben tam anlamıyla pazartesi başlıcam. bu üç gün yediklerime dikkat edicem. pazartesi sabahta kilomu bildiririm.
hosgeldinizmerhaba hanımlar buraya davet edildim. teşekkür ederim. uhs ben 34 yaşındayım kamuda çalışıyorum.1 oğlum var
bir kaç sene önce 2. takımdaydım. 68 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum
Katılıyorum yazdıklarınaDiyet yapma o zaman sağlıklı beslen,su iç hareket et çocuk büyütmek zor gerçekten haklısın ama şöyle düşün hep böyle kalmıycaz vücudumuz gittikçe yaşlanıyor damarlarımız kalbimiz onları bu kadar bozmaya ne hakkımız var bunun şekeri var tansiyonu var kolesterolü var herşey daha sağlıklı olmak için benim büyüklerimin hiçbiri yaşamıyor gözlerimin önünde yaşadılar hastalıklarını, hersebep kilo değil tabiki ama bide bunu eklemeyelim dimi.torunlarını sevmek istemezmisin?hadi önce uykusuzluğuna bi çözüm bul doktor tavsiyesiyle ilaç gerekirse.yoğurt süt uyku yapar çocuğa yemiyormu. 3 gün sonrada sen beri uyarırsınkolay gelsin
Katılıyorum size ama bende bıkkınlık var işte 10 seneden beri diyet yapmaktan bıktım yoruldum artık ama haklısınızKatılıyorum yazdıklarınaLeyl-i-fer cim. Aslında sağlıklı beslenmek ilk şart, abur cubur hamurişleri yemesek kilo veririz. Zaten onu öncelikli çözümlemek lazım. Kaliteli bir yaşam için ömür boyu buna dikkat edersek zaten mutlu bi yaşantımız olur. Bi de çocuklarımızın güzel günlerini görmek isteriz vurguladığı gibi. Çökmüş bi anneanne olmak istemiyorum açıkcası.
Kuzum sagol kararay yapıyorum harfıyyen uyuyorum hamur ısı tatlı yok ekmek yok pılav yok cıkardım hayatımda bol su ıcıyorum cay ıcıyorumMaaşallah canım ya her hafta nasıl böyle güzel kilolar veriyorsun. Sırrın nedir anlatsana biraz. Süpersin
Dıyet yapıyırum demeyın saglıklı beslenıyorum deyın takır takır verırsıbızKatılıyorum size ama bende bıkkınlık var işte 10 seneden beri diyet yapmaktan bıktım yoruldum artık ama haklısınız
Ne desen haklısın kaptanım hak ettikArkadaşlar siz şaka mısınız?
Kilo verme grubu mu alma grubu mu belli değil. Ortalamamız -0.348 yapıyor. Artı bile değil. Herkes mi kilo alır.. Siz daha yazmayın buraya tamam mı herkes takılsın kendi bildiği gibi. Sonra da neden kilo veremiyorum diye ağlayın.. Kusura bakmayın ama hepiniz hak ettiniz. Tabi ki kilo verenler alınmasın sözlerimi...
Maaşallah Kuzum sagol kararay yapıyorum harfıyyen uyuyorum hamur ısı tatlı yok ekmek yok pılav yok cıkardım hayatımda bol su ıcıyorum cay ıcıyorum
Haydi gayret canım.Bugün 75,5 geldim 76 idim ama çok şükür biraz daha gayret adeceğim bu hafta size söz veriyorum daha iyi olacağım.
Kaptanım spor en az haftada 2 gün yapabilirsem cezamı çekmiş olurum herhalde.akşamları eşim geç geliyor erken gelirse çocukları bırakıp çıkabilirim inşallah
Aman canım şok diyetler den uzak dur derim. Dengeli ve sağlıklı beslenerek başla biraz da spor kat derim.Selam herkese bugün kendime uygun bir diyet listesi bulmak istiyorum başlangıç olarak. Bende insülin direnci var. Ona uygun birşey bulup direnci kırmak istiyorum.
Kaptanim çok haklısın burdan uzaklaşmak aktif olmamanın cezası ağır oldu galibaArkadaşlar siz şaka mısınız?
Kilo verme grubu mu alma grubu mu belli değil. Ortalamamız -0.348 yapıyor. Artı bile değil. Herkes mi kilo alır.. Siz daha yazmayın buraya tamam mı herkes takılsın kendi bildiği gibi. Sonra da neden kilo veremiyorum diye ağlayın.. Kusura bakmayın ama hepiniz hak ettiniz. Tabi ki kilo verenler alınmasın sözlerimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?