Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet yaaa bi de kendin diyette olup misafire hamurisi, pasta tatlı çıkarmak var o da ayrı bi olay

Böyle motivasyon için caps'ler atılabilir arada.
Çok geçmiş olsun canim tez vakitte iyileşir insallah.. ev için de hayırlısı olsun.. ben de ev değiştirmek istiyo ru m ama maalesef şu an kredimiz var. Ahh ahh bi atanabilseydim istediklerimin hepsi olur du ama işte zamanin da calisamadim şimdi de bari memurluga calisayim ders sayisi azaliyor en azindan diyorum bu sefer de gece uykusuz kalınca odaklanamiyorum ama ne olursa olsun başliycam.

Oğlun büyüdükçe uykusu da düzelecektir canım sıkma canını.
İnşallah sen de atanır dileklerine kavuşursun canım

Maaleseff ben karbonhidrat yedim (
Oooo bu akşam yemeyeydin iyiydi tatlım. Neyse olmuş artık. Leslie filan yapabilirsen yap istersen.
Ben bu hafta hiç spor yapamadım. Tartım da yarın hiç iyi çıkmayacak o kesin. Ama yarından itibaren çok kararlıyım. Disiplinle istikrarlı bi şekilde hedefime ilerlicem. Şurda yaza ne kaldı. Aksi taktirde çok pişman olucam.

Oğlun büyüdükçe uykusu da düzelecektir canım sıkma canını.
İnşallah sen de atanır dileklerine kavuşursun canım
Evet canimm senin dediklerin aklımda neyseki 2. Cocugun ilki gibi degil cok yipratici olurdu. insallah duzelecek..

Off benim de öyle yaa.. ama dediğin gibi birakmak yok ya aslinda bizim hatamiz ne biliyor musun 1 gün bozunca off nede olsa bozduk deyip sürekli yemek.. yani benim öyle oluyor aslinda bi gün bozsam bile ertesi gün hemen diyete devam etmeliyim..

Çok doğru asmi benim bu haftam resmen bu yüzden gitti zaten sisim regl im diye günler vardı bide yani abartmadim ama dikkat ettigim de söylenemez. Çok hırs yaptım bu hafta yarından itibaren menulerimle bomba gibi geliyorum hadi bakalım haftaya cuma güzel bi eksiyle geleyim insallah:)

Ya ben artık buna dikkat edeceğim sen de dikkat et... aynen bu hafta hepimiz hatamizin farkindayiz yarin arti geleceğiz belki ama sonra ki cuma eksi gelecegimiz kesinnn..

Merhaba arkadaşlar bende gece yazmıştım zaten kimse yoktu tabi dün gece çok geç yattık hatta çok erken demeliyim 7de ancak uyuduk tabi kalkmam ve kahvaltı yapmam günü bitiriyor.saat 14 gibiydi kahvaltı yapabildim her öğün arası 2,5-3 saat olmalı ama bende nerde o saatte yersem 4 yada 5 gibi yemem gerek o zamanda olmuuor

Çocukları okuldan alıyorum yemek yapma vaktidir nedir valla şaşırdım artık evin işini bitiremiyorum diyet miyet yok yapamıyorum.
Diyetidemişti en geç gece 11 de yat sabah erken kalk metabolizma çalışsın diye erken yayıncada vücut dinlenir daha iyi kilo verirsin falan diye ben bu Ağustos’tan beri böyleyim bu düzensiz uyku beni mahfetti koş boyunca kilo aldım resmen

Bugün de
Sabah menüm
Yumurta peynir 2 dilim ekmek zeytin domates dereotu çay ama çayı azda olsa şeker atmıyorum bırakamadım birtürlü
Okuldan sonra komşular çağırdı gitti diyet kekti börekti yedim bileyler
Akşam
Bir bolca çorba içtim başlasa bişey canın
İstemiyordu zaten oldukça kötü bir gündü yani sevgili kaptanım cezama razıyım

Bu hafta ben uygun olabilirim aslında gerci hocamdan gelecek cevaba bağlı. Tutabildigim kadar tutmaya çalışırım sen düşünme buraları güzellikle gidin gelin insallah

Off ama gerçekten sabah ne güzel başlamışsın komşular facia yaratmış resmen. Hep bu misafirlik yüzünden oluyor ya. Bu arada uyku sorunu da varmış inşallah en kısa sürede aşabilirsiniz, bir uykusuz anne A Asmii de aynı şekilde..
Spor yapma imkanın olacak mı bari ceza yazsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…