- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.161
İyi fikir bence tatlımEvet yaaa bi de kendin diyette olup misafire hamurisi, pasta tatlı çıkarmak var o da ayrı bi olay
Böyle motivasyon için caps'ler atılabilir arada.
Ya aynen ufakta olsa yorum yapıldı mi konu konuyu açıyorAynen canım beğenip geçmekle olmuyo. Herkes ufak bi yorum katsa şenleniriz gerçekten. Motivasyon tavan olur
Çok geçmiş olsun canim tez vakitte iyileşir insallah.. ev için de hayırlısı olsun.. ben de ev değiştirmek istiyo ru m ama maalesef şu an kredimiz var. Ahh ahh bi atanabilseydim istediklerimin hepsi olur du ama işte zamanin da calisamadim şimdi de bari memurluga calisayim ders sayisi azaliyor en azindan diyorum bu sefer de gece uykusuz kalınca odaklanamiyorum ama ne olursa olsun başliycam.Evet yaaa bi de kendin diyette olup misafire hamurisi, pasta tatlı çıkarmak var o da ayrı bi olay
Maaleseff ben karbonhidrat yedimMerhaba kızlar akşam çorba yoğurtla geçiştirdim hafif geçince gerçekten tartıda fark ediyor
Geçmiş olsun canım sen kendini salmazsin inşallah her şey iyi olur mutlu dönersinEvet yaaa bi de kendin diyette olup misafire hamurisi, pasta tatlı çıkarmak var o da ayrı bi olay
İyi olmuş canım hafif yemen. 100 gram bile fazla gitse motivasyon ona göre artıyoMerhaba kızlar akşam çorba yoğurtla geçiştirdim hafif geçince gerçekten tartıda fark ediyor
Oğlun büyüdükçe uykusu da düzelecektir canım sıkma canını.Çok geçmiş olsun canim tez vakitte iyileşir insallah.. ev için de hayırlısı olsun.. ben de ev değiştirmek istiyo ru m ama maalesef şu an kredimiz var. Ahh ahh bi atanabilseydim istediklerimin hepsi olur du ama işte zamanin da calisamadim şimdi de bari memurluga calisayim ders sayisi azaliyor en azindan diyorum bu sefer de gece uykusuz kalınca odaklanamiyorum ama ne olursa olsun başliycam.
Oooo bu akşam yemeyeydin iyiydi tatlım. Neyse olmuş artık. Leslie filan yapabilirsen yap istersen.Maaleseff ben karbonhidrat yedim(
Evet canimm senin dediklerin aklımda neyseki 2. Cocugun ilki gibi degil cok yipratici olurdu. insallah duzelecek..Oğlun büyüdükçe uykusu da düzelecektir canım sıkma canını.
İnşallah sen de atanır dileklerine kavuşursun canım
Off benim de öyle yaa.. ama dediğin gibi birakmak yok ya aslinda bizim hatamiz ne biliyor musun 1 gün bozunca off nede olsa bozduk deyip sürekli yemek.. yani benim öyle oluyor aslinda bi gün bozsam bile ertesi gün hemen diyete devam etmeliyim..Oooo bu akşam yemeyeydin iyiydi tatlım. Neyse olmuş artık. Leslie filan yapabilirsen yap istersen.
Ben bu hafta hiç spor yapamadım. Tartım da yarın hiç iyi çıkmayacak o kesin. Ama yarından itibaren çok kararlıyım. Disiplinle istikrarlı bi şekilde hedefime ilerlicem. Şurda yaza ne kaldı. Aksi taktirde çok pişman olucam.
Çok doğru asmi benim bu haftam resmen bu yüzden gitti zaten sisim regl im diye günler vardı bide yani abartmadim ama dikkat ettigim de söylenemez. Çok hırs yaptım bu hafta yarından itibaren menulerimle bomba gibi geliyorum hadi bakalım haftaya cuma güzel bi eksiyle geleyim insallah:)Off benim de öyle yaa.. ama dediğin gibi birakmak yok ya aslinda bizim hatamiz ne biliyor musun 1 gün bozunca off nede olsa bozduk deyip sürekli yemek.. yani benim öyle oluyor aslinda bi gün bozsam bile ertesi gün hemen diyete devam etmeliyim..
Ya ben artık buna dikkat edeceğim sen de dikkat et... aynen bu hafta hepimiz hatamizin farkindayiz yarin arti geleceğiz belki ama sonra ki cuma eksi gelecegimiz kesinnn..Çok doğru asmi benim bu haftam resmen bu yüzden gitti zaten sisim regl im diye günler vardı bide yani abartmadim ama dikkat ettigim de söylenemez. Çok hırs yaptım bu hafta yarından itibaren menulerimle bomba gibi geliyorum hadi bakalım haftaya cuma güzel bi eksiyle geleyim insallah:)
Dikkat edelim edemedigimiz taktirde uyaralım birbirimizi hemen toparlanalimYa ben artık buna dikkat edeceğim sen de dikkat et... aynen bu hafta hepimiz hatamizin farkindayiz yarin arti geleceğiz belki ama sonra ki cuma eksi gelecegimiz kesinnn..
Aynen aslinda hepimiz bunun icin burdayiz ama işte neyse neyse toparlaniyoruzDikkat edelim edemedigimiz taktirde uyaralım birbirimizi hemen toparlanalim
Bu hafta ben uygun olabilirim aslında gerci hocamdan gelecek cevaba bağlı. Tutabildigim kadar tutmaya çalışırım sen düşünme buraları güzellikle gidin gelin insallahKızlar, çok okuyamadım yolculuk hazirligindayiz. Şimdi babası bebeği uyuturken ben odaya kapandım tel.i elime alabildim. Ev işi sanırım olmayacak, ameliyat iyi geçsin haftaya pazar dönüyoruz. Indan sonra aranizdayim yine. Ben yokken birileri sporları tutabilirse ne ala, tutamazsa dönüşte ben devam ederim. Hepinizi öpüyorum önce kendinize sonra birbirinize karşı sorumluluk hissederseniz daha kolay olur.
Bugün de
Sabah menüm
Yumurta peynir 2 dilim ekmek zeytin domates dereotu çay ama çayı azda olsa şeker atmıyorum bırakamadım birtürlü
Okuldan sonra komşular çağırdı gitti diyet kekti börekti yedim bileyler
Akşam
Bir bolca çorba içtim başlasa bişey canın
İstemiyordu zaten oldukça kötü bir gündü yani sevgili kaptanım cezama razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?