- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.181
Hoşgeldin :)İyi geceler herkese ben 26 yaşındayım 85 kiloyum. Diyet yapmak istiyorum ve 65 kiloya inmek istiyorum 14 Eylül de düğünüm var zayıflamam gerek acilen.
Hoşgeldin aramıza ınsallah hedefine ulaşır incecik gelin olursun.. Ahh antalyam canım antalyam benim memleketim :)) özledim de biraz. Güzel vatanımın her yeri muhteşem çok şükür Rabbime.Ben Antalya’da yaşıyorum. Nişanlıyım 14 Eylül de evleneceğim gelinlik giyeceğim her genç kızın hayali zayıf bir gelin olmak. Turizmciyim. Kısaca böyle.
Ahhh ahhhh sormayinnn bacilar uykusuz ki ne uykusuz ayağıma alıp az da olsa uyuyayim dediği mi biliyorum artik alll işte uyanmış uyumuyor artik yatagina koyup cikarmaktan belim kollarim agriyor... Benim kilo vermemi etkiledi valla.. Diyodum ben size benimkinin sebebi uykusuzlukkk uykusuzluuuuuukBu hafta ben uygun olabilirim aslında gerci hocamdan gelecek cevaba bağlı. Tutabildigim kadar tutmaya çalışırım sen düşünme buraları güzellikle gidin gelin insallah
Off ama gerçekten sabah ne güzel başlamışsın komşular facia yaratmış resmen. Hep bu misafirlik yüzünden oluyor ya. Bu arada uyku sorunu da varmış inşallah en kısa sürede aşabilirsiniz, bir uykusuz anne A Asmii de aynı şekilde..
Spor yapma imkanın olacak mı bari ceza yazsam?
Bence diyetisyenin bu hafta tamamen çıldıracak:) geçen hafta ki basit şeylere bile takılmıştı.. yani öğlen öldürmüş menüyü ama kacirmamissindir insallah... Neyse neyse toparliyoruz artik bi el atacagiz duruma bakalimMenumu yazayım unutmuşum saat geçmiş
Sabah
Ilık limonlu su
1 yumurta
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
6 zeytin
1 havuç
Öğle
4 kask makarna salatası
Bide gün vardı yine cissssss
Aksam
Ayran detoksu
1 litre elmalı detoks suyu
3 litre su
Spor: 100 ip atlama
15 dakika bölgeselayvacicegi
Benim de öyle valla. Bi kere ipin ucu kaçınca yakalayamıyorum. Bu artık değişmeliOff benim de öyle yaa.. ama dediğin gibi birakmak yok ya aslinda bizim hatamiz ne biliyor musun 1 gün bozunca off nede olsa bozduk deyip sürekli yemek.. yani benim öyle oluyor aslinda bi gün bozsam bile ertesi gün hemen diyete devam etmeliyim..
İnşallah canım hep birlikte hırslaÇok doğru asmi benim bu haftam resmen bu yüzden gitti zaten sisim regl im diye günler vardı bide yani abartmadim ama dikkat ettigim de söylenemez. Çok hırs yaptım bu hafta yarından itibaren menulerimle bomba gibi geliyorum hadi bakalım haftaya cuma güzel bi eksiyle geleyim insallah:)
Evet birbirimize müdahale edelim kızlar. En ufak kaçamağı bile affetmeyelimDikkat edelim edemedigimiz taktirde uyaralım birbirimizi hemen toparlanalim
Allah kolaylık versin canım. Hiç kolay değil böyle. İnşallah senin de zamanla düzene girer uykularınMerhaba arkadaşlar bende gece yazmıştım zaten kimse yoktu tabi dün gece çok geç yattık hatta çok erken demeliyim 7de ancak uyuduk tabi kalkmam ve kahvaltı yapmam günü bitiriyor.saat 14 gibiydi kahvaltı yapabildim her öğün arası 2,5-3 saat olmalı ama bende nerde o saatte yersem 4 yada 5 gibi yemem gerek o zamanda olmuuor
Hoşgeldin canım azimle kararlılıkla verirsin düğüne kadar Allah ın izniyle.İyi geceler herkese ben 26 yaşındayım 85 kiloyum. Diyet yapmak istiyorum ve 65 kiloya inmek istiyorum 14 Eylül de düğünüm var zayıflamam gerek acilen.
Maalesef kaptanım. İnşallah haftaya çok güzel dönüş yapıcaz. Sana iyi yolculuklar şimdidenBu arada yarın tartı günü ama gruptan anladığım kadarıyla hiç umitlenmemeliyim
Haftaya toparlayalım hanımlar mutlaka, böyle gidemez biliyorsunuz ki..
Bir de yarın sabahtan yola çıkacağım. Bildirimlerinizi ara ara toparlamaya çalışırım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?