Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi geceler herkese ben 26 yaşındayım 85 kiloyum. Diyet yapmak istiyorum ve 65 kiloya inmek istiyorum 14 Eylül de düğünüm var zayıflamam gerek acilen.
Hoşgeldin :)
Ilk sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul ettiğini yazar mısın öncelikle? :)
Ben takım kaptanıyım, 29 yaşındayım ve 1 oğlum var. Bir yandan da doktoramı bitirmeye çalışıyorum. Sen de dilersen kendinden bahset arkadaşlarımız seni tanısın :)

Bu arada yarın tartı günü ama gruptan anladığım kadarıyla hiç umitlenmemeliyim
Haftaya toparlayalım hanımlar mutlaka, böyle gidemez biliyorsunuz ki..
Bir de yarın sabahtan yola çıkacağım. Bildirimlerinizi ara ara toparlamaya çalışırım artık.

Ben Antalya’da yaşıyorum. Nişanlıyım 14 Eylül de evleneceğim gelinlik giyeceğim her genç kızın hayali zayıf bir gelin olmak. Turizmciyim. Kısaca böyle.

Ben Antalya’da yaşıyorum. Nişanlıyım 14 Eylül de evleneceğim gelinlik giyeceğim her genç kızın hayali zayıf bir gelin olmak. Turizmciyim. Kısaca böyle.
Hoşgeldin aramıza ınsallah hedefine ulaşır incecik gelin olursun.. Ahh antalyam canım antalyam benim memleketim :)) özledim de biraz. Güzel vatanımın her yeri muhteşem çok şükür Rabbime.

Menumu yazayım unutmuşum saat geçmiş
Sabah
Ilık limonlu su
1 yumurta
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
6 zeytin
1 havuç

Öğle
4 kask makarna salatası
Bide gün vardı yine cissssss

Aksam
Ayran detoksu

1 litre elmalı detoks suyu
3 litre su

Spor: 100 ip atlama
15 dakika bölgesel ayvacicegi

Ahhh ahhhh sormayinnn bacilar uykusuz ki ne uykusuz ayağıma alıp az da olsa uyuyayim dediği mi biliyorum artik alll işte uyanmış uyumuyor artik yatagina koyup cikarmaktan belim kollarim agriyor... Benim kilo vermemi etkiledi valla.. Diyodum ben size benimkinin sebebi uykusuzlukkk uykusuzluuuuuuk
Z Zbydmr geçecek elbet kardeşim biraz bizden götürecek ama geçecek elbet

Bence diyetisyenin bu hafta tamamen çıldıracak:) geçen hafta ki basit şeylere bile takılmıştı.. yani öğlen öldürmüş menüyü ama kacirmamissindir insallah... Neyse neyse toparliyoruz artik bi el atacagiz duruma bakalim

Benim de öyle valla. Bi kere ipin ucu kaçınca yakalayamıyorum. Bu artık değişmeli

İnşallah canım hep birlikte hırsla
Dikkat edelim edemedigimiz taktirde uyaralım birbirimizi hemen toparlanalim
Evet birbirimize müdahale edelim kızlar. En ufak kaçamağı bile affetmeyelim

Allah kolaylık versin canım. Hiç kolay değil böyle. İnşallah senin de zamanla düzene girer uykuların

Maalesef kaptanım. İnşallah haftaya çok güzel dönüş yapıcaz. Sana iyi yolculuklar şimdiden

Günaydın kızlar. Guzel ve mutlu bir gün olsun hepiniz icin.

Bu hafta cok gayret edemedim ben malesef. Hafta sonu hariç spor yapamadim. Menülerimde de kaçırdım biraz o yuzden bu hafta artıdayım malesef.

Guncek kilom 66.5 kg 400 gr artidayim.

Umarım haftaya durumu degistiririm.

Günaydın kızlar
58,3 +200 çıktık geçen haftaya göre hem de evde tartıldım şimdi daha da az çıkmam lazımdı bu hafta kaçamaklarım oldu salı çarşamba hemen yansıdı tabi tartıya menü yapmamanın cezası bu gerçekten çok fark ediyor menü yazmak

Merhaba arkadaşlar şehir dışındayım bildirim yapmak için girdim kusura bakmayın pazartesi dönüyorum güncel kilom emin olmamakla beraber tartı dijital değil 67.8 diyorum 68 in dibine geliyor çünkü.gorusmek üzere bol eksiklerimi.olsun benim düzen bozuldu gaz vee kabızlıktan mafoldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…