- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.241
kaptanım ben - geldim evet ama ustüme alıyorum güzel giderken koptum gruptan aslında sadece grup degil herseyden kopmustum bildiğin depresyon dedim ben bi mutlu olayım kendime geleyim. ki hepimiz de öyleymişiz galiba.Arkadaşlar siz şaka mısınız?
Kilo verme grubu mu alma grubu mu belli değil. Ortalamamız -0.348 yapıyor. Artı bile değil. Herkes mi kilo alır.. Siz daha yazmayın buraya tamam mı herkes takılsın kendi bildiği gibi. Sonra da neden kilo veremiyorum diye ağlayın.. Kusura bakmayın ama hepiniz hak ettiniz. Tabi ki kilo verenler alınmasın sözlerimi...
Gayet iyisini bence popo istiyorsan evde popo çalışma Vidyo lari var bak istersen biNe yapsamda popo gıtmese etıdı bıttı yaaa
haftaya hepimiz ekside olacağız ben inaniyorum...Günaydın kızlar. Guzel ve mutlu bir gün olsun hepiniz icin.
Bu hafta cok gayret edemedim ben malesef. Hafta sonu hariç spor yapamadim. Menülerimde de kaçırdım biraz o yuzden bu hafta artıdayım malesef.
Guncek kilom 66.5 kg 400 gr artidayim.
Umarım haftaya durumu degistiririm.
kesinlikle burdan kopmamak lazim daha cok dikkat edelim her şey kendimiz için..Günaydın kızlar
58,3 +200 çıktık geçen haftaya göre hem de evde tartıldım şimdi daha da az çıkmam lazımdı bu hafta kaçamaklarım oldu salı çarşamba hemen yansıdı tabi tartıya menü yapmamanın cezası bu gerçekten çok fark ediyor menü yazmak
daha fazla verecegin günler olacak inşallah..Günaydın hayırlı cumalar hanımlar
200 gr vermişim 2 günde ,kilom 83.3
geçen haftalara az gitmiş ama sonuçta almamissin tebrikler..Günaydınlar hanımlar
Kahvaltılar yapıldı
Kahvaltı öncesi tartıldım tabiki
Geçen cuma:96.6
Bu cuma: 96.4
-200 gr
tebrik ederim biraz aktif olsan aslindabize de moral olur...Eki Görüntüle 2233725
Evt bu hafta ıtıbarıyle
61.6-60.7 900 gr
gıtmiş ıyıkıde gıtmiş cok şükür bin şükür
Ooo çok havalı duruyor...Bu da dün ki çılgınlığım :)
bende 60 olmak istiyorum ama 16 kg vermem lazımımsenin için daha kolay verebilirsinnn.. hiç gözünde büyütme..merhaba hanımlar buraya davet edildim. teşekkür ederim. uhs ben 34 yaşındayım kamuda çalışıyorum.1 oğlum var
bir kaç sene önce 2. takımdaydım. 68 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum
Kesinlikle haklisinizz genel olarak kötü bir hafta geçirdik moraller bozuktu ama telafi edeceğiz bu son olsun..Arkadaşlar siz şaka mısınız?
Kilo verme grubu mu alma grubu mu belli değil. Ortalamamız -0.348 yapıyor. Artı bile değil. Herkes mi kilo alır.. Siz daha yazmayın buraya tamam mı herkes takılsın kendi bildiği gibi. Sonra da neden kilo veremiyorum diye ağlayın.. Kusura bakmayın ama hepiniz hak ettiniz. Tabi ki kilo verenler alınmasın sözlerimi...
Evet almamışım çok şükür buna da. Evde sebze namına hiç bişey kalmadı 15 ıne kadar da malesef alışveriş yok. Sürekli kuru baklagilde şişkinlik mi yapar ne yiyeceğimi şaşırdım inanın oy oyy cuma ya kadar 1 hafta var artık elimden geldiğince düzgün beslenicem arkadaşlar belki çorbayla gecistirirm bu haftayı.haftaya hepimiz ekside olacağız ben inaniyorum...
kesinlikle burdan kopmamak lazim daha cok dikkat edelim her şey kendimiz için..
daha fazla verecegin günler olacak inşallah..
geçen haftalara az gitmiş ama sonuçta almamissin tebrikler..
tebrik ederim biraz aktif olsan aslindabize de moral olur...
Ooo çok havalı duruyor...
bende 60 olmak istiyorum ama 16 kg vermem lazımımsenin için daha kolay verebilirsinnn.. hiç gözünde büyütme..
Kesinlikle haklisinizz genel olarak kötü bir hafta geçirdik moraller bozuktu ama telafi edeceğiz bu son olsun..
Yeterkı moral olsun yazmaya calısırımhaftaya hepimiz ekside olacağız ben inaniyorum...
bende 60 olmak istiyorum ama 16 kg vermem lazımımsenin için daha kolay verebilirsinnn.. hiç gözünde büyütme..
Kesinlikle haklisinizz genel olarak kötü bir hafta geçirdik moraller bozuktu ama telafi edeceğiz bu son olsun..
Diyet listene uymuyor musun artık dikkat et lütfen bu hafta kesinlikle cok vermeliyizEvet almamışım çok şükür buna da. Evde sebze namına hiç bişey kalmadı 15 ıne kadar da malesef alışveriş yok. Sürekli kuru baklagilde şişkinlik mi yapar ne yiyeceğimi şaşırdım inanın oy oyy cuma ya kadar 1 hafta var artık elimden geldiğince düzgün beslenicem arkadaşlar belki çorbayla gecistirirm bu haftayı.
sagol canimm bende karatayla 10 kg verdim ama strese girince kopuyorum yaaYeterkı moral olsun yazmaya calısırım
Harikasın canım. Daha önceki fotoğrafında biraz göbek vardı. Şu an yok helal olsunEki Görüntüle 2233796 Motıve olsun kızlar 60.7
AmiiiiiiinnnmAyy inşallah bizde 60ı görürüz
Evet bu günü yazıyoruz bi yere bir daha bu fena senaryo yaşanmıyor. Dersimizi aldık yola devam arkadaşlar. Bundan sonra kaçamak görmeyelim görürsek çok büyük tepkiler verelim. Bu motivasyon bozulmasınhaftaya hepimiz ekside olacağız ben inaniyorum...
Valla canım sebze cep yakıyo çok pahalı. Hep baklagile dadandık ama akşam yemeyelim en azından. Akşamları çorba yoğurt geçiştirilebilir.Evet almamışım çok şükür buna da. Evde sebze namına hiç bişey kalmadı 15 ıne kadar da malesef alışveriş yok. Sürekli kuru baklagilde şişkinlik mi yapar ne yiyeceğimi şaşırdım inanın oy oyy cuma ya kadar 1 hafta var artık elimden geldiğince düzgün beslenicem arkadaşlar belki çorbayla gecistirirm bu haftayı.
Diyet listeme uyuyorum canım da alışveriş gerekiyo 15 i maaş günü ya ondan önce yapamayız o yüzden biraz sıkıntılı. Tabiki de bu hafta çok dikkat edicem orası ayrı ama evde olanlarlaDiyet listene uymuyor musun artık dikkat et lütfen bu hafta kesinlikle cok vermeliyiz
sagol canimm bende karatayla 10 kg verdim ama strese girince kopuyorum yaa
Akşam bence de çorba yoğurt mantıklı olurValla canım sebze cep yakıyo çok pahalı. Hep baklagile dadandık ama akşam yemeyelim en azından. Akşamları çorba yoğurt geçiştirilebilir.
Anladimm canimm.. o zaman çorba fikri mantıklıDiyet listeme uyuyorum canım da alışveriş gerekiyo 15 i maaş günü ya ondan önce yapamayız o yüzden biraz sıkıntılı. Tabiki de bu hafta çok dikkat edicem orası ayrı ama evde olanlarla
Çok çok iyi katiliyorum.. bizim sürekli mazeretimiz var ne yazikki.. ama artik cok kararliyimmmEki Görüntüle 2233929 Günün motivasyonu, fit anne diye geçen Maria Kang. 2009, 2010 ve 2011'de doğan çocuklarını büyütürken fiziğine ve sağlığına da dikkat ediyor. Annelik vicdan azabı yaşamamak için çocukları uyuduktan sonra sporunu yapıyor. Haftada 50 saatin üstünde çalışıyor ve yine de haftada 4-5 kez spor yapıyor. Kötü anne olduğuna dair yorumlar yapıldı, çok eleştirildi ve hepsinin üstünden geldi. Yüzlerce bedava çalışma grubu var ve 25 ülkede yer alıyor bunlar. Hepsine yetişiyor.
Haftada 3 gün, tüm mazeretleri alt edebilirsiniz diyor. Ayda 3 hafta, yeni yemek alışkanlıkları yaratabilirsiniz diyor. Ve 3 ayda tüm bedende değişim geçireceğinizi söylüyor.Ömür boyu sağlıklı bir hayat için haftada birkaç saatlik düzenli çalışma yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?