Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptanım ben - geldim evet ama ustüme alıyorum güzel giderken koptum gruptan aslında sadece grup degil herseyden kopmustum bildiğin depresyon dedim ben bi mutlu olayım kendime geleyim. ki hepimiz de öyleymişiz galiba.
simdi hedef koyuyorsun ki bence süper ve yapılabilir hedefler
grup yaptınız işte tam orada kopmustum ben o yuzden grupları anlamadım
hani siz kaptan ve yardımcılarında sorun yok kendi adıma minnettarım
bizlerde sorun var dicem herkesi de sevdim
galiba odaklayan seyler ve dürtüler uyumlu degil ama grupta uyumlu ya hep beraber hastayız ya hep beraber depresyon ya hepberaber + yada hep beraber -
hakkaten okkalı bi sopa lazım bize

haftaya hepimiz ekside olacağız ben inaniyorum...

kesinlikle burdan kopmamak lazim daha cok dikkat edelim her şey kendimiz için..

Günaydın hayırlı cumalar hanımlar
200 gr vermişim 2 günde ,kilom 83.3
daha fazla verecegin günler olacak inşallah..

Günaydınlar hanımlar
Kahvaltılar yapıldı
Kahvaltı öncesi tartıldım tabiki
Geçen cuma:96.6
Bu cuma: 96.4
-200 gr
geçen haftalara az gitmiş ama sonuçta almamissin tebrikler..

Eki Görüntüle 2233725
Evt bu hafta ıtıbarıyle
61.6-60.7 900 gr
gıtmiş ıyıkıde gıtmiş cok şükür bin şükür
tebrik ederim biraz aktif olsan aslindabize de moral olur...

Bu da dün ki çılgınlığım :)
Ooo çok havalı duruyor...
merhaba hanımlar buraya davet edildim. teşekkür ederim. uhs ben 34 yaşındayım kamuda çalışıyorum.1 oğlum var
bir kaç sene önce 2. takımdaydım. 68 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum
bende 60 olmak istiyorum ama 16 kg vermem lazımımsenin için daha kolay verebilirsinnn.. hiç gözünde büyütme..

Kesinlikle haklisinizz genel olarak kötü bir hafta geçirdik moraller bozuktu ama telafi edeceğiz bu son olsun..

Evet almamışım çok şükür buna da. Evde sebze namına hiç bişey kalmadı 15 ıne kadar da malesef alışveriş yok. Sürekli kuru baklagilde şişkinlik mi yapar ne yiyeceğimi şaşırdım inanın oy oyy cuma ya kadar 1 hafta var artık elimden geldiğince düzgün beslenicem arkadaşlar belki çorbayla gecistirirm bu haftayı.

Yeterkı moral olsun yazmaya calısırım

Diyet listene uymuyor musun artık dikkat et lütfen bu hafta kesinlikle cok vermeliyiz
Yeterkı moral olsun yazmaya calısırım
sagol canimm bende karatayla 10 kg verdim ama strese girince kopuyorum yaa

Evet bu günü yazıyoruz bi yere bir daha bu fena senaryo yaşanmıyor. Dersimizi aldık yola devam arkadaşlar. Bundan sonra kaçamak görmeyelim görürsek çok büyük tepkiler verelim. Bu motivasyon bozulmasın

Valla canım sebze cep yakıyo çok pahalı. Hep baklagile dadandık ama akşam yemeyelim en azından. Akşamları çorba yoğurt geçiştirilebilir.

Diyet listene uymuyor musun artık dikkat et lütfen bu hafta kesinlikle cok vermeliyiz
sagol canimm bende karatayla 10 kg verdim ama strese girince kopuyorum yaa
Diyet listeme uyuyorum canım da alışveriş gerekiyo 15 i maaş günü ya ondan önce yapamayız o yüzden biraz sıkıntılı. Tabiki de bu hafta çok dikkat edicem orası ayrı ama evde olanlarla

Diyet listeme uyuyorum canım da alışveriş gerekiyo 15 i maaş günü ya ondan önce yapamayız o yüzden biraz sıkıntılı. Tabiki de bu hafta çok dikkat edicem orası ayrı ama evde olanlarla
Anladimm canimm.. o zaman çorba fikri mantıklı

Günün motivasyonu, fit anne diye geçen Maria Kang. 2009, 2010 ve 2011'de doğan çocuklarını büyütürken fiziğine ve sağlığına da dikkat ediyor. Annelik vicdan azabı yaşamamak için çocukları uyuduktan sonra sporunu yapıyor. Haftada 50 saatin üstünde çalışıyor ve yine de haftada 4-5 kez spor yapıyor. Kötü anne olduğuna dair yorumlar yapıldı, çok eleştirildi ve hepsinin üstünden geldi. Yüzlerce bedava çalışma grubu var ve 25 ülkede yer alıyor bunlar. Hepsine yetişiyor.

Haftada 3 gün, tüm mazeretleri alt edebilirsiniz diyor. Ayda 3 hafta, yeni yemek alışkanlıkları yaratabilirsiniz diyor. Ve 3 ayda tüm bedende değişim geçireceğinizi söylüyor.Ömür boyu sağlıklı bir hayat için haftada birkaç saatlik düzenli çalışma yeterli.

Çok çok iyi katiliyorum.. bizim sürekli mazeretimiz var ne yazikki.. ama artik cok kararliyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…