Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar haftada 4-5 gün spor mutlaka yapalım. 2 gün de dinlenme günü olur. İnternette karşılaştım 30 günlük egzersiz planı. Bu egzersizler den bize uygun olanı seçip sabah sporu gibi yapabiliriz. Çünkü sabah yapılan egzersiz en faydalı olanıymış. Akşama kadar yağ yakımı devam ettiği için zayıflama kaçınılmaz. Dinlenme günleri de ayarlanmış. Plank yapmayı düşünüyorum ben. Bana katılan var mı

08.02.19 menüm:

Kahvaltı: 5 siyah, 5 yeşil zeytin. 1 bardak ılık limonlu su, 3 çeri domates, 1 dilim beyaz peynir

Ara öğün: 2 tane beyaz peynirli sigara böreği

Öğlen: 5 kaşık bezelye yemeği, 3 kaşık (az kaşık) pirinç pilavı, 1 kase tarhana çorbası

Ara öğün: 2 çatal cheesecake, şekersiz Türk kahvesi, orta boy laktozsuz latte

Akşam: 3 kaşık tavuk haşlama, 3 kaşık makarna, salata

Ara öğün: çay

Spor: 1 saat yürüyüş

Diyet listeme uyuyorum canım da alışveriş gerekiyo 15 i maaş günü ya ondan önce yapamayız o yüzden biraz sıkıntılı. Tabiki de bu hafta çok dikkat edicem orası ayrı ama evde olanlarla
Ya farkindamisiniz hangi diyetler meşhur sa o ürünler ateş pahasi oluyor

Menüm
Limonlu su
Kahve
Kahvalti: 2 haşlanmış yumurta
Tarçınlı yabanmersinli kuruyemisli yulaf ezmesi
Beyaz peynir
5 zeytin
Elma çayı

Ogle: kahve
Çeyrek simit

Ara
Bi avuç kuruyemiş

Aksam: 3 kaşık keşkek (sossuz)
2 kaşık tarhana
5 köfte
2 dilim tambugday ekmeği

Ara: kahve 1 kare %80 bitter

Su 2lt
Sporazartesi baslicam haftaiçi spor hafta sonu kas dinlendirme

Kötü anne yorumu mu yapmışlar daha ne çocuklar kendine bedenine değer vermeyi öğreniyor
Hem allah askina sadece yemek yedir ihtiyaçlarını gider eve bak sonra 100 kilo ol mutsuz bıkkın ol kocan gitsin Kariya kıza kal çocukla gururu kirilmis bi şekilde ortada sonra bakarsın kendine
Ozaman mi iyi anne oluyoruz
İyi anne yüzü gülen onu görünce bile ailesine mutluluk veredir
Benim fikrimce

Sonuna kadar katılıyorum da bence 4 u de birlikte yapilabilir

Cheesecake sigaraboregi pilav ve Makarna hepsi aynı gün olmamış bence farklı günlere yayan daha güzel olmaz mı az bile yesen farketmez
Buarada yürüyüş super

Ben katılırım canım yarın mı başlıyoruz

Cheesecake sigaraboregi pilav ve Makarna hepsi aynı gün olmamış bence farklı günlere yayan daha güzel olmaz mı az bile yesen farketmez
Buarada yürüyüş super

Bugün biraz karambole geldi dışarıdaydım ondan oldu. Diyet programı buldum bir tane onu da akşam buldum yani iş işten geçmişti. Program şöyle:
Pazartesi:

Sabah 09.00 : Yulaf (4 Yemek kaşığı) ---- 1 su bardağı light süt ---- 1 şeftali ----- tarçın.

Ara Öğün 11.00 : 1 Porsiyon meyve ---- 10 fındık veya 1 çay bardağı süt.

Öğle 13.00 : Mercimekli kabak sote (6 yemek kaşığı) ---- 1 kase yoğurt ----Bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağlı) ---- 2 dilim tam buğday ekmeği.
Ara Öğün 16.00 : 1dilim tam buğday ekmeği ---- 1dilim peynir ---- söğüş çiğ sebze.

Akşam 19.30 : 20.00: Izgara – fırın balık(200 gr) ---- bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağlı) ---- 1dilim tam buğday ekmeği ---- zeytinyağlı sebze (3 yk).

Ara Öğün 21.30: 1 Porsiyon meyve, tarçın eklenebilir. 10 adet badem veya süt.
Salı:

Sabah 09.00 : 1dilim tam buğday/çavdar ekmeği ---- Light labne (1 yk) ---- 4-5 adet zeytin ---- domates ---- salatalık ---- şekersiz çay.

Ara Öğün 11.00 : 1 Porsiyon meyve ----- 10 fındık veya 1 çay bardağı süt.

Öğle 13.00 : 1 su bardağı kepekli makarna ---- 2 dilim peynir veya yoğurt ---- bol salata (1 tk zeytinyağlı).

Ara Öğün 16.00 : 2 dilim kavun ---- 1dilim az yağlı beyaz peynir ---- 2grissini.

Akşam 19.30 : 20.00: Etli kuru fasulye – nohut (3 yk) ---- kabuklu pirinç (3 yk) ---- light yoğurt (3 yk) ---- bol salata (1 tk zeytinyağı).

Çarşamba:

Sabah 09.00 : 1 ufak kutu light yoğurt ---- yulaf (1 yk) ---- müsli (1 yk) ---- 3 adet taze kayısı ,tarçın eklenebilir ---- 3 tam ceviz.

Öğle 13.00 : 1 Adet kepekli yağsız tost ---- bol salata (1 tk zeytinyağı) ----1 bardak light ayran.

Ara Öğün 16.00 : 1 bardak light süt ---- yarım paket diyet bisküvi.

Akşam 19.30 : 20.00: 150 gr. Tavuk ızgara göğüs ---- bol salata (1 tk zeytinyağı) ---- 1 kase sebze çorba ---- : 1dilim tam buğday ekmeği.

Perşembe:

Sabah 09.00 : 2 dilim tam buğday ekmeği ---- 2 dilim light kaşarlı tost ---- domates,salatalık,biber,maydanoz ---- şekersiz çay.

Öğle 13.00 : 4 adet ızgara köfte(120 gr) ---- bol salata (1 tk zeytinyağı) ---- bulgur pilavı(4 yk).

Ara Öğün 16.00 : 2 kepekli etimek ---- 1 dilim peynir ---- 3 adet taze kayısı.

Akşam 19.30 : 20.00: Gamitürsüz zeytinyağlı enginar (2 adet) ---- 1 kase naneli yoğurt ---- 1 dilim tam buğday ekmeği.

Cuma:

Sabah 09.00 : Müsli(4 yk) ---- 1 su bardağı light süt (tarçın eklenebilir) ---- 10 adet yaban mersini.

Öğle 13.00 : Zeytinyağlı taze fasulye(6 yk) ---- 1kase ligt cacık ---- : 1 dilim tam buğday ekmeği.

Ara Öğün 16.00 : Yağsız kepekli tost ----şekersiz çay.

Akşam 19.30 : 20.00: Izgara et veya köfte(120 gr) ---- bol salata (1 tk zeytinyağı) ---- light yoğurt (3 yk) ---- 1 dilim tam buğday ekmeği.

Cumartesi:

Sabah 09.00 : 1 dilim tam buğday-çavdar ekmeği ---- 1 dilim az yağlı dil/beyaz peynir ---- 4-5 adet zeytin ----domates,salatalık ---- şekersiz çay.

Öğle 13.00 : 2 adet fırında derisiz but ---- bol salata (1 tk zeytinyağı) ---- kabuk pirinç(4 yk) ---- 1 bardak ayran.

Ara Öğün 16.00 : 1 kutu meyveli light yoğurt ---- 10 badem ---- 12 adet kiraz.

Akşam 19.30 : 20.00: Yağsız kıyma ile 2 adet biber dolması ---- light yoğurt(3 yk) ---- 2 dilim tam buğday ekmeği.

Pazar:

Sabah 09.00 : 1 sarı 3 yumurta beyazı ile omlet veya menemen ---- 1 dilim tam buğday ekmeği ---- 1 dilim peynir ---- 4adet zeytin ---- şekersiz çay.

Öğle 13.00 : 1 kase soğuk çorba ---- kıymalı sebze(4 yk) ---- bol salata (1 tk zeytinyağı) ---- 1 dilim çavdar ekmeği.

Ara Öğün 16.00 : 2 dilim karpuz ----1 dilim az yağlı peynir ---- 2adet grissini.

Akşam 19.30 : Izgara – fırın balık(200 gr) ---- bol salata (1 tk zeytinyağı) ---- 1dilim tam buğday ekmeği ---- zeytinyağlı sebze (3 yk)

Merhabalar menüm
Sabah dereotu domates
Peynir zeytin yumurta ve 2 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen
Çorba 1
dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta(diyetisyenim yazmıştı kesinlikle ye demişti)
Akşam
Balık
Salata 1 dilim ekmem
Vişne suyu
Ara
1 tane limonlu soda
Genelde sade içerim ama bitmişti bu gün

Ya farkindamisiniz hangi diyetler meşhur sa o ürünler ateş pahasi oluyor
Her şey ateş pahası canım ya markete gitmeye korkar olduk annemler seracı benim çiftçiler kazansa keşke emeğini ama hep aradakiler bu hale getiriyor piyasayı. Evde de sebzeyi ete dair hiç bişey kalmadı o yüzden baklagil ve çorbaya talim çok şükür halimize sagligimiz yerinde ya. Bende ücretsiz de olunca madden zorluyo biraz

öyle canım ya . kilo almak daha ucuz . mevsim sebzelerine bile yanasılmıyor artık. biz de tek maastayız. hos cift maastaykende bakıcı parası dısarda ogle yemeği derken zaten bosa calısmıs gibiydi en azından cocuklarımıza doyuyoruz

Allah yardımcımız olsun biDede öyle eşim çalışıyor üç çocuk yetişmiyor bende İstanbul da yaşıyorduk 2. Çocuk olunca işten ayrıldım ama sonradan pişman oldum bankadaydım ayrıldığım birimden asla memnun değildim çok iğrençti ama sonra çocuklar büyüyor iş bulamıyorsun tekrar ve zor oluyor.brnimde aldığım maaş ancak bakıcı parasını falan karşılıyordu ama sonuçta sigortam yatacaktı ve bu sene bitecekti üZülüyorm bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…