- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.261
Tesekkür ederım ay popom da gıttı yaHarikasın canım. Daha önceki fotoğrafında biraz göbek vardı. Şu an yok helal olsun
Ya farkindamisiniz hangi diyetler meşhur sa o ürünler ateş pahasi oluyorDiyet listeme uyuyorum canım da alışveriş gerekiyo 15 i maaş günü ya ondan önce yapamayız o yüzden biraz sıkıntılı. Tabiki de bu hafta çok dikkat edicem orası ayrı ama evde olanlarla
Kötü anne yorumu mu yapmışlar daha ne çocuklar kendine bedenine değer vermeyi öğreniyorEki Görüntüle 2233929 Günün motivasyonu, fit anne diye geçen Maria Kang. 2009, 2010 ve 2011'de doğan çocuklarını büyütürken fiziğine ve sağlığına da dikkat ediyor. Annelik vicdan azabı yaşamamak için çocukları uyuduktan sonra sporunu yapıyor. Haftada 50 saatin üstünde çalışıyor ve yine de haftada 4-5 kez spor yapıyor. Kötü anne olduğuna dair yorumlar yapıldı, çok eleştirildi ve hepsinin üstünden geldi. Yüzlerce bedava çalışma grubu var ve 25 ülkede yer alıyor bunlar. Hepsine yetişiyor.
Haftada 3 gün, tüm mazeretleri alt edebilirsiniz diyor. Ayda 3 hafta, yeni yemek alışkanlıkları yaratabilirsiniz diyor. Ve 3 ayda tüm bedende değişim geçireceğinizi söylüyor.Ömür boyu sağlıklı bir hayat için haftada birkaç saatlik düzenli çalışma yeterli.
Sonuna kadar katılıyorum da bence 4 u de birlikte yapilabilirArkadaşlar haftada 4-5 gün spor mutlaka yapalım. 2 gün de dinlenme günü olur. İnternette karşılaştım 30 günlük egzersiz planı. Eki Görüntüle 2233949 Bu egzersizler den bize uygun olanı seçip sabah sporu gibi yapabiliriz. Çünkü sabah yapılan egzersiz en faydalı olanıymış. Akşama kadar yağ yakımı devam ettiği için zayıflama kaçınılmaz. Dinlenme günleri de ayarlanmış. Plank yapmayı düşünüyorum ben. Bana katılan var mı
Aksam yemekten sonra nezaman musait olursanizArkadaşlar yemek listelerini saat kaçta yazıyoruz?
Cheesecake sigaraboregi pilav ve Makarna hepsi aynı gün olmamış bence farklı günlere yayan daha güzel olmaz mı az bile yesen farketmez08.02.19 menüm:
Kahvaltı: 5 siyah, 5 yeşil zeytin. 1 bardak ılık limonlu su, 3 çeri domates, 1 dilim beyaz peynir
Ara öğün: 2 tane beyaz peynirli sigara böreği
Öğlen: 5 kaşık bezelye yemeği, 3 kaşık (az kaşık) pirinç pilavı, 1 kase tarhana çorbası
Ara öğün: 2 çatal cheesecake, şekersiz Türk kahvesi, orta boy laktozsuz latte
Akşam: 3 kaşık tavuk haşlama, 3 kaşık makarna, salata
Ara öğün: çay
Spor: 1 saat yürüyüş
Ben katılırım canım yarın mı başlıyoruzArkadaşlar haftada 4-5 gün spor mutlaka yapalım. 2 gün de dinlenme günü olur. İnternette karşılaştım 30 günlük egzersiz planı. Eki Görüntüle 2233949 Bu egzersizler den bize uygun olanı seçip sabah sporu gibi yapabiliriz. Çünkü sabah yapılan egzersiz en faydalı olanıymış. Akşama kadar yağ yakımı devam ettiği için zayıflama kaçınılmaz. Dinlenme günleri de ayarlanmış. Plank yapmayı düşünüyorum ben. Bana katılan var mı
Cheesecake sigaraboregi pilav ve Makarna hepsi aynı gün olmamış bence farklı günlere yayan daha güzel olmaz mı az bile yesen farketmez
Buarada yürüyüş super
Her şey ateş pahası canım ya markete gitmeye korkar olduk annemler seracı benim çiftçiler kazansa keşke emeğini ama hep aradakiler bu hale getiriyor piyasayı. Evde de sebzeyi ete dair hiç bişey kalmadı o yüzden baklagil ve çorbaya talim çok şükür halimize sagligimiz yerinde ya. Bende ücretsiz de olunca madden zorluyo birazYa farkindamisiniz hangi diyetler meşhur sa o ürünler ateş pahasi oluyor
öyle canım ya . kilo almak daha ucuz . mevsim sebzelerine bile yanasılmıyor artık. biz de tek maastayız. hos cift maastaykende bakıcı parası dısarda ogle yemeği derken zaten bosa calısmıs gibiydi en azından cocuklarımıza doyuyoruzHer şey ateş pahası canım ya markete gitmeye korkar olduk annemler seracı benim çiftçiler kazansa keşke emeğini ama hep aradakiler bu hale getiriyor piyasayı. Evde de sebzeyi ete dair hiç bişey kalmadı o yüzden baklagil ve çorbaya talim çok şükür halimize sagligimiz yerinde ya. Bende ücretsiz de olunca madden zorluyo biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?