Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bizde öyle olacak paranın bereketi yok kı bu devirde. Mayıs ta tekrar ise donuyorum bende nasipse ama oglusu bırakmak cok zor olacak benim icin

Oooo tamamen karbonhidrat yüklemesi yapmışsın kendine. Ara öğün bile börek. Kahvaltıda 1 yumurta yesen arada o börek aklına bile gelmez acıkmazsın. Öğlen pilav akşam makarna çok fazla olmuş canım

Hayırlısı olsun canım çocuklarımız için fedakarlıklar yapmak durumunda kalıyoruz. Bu devirde tek maaş geçinmek gerçekten çok zor. Çocukların kaç yaşında canım

Sonuna kadar katılıyorum canım. Asıl kendine bakan kadın mutludur ve etrafına mutluluk dağıtır. Bu aslında herkes için böyle. Mutlu olan mutluluğu etrafına yansıtır. Biz kadınlar mutluluğu güzel görünmekle elde ediyoruz. Tabi başka bi çok mutluluk kaynağımız var evlatlarımız ailemiz gibi...

Bence gayet iyi

Arkadaşlar bildiğiniz iyi bir çay varmı ?yağ yakmada faydası görülen diyete ek olarak içmek istiyorum.
İbrahim saraçoğlu 'nun bi kürü vardı. Tilya kürü. Yağ yaktırıcı.
10-12 adet kuşburnu
2 tutam ıhlamur
1 öbek ıltın otu
1 lt suda 8dk kaynat. Gün boyu yemeklerden 30dk önce iç. Hem iştah kesiyo hem de yağ yakıcı özelliği var. Ben ilk zamanlar yapıyordum. Ayda 5 kilo verdiğim olmuştu

Hep öyleyiz valla canım. Allah hepimize yardım etsin.
Pazarla market arasında fark kalmadı zaten artık. Pazar da coştu. Herşey ateş pahası

Altın otu yazacağıma ıltın yazmışım.
Bi de kuşburnunu sivri uçlu bi bıçakla del öyle at demliğe

Erkekler bi askerlik le kurtuluyor kadınlar hamileyken daha ayrımcılığa uğruyor hersey hormonlar a bağlanıyor sonra da çocuklu anne is hayatında verimsizmis muamelesi görüyor kadın olmak zor ya

Bizde öyle olacak paranın bereketi yok kı bu devirde. Mayıs ta tekrar ise donuyorum bende nasipse ama oglusu bırakmak cok zor olacak benim icin
Olmaz mı ya hem kokusu burnundan çıkmıyor hem de bütün gece emzirip uyumadan 8 buçukta ise gitmek eve gelince yorgun güçsüz mutsuz bi ilgi valla allah kolaylik versin canim

Erkekler bi askerlik le kurtuluyor kadınlar hamileyken daha ayrımcılığa uğruyor hersey hormonlar a bağlanıyor sonra da çocuklu anne is hayatında verimsizmis muamelesi görüyor kadın olmak zor ya
Katılıyorum. Bütün yük kadının üstünde çünkü kadına nefes almak yok. Herşeyde eleştirilir Anneliği sorgulanır bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…