- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.281
Bizde öyle olacak paranın bereketi yok kı bu devirde. Mayıs ta tekrar ise donuyorum bende nasipse ama oglusu bırakmak cok zor olacak benim icinöyle canım ya . kilo almak daha ucuz . mevsim sebzelerine bile yanasılmıyor artık. biz de tek maastayız. hos cift maastaykende bakıcı parası dısarda ogle yemeği derken zaten bosa calısmıs gibiydi en azından cocuklarımıza doyuyoruz
Yemek yeme işi bitince yazıyoruz canım bi saat yokArkadaşlar yemek listelerini saat kaçta yazıyoruz?
Oooo tamamen karbonhidrat yüklemesi yapmışsın kendine. Ara öğün bile börek. Kahvaltıda 1 yumurta yesen arada o börek aklına bile gelmez acıkmazsın. Öğlen pilav akşam makarna çok fazla olmuş canım08.02.19 menüm:
Kahvaltı: 5 siyah, 5 yeşil zeytin. 1 bardak ılık limonlu su, 3 çeri domates, 1 dilim beyaz peynir
Ara öğün: 2 tane beyaz peynirli sigara böreği
Öğlen: 5 kaşık bezelye yemeği, 3 kaşık (az kaşık) pirinç pilavı, 1 kase tarhana çorbası
Ara öğün: 2 çatal cheesecake, şekersiz Türk kahvesi, orta boy laktozsuz latte
Akşam: 3 kaşık tavuk haşlama, 3 kaşık makarna, salata
Ara öğün: çay
Spor: 1 saat yürüyüş
Hayırlısı olsun canım çocuklarımız için fedakarlıklar yapmak durumunda kalıyoruz. Bu devirde tek maaş geçinmek gerçekten çok zor. Çocukların kaç yaşında canımAllah yardımcımız olsun biDede öyle eşim çalışıyor üç çocuk yetişmiyor bende İstanbul da yaşıyorduk 2. Çocuk olunca işten ayrıldım ama sonradan pişman oldum bankadaydım ayrıldığım birimden asla memnun değildim çok iğrençti ama sonra çocuklar büyüyor iş bulamıyorsun tekrar ve zor oluyor.brnimde aldığım maaş ancak bakıcı parasını falan karşılıyordu ama sonuçta sigortam yatacaktı ve bu sene bitecekti üZülüyorm bazen
Ayyy canım Allah kolaylık versin. Küçüğün den ayrılmak zor olacak gerçekten.Bizde öyle olacak paranın bereketi yok kı bu devirde. Mayıs ta tekrar ise donuyorum bende nasipse ama oglusu bırakmak cok zor olacak benim icin
Sonuna kadar katılıyorum canım. Asıl kendine bakan kadın mutludur ve etrafına mutluluk dağıtır. Bu aslında herkes için böyle. Mutlu olan mutluluğu etrafına yansıtır. Biz kadınlar mutluluğu güzel görünmekle elde ediyoruz. Tabi başka bi çok mutluluk kaynağımız var evlatlarımız ailemiz gibi...Kötü anne yorumu mu yapmışlar daha ne çocuklar kendine bedenine değer vermeyi öğreniyor
Hem allah askina sadece yemek yedir ihtiyaçlarını gider eve bak sonra 100 kilo ol mutsuz bıkkın ol kocan gitsin Kariya kıza kal çocukla gururu kirilmis bi şekilde ortada sonra bakarsın kendine
Ozaman mi iyi anne oluyoruz
İyi anne yüzü gülen onu görünce bile ailesine mutluluk veredir
Benim fikrimce
Evet canım başlayalım bi an evvelBen katılırım canım yarın mı başlıyoruz
Ben şınav çekemiyorum canım yaa. Tabi isteyen hepsini yapabilir. Ben şimdilik sadece plank yapıcam çünkü sabah 50 dk bölgesel egzersiz de yapıyorumSonuna kadar katılıyorum da bence 4 u de birlikte yapilabilir
Bence gayet iyiMerhabalar menüm
Sabah dereotu domates
Peynir zeytin yumurta ve 2 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen
Çorba 1
dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta(diyetisyenim yazmıştı kesinlikle ye demişti)
Akşam
Balık
Salata 1 dilim ekmem
Vişne suyu
Ara
1 tane limonlu soda
Genelde sade içerim ama bitmişti bu gün
Aynen kuzum hemde nasıl Allah kolaylik versin çalışan anne olmak çok zor olacak benceAyyy canım Allah kolaylık versin. Küçüğün den ayrılmak zor olacak gerçekten.
17 kilo çok iyi vermiş. Zahmet olmazsa yaz tatlım bi fikir edinirizBendede diyet listeleri var isterseniz yazabilirim ben çok uyamasamda....
Bana temizliğe gelen kız vardı o uyguluyordu ve harika kilo verdi 17 kilo ama harfiyen uyuyordu kız
İbrahim saraçoğlu 'nun bi kürü vardı. Tilya kürü. Yağ yaktırıcı.Arkadaşlar bildiğiniz iyi bir çay varmı ?yağ yakmada faydası görülen diyete ek olarak içmek istiyorum.
Hep öyleyiz valla canım. Allah hepimize yardım etsin.Her şey ateş pahası canım ya markete gitmeye korkar olduk annemler seracı benim çiftçiler kazansa keşke emeğini ama hep aradakiler bu hale getiriyor piyasayı. Evde de sebzeyi ete dair hiç bişey kalmadı o yüzden baklagil ve çorbaya talim çok şükür halimize sagligimiz yerinde ya. Bende ücretsiz de olunca madden zorluyo biraz
Altın otu yazacağıma ıltın yazmışım.İbrahim saraçoğlu 'nun bi kürü vardı. Tilya kürü. Yağ yaktırıcı.
10-12 adet kuşburnu
2 tutam ıhlamur
1 öbek ıltın otu
1 lt suda 8dk kaynat. Gün boyu yemeklerden 30dk önce iç. Hem iştah kesiyo hem de yağ yakıcı özelliği var. Ben ilk zamanlar yapıyordum. Ayda 5 kilo verdiğim olmuştu
Erkekler bi askerlik le kurtuluyor kadınlar hamileyken daha ayrımcılığa uğruyor hersey hormonlar a bağlanıyor sonra da çocuklu anne is hayatında verimsizmis muamelesi görüyor kadın olmak zor yaAllah yardımcımız olsun biDede öyle eşim çalışıyor üç çocuk yetişmiyor bende İstanbul da yaşıyorduk 2. Çocuk olunca işten ayrıldım ama sonradan pişman oldum bankadaydım ayrıldığım birimden asla memnun değildim çok iğrençti ama sonra çocuklar büyüyor iş bulamıyorsun tekrar ve zor oluyor.brnimde aldığım maaş ancak bakıcı parasını falan karşılıyordu ama sonuçta sigortam yatacaktı ve bu sene bitecekti üZülüyorm bazen
Olmaz mı ya hem kokusu burnundan çıkmıyor hem de bütün gece emzirip uyumadan 8 buçukta ise gitmek eve gelince yorgun güçsüz mutsuz bi ilgi valla allah kolaylik versin canimBizde öyle olacak paranın bereketi yok kı bu devirde. Mayıs ta tekrar ise donuyorum bende nasipse ama oglusu bırakmak cok zor olacak benim icin
Katılıyorum. Bütün yük kadının üstünde çünkü kadına nefes almak yok. Herşeyde eleştirilir Anneliği sorgulanır bi deErkekler bi askerlik le kurtuluyor kadınlar hamileyken daha ayrımcılığa uğruyor hersey hormonlar a bağlanıyor sonra da çocuklu anne is hayatında verimsizmis muamelesi görüyor kadın olmak zor ya
Ayy canimm dur burnumun direğini sizlatma şimdiden uyurken bile çok özlüyorumOlmaz mı ya hem kokusu burnundan çıkmıyor hem de bütün gece emzirip uyumadan 8 buçukta ise gitmek eve gelince yorgun güçsüz mutsuz bi ilgi valla allah kolaylik versin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?