- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.301
Burdayız burdayiz canimm yalnız değilsin bomba gibi dönduk buraları bırakmak yokkk :)) ben ilk defa sabah egzersiz yaptım çok hoşuma gitti ama 15 dkcık bizim minnoş uyandı yarm kaldı uyusun yine devamm :))) cuma ya kadar kaçamak yok spor var düzenli beslenme var bol su içmek var ölmek var dönmek yok :)))))))Kimsecikler yok. Ördeğimi de küstürdük tabi. O da yok. Ben yine yalnız.
Hepsı pıyasa canlandın dıye ınanın halbukı duzenlı ce yerınde beslen yeter dıyetısyene neden para verelım meselaYa farkindamisiniz hangi diyetler meşhur sa o ürünler ateş pahasi oluyor
Oh oh. Süpersin canım..Burdayız burdayiz canimm yalnız değilsin bomba gibi dönduk buraları bırakmak yokkk :)) ben ilk defa sabah egzersiz yaptım çok hoşuma gitti ama 15 dkcık bizim minnoş uyandı yarm kaldı uyusun yine devamm :))) cuma ya kadar kaçamak yok spor var düzenli beslenme var bol su içmek var ölmek var dönmek yok :)))))))
Evet küstüm.Kimsecikler yok. Ördeğimi de küstürdük tabi. O da yok. Ben yine yalnız.
Saol canım baksana grubumuzu canlandirmamiz lazım başka şekilde olmicakOh oh. Süpersin canım..
Çok haklısın kaptanim bu hafta hepimiz için hayal kırıklığı. Ama bak pişman olduk döndük düzenimize birlik oluyoruz bundan sonra daha dikkatli oluyoruz. zaten bunu en çok kendimiz için yapıcaz sonra grubumuza karşı olan sorumluluğumuz için. Sen yine varsa bildiğin uygula koca koca insanlarız ama bi boğazımıza sahip çıkamıyoruzEvet küstüm.
Dünden beridir düşünüyorum. Ne yapmam gerek acaba diye.. Benim de ayirabildigim vakit kısıtlı. Çocuğumdan, işimden, tezimden vakit ayırıp yazıyorum buraya. Bunu gözünüze sokmak için demiyorum yanlış anlamayın. Karşılığını almak istiyorum doğal olarak. Ama çoğu kişinin umrunda değil. Üzgünüm gerçekten...
Harikasın canım9 kasımda basladım 69
9 şubat bugun 60.7
Tam 3 ay olmuş
Veremem olmayacak dedım üç ayı gerıde bıraktım
Oluyormus meyer sabırla....
Diyet yapıyorum demedim....
Saglıklı yasamaya karar verdım dedım....
Arada nefsımı köreltmek için abarmadan az olacak şekılde tatlıda yedım hamur işide ekmekte ...
Önce karar verın karar vermek basarmanın yarısıdır
İradenıze guvenın yapıcam deyın nefsınızı köreltın
Sonrası corap sökugu gıbı gelıyor
Hedefım 57
60 kılodada kalsam olur çıta gıbı oldum
Yaşım 43 boyum 1.60
Üç coçuk annesı olarak kızımın ablası moduna girmiş bulunmaktayım ...
Kızım tarafından hoş karşılanmıyorum buda bır gercek :)
Vücudunuzu taniyin ona iyilik yapin ve yilmayin...
Eki Görüntüle 2234072
Eki Görüntüle 2234071
Duzenlı kahvaltımı saat 10 a kadar yapmaya calısıyorum
Nemı var kahvaltıda mutlak her gün
Degısık sekılde tereyaglı yada zeytınyaglı yumurta alternatıf cok kendınız üretebılırsınız pişirme yöntemını
Fıstık fındık cevız cekırdek tuzsuz kuruyemiş cay bardagı kadar (ekmek yerı ne)
15 zeytın
Avuc ıçı kadar peynir
Turp havuc salatalık domates mevsımıne göre
Bır tane olmak sartı ıle meyve türevi
Bır bardak süt
Sıyah cay fılıtre kahve
Ben kahvaltıdan sonra form cayı ıcıyorum
Aksama kadar bol su aralarda kesınlıkle agıza bırsey surmuyorum yemegın tadına bakmıyorum cay ıcmıyorum
Aksam saat 17-18 arası
Zeytınyaglı sebze
Kır ızı et beyaz et balık tüketmeye calısıyorum
Bazen sadece corbada tukettıgım oluyor
Sonrası su ce cay
Basarılar dılıyorum herkese
Diş mi çıkarıyo canım. Benim ufaklık ta da öyle olurduSlmm kizlarr oğlumun ateşi yukseliyor ya 2 3 saatte bir ilaç etkisini yitiriyor tekrar yükseliyor ne yapsam ya duş aldiriyorum soğuk uyguluyorum ama yok hiç bir şey de yemiyor
Ne desen haklısın canım benim. Bizler de bu hafta dersimizi aldık bundan sonra inşallah daha iyi olucaz kaçamak yok. Diyet değil sağlıklı beslenme artık ilkemiz.Evet küstüm.
Dünden beridir düşünüyorum. Ne yapmam gerek acaba diye.. Benim de ayirabildigim vakit kısıtlı. Çocuğumdan, işimden, tezimden vakit ayırıp yazıyorum buraya. Bunu gözünüze sokmak için demiyorum yanlış anlamayın. Karşılığını almak istiyorum doğal olarak. Ama çoğu kişinin umrunda değil. Üzgünüm gerçekten...
Evet canım çok iyi gidiyoruz bence. Aynen devamSaol canım baksana grubumuzu canlandirmamiz lazım başka şekilde olmicak
Harikasın canım çok güzel bi gelin olacaksın incecik.Selam kızlar
Bugün gelinliğimi aldım bu bana iyi bir motivasyon oldu 0 karbonhidrat ile ilerliyorum bugün akşam da ıspanak yicsm çok güzel beslendim bugün öğünler bitince yazarım
Güzel menü canım spor da öyleBugün kı Menüm
Sabah
Ilık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
6 zeytin
2 dilim ekmek
1 tk fıstık ezmesi
Ara
1 portakal
Öğle
7 kasik mercimekli bulgur pilavı
3 kasık yoğurt
Ara
1 hurma
5 çiğ fındık
1 bardak süt
Aksam
5 kasik susuz barbunya
4 kasik pilav (oglenki)
2 kasık yoğurt
Ara
2 kuru incir
1 bardak kefir
3.5 litre su
Spor
30 dakika bölgesel
20 saniye plank :)
Canim plank i ne zmndir yapiosun ise yariyor mu ben uzun sure duramiyorum bi programda basta 20 sn sonra artio ama 25 sn gecemedim biraktimBugünkü menüm
Sabah
Ara
- Ilık limonlu su
- 3 kuru kayısı
- 1 haşlanmış yumurta
- Küçük parça peynir
- 4 zeytin
- Yeşil çay
Öğle
- 1 avuç fındık
- 1 kaşık kuru üzüm
- Sütlü neskafe
Akşam
- 4 kaşık etli bezelye
- 1 dilim ekmek
- 1 kase yoğurt
2, 5 lt su
- 3 kaşık mercimekli bulgur pilavı
- 1 bardak ayran
50 dk bölgesel egzersiz
20 saniye plank
Canım seninde menüler güzel masallah bize anlaşmış gibi mercimekli bulgur pilavı yapmışız :) planka başladım bakalım inşallah devamı gelir. Filtre kahve de içmiştim eklemeyi unutmuşum sabah portakal dan önceBugünkü menüm
Sabah
Ara
- Ilık limonlu su
- 3 kuru kayısı
- 1 haşlanmış yumurta
- Küçük parça peynir
- 4 zeytin
- Yeşil çay
Öğle
- 1 avuç fındık
- 1 kaşık kuru üzüm
- Sütlü neskafe
Akşam
- 4 kaşık etli bezelye
- 1 dilim ekmek
- 1 kase yoğurt
2, 5 lt su
- 3 kaşık mercimekli bulgur pilavı
- 1 bardak ayran
50 dk bölgesel egzersiz
20 saniye plank
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?