Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim plank i ne zmndir yapiosun ise yariyor mu ben uzun sure duramiyorum bi programda basta 20 sn sonra artio ama 25 sn gecemedim biraktim
Valla ben de en fazla 1,5 dk yaptım. Bi ara telefona karın egzersizi indirmiştim 30 günlük. Orda yapıyordum. Ama karın için çok etkiliymiş. Bakalım denicem nereye kadar gider. Ama 5 dk benim için de zor gibi. Bakalım ..

Hepsı pıyasa canlandın dıye ınanın halbukı duzenlı ce yerınde beslen yeter dıyetısyene neden para verelım mesela
Bide herkese aşağı yukarı aynı listeleri veriyorlar ya eşim de dedi diyetisyen git istersen diye dedim ona vericem paraya et sebze alırım daha iyi. O spor yapan 3 çocuklu anne paylaşıldı ya mesela ben paşam uyuyunca oyuncakları falan topluyorum sonra bilgisayardan bi dizi izleyim kafam dagilsin diyorum o kadın spor yapıyor fark bu.
Az yicez beyazlardan uzak durucaz hareket edicez

İdolumuzsun

Gerçekten nasıl yapabildiği ne şaşırıyorum zaten. Kendi adıma Özür dilerim

Menüm
Limonlu su
Kahve
Sabah : yulaf ezmesi
1 yumurta
Beyaz peynir

Ara :kahve
2 biskrem (2 saat ozeldersim vardı öğrencime ikram etmiştim 2 de ben yedim)

Aksam: 3 köfte
2 küçük nuget
1 tabak sebze spagettisi Yoğurtlu

Su :2 lt
Bu arada 3 gündür başim ağrıyor ilaç kullanıyorum geçmiyor sarhoş gibiyim yorumlarda sacmalarsam kusuruma bakmayın olurmu

Diş mi çıkarıyo canım. Benim ufaklık ta da öyle olurdu
köpek dişlerini çıkarıyor canim ama ondan değilmiş.. kaninda enfeksiyon ve beslenme eksikliği cıktı..

Ayaklarının altına limon sur canım benimkini hep limon iyi geliyor
Sürdüm ama maaalesef fitilden 2 3 saat sonra bile ateş 39 üstü..
Gecmis olsun nasil oldu oglun canim
çok şükür şu an daha iyi.. dün günü acilde bitirdik neredeyse.. Ateş in 40.1 oolduğunu görünce çok panikledim neyseki damar yolu açıktı hemen serum yaptilar evde olsam bitmistim.. 2 serumla kendine geldi anca ilaç başlandı şimdi de çok terlemiş uykusunda degistirdim ilacini verdim uyutucam.. Beslenme yetersizligi dedi oglum dişten dolayi pek bir sey yemiyor bende sagliksiz beslendim ondan galiba cok üzüldüm toparlamaya calısıcam..

Kusura bakmayın kızlar şifremi unuttum ve siteye giriş yapamadım ancak oldu yani ama menümü yaZamayacağım 2 günlük gezmedeyiz daha doğrusu misafir geldik şehir dışı uyamıyorum tabi
ama bolca yürüdük gezdik biraz bilmem bu sayılırım?

Çok geçmiş olsun canım bir an evvel toparlarsınız inşallah. Kıyamam ya

Merhabalar...

Öncelikle hepinizden özür dilerim, uğrayamadım. Biraz uzunca olabilir belki yazacaklarım... yine çok ciddi bir hafta atlattım. Kızım günlerdir hasta yatıyor ufaklığa da bulaştırdı. Bu arasa ben kendi evimde değilim, 4 aydır kayınvalidemdeyim memlekette. Önümüzdeki cumartesi evime dönüyorum yurt dışında oturuyorum aslında... bir kaç ay rahat edeyim diye geldim ettim se am başıma bit sürğ iş geldi. Hastalıklar ameliyatlar... hiç hatırlamak istemediğim şeyler. Bu süre içinde telefonda her türlü aktiviteden uzak kaldım...

Aranızda olmayı çok istiyorum kabul ederseniz listeye almayın beni... ama aranızda olayım motivasyon destek amaçlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…