- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.321
Valla ben de en fazla 1,5 dk yaptım. Bi ara telefona karın egzersizi indirmiştim 30 günlük. Orda yapıyordum. Ama karın için çok etkiliymiş. Bakalım denicem nereye kadar gider. Ama 5 dk benim için de zor gibi. Bakalım ..Canim plank i ne zmndir yapiosun ise yariyor mu ben uzun sure duramiyorum bi programda basta 20 sn sonra artio ama 25 sn gecemedim biraktim
Aynen pilavlar pişti olduCanım seninde menüler güzel masallah bize anlaşmış gibi mercimekli bulgur pilavı yapmışız :) planka başladım bakalım inşallah devamı gelir. Filtre kahve de içmiştim eklemeyi unutmuşum sabah portakal dan önce
Bide bi kadını da en çok kadın sorguluyor ya ona bitiyor isteKatılıyorum. Bütün yük kadının üstünde çünkü kadına nefes almak yok. Herşeyde eleştirilir Anneliği sorgulanır bi de
Allahım bide uyurken minicik popisi dikiyolar ya yukarı o popise vurmaya için zor tutuyorum kendimiAyy canimm dur burnumun direğini sizlatma şimdiden uyurken bile çok özlüyorum
Bide herkese aşağı yukarı aynı listeleri veriyorlar ya eşim de dedi diyetisyen git istersen diye dedim ona vericem paraya et sebze alırım daha iyi. O spor yapan 3 çocuklu anne paylaşıldı ya mesela ben paşam uyuyunca oyuncakları falan topluyorum sonra bilgisayardan bi dizi izleyim kafam dagilsin diyorum o kadın spor yapıyor fark bu.Hepsı pıyasa canlandın dıye ınanın halbukı duzenlı ce yerınde beslen yeter dıyetısyene neden para verelım mesela
İdolumuzsun9 kasımda basladım 69
9 şubat bugun 60.7
Tam 3 ay olmuş
Veremem olmayacak dedım üç ayı gerıde bıraktım
Oluyormus meyer sabırla....
Diyet yapıyorum demedim....
Saglıklı yasamaya karar verdım dedım....
Arada nefsımı köreltmek için abarmadan az olacak şekılde tatlıda yedım hamur işide ekmekte ...
Önce karar verın karar vermek basarmanın yarısıdır
İradenıze guvenın yapıcam deyın nefsınızı köreltın
Sonrası corap sökugu gıbı gelıyor
Hedefım 57
60 kılodada kalsam olur çıta gıbı oldum
Yaşım 43 boyum 1.60
Üç coçuk annesı olarak kızımın ablası moduna girmiş bulunmaktayım ...
Kızım tarafından hoş karşılanmıyorum buda bır gercek :)
Vücudunuzu taniyin ona iyilik yapin ve yilmayin...
Eki Görüntüle 2234072
Eki Görüntüle 2234071
Duzenlı kahvaltımı saat 10 a kadar yapmaya calısıyorum
Nemı var kahvaltıda mutlak her gün
Degısık sekılde tereyaglı yada zeytınyaglı yumurta alternatıf cok kendınız üretebılırsınız pişirme yöntemını
Fıstık fındık cevız cekırdek tuzsuz kuruyemiş cay bardagı kadar (ekmek yerı ne)
15 zeytın
Avuc ıçı kadar peynir
Turp havuc salatalık domates mevsımıne göre
Bır tane olmak sartı ıle meyve türevi
Bır bardak süt
Sıyah cay fılıtre kahve
Ben kahvaltıdan sonra form cayı ıcıyorum
Aksama kadar bol su aralarda kesınlıkle agıza bırsey surmuyorum yemegın tadına bakmıyorum cay ıcmıyorum
Aksam saat 17-18 arası
Zeytınyaglı sebze
Kır ızı et beyaz et balık tüketmeye calısıyorum
Bazen sadece corbada tukettıgım oluyor
Sonrası su ce cay
Basarılar dılıyorum herkese
Gerçekten nasıl yapabildiği ne şaşırıyorum zaten. Kendi adıma Özür dilerimEvet küstüm.
Dünden beridir düşünüyorum. Ne yapmam gerek acaba diye.. Benim de ayirabildigim vakit kısıtlı. Çocuğumdan, işimden, tezimden vakit ayırıp yazıyorum buraya. Bunu gözünüze sokmak için demiyorum yanlış anlamayın. Karşılığını almak istiyorum doğal olarak. Ama çoğu kişinin umrunda değil. Üzgünüm gerçekten...
Ayaklarının altına limon sur canım benimkini hep limon iyi geliyorSlmm kizlarr oğlumun ateşi yukseliyor ya 2 3 saatte bir ilaç etkisini yitiriyor tekrar yükseliyor ne yapsam ya duş aldiriyorum soğuk uyguluyorum ama yok hiç bir şey de yemiyor
Aynen aynen şimdi kucağımda emiyo kokusunu içime çekiyorum bende :) canparcam annebalimAllahım bide uyurken minicik popisi dikiyolar ya yukarı o popise vurmaya için zor tutuyorum kendimi
Gecmis olsun nasil oldu oglun canimSlmm kizlarr oğlumun ateşi yukseliyor ya 2 3 saatte bir ilaç etkisini yitiriyor tekrar yükseliyor ne yapsam ya duş aldiriyorum soğuk uyguluyorum ama yok hiç bir şey de yemiyor
Sagolasin canimİdolumuzsun
köpek dişlerini çıkarıyor canim ama ondan değilmiş.. kaninda enfeksiyon ve beslenme eksikliği cıktı..Diş mi çıkarıyo canım. Benim ufaklık ta da öyle olurdu
Sürdüm ama maaalesef fitilden 2 3 saat sonra bile ateş 39 üstü..Ayaklarının altına limon sur canım benimkini hep limon iyi geliyor
çok şükür şu an daha iyi.. dün günü acilde bitirdik neredeyse.. Ateş in 40.1 oolduğunu görünce çok panikledim neyseki damar yolu açıktı hemen serum yaptilar evde olsam bitmistim.. 2 serumla kendine geldi anca ilaç başlandı şimdi de çok terlemiş uykusunda degistirdim ilacini verdim uyutucam.. Beslenme yetersizligi dedi oglum dişten dolayi pek bir sey yemiyor bende sagliksiz beslendim ondan galiba cok üzüldüm toparlamaya calısıcam..Gecmis olsun nasil oldu oglun canim
Geçmiş olsun canım ya nasıl oldu oglusun düştü mü ateşiSlmm kizlarr oğlumun ateşi yukseliyor ya 2 3 saatte bir ilaç etkisini yitiriyor tekrar yükseliyor ne yapsam ya duş aldiriyorum soğuk uyguluyorum ama yok hiç bir şey de yemiyor
Çok geçmiş olsun canım bir an evvel toparlarsınız inşallah. Kıyamam yaköpek dişlerini çıkarıyor canim ama ondan değilmiş.. kaninda enfeksiyon ve beslenme eksikliği cıktı..
Sürdüm ama maaalesef fitilden 2 3 saat sonra bile ateş 39 üstü..
çok şükür şu an daha iyi.. dün günü acilde bitirdik neredeyse.. Ateş in 40.1 oolduğunu görünce çok panikledim neyseki damar yolu açıktı hemen serum yaptilar evde olsam bitmistim.. 2 serumla kendine geldi anca ilaç başlandı şimdi de çok terlemiş uykusunda degistirdim ilacini verdim uyutucam.. Beslenme yetersizligi dedi oglum dişten dolayi pek bir sey yemiyor bende sagliksiz beslendim ondan galiba cok üzüldüm toparlamaya calısıcam..
Düştü düştü çok şükür 2 serum dan sonra iyi oldu...Geçmiş olsun canım ya nasıl oldu oglusun düştü mü ateşi
Insallah canimm sagol Allah razi olsu. Cok şükür iyi şu anÇok geçmiş olsun canım bir an evvel toparlarsınız inşallah. Kıyamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?