Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabi ki aramızdasın zaten o konuda bir sıkıntı yok, menulerini yazıp muhabbete katılabilirsen katılımın da düzene girerse listeye de girersin zaten

Yeni gelen arkadaşlar birkaç gündür takıma düzenli ugrayamadım, cevap da yazmadım. Tekrardan hoşgeldiniz.

Geçen hafta memlekete tatile gittim, cuma günü tüm gün yollardaydım. Listeyi havaalanında cep telefonundan zar zor tamamlayıp paylaştım o yüzden liste dışı olanların kilosunu ilk sayfada guncelleyemedim. Yarın normal düzenime geri dönüyorum umarım ki.. Her şeyi düzgünce yazarım.

Tabi cuma günü o kosusturmada takım ortalamasının içler acısı olduğunu görünce bende sarterler attı doğal olarak.. Bilerek de cevap yazmadım artık o günden beri. Neyse tabi ki sonsuza kadar sürmeyecek bu durum.. Hala umudum var takıma dair.. Belki bu hafta üyelerimiz gönlümü almak için güzel kilo verirler...

cok cok gecmiş olsun canım ya sıvı agırlıklı yedirmeye calıs en azından disini agrıtmaz birde corbalarını pisirirken mutlaka irmik te koy içine cok besleyici ve cok saglikli

gönlünü almak için kesintisiz bas agrılarına ragmen girip sohbet etmeye calısıyorum kaptanım.
bu takım bu afta harikalar yaratır bence

sen aramızdasın zaten 2 sorun da kıyarmıyız biz sana. cok gecmiş olsun.ister anne evi ister kaynana evi farketmez insanın kendi evi gibisi yok

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sorunları atlatırsın bi an evvel. Bizler de aramızda olmanı isteriz canım yeterki katılım göster. Evine dönünce belki düzene girer herşey daha rahat olur senin için

İnşallah gönlünü alıcaz ördeğim bi daha da küstürmicez söz.

Cok gecmis olsun gecer insAllah

Gecmis olsun cnm Ranbim buyuk sikintiöar bizim icin Ya Sabir

Çok geçmiş olsun bizimde öyle 41 ateşle acillik serumluk olduğumuz vardır havaleden korkuyor insan Allah göstermesin bidaha

Ben de bişey sormak istiyorum kilosunu korumayı başarabilenlere veya bildikleriniz varsa nasıl almıyorsunuz?hamurişi,tatlı,dolma,aburcubur hiçmi yenmemeli kilo almamak için, zira yapıp yemeye başlayınca geri geliyolar ne diyorsunuz tecrübeleriniz nedir?bunların çoğu bizim yemek kültürümüzde var özlüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…