- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.341
Tabi ki aramızdasın zaten o konuda bir sıkıntı yok, menulerini yazıp muhabbete katılabilirsen katılımın da düzene girerse listeye de girersin zatenMerhabalar...
Öncelikle hepinizden özür dilerim, uğrayamadım. Biraz uzunca olabilir belki yazacaklarım... yine çok ciddi bir hafta atlattım. Kızım günlerdir hasta yatıyor ufaklığa da bulaştırdı. Bu arasa ben kendi evimde değilim, 4 aydır kayınvalidemdeyim memlekette. Önümüzdeki cumartesi evime dönüyorum yurt dışında oturuyorum aslında... bir kaç ay rahat edeyim diye geldim ettim se am başıma bit sürğ iş geldi. Hastalıklar ameliyatlar... hiç hatırlamak istemediğim şeyler. Bu süre içinde telefonda her türlü aktiviteden uzak kaldım...
Aranızda olmayı çok istiyorum kabul ederseniz listeye almayın beni... ama aranızda olayım motivasyon destek amaçlı..
cok cok gecmiş olsun canım ya sıvı agırlıklı yedirmeye calıs en azından disini agrıtmaz birde corbalarını pisirirken mutlaka irmik te koy içine cok besleyici ve cok saglikliköpek dişlerini çıkarıyor canim ama ondan değilmiş.. kaninda enfeksiyon ve beslenme eksikliği cıktı..
Sürdüm ama maaalesef fitilden 2 3 saat sonra bile ateş 39 üstü..
çok şükür şu an daha iyi.. dün günü acilde bitirdik neredeyse.. Ateş in 40.1 oolduğunu görünce çok panikledim neyseki damar yolu açıktı hemen serum yaptilar evde olsam bitmistim.. 2 serumla kendine geldi anca ilaç başlandı şimdi de çok terlemiş uykusunda degistirdim ilacini verdim uyutucam.. Beslenme yetersizligi dedi oglum dişten dolayi pek bir sey yemiyor bende sagliksiz beslendim ondan galiba cok üzüldüm toparlamaya calısıcam..
gönlünü almak için kesintisiz bas agrılarına ragmen girip sohbet etmeye calısıyorum kaptanım.Yeni gelen arkadaşlar birkaç gündür takıma düzenli ugrayamadım, cevap da yazmadım. Tekrardan hoşgeldiniz.
Geçen hafta memlekete tatile gittim, cuma günü tüm gün yollardaydım. Listeyi havaalanında cep telefonundan zar zor tamamlayıp paylaştım o yüzden liste dışı olanların kilosunu ilk sayfada guncelleyemedim. Yarın normal düzenime geri dönüyorum umarım ki.. Her şeyi düzgünce yazarım.
Tabi cuma günü o kosusturmada takım ortalamasının içler acısı olduğunu görünce bende sarterler attı doğal olarak.. Bilerek de cevap yazmadım artık o günden beri. Neyse tabi ki sonsuza kadar sürmeyecek bu durum.. Hala umudum var takıma dair.. Belki bu hafta üyelerimiz gönlümü almak için güzel kilo verirler...
sen aramızdasın zaten 2 sorun da kıyarmıyız biz sana. cok gecmiş olsun.ister anne evi ister kaynana evi farketmez insanın kendi evi gibisi yokMerhabalar...
Öncelikle hepinizden özür dilerim, uğrayamadım. Biraz uzunca olabilir belki yazacaklarım... yine çok ciddi bir hafta atlattım. Kızım günlerdir hasta yatıyor ufaklığa da bulaştırdı. Bu arasa ben kendi evimde değilim, 4 aydır kayınvalidemdeyim memlekette. Önümüzdeki cumartesi evime dönüyorum yurt dışında oturuyorum aslında... bir kaç ay rahat edeyim diye geldim ettim se am başıma bit sürğ iş geldi. Hastalıklar ameliyatlar... hiç hatırlamak istemediğim şeyler. Bu süre içinde telefonda her türlü aktiviteden uzak kaldım...
Aranızda olmayı çok istiyorum kabul ederseniz listeye almayın beni... ama aranızda olayım motivasyon destek amaçlı..
Çok sagol Hülyacımgönlünü almak için kesintisiz bas agrılarına ragmen girip sohbet etmeye calısıyorum kaptanım.
bu takım bu afta harikalar yaratır bence
MerhabaMerhaba arkadaslar. Simdi ne yapmam gerekiyor acaba
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sorunları atlatırsın bi an evvel. Bizler de aramızda olmanı isteriz canım yeterki katılım göster. Evine dönünce belki düzene girer herşey daha rahat olur senin içinMerhabalar...
İnşallah gönlünü alıcaz ördeğim bi daha da küstürmicez söz.Yeni gelen arkadaşlar birkaç gündür takıma düzenli ugrayamadım, cevap da yazmadım. Tekrardan hoşgeldiniz.
Geçen hafta memlekete tatile gittim, cuma günü tüm gün yollardaydım. Listeyi havaalanında cep telefonundan zar zor tamamlayıp paylaştım o yüzden liste dışı olanların kilosunu ilk sayfada guncelleyemedim. Yarın normal düzenime geri dönüyorum umarım ki.. Her şeyi düzgünce yazarım.
Tabi cuma günü o kosusturmada takım ortalamasının içler acısı olduğunu görünce bende sarterler attı doğal olarak.. Bilerek de cevap yazmadım artık o günden beri. Neyse tabi ki sonsuza kadar sürmeyecek bu durum.. Hala umudum var takıma dair.. Belki bu hafta üyelerimiz gönlümü almak için güzel kilo verirler...
Cok gecmis olsun gecer insAllahköpek dişlerini çıkarıyor canim ama ondan değilmiş.. kaninda enfeksiyon ve beslenme eksikliği cıktı..
çok şükür şu an daha iyi.. dün günü acilde bitirdik neredeyse.. Ateş in 40.1 oolduğunu görünce çok panikledim neyseki damar yolu açıktı hemen serum yaptilar evde olsam bitmistim.. 2 serumla kendine geldi anca ilaç başlandı şimdi de çok terlemiş uykusunda degistirdim ilacini verdim uyutucam.. Beslenme yetersizligi dedi oglum dişten dolayi pek bir sey yemiyor bende sagliksiz beslendim ondan galiba cok üzüldüm toparlamaya calısıcam..
Gecmis olsun cnm Ranbim buyuk sikintiöar bizim icin Ya SabirMerhabalar...
Çok geçmiş olsun bizimde öyle 41 ateşle acillik serumluk olduğumuz vardır havaleden korkuyor insan Allah göstermesin bidahaköpek dişlerini çıkarıyor canim ama ondan değilmiş.. kaninda enfeksiyon ve beslenme eksikliği cıktı..
Ohh şükür Rabbim şifa versin bi daha yaşatmasın zor ya minnoslarin hasta olmasıDüştü düştü çok şükür 2 serum dan sonra iyi oldu...
Okudum kabul ettim.Merhaba
Ilk sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul ettiğini yazar mısın öncelikle?
Biraz da kendinden bahset seni tanıyalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?