Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben kendi adıma koruma döneminde neler yaptığımı söyleyeyim. Tatlı, hamur işi tabi ki yeniyor ama yediğim zaman diğer öğünde ya da sonraki günlerde daha hafif yiyorum ve böylece dengeliyorum.
Utanmana gerek yok elacım burda herkesin amacı kilo vermek :)
Aslında çok fazla bir kilon yok verilecek, insallah yardımlarımızla kısa sürede hedefine ulaşırsın.
Ben takım kaptanıyım, 29 yaşındayım ve 21 aylık bir oğlum var.

cok cok gecmiş olsun canım ya sıvı agırlıklı yedirmeye calıs en azından disini agrıtmaz birde corbalarını pisirirken mutlaka irmik te koy içine cok besleyici ve cok saglikli
cok sagol canim. Tamam bi deneyeyim iştahsız ya bu dönem de yesin diye uğraşıyorum ama insallah atlatacagiz..

Cok gecmis olsun gecer insAllah
insallah canim cok sagol

Çok geçmiş olsun bizimde öyle 41 ateşle acillik serumluk olduğumuz vardır havaleden korkuyor insan Allah göstermesin bidaha
aminnn aminnn insallah.. sorma ya havale beni de cok korkutuyor. Evde olsam çok panik olurdum iyiki hastanedeydikk..

Ohh şükür Rabbim şifa versin bi daha yaşatmasın zor ya minnoslarin hasta olması
amin canim hicbirimize gostermesin insalahh.. hemde nasil zor bende bi iğne yedim de öyle ayakta durabildim insan kendi hastaligini unutuyor valla..

Hosgeldin canim keşke senin utanarak yazdigin kiloya gelebilsemmm bendee :)

Bence hedefledigimiz kiloya geldikten sonra 2 kg alsak bile vermesi kolay oluyor 2 kg verip alinabilir daha kolay dur diyebiliyor insan ama ahh ahh bi hedefimize ulasabilsek.. zaman alacak ama olacak canim burdaysak karar vermisiz demektir devamini da getirecegiz insallah.

Bende karatay yapmaya çalışıyorum canim karatayla 2 ayda 8 10 kg arasi verdim ama devami gelmedi.. Şimdi o zamanki gibi istikrarli olamiyorum ama olmaya çalışıyorum.. bu süreçte sabit kaldığı yada aldigin oldu mu yoksa hep mi verdin.. gerçekten istikrarli olunca oluyor yazin ilham oldu bende harfiyen uyacagim artik öyle olunca gidiyor gerçekten 2 ay yapabilsem 10 kg gidecek eminim ama uykusuzluk var tabi o da önemli bir etken onu da atlatacagiz insallah .

İyiyim tatlım bugün kendimi ev işlerine verdim. Daha da iyi olucam inşallah. Sıkıntılar bitmiyo. Bitenin yerine yenisi geliyo önemli olan güçlü olabilmek. Ben de öyle olmaya çalışıyorum işte
Benim canim sıkkınken hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden sen iyi yapmissin en azindan insanin kafasi dağılıyor.. dediğin gibi güçlü olmaliyiz cocuklarimiz var sorumluluk var Allah im dermansiz dert vermesin ama kadin olmak cokzor bence ya

Valla kaptanımız morordek bunu başarıyor. Ben de öğrenemedim maalesef henüz o işi

Aramıza hoşgeldin canım. Utanarak söylemene hiç gerek yok hepimiz aynı durumlardayız. İnşallah yaza kadar helledicez hepsini

Amin canım Allah dermansız dert vermesin gerçekten. Kafa dağıtmak için uğraştım durdum öyle. Sıkıntılarım bi an evvel geçecek türden olmadığı için kendimi başka işlere kanalize etmeye çalışıyorum işte.

Tesekkurler inşallah. Ama burda yeniyim tam olarak ne yapiyorsunuz nasil yapıyorsunuz merak ediyorum. Bu arada benim iki dogumumda sezeryan o yuzden alt gobegim baya var resmen sarkmis en cok onu takiyorum kilo verenler ozelikle kilo ile beraber alt göbek te gidermi acaba. Oglusunu öpüyorum. Benimde 19 aylik kucuk kızım

Insallah hastalik falan değil dir.. insan bazen en yakınına bile anlatmak istemiyor aslinda ama anlatinca da rahatliyor dert etme sende içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…